- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
alphamooncam #20129 üzenetére
Egy hangszóró bekőtése miért volna zárlat? (-/+) Polarítás helyes bekötés után megy a hangszóró. Szerintem mindenki korrekt választ írt valahogy te provokálsz másokat.
(Bocsánat mi vidéki emberek sokszor magunkra voltunk utalva, így van egy fajta nem essünk poffára szakember nélkül se "Skill")(Mielőtt tanácsot adsz, azelőtt el kellene olvasni milyen segítséget kérnek, mert a válaszod Téged minősít, nem a kérdezőt.)
Próbáltam minden esetre egy új friss terméket ajánlani ha már a Boombox 3 után most rajtol a Boombox 4. Itt az emberek javarészt ingyen válaszolnak és próbálnak korrekt választ adni, te esetedbe ezt én elengedtem. Mert a személyeskedés a ki ha nem én hangnem? Trollkodni jársz fel ide?
Engem minősít? Még is ki előtt? Szerinted ide jár fel a átlag ember? Ez nem a facebook.
Oké én ebbe benne vagyok, valahogy ez a beszélgetés nem vezet sehová csak offtopik.
3 napig be se lépek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- Tudományos Pandémia Klub
- Subaru topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest