- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Zοltta #19948 üzenetére
Nekem Earfun Uboom X van és is hallgatok néha "Hardstyle zenét" Melbourne Shuffler vagyok!
és elég mély és erős basszust produkál, szóval a Motion+ után ez nagy szintlépés lesz.
Még lehet kifogni pár darabot elérhető áron, Earfun app után FW frissités és lehet zenét hallgatni. 2 Elérhető boombox van egyik a Earfun Uboom X a másik a Soundcore amit írtál.
Bár szerintem 100E körül még lehet kijönne a W-King X20 is ami elég erős tudtommal csak lényegesen drágább.
A Xtreme 3 nem egészen éri meg a árát főleg kültéren, 130E körül már van Boombox 3 és akkor szerintem megéri a 40E felárat.Főleg ha kell a erős és mély basszus.
Pont azt néztem van pár hangszóró "JBL Go 4 és társai" amik nem érik meg a árukat. Mert 10X Go 4-et hiába kötnél össze, nem szólna úgy mint egy boombox 3.
Még csak a közelébe se lenne.
Nekem van Dockin D Fine (JBL Xtreme szint) és a Earfun Uboom X azért lényegesebb erősebb és mélyebb basszust tud, szóval én simán érzem a kategória váltást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest