- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Slavia #23198 üzenetére
Nekem is tipp kezdőknek: Vegyétek meg, hogy tudjatok gyakorolni, és soha többé ne legyetek kezdők...
(#miezahülyeség?)
#23205Dave567: Mivóna'? A jövő! A munka, tanulás és játék egyensúlya - biztosis mindre jut elég idő
#23210lowzor: Én többnyire csak HC -n tolom, ott nincs különösebb előnye, ha nem raksz mellé egy jó AR vagy SMG setupot, akkor füst az egész, megesznek a játékostársak reggelire. Még Shipmenten sem mondható, hogy csak egy shotival tuti nyerő vagy - van az a szitu, amikor ultimate, és van, amikor egy hajítófát sem ér, legyen bárhogy belőve. -
Linem
senior tag
válasz
Slavia #23198 üzenetére
de már megvettem
most mi lesz (szerintem valami olyasmit fogsz majd írni, hogy függőséget okoz, azért ne vegyük)
Amúgy tényleg nem bántam meg, ez a játék megérte a pénzt. Olyan 4-5 hónap kellett a Damascus camo-hoz.
Biztos van akinek gyorsabban meglett, de nekem munka és egyetem mellett ennyi időm maradt erre. Közben megtanultam profi szinten játszani vele. Már régen volt az MW2, MW3, BF3 korszak, amikor nagyon sokat nyomtam. Annyi év kihagyás után ezzel játszottam először.
-
nanorambo
őstag
válasz
Slavia #21473 üzenetére
Ez még battlefieldben a kemper snipernek is durva stat lenne, nem hogy egy cod backloton :D
Mostanában engem is egyre többször dob be ilyen hiperbrutális esportolók közé. Jó amikor hc sd-n két menetet egyás után lényegében ő hozza le. A harmadik menetben 12-0 stat és a csapatom a harmadik menetben egytől egyig kilép a játékból.
Csak nem tudom akkor minek van az sbmm... -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Slavia #18489 üzenetére
Én nem a csalóktól vagyok ki, hanem a kemperektől. Fel nem fogom mi abban az élvezet, hogy 10 percig várja, hogy valaki befusson elé. Majd megint...
A csalókkal meg akkor szerencsém volt. Átlagban most már simán megvan az 1.5-2.0 K/D arány meccsenként (bár az összesített még mindig szar). Hova akarjak többet?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Slavia #18415 üzenetére
Úgy mondod, mintha nem ilyenek lennének évek óta a CoD játékok. Nem is tudom mióta nem volt dedikált szerver. A lobby nekem se a vágyálmom, de sajna nincsen más (egy mapválasztós lobby lehetne, azzal már elégedett lennék).
3 hónap alatt én 1 csalóval ha találkoztam. Arra ment a report, és ennyi. De egy 15/1-es stat még nem az a hű de nagy cucc. Majdnem minden nap látok ilyet, összekempeli a Cruise Missile-t, aztán Wheelson, majd Chopper Gunner.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Slavia #17571 üzenetére
Vagy te voltál*, vagy nem, nem akarok senkit se gyanúsítani és nem csak neked szól, de a tegnapi "mini-affér" után elég gyanús az 1-1 dislike a két videómon. Akárhányszor megmutatok itt egy-egy gameplay-t általam, mindig kapok egyet, de érdekes mód csak akkor ha bedobom ide a topikba is.
Nem érdekel különösebben, mert:
1., Nem ebből élek,
2., Én ettől nem leszek rosszabb játékos, a dislike-t adó fél meg nem lesz jobb játékos,csak szeretném felhívni arra a figyelmet, hogy ez eléggé óvodás dolog. Kinek nem inge, nem veszi magára, aki meg ilyennel szórakozik, az egy icipicit szerintem szégyellje magát. Megértem hogy mindenki mindenkinek nem lehet szimpatikus, én se vagyok mindenkinek az, és nekem sem az mindenki az, de az a teljesítmény amire valaki önmagától és a képességeitől képes, megsüvegelendő, tiszteletre méltó, és ha szimpatikus valaki, ha nem, én így állok a másik játékoshoz.
*Amennyiben nem te voltál, én kérek elnézést.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Slavia #17577 üzenetére
1060 6GB oc-m volt 2560x1080-ban sokszor volt fps beesésem, pedig sok minden volt lowon, ami a legjobban zavart, hogy a távolabbi dolgok zizisek voltak, nem tudom jobban megfogalmazni, most 2080 super van, minden fullon, így megszűnt ez a zavaró tényező a távoli dolgoknál és az fps is 2-3x több lett, 2070 super árán sikerült megvennem 3 hónapja, így nagyon megérte a váltás, későbbiekben meg szeretném cserélni a monitort nagyobb felbontásúra, de egyelőre ez is megfelel 144Hz-es mivolta miatt.
-
-
Acheron
őstag
válasz
Slavia #16621 üzenetére
Gyakran megy a panaszkodás, hogy kevés a longshot, nos, innen pl remek longshotokat lehet osztani
Ha erre járok, én mindig betérek a szobákba, egyrészt mert lehet állandóra berendezkedett lakókat találni (mint amit a kép is sejtet), ha meg nem, akkor érdemes kinézni (minden szoba minden ablakából) Nagy tereket látni be, sokszor esik be egy - egy potya kill. Ha ilyen komát találok, minimum, hogy rámegyek a finishing move -ra
De azért tegyük hozzá, jó kempert (ilyen is van, ez is egy műfaj, ha nem is szereti mindenki) nem könnyű kiszedni, legalábbis ebből az irányból. Ahhoz, hogy valakit így meglepj, vagy death silence -el kell érkezni, vagy az illetőnek kell nagyon belebambulnia a várakozásba. Akkor már inkább kintről gránát/thermit/RPG.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest