Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
már most 2 napja bújom a netet boombox 4 után és nem tetszik néztem rengeteg videót tiktokon és youtubeon róla és szerintem a boombox 3 szebben szól ahogy külföldi fórumokon olvasom és az én véleményem is ez hogy nagyon partybox hangzása van az új boomboxnak... lényegében az is 2 mély 2 magas mint az összes partybox konkrétan kaptunk egy kézi partyboxot hát ez nekem szomorú... részletek totál nincsenek a zenébe én azt vártam hogy végre kapunk egy közel go+ Play 3 hangzást boombox kivitelben hát ez nem sikerült
aztán lehet idővel még hangolnak rajta vagy valami de ez eddig egy nagy semmi... only disco zene kedvelőinek vagy bot fülűeknek biztosan jó lesz de majd meglátjuk élőben mit dob egy médiában vagy ha járok Pesten sok hangszer üzletben van kiállítva ott meg nézem de ez is hogy kaptunk egy 7 sávos EQt 3 helyett és 125hz és 8khz között lehet állítani vicc kategória számomra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- E-book olvasók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/1TB FHD
- Gigabyte Gamer config - i5-7400, 12GB DDR4, RTX 2060 120GB SSD
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/512 FHD
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
aztán lehet idővel még hangolnak rajta vagy valami de ez eddig egy nagy semmi... only disco zene kedvelőinek vagy bot fülűeknek biztosan jó lesz de majd meglátjuk élőben mit dob egy médiában vagy ha járok Pesten sok hangszer üzletben van kiállítva ott meg nézem de ez is hogy kaptunk egy 7 sávos EQt 3 helyett és 125hz és 8khz között lehet állítani vicc kategória számomra