Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
alphamooncam
üzenetére
"Ja, és még mielőtt én lennék a bunkó, Te hoztad fel ezt a vidéki-városi ellentét témát.
, nem tudhattam hogy nem vagy városi..."
Azt csak Poénból hoztam fel! Nem Offense!
Csak minden autó akkumulátor 12 volt szóval túl feszelni egyik se tudja a autó erősítőt.
A másik ha zárlat is lesz az abból fakad hogy a meglévő kábel sérült, ez a meglévő erősítő mellet is megtörténik mert nem látod milyen a vezeték állapota.
Csak bár hogy is erőltetted, ha a betáp kábele ugyan az (Autók esetébe gondolom van kompatibilitás.)De ez már nem téma mert megvetted a JBL Boombox 3-at szóval engedjük el?
Végtére is milyen a véleményed? Autót beszólja úgy ahogy képzelted?
Menetzaj? Ott is elég a hangerő?
#20135alphamooncam
Igen, Alan videója néha nekem is túl sok maga a a beszéd néha még parókát is vesz fel és a 70-es évek Disco dívatját hordja de ettől függetlenül nem sok Youtube videós van aki ősszintén csinál tesztet adott Bluetooth hangszóróról.
Oluv és Alan aki alapján könnyen tudtam egy alapot képezni egy hangszóró jó vagy sem.
A Többi úgy is élőbe derül ki mikor hallgatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nem tudhattam hogy nem vagy városi..."