- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 
			  Mobilarena Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Acheron őstag válasz  Slavia

üzenetére Slavia

üzenetéreNekem is tipp kezdőknek: Vegyétek meg, hogy tudjatok gyakorolni, és soha többé ne legyetek kezdők... 
 (#miezahülyeség?)
 #23205Dave567: Mivóna' ? A jövő! A munka, tanulás és játék egyensúlya - biztosis mindre jut elég idő ? A jövő! A munka, tanulás és játék egyensúlya - biztosis mindre jut elég idő  
 #23210lowzor: Én többnyire csak HC -n tolom, ott nincs különösebb előnye, ha nem raksz mellé egy jó AR vagy SMG setupot, akkor füst az egész, megesznek a játékostársak reggelire. Még Shipmenten sem mondható, hogy csak egy shotival tuti nyerő vagy - van az a szitu, amikor ultimate, és van, amikor egy hajítófát sem ér, legyen bárhogy belőve.
- 

Linem senior tag válasz  Slavia

üzenetére Slavia

üzenetérede már megvettem  most mi lesz (szerintem valami olyasmit fogsz majd írni, hogy függőséget okoz, azért ne vegyük) most mi lesz (szerintem valami olyasmit fogsz majd írni, hogy függőséget okoz, azért ne vegyük)Amúgy tényleg nem bántam meg, ez a játék megérte a pénzt. Olyan 4-5 hónap kellett a Damascus camo-hoz.  Biztos van akinek gyorsabban meglett, de nekem munka és egyetem mellett ennyi időm maradt erre. Közben megtanultam profi szinten játszani vele. Már régen volt az MW2, MW3, BF3 korszak, amikor nagyon sokat nyomtam. Annyi év kihagyás után ezzel játszottam először. Biztos van akinek gyorsabban meglett, de nekem munka és egyetem mellett ennyi időm maradt erre. Közben megtanultam profi szinten játszani vele. Már régen volt az MW2, MW3, BF3 korszak, amikor nagyon sokat nyomtam. Annyi év kihagyás után ezzel játszottam először.
- 

nanorambo őstag válasz  Slavia

üzenetére Slavia

üzenetéreEz még battlefieldben a kemper snipernek is durva stat lenne, nem hogy egy cod backloton :D Mostanában engem is egyre többször dob be ilyen hiperbrutális esportolók közé. Jó amikor hc sd-n két menetet egyás után lényegében ő hozza le. A harmadik menetben 12-0 stat és a csapatom a harmadik menetben egytől egyig kilép a játékból. 
 Csak nem tudom akkor minek van az sbmm...
- 

Ed3r_X_ nagyúr válasz  Slavia

üzenetére Slavia

üzenetéreÉn nem a csalóktól vagyok ki, hanem a kemperektől. Fel nem fogom mi abban az élvezet, hogy 10 percig várja, hogy valaki befusson elé. Majd megint... A csalókkal meg akkor szerencsém volt. Átlagban most már simán megvan az 1.5-2.0 K/D arány meccsenként (bár az összesített még mindig szar). Hova akarjak többet? 
- 

Ed3r_X_ nagyúr válasz  Slavia

üzenetére Slavia

üzenetéreÚgy mondod, mintha nem ilyenek lennének évek óta a CoD játékok. Nem is tudom mióta nem volt dedikált szerver. A lobby nekem se a vágyálmom, de sajna nincsen más (egy mapválasztós lobby lehetne, azzal már elégedett lennék). 3 hónap alatt én 1 csalóval ha találkoztam. Arra ment a report, és ennyi. De egy 15/1-es stat még nem az a hű de nagy cucc. Majdnem minden nap látok ilyet, összekempeli a Cruise Missile-t, aztán Wheelson, majd Chopper Gunner. 
- 

KaitouP nagyúr válasz  Slavia

üzenetére Slavia

üzenetéreVagy te voltál*, vagy nem, nem akarok senkit se gyanúsítani és nem csak neked szól, de a tegnapi "mini-affér" után elég gyanús az 1-1 dislike a két videómon. Akárhányszor megmutatok itt egy-egy gameplay-t általam, mindig kapok egyet, de érdekes mód csak akkor ha bedobom ide a topikba is.   Nem érdekel különösebben, mert: 1., Nem ebből élek, 
 2., Én ettől nem leszek rosszabb játékos, a dislike-t adó fél meg nem lesz jobb játékos,csak szeretném felhívni arra a figyelmet, hogy ez eléggé óvodás dolog. Kinek nem inge, nem veszi magára, aki meg ilyennel szórakozik, az egy icipicit szerintem szégyellje magát. Megértem hogy mindenki mindenkinek nem lehet szimpatikus, én se vagyok mindenkinek az, és nekem sem az mindenki az, de az a teljesítmény amire valaki önmagától és a képességeitől képes, megsüvegelendő, tiszteletre méltó, és ha szimpatikus valaki, ha nem, én így állok a másik játékoshoz. *Amennyiben nem te voltál, én kérek elnézést. 
- 

Dragon3000 nagyúr válasz  Slavia

üzenetére Slavia

üzenetére1060 6GB oc-m volt 2560x1080-ban sokszor volt fps beesésem, pedig sok minden volt lowon, ami a legjobban zavart, hogy a távolabbi dolgok zizisek voltak, nem tudom jobban megfogalmazni, most 2080 super van, minden fullon, így megszűnt ez a zavaró tényező a távoli dolgoknál és az fps is 2-3x több lett, 2070 super árán sikerült megvennem 3 hónapja, így nagyon megérte a váltás, későbbiekben meg szeretném cserélni a monitort nagyobb felbontásúra, de egyelőre ez is megfelel 144Hz-es mivolta miatt. 
- 

- 

Acheron őstag válasz  Slavia

üzenetére Slavia

üzenetéreGyakran megy a panaszkodás, hogy kevés a longshot, nos, innen pl remek longshotokat lehet osztani ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Ha erre járok, én mindig betérek a szobákba, egyrészt mert lehet állandóra berendezkedett lakókat találni (mint amit a kép is sejtet), ha meg nem, akkor érdemes kinézni (minden szoba minden ablakából) Nagy tereket látni be, sokszor esik be egy - egy potya kill. Ha ilyen komát találok, minimum, hogy rámegyek a finishing move -ra Ha erre járok, én mindig betérek a szobákba, egyrészt mert lehet állandóra berendezkedett lakókat találni (mint amit a kép is sejtet), ha meg nem, akkor érdemes kinézni (minden szoba minden ablakából) Nagy tereket látni be, sokszor esik be egy - egy potya kill. Ha ilyen komát találok, minimum, hogy rámegyek a finishing move -ra 
 De azért tegyük hozzá, jó kempert (ilyen is van, ez is egy műfaj, ha nem is szereti mindenki) nem könnyű kiszedni, legalábbis ebből az irányból. Ahhoz, hogy valakit így meglepj, vagy death silence -el kell érkezni, vagy az illetőnek kell nagyon belebambulnia a várakozásba. Akkor már inkább kintről gránát/thermit/RPG.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

? A jövő! A munka, tanulás és játék egyensúlya - biztosis mindre jut elég idő
 ? A jövő! A munka, tanulás és játék egyensúlya - biztosis mindre jut elég idő  
								 most mi lesz (szerintem valami olyasmit fogsz majd írni, hogy függőséget okoz, azért ne vegyük)
 most mi lesz (szerintem valami olyasmit fogsz majd írni, hogy függőséget okoz, azért ne vegyük) 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)