Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz carl18 #20127 üzenetére

Miért kell szakember? Haverom régen magának csinálta és Bluetooth hangszóró árán kijött! :D
    Kell egy új fejegység ami tud Bluetooth ez alaphangon erre írtam tud mindegyik szinte 4X50 wattot meg a meglévő hulladék hangszórókat valamivel jobbra cserélni...

...Milyen Autó attól függ? Azért már a autók nagy részébe 4 hangszóró sok esetbe elő van szerelve. A legolcsobb megoldás hogy a meglévő ajtóról lepatintot a pántod a régi hangszórókat kiszereled és be raksz ugyan olyan ellenállás mellet 2 újat...

Visszaolvasod egyébként leírsz, hogy miket ajánlgatsz?!

Egyrészt nem kértem beszerelési tanácsokat, másrészt lehet hogy a haverodnak családi háza van kompletten felszerelt műhellyel, de én a lakótelepi parkolóban nem fogok nekiállni egy minimum 8 órás installálásnak.

Haverod egyébként megkérdezted, hogy hány bolhát tört el, mennyi felesleges kárt okozott az autójában? Egyáltalán nem lett zárlatos, nem égett még porig a kocsija?!

Persze ha valóban olyan hulladék a hangrendszer mint ahogy írod, akkor egy JBL boombox 4 is megváltás lesz. :))

A legelső hozzászólásom legelső mondata szerint kinéztem a JBL BB3-at.

Honnan veszed a BB4-et, mert nem tőlem azt biztos.

Mielőtt tanácsot adsz, azelőtt el kellene olvasni milyen segítséget kérnek, mert a válaszod Téged minősít, nem a kérdezőt. :C

Új hozzászólás Aktív témák