- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem BG-s küldeméyn, hanem AliExpress.
05 Máj 2023 10:05 került átadásra a Magyar Postának azután 2-10 munkanap a kézbesítés. Az Arrived at local delivery center vagy a Received by local delivery company azt jelenti hogy akkor adta át a Cainiao a Magyar Postának, nem a kézbesítő postára érkezik meg.
A Magyar Posta dolgozója kézbesíti a levél kézbesítési szabályok alapján. Ami azt jelenti hogy ha a küldemény 24 mm-nél vékonyabb és behelyezhető a postaládába akkor a leveles postás kézbesíti, ha nem ilyen a küldemény (vastagabb 24 mm-nél vagy más okból nem helyezhető a postaládába) akkor értesítést kapsz (sms vagy papíros) és postán a hivatali kézbesítőknél veheted át. Mivel csak normál levél, nincs nyomkövetési száma, ha nem kapod meg nem tudsz a Postán reklamálni. -
Lala6
őstag
Packeta, itt követheted: https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search
-
Imy
veterán
A Banggood érdekes. Megkérdeztem hol a termék/csomag. Jajj bocs visszaküldték nekik, de elfelejtettek szólni. Akkor vagy újra küldik, vagy utalják BGPayre. Mondtam PayPalra kérem vissza, nagy nehezen belementek. Az újraküldésbe nem akartam belemenni, mert kifutottam volna a PayPalos visszatérítési időből. Azért no comment, hogy nem szólnak, én meg várom a terméket.
-
De remélem most beállítottad, megadtad a biztonsági kérdéseket, a fizetési jelszót és azt hogy arra menjen a refund? Mert ha ez utóbbi nem volt bekapcsolva akkor nem kerülhetett rá, viszont a PayPal-obn keresztül a kártya mögötti számládra visszaküldik.
Amíg nincs az egyenlegen pénz nem tudsz fizetni egyébként. Kell néhány PayPal-os fizetés amit ott írnak jóvá.
Amikor fizetsz a BgPay-el akkor majd akkor ezen keresztül megy. -
Ez szerintem nincs aktiválva. Menjél le Set up now-ra. De előtte kattints a Transaction Record menüpontra és nézz meg mik vannak ott. Ezután a Security settings és ott nézd meg mit állítottál a Refund Setting résznél a Set-re kattintva, nekem ugyan a Refund to BGpay:balra húzva és szürke, de még is az onnan költött pénz oda megy vissza.
Neked most ezt be kellene kapcsolni, néhány snatch-el feltöltöd aztán visszaállítod hogy a normál refund ne kerüljön rá.
Pl ez látszik ha jól van beállítva:A másiknál kérdéshez: lehet követni, de amíg a GLS Európai központjához nem ér be addig csak ezt fogod látni.
Írnod kellene hogy ők mit tudnak róla és ha lejárt a várható szállítási idő (átlépte a dátumot) akkor akár visszakérheted a pénzed. -
Hát pedig visszajön mindkét helyre. Ma is jött az e-mail az egyenleg cseréről a BgPay-en, ugyanúgy amikor fizetve van. Aktiválni kell, nem regisztrálni. ha tudsz vele fizetni akkor ha nem tiltottad le az értesítéseket azokat meg kell kapni és azzal a pénz is mozog.
Keresd már meg a fizetést a PayPal-on mert visszaküldik, de nem azonnal látod.
Ha a lejárt snatch fizetésnél az Order Details-ra kattintasz felül szürke betűvel írja hogy mi lett a pénzzel, ott te mit látsz? -
bertokl
tag
Én kupont nem látok rá, de jól pontozható.
-
-
Imy
veterán
SOS-ba csatlakozzon aki tud, még vannak helyek, és már csak 2 óra van hátra! Köszönöm!!!
Xiaomi Redmi 8 Global Version 6.22 - 3 HELY
[Get Free Gift][Face Unlock] Zeblaze THOR 5 PRO 3G+32G Face Identify Dual Camera Lock Screen Pattern 4G LTE Smart Watch Phone - 2 HELY
Xiaomi Redmi Airdots TWS bluetooth 5.0 Earphone DSP Noise Cancelling Auto Pairing Bilateral Call Stereo Headphones - 1 HELY -
cof
veterán
-
vandor01
senior tag
meg 6 ora van es 3 jatekos kene! HAJRA! Xiaomi Redmi 8A Global Version
-
és Jimy, Készült egy segédanyag htc07 jóvoltából egy Google táblázat, abba beírva (a link másolása) és ennek figyelemmel kísérése esetén amikor valaki csatlakozik és nem lenne ilyen gond. Tehát készült rá megoldás, de használni kellene
-
Mint ahogy már 10:15-kor írtam: Az adott termékhez létrejött pár száz csoportból lesz egy nyertes csoport amelynek egy nyertes tagja megkapja a 1 centért, 3 forintért az adott terméket. Akik nem nyertek azoknál ha pénz fizettek visszakapják a BGpay-re, aki ponttal fizetett az meg elveszíti az 5 pontot.
-
Nem az a lényeg, van egy szerződési feltétel részükről, mert a szállítást sem az eladó sem vevő hanem egy harmadik fél végzi így garanciát nem tud vállalni arra hogy 5 vagy 42 nap lesz majd.
Reklamálsz , válaszolnak rá hogy folyamatban a szállítás, várja meg a vevő 60 napot azután a pénzt visszaadják.
Te 45.napon dispute-t indítasz visszakapod a pénzt. A cunami miatti késve, de mégis az 59-napon megkapod. Mi a biztosíték arra hogy ki fogod fizetni, mert az eladó teljesítette a ráeső részt az adásvételi szerződésből a szerződési feltételek szerint? Neked fizetni kellene.
Persze erre azt válaszolja a valaki, hogy nem veszem, úgyis visszaküldik és akkor a termék csak nála lesz, így kár nem éri.
Itt csak az a bökkenő hogy arra sincs garancia hogy meg is fogja kapni.
Én már találkoztam olyan eladóval, aki hasonló szituáció miatt magyar vevővel nem áll szóba. -
-
Minek indítottad? Ha 60 napon belül nem kézbesítik, a szerződési feltételek szerint a pénzed visszakapod, nem tudom honnan vetted a 45 napot.
Írj újból az amit egy héttel ezelőtt küldtél az pont az ünnepbe esett bele, szerintem nem győzik a kimaradás miatt megválaszolni mindet. -
vandor01
senior tag
-
Előfordul az ilyen, az ottani vám vagy a kiléptetést végző szállító nem fogadja mert pl nem megfelelően van csomagolva az akksi, van ahol figyelik a "veszélyes" anyag szállítási szabályok betartást jobban.
Bár én megkaptam a BG-n vásárolt a kék színű 18650 akksikat, igaz nem bubis borítékban voltak, dobozolt árú volt. -
gulac12
tag
fb appal megosztás 20 pont/nap by Zoty4
-
bul07
nagyúr
Én a mágneseket ajánlom viszont
Ha súlyosabb a telefon akkor a 4mágnesesek már gyengék lesszenek és rossz úton lemozoghat, és fekvő helyzetben se lesz stabil
És ehhez az kell hogy tokba hord a telefont, én nem ragasztanám rá mert ha festet a telefon ki tudja nem e gyógyul annyira rá hogy leszedésnél a festéket is lekapjaebay-en alin olcsóban hozzá tudsz jutni, ebay licitálóson 1$ körül is ki lehet fogni
[link] -
Dolphine
addikt
Azt én írtam
Ma megjött erre is a válasz:Thanks for your reply and very sorry for the terrible issue.
We invite you to fix the two items in local repair shop. If the price is reasonable, we can bear the repair fee. You can go to check what is the problem with them and the repair fee but we don't bear the diagnosis fee. If you would like to accept, please inform us the repair fee before you fix it, or we will not cover the fee. Hope you can understand.
Again we're sorry for the trouble.
Looking forward to hearing from you. -
Dolphine
addikt
Igazad lett, videót kérnek. Most már csak találnom kell két darab viszonylag olcsó kütyüt ami micro USB bemenetes és videóra veszem, amint tönkremegy. A levélben azt kérték, hogy másik eszközzel is próbáljam ki a kábelt, de valahogy nincs "kedvem" még egy hangfalt lenullázni.
-
Dolphine
addikt
Az a baj, hogy én is csak találgatok.
A normál USB ha csatlakoztatva van egy adapterhez, ott nincs gond. Viszont amikor a micro USB végét bekötöttem valamibe, utána az adott eszköz meghalt. A Xiaomi hangfal esetében volt is egy pici sercegő hang.
A JBL-nél rákötöttem ott látszólag semmi nem történt. A töltést jelző LED meg se moccant. Azóta viszont bekapcsolni nem lehet a hangfalat. Ha másik kábellel töltöm, akkor villog a töltést jelző LED, viszont a töltést nem veszi fel!
A tabletet szerencsére csak a laptoppal kötöttem össze, így azt akkor csak lefagyasztotta. Valami olyasmit írt ki a windows, hogy az USB nem tud elég energiát szolgáltatni az eszköznek és utána megfagyott a tablet. Csak a bekapcs gomb és a hangerő felfelé gomb egyszerre nyomása segített, hogy újra be bírjam kapcsolni.
Szerinted mi lehet akkor? -
wentworth
tag
Mit szolnanak hozza ha en bevaltanam a pontokat, es kb 45e erteku cuccot Kinanol 35e ert vennek, es errol az osszegrol kuldenem a pp szamlat? Igy is olcso 45 el, a 35 tel meg foleg. A 35e + 27 szazalekot siman megerne nekem. A pontok miatt ez viszont lehetseges, de nem baj ilyenkor? Mit szolnaknak hozza vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest