Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz alphamooncam #20154 üzenetére

"mennyire gazdag érzésvilágú embereknek tartom azokat, akik mulatóst bömböltetnek a másik orra alá, szóval ízlésről nem illik vitatkozni, hogy kinek mi tetszik és mi nem, mert annak sosincs jó vége."

Az biztos ebbe igazad van mindenkinek meg lehet a saját véleménye az alapján mekkora a igénye valami íránt. Én Japán City popot hallgatok manapság erre tőkéletes az általam használt Uboom X. :))

Ez a zene szó szerint "Művészet" kategória a szemembe, 1-2 éve találtam rá. :))
    悲しみがとまらない I CAN'T STOP THE LONELINESS
    Anri a énekes neve és a 80-as évekbe énekelt Japán City popot, elsőnek jött a Synthwave zene stylus ez után jött a Vaporwave, utána a Futurefunk és a Future funk zenék után találtam rá a eredeti City Pop számokra. :DD

Mert engem is sokszor meghívtak házibuliba ahol Mulatos zenékre kéne részegnek lenni és táncolni meg ilyesmi, de végül sok-sok ilyen után rájöttem semmi értelme én se érzem magam jól a zenék nálam csak leverik a hangulatot. Mert elhiszem van egy adott ember tömeg aki erre a zenére boldogan csapdossa a térdét részegen, de ha nekem nem ez a világom?

:K
    Abba teljesen igazad van, csak mert valaki más hallgat vagy más a véleménye nem kell elhallgatatni. Ez a Demokráció alapja is, lehet véleményed főleg ha alá tudod támasztani.

Új hozzászólás Aktív témák