- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janusz001
őstag
Megint van amazonon uboomx 102.79 juróért, leadtam én is a rendelést, kíváncsi leszek mit tud a motion boom plus -al szemben kültéren.
-
Janusz001
őstag
válasz
Peaceliker #19374 üzenetére
Ismerős a szitu.... csak azt nem tudom, az ups a világ más részén is igy működik?
-
Janusz001
őstag
Elgondolkodtam én is egy uboomX -en ilyen áron, egy motion boom plus már van kültérre, akinek van mindkettő, mekkora előrelépés lenne hozzá?
-
Janusz001
őstag
válasz
Peaceliker #19246 üzenetére
[link] , fent említett kuponnal itt 104 juró+szállítás, de jelenleg nincs raktáron.
-
Janusz001
őstag
Soundcore mennyi garanciát ad,12 hónap? Tavaly júliusban rendelt motion boom -om hétvégén még üzemelt, ma gondoltam rátöltök, de semmi, próbáltam másik töltőt, kábelt, hard reset, de be sem tudom kapcsolni.
-
Janusz001
őstag
Motion Boom plus hoz képest mennyire előrelépés a 2 plus? Sajna nem tájékozódtam eléggé és pár hónappal a 2 megjelenése előtt vettem meg a sima plust, igaz elég jutányos áron. Hétvégi telken, szabadtéren van használva, ha esetleg black friday, karácsonyi akcióban jó áron lenne a 2 plus, akkor berendelném, kérdés, hogy nyújt -e annyival többet.
Akinek van személyes tapasztalata mindkettővel, ne tartsa magába. -
Janusz001
őstag
válasz
Janusz001 #17141 üzenetére
Ma megérkezett ide is a refurb motion+, ups továbbra is botrányos, csütörtökön kaptam értesítést, hogy feladták, pénteken meg az ups -től, hogy sikertelen kézbesítés. Üf. -el már nem harcászkodom, szerencsére a futár hagy telefonszámot, értelmesen le tudtam vele beszélni a mai napot és rendben ment a kézbesítés.
Hangszóró makulátlan állapotban, eq. -val még próbálkozok, gyári beállítások közül egyik sem bejövős, valami egyéni ajánlás? -
Janusz001
őstag
Vár még valaki türelemmel motion+ -ra? Lassan 3 hete, üf. válasza, hogy feltöltik a készletet előbb, utána postáznak, csak azt nem értem, hogy amikor rendeltem, akkor raktáron volt, out of stock -nál nem is lehetett vásárolni, eléggé túlvállalták magukat.
Lehet passzolom, megvárom míg lesz sima motion boom akcióba és mehet párba a mostanival. -
Janusz001
őstag
Refurb motion+ ra várók, én lassan 2 hete rendeltem meg, remélem a sok megrendelés nem fog a felújítás minőségének kárára menni.
"We would like to inform you that the product is currently being restocked. Once the inventory is updated, your order will be automatically shipped. We kindly ask for your patience during this process.
As the fulfillment is handled by a third-party warehouse, we do not have an exact shipping date at this moment. However, we have re-uploaded your order in an attempt to expedite the shipping process. We hope this helps and appreciate your understanding." -
Janusz001
őstag
Nem kapkodják el a refurb motion+ feladását a soundcore nál, máskor 1 hét alatt már be van járatva a hangszóró. Remélem nem bánat kupon lesz belőle.
-
Janusz001
őstag
Motion boom hangszóró rácsát mivel lehetne letakarítani? Medence mellett egy ilyen szól, sokszor ráfröccsen a víz, a védőrács perforációjának belső peremén pedig kicsapódik a vízkő és a só, amikor megszárad. Próbáltam körömkefével, folyó csapvíz alatt lemosni, de nem jön le a belső peremről, valami ötlet?
-
Janusz001
őstag
Ide is úton van a refurb motion+ 34 juróért, tavaly a motion boom megváltás volt a tronsmart/blitzwolf vonal után, idén beugrott már egy boom plus, úgyhogy igazán kíváncsi vagyok a minőségibb hangzásra, mert nekem az említettek után a boom -ok is nagyon szépen szóltak.
-
Janusz001
őstag
Ez a ups mo. mekkora egy szerencsétlen cég, csodálkozom, hogy még életképesek.
Direkt úgy rendeltem meg a soundcore -tól a hangszórót, hogy még véletlenül se múlt hét pénteken hozzák ki, keddi, azaz mához képest holnapi napot irtak, mondom ez igy rendben. Csütörtökön kapom az értesítést, hogy pénteken hozzák, ups üf. et felhivom, hogy ne hozzák, nem tudom átvenni, nyugodjak meg, kihozzák, majd a sikertelen kézbesítés után lehet változtatni. Oké, pénteken kapom is a sikertelen kézbesitésről az emailt, megint telefon, persze ilyen 10 perces várakozás, leegyeztetem akkor a hétfői, mai napot, teló szám sem stimmelt, azt is egyeztettem. Ma délelőtt siri csend, megint üf. , majd hozzák a csomagot, ha az általam kezdeményezett változások jóváhagyásra kerülnek, majd értesítenek., addig nincs kézbesítés...faxa. Futár szerencsére hagyott cetlit, azt is szombaton találtuk meg az ajtóra ragasztva utcafronton, mert minek is a postaládába dobni, szóval felhívtam, mondta nála a csomag, ma hozza, mondom hívjon, mert nincs csengő, megint mondott egy általam ismeretlen számot, még szerencse, hogy üf -el már ezt lezongoráztam, pontosítottunk, aztán végre ideért a csomag.
Legközelebb valami biciklis postást bíznék meg a szállítással, mint az ups -t.
Hangfal egy motion boom+ 119 juróért cakli pakli, majd hétvégén bejáratom. -
Janusz001
őstag
Megrendeltem a motion boom pluszt, most 120 juró ért be lehetett húzni, kíváncsi vagyok mit tud a sima boom -hoz képest.
-
Janusz001
őstag
válasz
Acélfarkas #16678 üzenetére
Boom plus is hazavihető még pár napig 120 juróért.
-
Janusz001
őstag
Meddig tart a tavaszi akció az ankers -nél?
-
-
Janusz001
őstag
Akkor egyelőre kivárok, nem tudom volt -e a jelenlegi140 juronál kedvezőbb a motion boom plus.
-
Janusz001
őstag
válasz
Acélfarkas #16617 üzenetére
Bocs, erre gondoltam [link] , már belekavarodtam.
-
Janusz001
őstag
Melyiket érdemes most megvenni a soundcore kínálatában? Egy motion boom már van itthon, remekül szól az eq -val beállítva, fényévekre van az eddigi tronsmart és blitzwolf hangszóróimtól, motion plus nem tudom megéri -e a felárat, illetve, hogy a most megjelent boom2 hol helyezkedik el a kettő között.
-
Janusz001
őstag
Nagy nehezen nekem is megjött a kuponos Anker motion bloom (kis kavar volt az ups -el) , eddig egy Tronsmart element mega volt a szabadtéri bográcsozós/szalonnaütéses/grilles/medencés party hangszóróm, az új szerzemény egy más kategória, kis EQ beállítás ugyan ráfért, de most nagyon tetszetős hangja lett, nálam nem cél az agyament hangerő basszussal, ennyit mindenképpen megért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Yettel topik
- Hunt: Showdown
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest