- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
válasz
peestike #19550 üzenetére
Pont most akartam kérdezni erről.
Jött egy email és SMS, hogy csomagom érkezett valami tök ismeretlen helyi boltba és ott tudom átvenni.
Első körben simán blokkoltam és ment a spam blokkolás is, de már a Banggood is ezt írja státusznak.Fura, hogy kiszállítás helyett ledobják egy random boltban.
-
válasz
peestike #7542 üzenetére
Igen, mert akivel beszélsz az tud e-mailt küldeni, hogy ugyan nézzenek már rá, sajnos ilyen "várakozásba" mostanában én is többször belefutottam.
Legutóbb arra vártak, hogy el döntsék kell-e vételár igazolást bekérni vagy nem. A vámosokra kenték a dolgot, ők meg közölték hogy a posta nem "mutatja be" nekik. Mivel mindkettő céggel beszéltem, másnap vagy 2 óra hossza alatt megtörtént a vámolás és az elküldés. -
-
w.miki
veterán
-
peestike
senior tag
válasz
peestike #7201 üzenetére
folytatom a levelezést.
írtam, hogy nem értem mi a bajuk, jött válasz:
Each customer could only place one Spike order for the same item. You have placed order 53454435 and 53454373 . The order 53454373 is shipped out . Would you like we cancel your order 53454435 and refund you ?
most visszaírtam, tettem be képet is, hogy az egyik óra, másik egy wireless speaker. meg rákérdeztem, hogy rossz lenne a szemem, vagy ez a két termék valóban ugyanaz? az árak megegyeztek, az tény.
nem is foglalkoznék vele, ha megírják, hogy bocs, elrontottuk, ennyiért nem adjuk. -
Flashy
veterán
válasz
peestike #7199 üzenetére
nekem amiből kétszer vettem, azokat lezárták értesítés nélkül. a gyerek játszósátornál valami hibára hivatkoztak és kaptam 20%-os kupont rá (40 dollár az ára...). még 2 terméknél Contact customer van, egyik a Digoo, másik meg a borosüveg dugó, de ezekről üzenet nem érkezett még. a weboldalon egyáltalán nem találok üzeneteket, a sátorról is csak e-mail jött...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
peestike #7201 üzenetére
Banggood fórumon én is olvasgattam, de nem lettem okosabb sajnos.
-
válasz
peestike #3931 üzenetére
Minek kérdezné meg? Érdeklődöm a küldeményem holléte felől, a telefonos ügyfélszolgálatot nem érdekli az értékhatár. Egyébként meg, nem emlékszem a válasz.
Tőlem sosem kérdezték vagy 50-60 hívás során.
A vámon bejegyzés minden küldeménynél előfordulhat -a külföldi nyomkövetők írják ezt- mert értéktől függetlenül ez igaz, a vám bocsájtja szabadforgalomba az EU-n kivülről érkező küldeményeket. -
Flashy
veterán
válasz
peestike #2946 üzenetére
én is rendeltem ebből, megjött az ajándék is, de az eredeti izzó elég gagyi, 15W helyett 12W, semmi burkolata nincs és zörög benne minden. igaz, hogy amúgy működik, ami a kínából rendelt LED-égőknél nem alap. az értékelésre megkaptam a sablonválaszt hogy írjak supportra meg csináljak videót, de nem biztos, hogy még annyi vesződést is megér... igazából tudtam, hogy a netről rendelt olcsóbb LED-ek mind szar minőségűek és jó ha feleannyi teljesítményűek, mint amit ígérnek.
-
C0d3r
addikt
válasz
peestike #2485 üzenetére
& zeon.hu
17track-et néztem. Akkor várok még 1-2 napot türelmesen, remélem nem hamarabb ér ide minthogy elkezdene működni a tracking.
És ha már szállítás, én szerencsére még nem futottam bele olyan hosszú szállítási időkbe mint amiket korábban írtatok, ismét 2 hét alatt futottak be csomagok. Jan 1. és 2-i rendelések.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest