- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
fery02 #19393 üzenetére
Oluv elsősorban arra törekedett, hogy az eredetihez hasonló hangzást hozzon létre. Ez lett az Indoor. Nem a Studio, mert azt a Patreonos támogatói kérték, és annak meg az a lényege, hogy a lehető legkevésbé nyúljon bele a hangba. Ezáltal ott nincs dinamikus EQ és minimális a DSP trükközés is.
Én próbáltam az Outdoor módokat, de nekem (50 négyzetméteres helyiségben) csak arra jók, hogy elkápráztassam az ismerőseimet az ordenáré mélyekkel. Amikor az akku tesztet csináltam, akkor végig az Indoor+ ment, de a mélyeket sokszor ott is túlzónak találtam. Persze ez adott anyagtól is függ, de számomra is az Indoor az, ami a leginkább flat és a fülemnek kellemes.
Szerintem akinek az Outdoor módok bármelyike jön be ennél a hangszórónál, annak garantáltan tetszene a HK Go+Play 3 hangja is a dedikált subwooferrel. -
bwoay
nagyúr
válasz
fery02 #19164 üzenetére
jut eszembe: tegnap mintha 96%-ot mutatott volna... na mindegy, elképesztően jól fogja bírni így nálam, mert inkább beltérre kell, nem akarom üvöltetni, és nekem az indoor beállítás is elég lesz mélyek tekintetében.
nálam kezdetektől fogva zene szól rajta, ami jobban meríti, de hát nem nagyon akar ez merülni, tök jó! ja igen, ez is nullára merülve érkezett hétfőn, így aznap csak töltöttem.bíztam benne, hogy ennél konkrétabb választ ad az Earfun a garancia-hosszabbításra, bár én meg sem próbáltam még a regisztrációt.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02 #19136 üzenetére
" ... most már hagyom így a folyamatot ... " – pedig nyugodtan válthatnál. Semmi baja nem lenne tőle. Sőt, ellenkezőleg! Ha belehallgattál, akkor hallhattad, hogy nem csak egyféle statikus zaj van benne.
Az egyébként, hogy gyakorlatilag nem merül a hangszóród, azt is mutatja, hogy a mélyek alig vannak terhelve ..." ... csak Safari böngészővel próbálkoztam ... "
Én asztali gépen csináltam FF alól, de mobilon is kellene működnie a dolognak. A cookie-k lehet, hogy kellenek hozzá ...#19137 Jarod1
Volt már. Legalábbis én emlékszem rá, hogy valaki tett be ilyen képet.
Nekem tuti nem érne meg egy fabatkát se, de nem vagyunk egyformák.
A későbbi esetleges eladást is megnehezíti, szóval duplán nem jön vissza a befektetett pénz. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02 #19130 üzenetére
"Amúgy ezt a videót használom mindenhez."
Ennél szvsz. van jobb (ingyenes, nem csak fehér-zaj van benne, és nem agyontömörített forrás)." ... visszaigazolást nézni a termék beregisztrálásáról?"
Az oldal tetején "katt" a kis figurára → My Profile → letekersz az aljára, és a "my product registrations" alatt ott kell legyen a hangszóró. "View registration" → "Warranty Valid Until"#19131 carl18
"Nekem 0.41 a Firmware verzió."
Van már 0.46 is (nekem legalábbis jelezte az app), de én nem izgatom vele magam. Megvárom Oluv új fw.-jét ..." ... sikerült meg találni mi a hiba." – én azt hittem ez világos. Korábban én is írtam, hogy sz*rul váltják a forintot + 1:1-be az Eurót és a Dollárt. Már utóbbin is bukik az ember ...
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #19130 üzenetére
Nekem 0.41 a Firmware verzió. De igen ha fent a legujabb akkor nincs baj az akku is egész nagy.
Earfun Uboom X jó vétel volt az akciós árért különösen meg éri. Alkalmazásba akku töltöttség is százalék pontosan figyelhető.
Ha kell szimpla Bluetooth hangszóró outdoor módba Kültéren is tud partit csinálni. -
carl18
addikt
válasz
fery02 #19128 üzenetére
Fehér zaj nem meríti úgy nincs benne basszus.
Indoor + 50 százalék hangerőn led nélkül össze jöhet a 30 óra akku idő.Hordozható hangszóró esetén a basszus az energia jó részét.
Uboom XXX módba sokkal jobban falja a akkut.De az biztos a Dockin után sokkal mélyebb és erősebb basszust produkál. Indoor+ esetén a Woofer se leng túl így a hangszórót is kíméli. Én is így használom java részt.
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #19124 üzenetére
Na jó hogy meg jött. Szerinte csak húzd le az Earfun appot a telodra. Ha van Firmware frissítés azt töltsd le.
Aztán Oluv EQ és hallgasd majd közbe bejáratod.De ha nyomatsz és fehér zajt elég pár órán keresztül.
Én nem járattam be mert a dobozból jó részt közel végleges a hang. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02 #19124 üzenetére
" ... lendületből bebaszhatta a járda közepére az egészet ... "
Ez mennyire található a kerítéstől?
Azért én ezt – már csak a sportérték okán – tovább vinném. Egy panasz a UPS felé (ha van rá mód az anyavállalat felé), egy panaszos levél pedig az amazon-nak.
Tényleg elmennek már oda ... -
válasz
fery02 #19124 üzenetére
Nekem Aliexpress-ről jött hétfőn csomagom.
Általában DPD, vagy Express One hozza.
Na most kivételesen MPL hozta, amiről nekem fogalmam sem volt.
Se egy email, se egy sms elötte, akkor hívott amikor a ház elött állt.
Nálunk sem volt senki otthon.
Berakta a teraszra az asztalra, nem is nagyon merhette dobálni (szép is lett volna ha egy “tesla style” 9,7”-os androidos fejegységet dobál), körbe van kamerázva a ház elég látható módon. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02 #19096 üzenetére
"Falun lakom" – ajjaj ... nem akarlak lelombozni, de komolyabb összegben mernék fogadni, hogy ebből május lesz (ugye a jövő hét három napos).
" ... egy nagy fehér képernyőt hoz be ... "
FYI! Ügyfélszolgálat: +36-1-877-0000, upshungary@ups.comAbban carl18-nak igaza van, hogy figyelni kell a csomag státuszát, mert még jöhetnek (jó eséllyel fognak is) érdekes csomag státuszok (pl. "a címzett kérésére átütemezve", holott te ilyet nem kértél). Én anno hívtak őket ... és neked is ezt tanácsolnám.
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #19091 üzenetére
2 hét múlva talán viszik, kis városba laksz? Oda nem sűrűn megy Ups.
Majd viszik de azért néha Hívd őket hogy kéne a termék.Mióta nem vitt neked ups?
Nincs ünnepi szezon nem hiszem sokat késik.Én november végén át szenvedtem ezt. Elég volt egy időre
Nálam is ez ment hogy hibás a utca cím vagy rossz a ház szám.csak kifogás ne kelljen az nap vinni így tudják húzni a időt.
Várd ki ha akarják úgy is viszik. -
carl18
addikt
válasz
fery02 #19038 üzenetére
Kicsit nagyobb kicsit erősebb!
4.2kg de jó lesz az, szerintem egy darabig nálad is kitart.
Ma én is hallgattam fél hangerőn, úgy látszik Indoor+ mellet is elég komoly hangerő van fél hangerő mellet egy szobát simán megtölt.
Szóval simán lehet vele játszani, ha úgy tetszik!(Dockin)
Kicsit nyomoztam a témába, meg van egy másik dockin tulajdonos aki át küldte a ACP hívatalos leírását a Dockin wooferéval kapcsolatba.
15Watt 4 Ohm darabja, méret 66,5 MM Csavar beépítési távolság 51,5mm emlékeim szerint."
Electrical Specification
1. Operation Must be normal at program source 15 W (Music Peak Source)
2. Buzz, Rattle, etc. Must be normal at sine wave 7.74 V、 Fo Hz~3KHz
3. Voice Coil Diameter Φ20.4mm ( 0.75inch) , DC Resistance 3.6±0.252(7%)
4. Sound Pressure Level(SPL)
79± 3dB at 1W/1M (100.125.150.200 Hz 4Points Average)
Also acceptable compared with the standard sample ± 3dB."
Ez jónak számít?
Se baj a méretek meg vannak és a csavarok közti távolság meg hogy 4 OHM.
Ha venni kéne pót hangszórót tudom most már a méretet és milyen SPEC-nek kell megfelelni.Neodium Mágnes hangszóróval szerintem fél kg talán nyernék, úgy 1,5 KG lenne a Dockin.
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #19028 üzenetére
Én esetembe sok idő volt a szállítás de ez karácsonyi időszak előtt volt.
Hívni kellet őket heteken át, és végül a semmiből egyszer csak este 6 óra 14 perckor hívott a futár hozna egy csomagot. Én már feladtam azt hittem nem lesz Uboom X.
A külsö doboz darabokra volt törve, azon belül volt a Uboom X dobozza. azon is volt egy szakadás az alján. A Srác az oldalsó ajton akart a dobozért bemenni el kezdte idegből rugdosni, aztán oldalt nem nyilt bement hátul.De ja, ha tudom valamit UPS hozz 2X is át gondolom "Kell ez nekem?"
Az Uboom X példájából tanultam, ilyen euro árfolyam mellet nem is kell hirtelen semmi amazonról.De ha neked meg lesz a Uboom X te is le tudod a zene témát ismét 5-10 évre.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02 #19023 üzenetére
" ... a 8 éves hangszóróm után ... " – sokkot fogsz kapni.
" .. amúgy szeretek csomagot várni ... " – hááát. ha UPS lesz a futár, és eléggé vidéken laksz, akkor még lehet teljesül az óhajod.
(a részletekért olvass vissza, vagy kérdezd carl18-at)#19024 bwoay
" ... Magyarországot kiválasztva átáll HUF-ra, ezért nem értettem a dolláros árat, amire hivatkoztatok. Gondolom a 104 USD ... "
A dolláros trükk az Earfün-nél működött (ők még most is 1:1-be váltják az Eur-t és a dolcsit). Tribit-nél szerintem nem, de nincs személyes tapasztalatom.#19025 carl18
" ... 104 Usd nem tudom milyen árfolyam lesz 40e+ forint."Pedig nem bonyesz.Látom közben kimatekoltad Te is.
Teljes megtakarítás: 10.780 Ft, ami szerintük 26$ → 1$ = ~414,62 Ft.
Miközben az igazából most inkább 359,50 Ft. Ők is 1:1-be váltanak, csak az Eur-val. Szopi.
Szerintem ezen nem kell / érdemes leakadni. Meg kell nézni, hogy mit kap az ember ma itthon ~45e Ft-ért, és nincs kérdés (max. esetleg Uboom X még olcsóbban)
Hmm...ezt ajánlom neked, mert tudom te szereted a nagy woofer-t
-
carl18
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
fery02 #18704 üzenetére
"Nem derült ki, hogy fontos-e egyáltalán a hordozhatóság ... "
Az tényleg nem derült ki. Ha, nem, akkor én ilyen "internet rádió"-ra mennék rá. Itt már játszik az ébresztési lehetőség, van távirányító ..."Ha mindenképp BT hangszóró kell, akkor fekvés előtt érdemes ugye feltölteni ... "
Macera, és az akksinak sem tesz jót. A Soundcore-ok erre (elalvásra) hibátlanok. Elindít az ember vm. podcast-ot, aztán vagy belealszik vagy nem, de a hangszóró a vége után X perccel kikapcsol magától. -
carl18
addikt
válasz
fery02 #18560 üzenetére
Igen nem buktál mert 7 éve megy végül is.
Azt kell nézni az alatt örömet okozott.Igen ha több hangerő kell jó az olyan hangszóró amibe van tartalék. Meg számít hova akarod, Dockin ilyen elegáns modern de kényes. Könnyen szedi a sérüléseket.
Azért hozzá teszem valakinek egy Bluetooth hangszóró 2 évet alig bír ki. Ha 7 évesen ennyit bír az akku azt mutatja van még abba szufla.
Sajnos 10-15 év egy Lítium akku élet tartalma maximum. Valami ilyesmi rémlik nekem.Dockin D Fine Evo is van nekik cserélhető akkuval.
Bluetooth 5.1 sbc Codec. Csak 150 euró ami már nem olcsó persze volt infláció és társai.
Azért a 120Usd jobban Megéri főleg ha számít a hangerő.
De erről írtam régen egy erősebb hangszóró fél hangerőn többet bír mint egy kisebb Max hangerőn.Néha írtam a Cégnek de nincs tervbe új hangszórót csinálni. A D fine evonak jönne egy rádiós verzió.
Még az Earfun tudna csinálni egy D fine méretű Boomboxot. -
carl18
addikt
válasz
fery02 #18558 üzenetére
De azért attól is függ mennyi használja az ember. Ha Hidegbe télen mínusz fokok mindegyik hangszóró akkuja tönkre megy idővel.
Ez önmagában nem gyártó függő, mindegyik Lítium akkumulátor hajtja és annak a gyengeség a túl meleg túl hideg.
Akkor ha Max hangerőn megy Bass Boost az is tönkre teszi idővel a Woofert.
Meg mivel sokat gyártanak belőle nem mindegyik hangszóró sikerül olyan minőségbe le gyártani.
Kell szerencse meg kímélni a terméket.Nekem D fine Plus 4 éves vigyázztam rá nagyon de ez még mindig hibátlan.
Szerintem a Bluetooth hangszóró az amit elég 5-10 évente váltani. Ha nincs baja elmegy 10 évig is. -
carl18
addikt
válasz
fery02 #18556 üzenetére
Ez kapott bizony, 2 évett ment és hanyagság miatt mindig le volt ejtve 1,5 méte távolságból. Ez ment egy darabig, elsőnek a basszus veszett ki belőle.
A végső esés után már recsegett és torzított.
Nekem tetszett az ötlet hogy majd ebből lehet lesz egy javítás.
Javítás úgy olvastam 10E forint/Woofer áron megy.
Akkor ha én rendelek hozzá és méretre faragom a házat még mindig nincs garancia jól fog szólni.
A W-King X10 meg 22E volt postával és hibátlanul működik, a (Lassú töltést leszámítva) 15 óra.Ha a Dockin 7 évig elment nálad és elégedett vagy vele akkor lehet tovább is ki tart majd.
Most az egyik jó vétel ha újat akarsz és erősebbet, az Earfun Uboom X.
Sokkal nagyobb mint a D fine sokkal erősebb és hangosabb.
Ha nem viszed sehova vagy csak otthon használod elég jó opció.
Ha a D Fine elment 7 évet az uboom X is elmegy legalább ugyan ennyit. -
carl18
addikt
válasz
fery02 #18554 üzenetére
Sajnos ha a hangja se tőkéletes akkor valószínűleg valami hardveres károsodás érte.
Nekem van egy ugyan ilyen hibás hangszóró. W-King D8-Evolveo P6 néven fut a piacon.
Kaptam mert a hangszóró recseget, ezt leszámítva a hangszóró erősítő akku része tőkéletes.
Még pont azt írták többet ilyen hangszórót nem éri meg javítani mert a Woofer peremének javítását 10E vállalják minimum hangszórónként.
Nekem a Evolveo ingyen volt, de így se volt érdemes bele fogni.
Engem ez fogadott, porvédőt snicerrel levágtam aztán oda jutottam nem éri meg rá időt pazarolni mert sajnos ha nincs pótalkatrész javíthatatlan.
Ami nekem volt hangszóró úgy jutott ide hogy 20-30X alkalommal esett le 1,5 méter magasságból az útolsó esés viszont komolyan tönrke tette a Woofert.
Keresgéltem pót alkatrészt nem találtam, egy darabig jó ötlet lett volna javítani.
De a Charge2+ is van nekem JBL ami szintén hibás "Töltö áramkör hiba" és azt se érte meg javítgatni.
Alkatrésznek fel lehet rakni, én is úgy akarom eladni a Evolveot.
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #18552 üzenetére
Üdv.
Sajnos sok mindentől függ akku állapot vagy a hangszóró mennyire kopott.
Én W King x10 vettem nem rég 22e forintba postával úgy hogy egész jó állapot és elég hangos is.
Szerintem a Sima D fine se igen ér többet 20e forintnál főleg ha a külső is viseltes állapotba van.
Még az akku nagy kérdő jel 7 év után de ha fél hangerőn el zenél 12 órát akkor az sincs rossz formába.
Nekem a sima D Fine új friss példány 4.0 Bluetooth.
Az ment 14 órát fél hangerőn egy teljes töltéssel.Nekem a D fine plus nem rég lett 4 éves.
Enyémen nincs horpadás se kopás. -
Sziasztok!
Kb 2017 közepe óta vagyok elégedett használója, azóta is egy régi Dockin D Fine hangszórónak.
Igazi hűséges, strapabíró katona, “éretlenebb” korszakomon keresztülkísért és főleg nyári időszakokban számtalan kinti használattal színesítette az időtöltéseimet.
Hiába igyekeztem rá vigyázni, a sarkokon és széleken kapott horzsolásokat, kisebb nyomódásokat, valamint a védőrácsok is itt-ott nyomódottak, de belsőleg továbbra is szeren van a hangszóró.Utóbbi években már nyugisabb vagyok, nincs igényem már a kinti zenélgetésre (szomszédok miatt is sokszor csak egy BT fülessel is teljesen megelégszem), bent a házban meg a hangprojektor mindenképp alkalmasabb hangkeltő, szóval kihasználatlanná vált szegény Dockin.
Ez még ugye a régi verzió, BT 4.0, közös hangerőt sem ismer, hanem külön lehet szabályozni a hangszóró és a telefon hangerejét, akku-ról sem tud állapotot megjeleníteni telefonon, hanem egyszercsak pirosan felvillan egy LED, ha már merültes az akksi (amit vagy észreveszek időben, vagy nem).
De most futtatom éppen a hangszórót teljes feltöltés után, hogy milyen üzemidőt bír még pontosan így a 7. életévét taposva.Azt gondoltam korábban, hogy ez az a műszaki cucc, ami életem talán legjobb vásárlása volt és biztos, hogy azt szeretném, hogy végül majd egyszercsak nálam múljon ki végleg, hogy még addig is kedvesen kiszolgáljon, de sajnos tényleg az van, hogy kb kerek 1 évet csak állt szegény a konyhapolc tetején (persze valamekkora akkutöltésen hagyva) és nem kapott érdemi használatot, szóval mégis inkább boldogítson addig is másvalakit.
Azt sejtem, hogy sokért nem lehet már szegényt meghirdetni, főleg hogy egyáltalán nem patika már szegény, de ha van tapasztalatotok, hogy hasonló hangszórókat mennyiért szokás hirdetni mostanában aprón, akkor megköszönném a tippeket.
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #10236 üzenetére
Se baj majd jövőre, vagy januárban majd lesz még akció!
Ha nincs semmi baja akkor fölösleges lecserélni, ha csak nem nyomot áron vennéd az ugraded verziót.
Állitólag jövőhét kedd December 1-ig megjön a D Fine + összehasonlitom majd az eredetival és akkor meg tudom mondani van-e lényeges előrelépés vagy hogy érdemes-e váltani.
Talán inkább nevezhető finomhangolásnak, mert a hangszórók /passziv membárnok nem változtak semmit. Túl sok különbségre nem érdemes számitani. -
carl18
addikt
válasz
fery02 #10069 üzenetére
Én se figyelem mikor kap töltést épp, és igen sajnos nehéz kalkulálni mikor hány %-on van, mert csak a 20% alatti feszültséget jelzi piros leddel.
Igen nálam is úgy van hogy Heti 1X töltöm talán, de ha kevesebbet használom akkor 2 hétig is birja. Mondjuk az biztos hogy sokat bir, és ez még a sima 6600 mah-s változat. A D FIne + már 9000 mah-es akkuval rendelkezik, azért az sokkal tovább birná.
-
carl18
addikt
Hát igen azért a Dockin elérhető árban Dobta piacra a JBL Xtreme teljesitményét. Mert azért 2015-ben az Xtreme még 90E forintttal nyitott magyarországon, asszem 300 dolcsi volt akkoriban az Xtreme.
Szerintem a bontás is a kézügyeséggen mulik, ha müanyaggal fesziti le az ember lehet azt bontani sérülés mentesen is.
Igen én is úgy állok hozzá minél tovább birja és ráér még az akkumulátort cserélni, nekem is nagyon sokáig birja.
Mikor szobát festettem is arról ment a zene és 70% hangerőn 5-6 órát nagyon szépen elzenélt. Meg is lepődtem elég nagy hangerőn milyen sokat bir.
Mondjuk majd ha akkut cserélnék benne egyszer, akkor a gyári 2200 Mah--s helyet már 3000 cellákat kéne belerakni. De reméljük az még sokká lesz. 500 töltési ciklust általában ki birnak komolyabb gond nélkül a litium akkumulátorok.Tesomnak Harman Onyx 3 van, és hiába a nagy név. Borzalmas minőségü akkumulátort épitettek bele.
-
carl18
addikt
+1 Az biztos valóban nagyon jó kis hangszóró!
Ha kell hangos, akku jól birja és ha vigyázok rá az ember sokáig kiszólgálja azembert.
Igaz az enyém még csak most lesz 1 éves, de én se bántam meg a vásárlást. Igy hogy 3 évvel később irtál, az is kiderül valóban tartos termékeket gyárt a Dockin.
Sajnos a JBL Xtreme 1 volt a Dockin Konkurenciája, de az sokszor küzdött akku problémákkal.
Azért a Dockin akkuja is cserélhető majd idővel ha véletlen elromolni, 3X18650-es cella hatja, és nem drágaság már az a mai világban.
Én is meglepődtem 50-70% hangerőn milyen sokáig birja, több órán lazán el zenél vele az ember elég hangosan.
Én is egyetértek a D FIne 2 már sokkal drágább lett 199 euro, annyit már nekem se érne meg mert nem lett az annyival jobb.
Nagyobb az akku, meg hát jött is vele a bluetooth 5.0, na meg gomb vezérléssel van 3 equ beállitás. Nyilván azért nem is veszik olyan sokan 200 euba, mert hát itthon is 62E már Xtreme 2-t vesz a 2 ember hazai garanciával.Talán még a D Fine + ami megérheti az árán, 2200 mah cella helyet 3000 cellával rendelkezik, 4.2 bluetooth és már a gombok is feketék.
Akcióban megérheti, de a hang és a külalak nem változott!Elég volna az eredeti D Fine-t kicsit ráncfelvarrani, szerintem manapság a 4.0 bluetooth valóban filléres tétel, aliexpressen is olcsón van bluetooth modul. Aki ért hozzá házileg is beforasztja, ugraded version!
-
carl18
addikt
Azért a Dockin D fine is ki lehet néha fogni akcióba az javít az ár-érték arányán. De persze igen a Dockin hangos meg minden, de bizony kérdés az ember ki használja-e azt a hangerőt
Mikor a Dockin D fine-t teszteltem a tulaj szerint az volt az első alkalom hogy maximum hangerőn ment az a hangszóró.
De így bluetooth hangszóróknál az a igaz ha az ember élőbe tudja tesztelni
Hát a Dockin teljes hangerőn könnyedén képes a csendháborítás fogalmát kimeríteni, szóval érdekes már ezt a kategóriát fenntartásokkal kezelni.
Pár ember mikor meghallotta az Sony SRS 300-at már arra is sokan azt mondták ez már túl hangos stb. A Dockin még az SRS 300 hangerejére is rátett egy jó nagy lapáttal.Igen az amazon valóban nem egy kategória az ali/ebay és társaival
-
carl18
addikt
Oluv szerint a Doss SOUND XL eszméletlen jó, persze a Dockin tuti hangosabb de a DOss mélyebre megy mély hangok terén. Oluv a Harman Kardon hangjához hasonlította.
Amazonon a Dockin 140 euro, a Doss 70 euro. Szinte féláron megkapod a DOss ami elég jó vétel lehet súlya kb azonos a kettő.
A Dockin hangosabb biztos ami biztos, de Dossnak minden igaz jobb a hangja. Persze ezt élőbe kéne egy alapos teszt mellet összehozni és akkor kiderülhetne mennyi a különbség.
_stick_ Felejtsd el, van rajta pár szép matrica de a hangja attól még lehet borzalmasan pocsék
-
carl18
addikt
Oké kösz!
Hát most van ez a coopos törzsvásárlói akció a t-mobilnál !
20E forintért lehetne venni zsír újan charge 2+, gondolom a garancia is jó rá (1év) Arra lennék kíváncsi milyen élet tartalomra számíthatok ha véletlen megveszem!Vízbe porba homokba nem viszem, sose ejtek le semmit. Tudok rá vigyázni nem azzal van a gond, inkább attól tartok pár hónap után max hangerőn majd be adja a kulcsot. Egy ismim aki intenzíven használta már kinyírta a charge 2+, csak arra lennék kíváncsi mennyire megbízható ez ?
-
playa
csendes tag
Nekem is Blitzwolf F4-em van; még az elején írtam is, hogy kopogós a mély. De én is belefutottam abba, amit a rendeljkinain írtak, hogy könnyen el lehet állítani a hangszínszabályzóval, meg a mély kiemeléssel. Kis állítgatás után már normális hangok jöttek ki belőle, úgyhogy teljesen elégedett vagyok vele, nekem 58 eurót megért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Autószerelők, autószerelés
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest