- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
V/ kolléga itt írt róla.
-
zeon.hu
nagyúr
Megtalálható ez is a fenti összefoglalóban
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Én megírtam nekik, hogy UK plug volt a dobozban, de megoldom (van itthon átalakító).
Mellesleg tegnap bemértem, semmi eltérést nem mutatott a régi töltőhöz képest, több eszközzel és kábellel tesztelve.
És ez sem ciripel, pedig a gyerekeimet kértem meg, hogy figyeljék, ők még nagyobb hangtartományt képesek érzékelni -
maj-viktor
őstag
Azért ez túlzás... mert ott van a bank / kártyakibocsájtó (VISA - Mastercard), úgymond "bankkártyás védelme": CHARGEBACK, melyet most fejből meg nem mondom, de 60-90-120 napig úgymond "visszfordítható a fizetés"... csak vinni kell a "bizonyítékokat" a bank felé és beadni rá "kérelmet".... hibás teljesítés miatt... ez lehet, hogy egy rendelt árut nem kaptál meg vagy egy szolgáltatást nem kaptál meg, stb. elég tág fogalomként.... de elég "macerás", meg hosszadalmas folyamat... de azért mégis van védelem "csak bankkártyás" fizetésre is... nem csak paypalra... ha készpénzbe fizettél volna, na ott nincs semmi garancia... vagy előre utaltál volna.... de bankkártyás fizetésre van még a CHARGEBACK
-
qqzs
őstag
a snap upnak vannak feltetelei pl hiaba rendeltel mar es tudja a cimedet ha nem mentel beallitani hog ymelyik a default akkor asnap up nem mukodik. Meg akkor is ha csak egy cimed va ha nincs bejelolve defaultnak nem mukodik a snap up en ezert maradtam le egyrol pl, de van mas is most nem jut eszembe fel van sorolva
-
andrisbandi
őstag
ozbargain.com.au deals banggood
- Ezeken nézd meg...
Vagy a Banggoodon a bal oldalon a kuponok menübe lépve, középen-jobbra a "hot cupons"-ra kattintva felozza az aktuális kedvezményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest