- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Ciccuka #2858 üzenetére
A vicces az, hogy én is megkaptam, pedig csak azért volt ilyen kártyám, mert vásároltam ez idő alatt, amire automatikusan adtak. Szóval még játszani sem kellett a 100 pontért. (Bár emlékszem, egyszer húztam, mikor nagyon ment itt a kakasüldözés, gondoltam, húzok egyet, hátha kakas lesz, és belinkelhetem , de nem jött össze.)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
Volt egy rendelésem, így egy kosom, de most poénból fel,mentem, hátha egy kakast kapok (bár nem gyűjtöm a kártyákat).
De nem tudlak húzni benneteket, mert tigris lett, nem kakas. Pedig beírtam volna, hogy kakas lett"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz zeon.hu #2245 üzenetére
Amit ezen nem értek, hogy miért igazítják az utasforgalom esetén az EUR/HUF árfolyamot korábbi dátumhoz, miért nem az elvámolás napján esedékes MNB árfolyamon. Azt pedig végképp nem értem, hogy a postai 22EUR értéket miért nem aktualizálják legalább a legutóbbi évhez...
-
veterán
Én nem írtam nekik, egyet rendeltem, az order status alapján 15-én érkezik be hozzájuk, akkor tudják postázni. Nem is látom értelmét, hogy írjak, max akkor, ha mégsem látom azt a rendelésnél 16-án, hogy feladták.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest