- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem kell görcsölni, de valójában nem szed a BG áfát, nincs IOSS azonosítója, így jogos a Posta eljárása, viszont azt amit a posta kért áfát azt vissza tudod igényelni a BG-től, a termék árának 60 %-ig adják vissza így a7764 Ft bőven benne van.
A szállítási opcióknál mi van a Tariff Insurance-nál fizetni kell vagy nem választható mert ingyenes, azután pedig itt kell kérni feltöltve majd az fizetési igazolásokat
-
zeon.hu
nagyúr
Csatlakoztam hozzád amúgy.
-
vandor01
senior tag
UK adapter?
-
JokerMaffia
tag
SHARP AQUOS S2 elérés nem jó, sikertelen...
-
w.miki
veterán
Csatlakoztam, és indítottam
Xiaomi Redmi 8 Global Version 6.22 inch Dual Rear Camera 4GB 64GB 5000mAh Snapdragon
Bakeey S10P Full Touch Leather Strap Wristband Blood Pressure and Oxygen Monitor IP68 Waterproof Smart Watch
Xiaomi Airdots Basic TWS bluetooth 5.0 Earphone Mi True Wireless Earbuds Global Version Bilateral Call Stereo with Charging Box
Xmund XD-DY25 Multifunction Digital Storage Bag USB Charger Earphone Organizer Portable Travel Cable Bag
BOXYM oFit-2 Finger-Clamp Pulse Oximeter Medical Finger Blood Oxygen Saturometro Heart De Oximeter Portable Pulse Oximetro Monitor -
MittuDomain_
őstag
Köszi hogy emlékeztettél rá.
Én még ide várnék egy-egy társat:
Oclean X Smart Sonic Electric Toothbrush -
bul07
nagyúr
Én azokat rendeltem amit írtam
Amúgy a 300-as dobozból kapható dologból 99db van még , ha nem napi limit akkor valószínűleg holnapra nem igen marad
6/3 talán ezeket is lehet ajánlani
Raitool™ HT04 Reversible
MantisTek® White Tail USB Doctor
Semi-automatic Hand Micro Drill With 20pcs 0.2-2mm
Needle Nose Pliers DIY Vise Handmade Tools Twisted Wire Clamp(ebből van nekem, elég jó) -
maj-viktor
őstag
~6-8 dolgot rendeltem most az akciójukban most, volt 3db ami "Back Order"-es volt... vártam - vártam... ok csak 3nap után váltott az a 3db is feladott-ra, és 1db meg úgy maradt.... arra is vártam vártam, de ~10nap után azt is feladták... szal hát türelem!
(én továbbra is tartom magam a legkorrektebb webshop maradt még mindig... pedig én be-be próbálok mást is vagy akár ebay / aliexpress-es tapasztalatok összehasonlítva)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest