Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz carl18 #20130 üzenetére

Egy hangszóró bekőtése miért volna zárlat? (-/+) Polarítás helyes bekötés után megy a hangszóró.

Nem csak egy hangszóró bekötését emlegetted magad sem, hanem fejegység cserét is említettél:

#20127 Miért kell szakember? Haverom régen magának csinálta és Bluetooth hangszóró árán kijött! :D
    Kell egy új fejegység ami tud Bluetooth ez alaphangon erre írtam tud mindegyik szinte 4X50 wattot meg a meglévő hulladék hangszórókat valamivel jobbra cserélni.

Amit árajánlatot kaptam szakembertől fejcsere nélkül csak a munka díj (8óra) 64.000.-

Mélysugárzó beszerelést is kértem.

Szerepelt egy tétel a listában , miszerint a motortérbe is kell "testkábelt" kihúzni.

Megmondom őszintén, akik hasonlóan hozzám nem ért az autóvillamossághoz, az inkább ne szereljen hifit, mert még tudatlanságában zárlatot okoz.

Én nem nem akarom felgyújtani a frissen vásárolt használt kisautómat, de ha valaki szaktudás nélkül ezt bevállalja, szive rajta.

Bocsánat mi vidéki emberek sokszor magunkra voltunk utalva, így van egy fajta nem essünk poffára szakember nélkül se "Skill")

Nem nézem le a vidéki embereket, (sajnálom ha így gondolod, mert nagyon nem így van) azért mert maguk csinálgatják a dolgaikat, én is szivesen élnék vidéken családi házban és lehetne garázsom is, így panelban viszont csak nagyon korlátozottan tudok spórolni DIY.

Ma például magam cseréltem ki a tönkrement WC. tartályomat ezzel megspórolva egy szakembert. ;]

Ja, és még mielőtt én lennék a bunkó, Te hoztad fel ezt a vidéki-városi ellentét témát. :W , nem tudhattam hogy nem vagy városi...

Új hozzászólás Aktív témák