- Fotók, videók mobillal
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mizol29 #14177 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy aki kb. 20-25 e Ft feletti összeget szán fejhallgatóra, az vegyen inkább normális hifi fejest, azok keresztbe-hosszába lenyelnek minden gémer csodát. Akiknek megadatott, hogy viszonylag csendes környezetben tudnak játszani, tehát kevésbé zavarnak be a külső zajok, ott nyitott fejeseket célszerű használni.
Én személy szerint kifejezetten javaslom játékra pl. az ATH AD sorozatát (500X, 700X, 900X), mivel a nyitott kialakításuknak köszönhetően, széles, nyitott térrel, nagy színpaddal rendelkeznek, nagyon jól pozicionálhatók a hangok. Jelenleg az ATH 900X-et használom játékokhoz, nagy megelégedéssel, de volt már 500X-em is, illetve ATH R70X-em is, bár azt alapvetően hifis célokra használtam, de játékra is tökéletes volt.
Van még egy Beyer Amiron Home cuccom is, de az már egészen más kategória, azt bűn lennejátékkal nyüstölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Apple Watch SE (2 Gen) 40mm, Normál, Tötlővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest