- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magyarított Android alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Dorian #19051 üzenetére
A BT verzió ne legyen szempont. Ahogy a codec se (mármint ha erről a kettőről beszélünk).
Szubj. vélemény: ahogy írtam nekem nem szimpi az X500-as. OK, tud LDAC-ot is, de nincs benne dedikált magas sugárzó. Cserében van egy – szerintem és egyes tesztelők szerint is – kamu 3. hangszóró, aminek okán ráírhatta a gyártó "spatial audio". Én ebben nem hiszek, ill. szemfényvesztésnek tartom (ahogy a 3. hangszóró led-es megvilágítása is felesleges). Az is érdekes, hogy szőrén-szálán eltűnt az eu-s oldalról (csak az X600-as maradt)
A Motion+ egy régebbi modell. Az app-ja sem tud annyit mint az X500-é, de így is elég mindenre (itt is van custom eq, igaz csak egy). Én a Motion+ -t venném, de neked kell döntened! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Dorian #19045 üzenetére
Ez az X-es széria nem a szívem csücske, de ennyiért ez szvsz. nem rossz vétel.
FYI: a Motion+ nak viszont most elég jó ára van (~9 óráig még ~25e Ft).
Annyira nem erős a basszusa, mint a korábban általam ajánlott Boom-nak, de sokkal-sokkal zeneibb (a kettő közül nekem ezért is maradt utóbbi).#19048 carl18
Méret súly?használt vagy új?
Lásd az összefoglalómat!Te aztán igazi gyűjtő vagy. Engem zavarna ennyi hangszóró. Pláne mikor a minőségbeli szórás ekkora. Mikor a birtokomban egy sokkal jobba, akkor miért vegyem elő a gyengébbet? Nálam a két hangszóró is csak azért van, mert a Motion+ -t most jobbára nem én használom. A Boom-nak viszont a fentiek okán mennie kellett ...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Dorian #19045 üzenetére
Ha nem haragszol, összefoglalnám az igényeidet (ill. problémáidat):
" ... túlnyomó részt egy kis 12 m2-es szobában lesz használva: ... "
" ... nagy ugrás van a hangszóró hangerejében az alsóbb hangerőszinteken ... "
" ... csak, h a HIIT edzéshez legyen valami ami adagolja az ütemet ... "
" ... 30-nal többet nem fogok kiadni ilyesmire."Másképp: kellene valami, ami nem túl nagy, illetve képes egész halkan is szólni, miközben azért értékelhető basszusa van. Ja, és 30-ba férjen bele.
@carl18, nem adnád el a fórumtársnak az új szerzeményt?Azt osztom (nincs tapasztalatom, de most, hogy írod rémlik...), hogy a Tronsmart-ok esetén (nem pont ennél, de ...) hallottam én is ilyen hangerő problémáról. Más kérdés, hogy nekem úgy rémlik ez csak külső forrás esetén volt – inkább – jellemző.
Zárójeles megjegyzés: nem tudom miről menne a zene / podcast, odabenn, de vannak app-ok, amiken belül lehet állítani a pre-amp-ot (így finomhangolható a hangerő)."Szvsz egyik ilyen 100e alatti kis izétől ... "
Eddig 30-ról beszéltünk.Azért 30 fölött és 100 alatt vannak jó cuccok, "trust me"
Egyébiránt, nem tudom mit tud a hifi-d, de ha nincs rajta mélynyomó, akkor az se valószínű, hogy 30-40 Hz alá menne." ... a mélyek minőségét a helyiség, elhelyezés, halllgatási hely is legalább annyira meghatározza ... " – ez tök igaz. Azért is kell outdoor-ra olyan cucc, ami be tudja kompenzálni a bútorok, falak, sarkok, stb. hiányát.
All-in-all (goto 10), én a Boom-ot ajánlanám. Tudom most ez is kilóg a keretből, de egyfelől szokott ez lenni olcsóbb (figyelni kell az oldalt, és/vagy ezt a topic-ot), másfelől elő szokott fordulni belőle jó állapotú használt is (én ~1/2 éve adtam el a sajátomat 20-ért ...).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Dorian #19043 üzenetére
"Nem értem itt az órat." – a legszebb, hogy én se
Nem tudom, hogy honnan vettem az órás vezérlést. Mind1, hagyjuk!
" ... h a HIIT edzéshez legyen valami ami adagolja az ütemet."
Igen, erre írtam a "csak"-os példát. A jó (!) mélyekhez zsebbe kell nyúlni. "Kopogósat" persze már lehet (még) olcsóbban ...Ilyen budget kategóriában, a W-KING hangszóróit szokták csipázni a népek (carl18, neked milyen van/volt? Melyiket is ajánlanád?)
Nézd meg W-KING D8 mini-t vagy W-KING D8-at (használtan). Én – ha szűk a keret – inkább néznék valamilyen használt cuccot, mint újat.A Xiaomi Sound Outdoor nevében benne van ugyan az Outdoor, de az inkább a sütögetés közben szóljon valami vagy a hátizsákra akasztós kategória. Szerintem.
FYI (nem az én hirdetésem eskü): Tronsmart Halo 100
Nem vagyok a Tronsmart-ok nagy rajongója, de a célra 100× inkább ez, mint 2 Xiaomi ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest