Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
carl18
üzenetére
Alvási apnoe? Ki kell vizsgálni, mert az egész életminőségünk, egyik legmeghatározóbb alapja.
Családnak van egy ismerőse, aki leélte az "egész életét" úgy, hogy nem volt kezelve. Most kb. 60 évesen végre jól alszik esténként és napközben sem kell lefeküdnie, mert kapott maszkot éjszakára.
Ki kell vizsgáltatni.#19722 bwoay: Szintúgy. Ha én ezzel foglalkoznék nekem az az jutott eszembe, hogy legfeljebb ajándékba adnám. Ahhoz viszont bitang mód lealkudnám az árát a gyártónál.
UI.: Én nem láttam még kertészt, aki kidobta volna a hangfalját, mert neki nem kell hallásvédő fültok és közben unja magát. Az a piaci rés, aki ezért külön pénzt adna, lehet annyira szűk, hogy valójában nem is létezik, ahogy erre te is utaltál. Ajándék kategória. PR promócia, hogy ilyen is van. Ki kell tenni az EGO transzparens elé és valamilyen megnyerő zenét szólaltatni rajta.#19723 <Adamsky>: "Csak" IP54? Egy sima kültéri villany konnektornak IP44 védelme van. Hidd el jó az, kültérre.
Anno nem véletlen "kötekedtem" carl18-lal sem, hogy valójában semmi értelme ezeknek a hangszóróknál az IP védelemnek. Ki az a hülye, aki medencébe dobálja a hangfalakat vagy zivatarban bulizik a szabad ég alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- Ryzen5 3600/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest