- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
-
-
Voice24
őstag
válasz
Silent77 #20280 üzenetére
Érdekes változás állt be a csomagom nyomkövetésében. Délután jött egy email a Meest-től, hogy a csomagom sikeresen megérkezett Európába, és a Sprinter pár napon belül kézbesíteni fogja nekem. Eddig oké, de a nyomkövetés szerint a csomag ma elhagyta a holland elosztót. Mi van? A Kína-Hollandia-Észtország kacskaringó után ismét Hollandiában van? Ezen már eldobom az agyam, ha ez tényleg valós. Na ennyit a Banggood Expressről és a 10-15 munkanapos szállításáról...
-
Pubracer
újonc
válasz
Silent77 #10255 üzenetére
Ugye a gond az, hogy a BG nem állítja sehol, hogy a Eu Line az tax vagy customs free szállítás lenne ez csak amolyan urban legend, szájról szájra terjedő pletyka. Most kértem tőlük egy official statement-et arról, hogy van ez?
A másik szál amin lovagolnak hogy miért nem vettem tariff insurance-t mert hát kellett volna és legközelebb figyeljek jobban. Megírtam nekik, hogy azért nem vettem mert nem volt ilyen opció. Akkor kitalálták, hogy az azért van mert csak bizonyos országokban van erre lehetőség bocsi.
Erre küldtem nekik ezt a két képet:Szóval nem ország hanem szállítási mód függő. Úgyhogy egyelőre én vagyok a hülye szerintük, meglátjuk meg tudom e változtatni a hozzáállást. A cél az lenne, hogy legalább egy utólagos tariff insurance-t adjanak már és akkor a plusz 25 dolcsi költség legalább lejjebb menne.
Ui.
A képek nem az aktuális rendelésem, csak egy példa. -
Spicli
csendes tag
válasz
Silent77 #9527 üzenetére
Nos anno én pont erről beszéltem, hogy nem Eu p.-vel rendeltem vállaltam az esetleges áfa fizetést meg mindent! Ahhoz képest jól meg lett utaztatva a csomagom!
Már rég értesítést, vagy már a csomagot is meg kellett volna kapnom!
Elvesztettem már a fonalat ennél a cégnél teljesen! -
válasz
Silent77 #9443 üzenetére
Én csak tiszta linket kértem, ref, nem ref teljesen mindegy, ami nem odavaló az nem kell. Ez csak kérés. Így esetleg nem kell minden linket ellenőriznem, ha elfogadottá válik. Egyszerű karakter törlési művelet a megadott részig, gondolom nem gond.
De igazad van a reflink tiltott. -
mateus
senior tag
válasz
Silent77 #3130 üzenetére
Kb éjfélkor adtam le a rendelést, akkor láttam, hogy egy rendelési szám alatt fut a 3 termék, írtam is nekik, hogy a vám miatt külön kéne küldeni.
Reggel 9kor már shipped volt a státusza, és írtak, hogy 1 csomagként lett átadva a futár cégnek.
Nem sokáig tököltekNa mindegy, majd hamarosan kiderül mi lesz a sorsa.
-
Flashy
veterán
válasz
Silent77 #3041 üzenetére
nem akartam elvenni mások kedvét, csak valahogy az igazán olcsó és igazán limitált dolgokban sose volt még szerencsém. de igazad van, játsszon mindenki, az biztosan ingyér van, még az is lehet, hogy megpróbálkozom vele én is. nincs olyan vad időpontban, bár lehet, hogy pont nem érek haza akkor még.
-
qqzs
őstag
válasz
Silent77 #1813 üzenetére
Valaki osszefoglalna par szoban hogy an meg ya payapl reklamacio menete? es mi a tapasztalat? oda is kelenek a videok stb?
Tobb mint harom honapja levelezek a gyartova es BG-vel parhuzamosan, gyarto elismert hogy hibas minden. egyik dron nemetorszagi javitasra ajanlottak, masikat es a tartalek akkut meg bangood visszakuldesre.Mindenki latta mar a videokat rola stb. En teljes refundot kertem mindenre mert rohej az egesz cucc. Erre az irjak hogy kuldjem vissza vagy kuldenek ujjat esetleg kaphatok 80USD refundot egy 300USD-s dronra refundodt ha nem szeretnek ujat(mondjuk azt nem mondtak attol a 80dollartol megjuv e a dron vagy csak ragaszzam ra hog yjol erezzem magam tole
Mar nem szeretnek semmit mert gyartasi hibasak a termekei es ugy aruljak.
Gondoltam a paypal reklamacio lesz a megoldas. 3 rendeles kb 600USD rol van szo -
maestro87
őstag
válasz
Silent77 #1763 üzenetére
Bizony, nem kamu a BG snap-up.
Sőt a kínai webáruházak közül (amiket ismerek) csak a Banggood és a Gearbest csinál valós snap-up akciókat. Múlt héten a Geekbuying-ban nagyot csalódtam ez ügyben (bár még nem rendeltem tőlük), mert meghirdettek 100db 6.99$-os telefont és csak két "beépített ember" rendelhette meg azon az áron. Tinydeal-nek is nemrég volt egy hasonló húzása, ott meg egy adott időpontban megjelenő kupont kellett volna irdatlan gyorsasággal felhasználni, az is lehetetlen volt szerintem. -
-igu-
veterán
-
2thletme2day
őstag
válasz
Silent77 #1439 üzenetére
Ma kaptam választ az üzenetemre. Egy sablon szöveget írtak miszerint érdeklődjek utána a postán a csomagomnak. Az "Uk Standard International Shipping"-el rendelt csomagot a postás hozza nem pedig futár? EU raktárról mennyi idő alatt érkezik meg a csomag általában? Van esély arra, hogy még megjöjjön a csomag vagy elkallódhatott valamerre?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)