- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19166 üzenetére
"Na, majd alkalomadtán vidd el hozzájuk. Ilyet biztos nem láttak még"
azzal kezdtemazt mondta a jóember, hogy szerinte a Boombox 3 és a HK g+p 3 között van a hangja. A teret hiányolta, meg hát a másik kettőben van mélynyomó. Az árat 60 környékére lőtte be, úgyhogy amikor mondtam, hogy inkább a feléhez áll közel, akkor elképedt.
Nekem a sokoldalúsága a legnagyobb előnye és ezt nagyon jól meg is fogalmaztad korábban.
Az ember nézi a teszteket/összehasonlításokat és könnyen magával tudja sodorni a reviewer véleménye, de amikor belegondoltam, hogy mire akarom használni, vagy hogy jellemzően mire fogom, akkor már mindjárt máshogy közelítettem meg a kérdést.na, 27 órája megy kb, most 75%-ot ír. Nagyon elégedett vagyok a hangminőséggel, egész egyszerűen zenei módon szólal meg. És annyiba kerül, mint a JBL Xtreme 4-hez az akkumulátor...
Új hozzászólás Aktív témák
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged