- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Flashy #14956 üzenetére
Vonat itt is van külön és biztos van környezetbarát szállításuk is és arra gondoltak, de azért tényleg kíváncsi lennék hogy végig képesek elektromos meghajtású járművet használni.
A vasút sem végig villamosított tudtom szerint, a repülés meg eléggé környezetszennyező, így a 12-19 nap ilyen elektronikus meghajtású módon történő szállítással teljesen rendben van, jobb mint a tengeri szállítás és tényleg környezetbarátabb megoldás.
Viszont azt eddig nem tudtam hogy repülőgép üzemanyagon nincs áfa. Így aztán persze hogy tömegesen van használva. -
válasz
Flashy #13441 üzenetére
Ha letöltöd a történetet a csv formátumban ott van, néhány. DE nem lenne gond ha épp fogadná is a fizetést erre a PP fiókra, soha nem volt a BG fizetésem Payment Preparing és a PayPal-on sem volt az hasn't accepted yet. és Cancel beírva
Kérdés az hogy ők megtalálják-e ezt a pénzt? -
válasz
Flashy #13432 üzenetére
No nekem aztán nincs ilyen e-mail csak ez az egy, az összes többi Banggood.
És sántít a dolog ez nagyon magánszemélyes e-mail cím, van saját webszerverük levelező rendszerrel ugyan minek a gmail?
Viszont ha lekérem a tranzakció történetet ott van ez az e-amil cím, de az hogy a legtöbb vásárlás megy a payment@banggood.com-ra és néhány meg erre hongxin871011@gmail.com és egy napon is előfordul ez olyan mintha tényleg valami hacker móka lenne.
Ja, ha tudnának róla akkor ők sem csodálkoznának. -
-
mrzed
senior tag
Köszi a segítséget.
Képet már kaptak a legelején, azzal indítottam. Ugyan nem kérték, de csináltam nekik egy videót, szemléltetve a problémámat. Most ott tartunk, hogy felajánlottak 500 pontot, és megtarthatom a terméket. Még egy kicsit alkudozom velük, hát ha lehet ezt dollárosítani. -
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
HornedReaper
senior tag
Zoknikat cseszték el a legjobban, vártam hogy pottyanjon valami, erre a megadott időben már csak a legkisebben volt egy kupon.. A legnagyobban elvileg Xiaomi vezeték nélküli bluetooth headset volt, de gondolom csak 1-2 darab.
Amúgy a teló is érdekes, kamu az egyik hátsó kamerája, és a proci sem feltétlenül a megadott a tesztek alapján
-
Lehet, de a képeken videókat vetítenek ki és arra gondoltam hogy ez olyasmi lenne, hogy körbeüljük az asztalt 2-3-an és így többen látjuk a kijelzőn lévő dolgokat. Hogy mennyire látható, az lenne kérédéses meg olyat is láttam, hogy volt beépített hangszórója, hogy az jobban hangzóvá teszi a telefont?
A telefont nem igazán tudod más funkcióban használni. -
maestro87
őstag
Ha több olcsóbb terméket veszel akkor nagy valószínűséggel külön csomagolják, de a kosárban látod, hogy mit küldenének egy csomagban és mit külön. De akciós termékekre szerintem nem tudod beváltani. Én is majd bele őszültem míg találtam olyan terméket amire eltudtam használni az 50-17$-os kuponomat és nem volt 34%-kal drágább mint Aliexpress-en.
-
C0d3r
addikt
2. lehetőség reggeli kávé mellé.
-
Banggodon kívül még nekem se volt sosem szerencsém, de itt érdemes rápróbálni.
Az is igaz, hogy mióta népszerűbb lett jóval kevesebb dolgot tudunk elhozni, és nincsenek is akkora akciók.
Azért a legutóbbin kollégának sikerült 28ft-ért egy 60k-s tabot, a másiknak meg a hozzá való bill-t.
Nekem sikerült pár apróság, köztük egy telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest