Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
Zοltta
üzenetére
Megmondom őszintén audiofil lévén nem nagyon néztem YT-os összehasonlító teszteket, ugyanis én nem látom értelmét. Olyan formátumban, olyan zenét hallgatnak, olyan körülmények között amikben én nem fogom. Nyilván a legjobb az lenne, ha a kiszemelteket egymás mellett ott tudnád hallgatni, ahol használni fogod...
Ár/érték arányban az Uboom biztosan jobb.
Teljesítmény / hangzás tekintetében passz. Elképzelhető, hogyha egyszer szembejön velem egy használt Uboom, azt megveszem és összehasonlítom őket, de én elégedett vagyok a B2P-al.
Igen, kikapcsolható a fénye és különböző villogó minták közül választhatsz és állíthatod be a színeit. Sajnos a villogást nem lehet folyamatosra világításra állítani (pedig javasoltam a supportnak
). -
carl18
addikt
válasz
Zοltta
üzenetére
56E forint az jó ár annyiért nem nagyon kapni Boomboxot ami jól is szól.

Szerintem az jelentős előrelépés a régi hangszóród után. 3.8kg úgy még tudod hordozni is
Nekem Uboom X 4.2kg még nehézség nélkül viszem ide oda.
van vállpánt is szóval szerintem ha már nincs earfun akkor én is a Soundcore Boom 2 Plust venném.Oldalán led fényes passzív membrán biztos hangulat fokozó.

Earfun Uboom X készlet gondolom kifogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).