- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Néztem, h van egyeni eq lehetőség. Ezzel kapcsolatban azt nem értem, h miért csak 80 Hz- nél van az első lepcső, mert ahogy nezem kb 60 Hz még normalisan kijön belőle.
-
Dorian
félisten
Ma érkezett a Motion+
Először kicsit meg is ijedtem, h ez micsoda kicsi mütyür, mi lesz ebből. De a célként elvártnál sokkal szebben szól, persze basszuskiemelés nélkül vékony, azzal meg érződik az enyhén túlzott kiemelés, de hamar megszokja az ember füle. Igazából csoda, h ilyen hangokat ki tud adni. bassup és heavy eq közt morfondírozom
Elégedett vagyok vele. -
Dorian
félisten
válasz
<Adamsky> #19044 üzenetére
Tronsmart ez alapján kiesik, mert elsősorban és túlnyomó részt egy kis 12 m2-es szobában lesz használva:
"Hátrányként elmondható, hogy nagy ugrás van a hangszóró hangerejében az alsóbb hangerőszinteken, ami beltérben egy kicsit zavaró lehet"
(Szvsz egyik ilyen 100e alatti kis izétől sem lehet igazán jó minősegű mélyet várni (ha pl a mozimhoz vagy a hifimhez viszonyítok), így ezt siman el tudom engedni. Ill. a mélyek minőségét a helyiség, elhelyezés, halllgatási hely is legalább annyira meghatározza, edzésnel ilyenről nem beszélhetünk. Hangerő sem lesz túlzó: hátrány ha a az edző beszédhangját elnyomna a háttérzene.)
-
Dorian
félisten
válasz
<Adamsky> #19041 üzenetére
Nem értem itt az órat. Egy svájci ETA szerkezetű órám van, az biztos nem vezérel semmit
A telefonomon van bt.
Teljesen biztos, h 30-nal többet nem fogok kiadni ilyesmire. Nem az audiofil élmény, sőt nem is a konkrét zenehallgatás a lényeg, arra van a szobában felsőkategórias hifi, csak, h a HIIT edzéshez legyen valami ami adagolja az ütemet.
Xiaomi Sound Outdoor megfelelhet? Ha kint keves veszek meg egyet sorbakötve es meg mindig csak 30
-
Dorian
félisten
Sziasztok,
Edzéshez kellene telefonról bt-on keresztül vezérelhető "egydobozos" hangcucc. Nem ismerem ezeket, mit javasoltok? A kondiszoba csak 15m2, de a kertben is használnánk. Nrm kell semmi túlzas, sztem nagyonmax 30 mit szánnék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Macrodroid
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged