- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
alphamooncam #20154 üzenetére
"mennyire gazdag érzésvilágú embereknek tartom azokat, akik mulatóst bömböltetnek a másik orra alá, szóval ízlésről nem illik vitatkozni, hogy kinek mi tetszik és mi nem, mert annak sosincs jó vége."
Az biztos ebbe igazad van mindenkinek meg lehet a saját véleménye az alapján mekkora a igénye valami íránt. Én Japán City popot hallgatok manapság erre tőkéletes az általam használt Uboom X.
Ez a zene szó szerint "Művészet" kategória a szemembe, 1-2 éve találtam rá.
悲しみがとまらない I CAN'T STOP THE LONELINESS
Anri a énekes neve és a 80-as évekbe énekelt Japán City popot, elsőnek jött a Synthwave zene stylus ez után jött a Vaporwave, utána a Futurefunk és a Future funk zenék után találtam rá a eredeti City Pop számokra.
Mert engem is sokszor meghívtak házibuliba ahol Mulatos zenékre kéne részegnek lenni és táncolni meg ilyesmi, de végül sok-sok ilyen után rájöttem semmi értelme én se érzem magam jól a zenék nálam csak leverik a hangulatot. Mert elhiszem van egy adott ember tömeg aki erre a zenére boldogan csapdossa a térdét részegen, de ha nekem nem ez a világom?
Abba teljesen igazad van, csak mert valaki más hallgat vagy más a véleménye nem kell elhallgatatni. Ez a Demokráció alapja is, lehet véleményed főleg ha alá tudod támasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nioh 2 (PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Búvárkodás
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Androidos tablet topic
- Nem lesz Xiaomi 16
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest