- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz
Mizol29 #16833 üzenetére
100-on van, írtam is, hogy minden beállítás ugyan az, erre nagyon figyelek, mert majdnem minden indításnál elfelejti a res.scalet.
De tényleg olyan egyébként. Máskor nagyon éles, most frissítés után pedig olyan mintha a felén lenne a res.
De ezt patchenként csesztetik, mert egyszer nagyon élesek a textúrák, egyszer pedig mosott fos, mint most... -
válasz
Mizol29 #14177 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy aki kb. 20-25 e Ft feletti összeget szán fejhallgatóra, az vegyen inkább normális hifi fejest, azok keresztbe-hosszába lenyelnek minden gémer csodát. Akiknek megadatott, hogy viszonylag csendes környezetben tudnak játszani, tehát kevésbé zavarnak be a külső zajok, ott nyitott fejeseket célszerű használni.
Én személy szerint kifejezetten javaslom játékra pl. az ATH AD sorozatát (500X, 700X, 900X), mivel a nyitott kialakításuknak köszönhetően, széles, nyitott térrel, nagy színpaddal rendelkeznek, nagyon jól pozicionálhatók a hangok. Jelenleg az ATH 900X-et használom játékokhoz, nagy megelégedéssel, de volt már 500X-em is, illetve ATH R70X-em is, bár azt alapvetően hifis célokra használtam, de játékra is tökéletes volt.
Van még egy Beyer Amiron Home cuccom is, de az már egészen más kategória, azt bűn lennejátékkal nyüstölni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest