- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
syler123 #2678 üzenetére
Nem azért... de miért hiszed, hogy majd más megtéríti neked azt az adót (ÁFA), amit te kifizetsz!? Igen vannak shopok, ahol van "vámbiztosítás"... de ott ők is arra utaznak inkább, hogy "átcsusszan"... akinél meg nem azt benyelik ugyebár jóesetben... de mivel a magyar vámosok elég éberek a legtöbb shop behozza, aztán megszünteti az ilyen "lehetőségeket".... vedd EU-n belül vagy igen, idehaza... macera és a várakozás nélkül! Most te csinálsz egy webshopot, nekeed sem érdeked, hogy ne keress az eladott cuccokat, aztán ha mindenki vámját kifizeted, hol lesz neked hasznod!? O.o
-
maj-viktor
őstag
Azért ez túlzás... mert ott van a bank / kártyakibocsájtó (VISA - Mastercard), úgymond "bankkártyás védelme": CHARGEBACK, melyet most fejből meg nem mondom, de 60-90-120 napig úgymond "visszfordítható a fizetés"... csak vinni kell a "bizonyítékokat" a bank felé és beadni rá "kérelmet".... hibás teljesítés miatt... ez lehet, hogy egy rendelt árut nem kaptál meg vagy egy szolgáltatást nem kaptál meg, stb. elég tág fogalomként.... de elég "macerás", meg hosszadalmas folyamat... de azért mégis van védelem "csak bankkártyás" fizetésre is... nem csak paypalra... ha készpénzbe fizettél volna, na ott nincs semmi garancia... vagy előre utaltál volna.... de bankkártyás fizetésre van még a CHARGEBACK
-
maj-viktor
őstag
válasz
Predator2 #2563 üzenetére
automata törlik talán 48óra nem fizetés után... nekem is volt írtam, hogy várjanak, mert mondjuk csak 72óra múlva tudom fizetni... törölték "önkényesen"... de újra írva nekik "visszaaktiválták" és újra kitudtam fizetni... szintén kuponos történet volt annó -e ez ilyen sajnos... valszeg automata rendszer, nem lehet mit tenni ellene
-
maj-viktor
őstag
Na ugy néz ki sikerült életet lehetnem a Digoo-mba!
(szétkaptam a kicsikét az egyik forrasztás kisse elcsúszott, ahogy látom... de egy pillantra betudtam addig kapcsolni, míg dumált valamit a csaj... kell szerválnom egy forrasztópákát azt megoldom)
-
maj-viktor
őstag
válasz
PainKiller13 #2431 üzenetére
Ho-hoooo 95napos-om!
[link]Ja és amúgy jön a kínai újév... 1hétre minden leáll amottan!
2017.jan.27-febr.02-ig -
maj-viktor
őstag
válasz
davenport #2393 üzenetére
Vazze ha jól emlékszem nekem is CB6-os van, ami "bekrepált"... ezekszerint lehet érdemes lenne futnom egy kört a banggooddal!?
(#2400) Dolphine
Először hitetlenkedve olvastam a problémádat... mármint hogy a kábel tönkrebaszta az eszközeidet (mi is volt pontosan!? milyen értékűek!?), de mivel ahogy írtam nekem is pont ez a típus szarakszik, így mostmár simán elhiszem... bár akkor meg azt furcsálom, hogy az adott "eszközbe", nincs beépítve túlfeszültség, stb. védelem!? -
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #2156 üzenetére
Megjött Digoo BB-M2 cam, de megse mukkan... remek!
(aki rendelt - kapott van valami bekapcsoló gombja vagy mifene!? A korábbi modell bedugtam és rögtön aktivizálta magát, ahogy emlékszem... gyári hibásat kaptam!? jajajjajajajjajj jó majd még próbálom másik kábellal, esetleg szétszedem, stb. de mondhatom remek... lehet egy refund köröm) -
maj-viktor
őstag
Annó amikor újdonság volt rendeltem ilyet... mármint ez a "megfordítható" USB-s kábel / töltő... talán Blitzwolf-ot alapból! A töltő tök oké.... de a kábelből az egyik totál meghalt vagy nemtudom és a másik is vacakol... szinte sosem fikázok kínai terméket, de nekem nem jött be... majd visszakeresem pontosan milyet rendeltem.... asszem Blitzwolf és 3méteres fajta volt
-
maj-viktor
őstag
válasz
Andralin #2117 üzenetére
A szállítás akár 1-2hónap is lehet... ha él a TN szám és "úton van"... sok mindent nem tehetsz...
szeptemberi / októberi rendelésem is "úton" vannak még... ha 45/60napon belül nem jön meg refund! Ennyit tehetsz majd csak!
Legközelebb, ha tényleg "annyira fontos", akkor futárral rendeled meg (csak ez ugyebár feláras... tuti vámolás, stb.), de ez már csak ilyen "sport"!
És ja posta sincs a helyzet magaslatán... Karácsony előtt mindig ez van, de idén még a emag Black Friday miatt is összeomlott az egész rendszerük! Orbitális késések vannak belföldi vonalon is... tegnap intéztem 10+ csomagomra kártérítést késés miatt (belföldi 1napos időgarantált csomagok átlag 3nap alatt értek el a címzetthez)
-
maj-viktor
őstag
Nekem volt olyan esetem, hogy többet fizettem a trackingért, mint maga a termék, mert tudtam, hogy mindenképpen szükségem van rá... és csak így tudom hogy biztosra megjön...
De amúgy mondjuk ja ilyen 10$ felett szoktam TN-t fizetni inkább... 20/30$felett ingyen adják webshop függő bang esetén 30$ a határ ha jól emlékszem
-
maj-viktor
őstag
válasz
zsolti72837 #1984 üzenetére
Nope! Ja, amiben "valódi GPS" chip van, az drágább kategória, azért írtam típust, az sok helyen van, sokan használják megelégedéssel... kell bele egy SIM kártya és "tudsz nyomkövetni" egy SMS-el össz-vissz...
Szal egy ezresért veszel bele egy feltöltőkártyás SIM-t és feltöltöd egy minimális 3E Ft-tal és mittudomén 20-30Ft-os SMS díjjal, addig letudod kérdezni a helyzetét a cuccosnak 1évig ~100 alkalommal (365 nap a feltöltés ideje)Eza a pár $-os "izék", BT (bluetooth) működnek, meg "appal",stb. ezek semmire sem jók szinte... ergó 10méteres hatótávolság van... ez kb. max. olyasmire jó, hogy kulccsomóra rárakod és szobán belül nem találod, akkor segít... ha pl. egy kutyára / gyerekre / kocsira / motorra akarsz rakni valami "tolvajkergető" nyomkövetőt, akkor a fenti típus: TK102B
ebay-aliexpress 15$ körül árulják
-
maj-viktor
őstag
válasz
bajtokarpi #1934 üzenetére
Milyen termékről van szó!?
Back order esetén nincs raktáron a termék és csak hosszabb szállítási idővel tudják biztosítani... megrendeléskor milyen "elérhetőséget mutatott"? -
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #1885 üzenetére
Nem viccelt a kézbesítőm, hogy zsáknyi cuccom jött!
[link] -
maj-viktor
őstag
Hidd el a Paypal védelem sem "szent" láttam már cifra ügyeket, melyeket a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére se termék - se refund lett a vége... hiába volt TN (más TN-t kapott, mely más címre kézbesítettek, stb.) Nekem szerencsére csak pár nagyon problémás ügyem volt, de azokat végül sikerült szerencsésen megoldani, csak nekem sokan írnak... és próbálok segíteni, ahol sokszor már csak 50%-os sikert tudok elérni, mert túl későn szólnak, stb. tipikus "kezdő hibák", 0értékeléses vásárlás, átverés, csaló, kamu TN, túl hamar akarja megkapni, 1hét alatt, amikor mondom, hogy 1hó az átlag, stb.
Problémás ügyekről:
order@banggood.com e-mail probléma leírás 24-48óra válasz és általában még 1-2 e-mail váltás és problémák megoldva vagy van a belső levelező ticketük is ugyebár az ugyanez...Ám pont tegnap - ma váltott át csomó vagy 5-10csomagom státusza (pont az elmarad szeptemberiek) postás jött is, hogy egy egész zsáknyi pakkom van! Bekéne érte menni (nálam mostmár ez kezd gyakori lenni... már szinte külön embert kéne csak az én csomagjaim kezelésére fogni itt!
Mert ha most a kézbesítő csak az én csomagjaimat fogja meg és hozza, senki más levelét, nem tudja már hozni - ugyebár így gyalogosan - biciklivel - motorral, stb. a kocsis postás meg a "csomagos" és csak a túlméretes levelekkel jön... így a kisebb csomagok simán a biciklis-motoros kézesítőnél landolnak)
Így ha jól néztem a legrégebbi csomagom ilyen okt. közepei lesz... szal ott is már egy 30nap megvan! (azért írom én mindig.. legalább 45nap és türelem)
-
maj-viktor
őstag
válasz
PainKiller13 #1876 üzenetére
Sztem semmit, de pont néztem, hogy elivleg benne kéne lennem a topban és nemvagyok... de mostmár igen... TOP6-odik éppen:
ma***or@gmail.com
(bár úgyse sokáig...xD)De ahogy néztem elvileg:
Thanksgiving Day Offers
Time: Nov. 07-24Szal addig úgysincs annyi order-em amivel játékban tudnék maradni... ha jól számoltam a max. 21pont jöhet össze én meg "csak" 13-ig tudok jutni jelenleg
De mi az első három nyeremény ott fix oldalt és elvileg minél nagyobb "order"-rel játszol, akkor kaphatsz random nyereményt!? Kicsit zavaros nekem...
"More roast turkey you cut & bigger amount of order you enter, bigger chances to get big prize!"
Há jó izé kapsz kuponokat:
50$ vásárlás esetén 5$
100$ vásárlás esetén 11$
200$ vásárlás esetén 24$-os kuponkódDe akkor fix nyeremény is becsuroghat!?
-
maj-viktor
őstag
Sőt még talán a Digoo fész oldalán "dicskedtek is", hogy soha ennyi pre-order nem volt még termékre banggood-on vagy valami hasonló rémlik...
/szerk
Jaaa!
[link]Congratulations !!
BB-M2 Has Created a NEW RECORD at Banggood !!
Let`s see how it became the most popular in the world !!What's the record?
Digoo 3 days for 4700 pre-orders.Most meg itt tart a pre-order: 7899 Pre-orders
szal itt bőven lesznek csúszások! -
maj-viktor
őstag
válasz
PainKiller13 #1861 üzenetére
Nem tudom te hol élsz... de pont hogy a forint gyengül, így ugyanannyi dollárt több Ft-ért kapunk...
Eddig mindig 280Ft-tal kalkuláltam, mostmeg 290 Ft-tal kell!
Amiről te beszélsz sztem, az neked akkor jó, hogy $-od van és Ft-ra akarod váltani, akkor több Ft-ot kapsz érted, de ha Ft-od van és $-ba akarsz vásárolni, akkor neked - nekünk rosszabb, ha 1$ 290 Ft és nem 280 Ft!
Sőt ahogy nézem az árfolyamot, lassan inkább 300Ft-tal kell kalkulálni...OTP-n most: 291,50
Akkor paypal esetén simán lehet már 300 Ft -
maj-viktor
őstag
válasz
Dyingsoul #1850 üzenetére
Nem volt sosem raktáron! Én is pre-orderben rendeltem a másik Digoo mellé... Nov. elején (ez tisztázva is volt a lapon, hogy talán nov.30.-ától tudják postázni)
/szerk
Igen, parancsolj:
Order Placed Date:2016-10-29 19:50:49
Ship From: CN
Expected Shipping Date:2016-11-28 19:50:4915,99$ volt akkor is... nem értem miről beszélsz amúgy
És igen, én voltam az "előző generációs", aki hamarabb rendelte a másik Digoo-t és később kapta meg!
-
maj-viktor
őstag
Sajna mostanában az... nekem is több elmaradott csomagom akad... még szeptemberi is! Azokra már kb. kezdek kereszet vetni... bár az eddigi leghosszabb szállításom valami 83nap volt asszem...
*95nap volt az!
https://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_65882-65882.html
(ja és az amúgy csak a szállítás... a rendelés gondolom még a feladás előtt ~1hét, szal simán 100+napos lehetett ez amúgy annó) -
maj-viktor
őstag
válasz
bajtokarpi #1836 üzenetére
Most pont "próbálgatom a külömbséget", eddig nem tudtam messzemenő következtetést levonni... talán a "sima regisztrált": CN-es, míg a priority NL-es... és az NL-esek általában gyorsabbak!
De ott van az pl. hogy akku-s terméket (mobil - tablet), csakis NL-el szoktak küldeni alapból is...
(de ezt még nem tudom 100%-ra írni ezt a különbségget, nagyobb stat - tapasztalat kéne hozzá... banggood-ról pont nemrégiben értem el a 100order-t, szal) -
maj-viktor
őstag
válasz
cbrfireblade #1825 üzenetére
PROMO-s termék esetén nem lehet "kuponozni", de a pontokat eddig én úgy emlékszem mindig tudtam használni... de ott is van 2féle pont!
(#1827) bajtokarpi
30$ feletti termékre alap, hogy ingyé kapsz TN-t... amúgy ott "legördülő menü-ben", tudsz variálni...Registered POST = ajánlott TN-es ragszámos
Priority = elsőbbségi
Expedited = DHL futár
EMS = gyorsposta(#1830) cbrfireblade
Minden rendelésemet külön-külön adom le... pont az ilyenek miatt.. pláne a vámérték felettiek esetén (22€+)(#1834) Heavyrain
Mindenre általános kupon, talán ez bár asszem vannak kivételek vele, de bár dologra jó szokott lenni: affiliate6
EU-raktárba (most talán ez aktív): EUUS1111 -
maj-viktor
őstag
Hát ja ilyen tétel esetén vagy kapsz partial refundot és "old meg belőle", ha jól értem akkor felajánlottak 80$-t... vagy visszapostázod és full refund...
Paypal vita meg:
megkeresed az adott tranzakciót a listában és nyitsz rá egy ügyet (case)... lelevelezed a hibát és ha nem jutttok közös pontra, akkor eszkalálod!Paypal.com / adott trankakció / Report an issue:
I'm opening this dispute because:
- I haven't received my item.
- I received my item, but it is significantly not as described. For example:
The item was damaged or defective.
The box was empty.
The order was incomplete.Te esetedben akkor a második
Paypal a visszapostát is visszatéríti 9.300 Ft / csomag értékig... ebbe simán belefér egy 2kg-os csomag
https://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/keres.php?type=-&stext=paypal+visszaposta&submit=
https://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_55029-55029.html
https://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_60639-60639.html -
maj-viktor
őstag
Szintén konkrét olyanom nincs, de egyéb Blitzwolf féle töltő akad... bevállt, szal magát a márkát tudom ajánlani!
-
maj-viktor
őstag
Akad valami új "hálaadás" napi játék:
http://www.banggood.com/2016thanksgiving.html"Thanks50" kuponkóddal
sok értelmét nem látom... Sep 9.-e utáni 24$+-os order number-rel lehet "nevezni"... 3 ajándék + 3féle kuponkód:
50-$5
$100 -$11
$200-$24 OFF -
maj-viktor
őstag
Megjelent egy új menüpont a My account-ban: Tracking Information
https://www.banggood.com/index.php?com=account&t=msgList -
maj-viktor
őstag
Én ilyen snap up-ok esetén alapból nem az 1-1pcsesekre mentem rá, mert tudom, hogy az esélytelen...
De ami ilyen 20-30pcs-s olyat már sikerült elkapnom sztem úgy emlékszem... persze azok nem ilyen 100$ termék 10$-ért és hasonlók, max. ilyen 50%-os olcsóbb cumók... de az is jobb a semminél mondjuk egy 30$-os cumó 15$-ért... ezeket is elkapkodják, de legalább 30x esély!
-
maj-viktor
őstag
válasz
Beni2360 #1750 üzenetére
order@banggood.com - ra írsz... eddig mindig megoldottam így mindent, de ja ahogy írták van live chat meg ilyen űrlap kitöltőjük is...
Order szám, mellékelt kép leírt probléma, stb.
(#1743) qqzs
Ez a Tariff Insurance persze engem is - mindenkit érdekelhet a gyakorlatban... első körben számomra max. az, hogy milyen terméknél hozza ki!? Mert amit én néztem ott semmi...A "shipping insurance", sztem hülyeség... mert pont erre van a paypal védelem! (ha nem érkezne meg)
Shipping insurance-re a kérdőjel ezt írja:
"Insurance entitles your order to be quickly refunded or resent if your package is lost or arries faulty."Szal há azért mondom... há ezért fizetünk paypal-al és ha valami nem ok refund, ez csak feles lehúzás sztem... de a "vámbiztosítás" az már értelemesebb dolognak hangzik! Csak kérdés milyen áron és mit is refundolnak... régebben más shop trükközött ezzel, hogy VAT (ÁFA)-t nem adnak vissza csak VÁM-ot, az meg 0% pl. mobil-tabletnél szal sokat nem ér vele az ember... azért ha "VAT"-ot is térítenek, mondjuk egy 100$-os termék esetén +10$-ért, akkor "buli", amúgy meg nem!
Mert 10$-ra fizetsz 27% ÁFA-t és 2,5E vámkezelési költséget.... talán tinydeal-nek van vámbiztosítása... de most meg nem mondom fejből (őszintén nem szoktam használni, mindig vagy EU-n belül rendelek vagy számolok a plusz fizetéssel) -
maj-viktor
őstag
válasz
salieri. #1730 üzenetére
Nem feltétlenül... de mindenképpen érdemes olyan márkát - típust venni, aminek már van egy közössége, kitapasztalták az esetleges problémáit.... pl. részemről: Xiaomi, de azért van egy pár gyártó, típus, amit "kínai" és más is szívesen ajánl (Meizu, Jiayu, Lenovo, Zopo, ZTE, stb.)
https://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/friss.html
-
maj-viktor
őstag
-
maj-viktor
őstag
Naja...
"My order xxxxx is not arrived, pls refund it"ők is amúgy kínai angolul nyomják... szal sokszor "érthetetlen"... szal ha te egy google fordítós magyar-angol fordítást beraksz nekik nagyjából felfogják mi van
Első körben valszeg úgyis a türelmedet kérik és/vagy felajánlják, hogy visszadják pontban az értékét... nem muszáj elfogadnod, írsz, hogy csak refund jó és küldik is vissza a pénzt, ha egy 45nap+ után vagy általában... alapból TN nélküliek 2-3hét alatt simán beszoktak futni... TN-esek is mondjuk 3-6hét szórással, szal ami 45nap után nem jön meg, arra már kicsi az esély (nem mondom, hogy esélytelen amúgy) +1hét feldolgozási idő - feladási időt még rakj hozzá. így már ki is jön mondjuk a 1hét +6hét = 7hét 7x7nap = 49nap mondjuk
order@banggood.com e-mailre ha írsz 24-48óráb belül szoktak válaszolni vagy a belső levelezésük:
help-faq-contact us-live chat
http://www.banggood.com/Contact-Us_hi111 -
maj-viktor
őstag
válasz
atoszmester #1696 üzenetére
Ám esetleg most van ilyen "akció":
Extra 10% OFF For Original Xiaomi Power Bank 2
Main Features:- Super large capacity 10000mAh portable power bank- Bidirectional quick charge, more
30 Nov 2016
Coupon Code: xiaomipb2
[link] -
maj-viktor
őstag
válasz
atoszmester #1698 üzenetére
Ez még simán belefér a határesetbe... átjön az simán!
Inkább ilyen 40$ termékek esetén kell agódni meg felette... bár az ÁFAhatár 22€, de mondjuk én 30$ alatt nem szoktam erre "rágörcsölni"... felette már lehet
De a tutkó, meg az elméleti szabály 22€-ra vonatkozik! Gyakorlatban meg mivan az más történet... de ezzel kalkuláljon az ember mindig, hogy ne érje semmilyen meglepetés, mert különben lesz ne mulass!
-
maj-viktor
őstag
válasz
Ciccuka #1691 üzenetére
Gondolom készülnek a konkurenciára... aliexpress-en már vagy 3éve folyamatosan jobbnál jobb akciók szoktak lenni 11.11-kor, tavaly és tavalyelőtt is tényleg nagyon jó áron tudtam venni cuccokat (ergó valós kedvezménnyel... persze ott is próbálkoznak ezzel a felárazzuk majd leárazzuk trükkel, de még ígyis jó pár ezrest megspóroltam pár rendelésemmel)
11.11 ugyebár Kínában "szingli napként" megy... és ekkora van a legdurvább netes eladás (melyet tudtommal az ali vezetett be)... kb. az amerikai Black Friday / Cyber Monday
-
maj-viktor
őstag
Siker! Végre kaptam TN-t a mobilra! (Xiaomi Redmi 3s)
-
maj-viktor
őstag
válasz
cbrfireblade #1676 üzenetére
Termék súly & méret.. ahogy a postai díjszabás is így van... tömeg alapján!
-
maj-viktor
őstag
válasz
zeon.hu #1668 üzenetére
Áhhhh akkor nincs semmi izgalom! Ez már gyógyíthatatlan nálam!
(ám így 50E alatt kijön vámolva is, itthon ahogy most lecsekkoltam 60E-nél kezdődik... azazért mégis 10E Ft, ha csak pár ezer lenne, akkor valszeg tényleg nem "vesződnék vele"Bár most hogy szóltál régebben xiaomiforsale-ről rendeltem több mindent.. ottani árakat le sem csekkoltam... EU-n belüli shop
-
maj-viktor
őstag
Valahogy nagyon utálhatnak és nem akarják, hogy lecserélhessem a mobilomat... Pont 1hónapja próbáltam ugyebár először Xiaomi Redmi 3X-el... sikertelenül... ok 2hét várakozás a semmire... 1hét míg a refund visszajön... majd másik modell: Xiaomi Redmi 3S... lassan 2hétnél tartunk ittis 10+nap... áhh talán Karácsonyra lesz belőle valami... az még ok, hogy pont megtalálom a 6-9 days-es dispatch modellt - színt, de naaa mostmár irgum - burgum. Mostanra már kézben szerettem volna látni! Pedig tudtommal annyira még nem kifutott modell, hogy ilyen nagy nehézség legyen beszerezniük
-
maj-viktor
őstag
Hát először néztem hogy ez milyen nyelv? kínai? mert egyszer vettem valami noname-et és elkezdett kínaiul makogni és lehetetlen volt beállítani, mert fogalmam se volt, hogy épp mit kért... letölöttem hozzá valami app-ot, de azzal sem akart rendesen összebarátkozni így ott az kidobott pénz volt, ilyen hasonló 15$ körüli valami volt talán tavaly... ám aztán itt most "nyomogattam" és megértettem nagyjából mit mond... "Wifi connected", stb. szal ha jól fülelsz meglehet érteni
Én megrendeltem most azt a Blitzwolf-ot az akcióban, amit korábban írtam... vagy csak akartam! Áhh már a fene tudja, annyi mindent rendelgetek!
ja 45 helyett 36$-ért
Asszem ja tavaly vagy tavalyelőtt ilyen 40-50$ körüli modelleket néztem - rendelgettem, de akkoriban az számított az alja árnak... mármint kültéri Wifi-s IP cam-ok esetén! A jobbak talán 80$-ért voltak, most meg már ottis ezek vannak 50$ körül
-
maj-viktor
őstag
Most ma megjött, gyorsan beüzemeltem - kipróbáltam tök faszának tűnik így elsőre... ennyiért megérte bőven!
Most még egy megbízható kültéri kéne... bár már próbálgattam több félét is, valahogy egyik sem volt az igazi, jó tény eléggé olcsókat vettem ott is... most viszont berendeltem a Blitzwolf IP-t hátha az majd OK lesz...Mondjuk eddig Xiaomi és Blitzwolf termékben nem csalódtam, szal...
Végül ezt futotta akkor:
pre-order: 2016.Szept.14 - TN nélküli
feladva: 2016.Szept.28 (pre-order késve feladva)
megérkezett: ma - 2016.Oct.2115,88$ volt (most 23$ - bár szoktak kuponok lenni... aláírásom!
Most talán IP kamokra érvényes: "CAMERA")
www.banggood.com/Digoo-BB-M1-Wireless-WiFi-USB-Baby-Monitor-Alarm-Home-Security-IP-Camera-HD-720P-Two-Way-Audio-p-1083520.html*18,88$ volt, csak volt egy 3$-os kuponom
-
maj-viktor
őstag
válasz
ghostie #1510 üzenetére
paypal-nak tudtommal még él a visszaposta visszatérítés akciója, így ha paypal-al fizettél, akkor jogosult lehetsz rá... paypal visszafizeti a teljes visszapostát!
PayPal visszaposta akció refund - visszaposta - visszatérítés - PayPal Refunded Returns
https://www.paypal.eu/returns/
https://www.paypal.eu/refundedreturns/generalconditions/
e-mail ahova küldeni kell a kitöltött formanyomtatványt:
paypalreturns@telusinternational.com
Formanyomtatványuk:
https://www.paypal.eu/uploadedFiles/wwwpaypaleu/Campaigns/FreeReturnShipping_2014_EU_en/PayPal_Refunded_Returns_form.pdf -
maj-viktor
őstag
Ha jól értelmeztem az e-mailjük... semmi! (mondjuk először csak egy "cancel"-ező e-mailt kaptam)... mondom OK! De és akkor a pénzem!? refund vagy valami!? Aztán rá pár órára kaptam egyet a refundról is, hogy elindítják... igazából nem izéltem... elég sok jó vételt sikerült már tőlük szerválnom, szal én nem nagyon szoktam kekeckedni... múltkor is kaptam 500pontot "szinte a semmi problémámra"... igazából ott is csak kíváncsi voltam mit reagálnak rá - amolyan teszt!
Még most van csak időm tűzetesebben elolvasni az e-mailt, napközbe csak futólag olvastam!
Bár már múltkor is megkaptam, hogy mé reklámozom a banggood-ot!? Mondom hol vagy mi!?
Válasz: há hogy blogposztot írtam róluk, meg a fész oldalon! (há ha látok egy jó kupont, jóhogy megosztom)
Mondom ember, há írtam másról is... minden ami külföldi rendelés ÁFA-vám-vámolás... így aliexpress & ebay-ről is írtam egy-egy posztot... sőt a DJI drón rendelésemről is... (nekem ez amolyan hobbi, hogy megosztom a tapasztalataimat), akkor amiről én írok vagy szóba ejtem, az mind reklám!? O.oMás: hamár mobil!
Lehet nem Xiaomi Redmi 3S lesz (bár de... mert nagyon Xiaomi buzi lettem), most jött elém egy ilyen is:
Meizu M3 3GB RAM 32GB ROM 170$ helyett -20% kuponnal 136$
Kuponkód: meizum320 (oct.30-ig)
www.banggood.com/Meizu-m3-Note-5_5-inch-FHD-3GB-32GB-4100mAh-Metal-Full-Netcom-4G-Smartphone-p-1047380.htmlszal ez sem tűnik rossz vételnek... de maradunk a Xiaomi Redmi3S-nél 2GB RAM 16GB ROM, 120$-ért!
(persze a 3X jobb lett volna szintén 120$-ért és 32GB ROM-mal, de hát na így jártam, van ez így) -
maj-viktor
őstag
Na megvan az első idézőjeles feketepontja a banggood-nak...
közel 2hét után törölte a 6-9days-es vállalású terméket (Xiaomi Redmi 3X)... eredeti ár 140$, kuponos ár 120$ lett volna...
Hát most kissé csalódott vagyok... (pont rendeltem már hozzá tokot, fóliát aliexpress-en, stb.), na mindegy így ha megjön a refund Xiaomi Redmi 3S lesz belőle - csak ugyebár az pl. 32GB ROM helyett 16GB ROM-os ugyanolyan 120$-os áron...
De pont néztem 99 order-nél tartok banggood-on, és így visszaemlékezve ez az első amolyan igazi csalódásom velük, szal azért elég jó arány még így is... 100-1!
És azért írom, hogy nem csak a jót szabad megírni egy adott hely webshopról, hanem a rosszat is...
(mindegy kár nem ért.. max időbeli) -
maj-viktor
őstag
válasz
Devil Smile #1458 üzenetére
Közbe kibogoztam, ha jól látom holnap reggel 10-ig érvényes még a Blitzwolf IP kam kuponja
-
maj-viktor
őstag
BLITZWOLF IP kamerásnak írom, már nincs VIP ár, így érvényes a kupon... nem kell "trükközve új reggel rendelni"!
(de ha jól emlékszem heti akció, mely talán péntekenként frissül, így ha megakarja rendelni még most tegye, mert lehet pár nap múlva már nem tudja)www.banggood.com/BlitzWolf-BW-SIC1-IP67-720P-HD-Wireless-Security-Surveillance-AP-ONVIF-Outdoor-Wifi-IP-Camera-p-1085200.html
-8,78$-os kupon: BWSIC1Így 45$ helyett 36$
-
-
maj-viktor
őstag
válasz
MaxxDamage #1427 üzenetére
Vannak kuponok és pontok... kevesebb végösszeg lesz velük!
VIP szint meg volt korábbi posztban:
A végösszeg 15-20%-át tudod pontokkal helyettesíteni... pl. 100$ esetén 15$-nyi pontot (ami 1500)
Egyszerre vagy kupon vagy pontot lehet csak együtt nem!Szokott sok kupon lenni, velük 5-20%-al olcsóbban megkaphatod!
CN vagy EU meg... vámolás szempontjából lehet fontosabb talán... meg szállítási idő
-
maj-viktor
őstag
válasz
Wendelke #1415 üzenetére
Blitzwolf F4 - BWF4
Blitzwolf F1 - 10BWF1
Blitzwolf S4 - wolf10
(ezek elvileg már lejártak, de hátha beragadtak)Ami érvényest "látok":
Blitzwolf -10% - 12blitzwAutós töltőkre látok még kuponokat Blitzwolf esetén:
TypeCBW-C3 & BGBW2EU & BW-C9Blitz20% &
BW-C3 & BW-C4 & BW-C3Blitz20% & BW-C1 & BW-C5 & BW-C2 & BW-L1 -
maj-viktor
őstag
Egy kis újabb jópont a banggood-nak!
Adott egy termék, mely rendben megjött, stb., de kissé "más dizájnút sikerült kapnom!
(korábban vettem már ilyet, akkor azt kaptam, mint a képen, most másmilyen jött)!Mondom jóvan így jártam, nem olyan nagy tragédia, de azért én fifikás tudok lenni ilyen kis apróságokra is... mondom azért írok egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy miért is történt ez!? képekkel küldve
próba szerencse (ha leráztak volna, is azt mondom nagykaland)
most jött válasz, hogy a "kellemetlenségért cserébe"... visszaadnak 5$-t pontokban... ~10%
(mondom kivételesen nem olyan volt, hogy kevesebb volt a csomagban vagy rossz termék, stb.)Meg nem is szoktam sosem panaszkodni... csak ez most épp zavart kicsit!
Szal számomra továbbra is no.1. kínai webshop, kár, hogy nem fizetnek az "ajnározásukért"!
(meg sajnos sokan visszaélnek az ilyen "jóindulatukkal is" és jutnak pl. ebay-es eladóknál Hungary blacklistre) -
maj-viktor
őstag
EU-ból egyszer TN nélkül, egyszer TN-nel postával,
egyszer meg DPD futárral jön!?
(eddig csak postával tapasztaltam... pedig jópárszor rendeltem EU banggood-ról... ma jött egy futáros)Jó mondjuk TN nélkül talán a "viszonylag" olcsóbbak 50$ alatt!
(bár én 10$ alattit nem szívesen rendelek TN nélkül)De aztán most kiokoskodtam talán, hogy ha 5/10 kg alatti akkor a Posta, ha 10kg feletti akkor a DPD futár hozza... (mondjuk ez még nem túl mérvadó tapasztalat), csak most csodálkoztam hogy DPD-s futár jött és éppenséggel nem vártam futárt, csak a postás kocsit!
Mondjuk túl nagy különbség nem volt, ha jól emlékszem legutóbb Posta is ~10-12nap volt, most így DPD futár is 10nap lett
France express(Colissimo) volt mind2 most éppenséggel
esetleg érték: 82 $ / 106$ & 5kg VS 8kg körüli)
Szal:
a 82$ - 5kg körüli Magyar Posta volt
a 106$ - 8kg körüli meg DPD futár
(nagyméretű csomag mind2)A B2C Europe, meg ugye a TN nélküli
(mondjuk én azt a mai napig nem értem, hogy adhatnek fel egy 50$-os terméket így TN nélkül, amikor CN raktárból is 20-30$feletti rendelés mellé már odacsapják ingyen a TN-t)Ja és még pénzt is kérnek érte... 4-6$-t, hogy TN nélkül adják fel...
Akkor összegzés újoncoknak:
B2C Europe - 50$ érték alatt TN nélkül (Magyar Posta)
France express(Colissimo) - most hogy az ár vagy a tömeg döntő kétséges, de mondjuk akkor ár és tömeg esetén:
5kg / 100$ alatt Magyar Posta
5kg / 100$ felett DPD futárHa valaki máshogy, mást tapasztalt írja meg nyugodtan!
(nekem kb. 2év alatt lehett 20db EU-s banggood rendelésem a 100 CN-es banggood mellé) -
maj-viktor
őstag
SJCAM-okra -20% banggood kuponkód: "20%SJCAM"
-
maj-viktor
őstag
Xiaomi Redmi 3x 5 Inch Fingerprint
2GB RAM 32GB ROM Snapdragon 430 Octa-core 4G Smartphone
http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-3x-5-Inch-Fingerprint-2GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-430-Octa-core-4G-Smartphone-p-1065254.htmlkuponnal 140 helyett 120$-ért
Kuponkód: "redmi3x" -
maj-viktor
őstag
~6-8 dolgot rendeltem most az akciójukban most, volt 3db ami "Back Order"-es volt... vártam - vártam... ok csak 3nap után váltott az a 3db is feladott-ra, és 1db meg úgy maradt.... arra is vártam vártam, de ~10nap után azt is feladták... szal hát türelem!
(én továbbra is tartom magam a legkorrektebb webshop maradt még mindig... pedig én be-be próbálok mást is vagy akár ebay / aliexpress-es tapasztalatok összehasonlítva)
-
maj-viktor
őstag
ÉN is tapasztaltam már 1-1 termék úgymond tiltólistán van ide Magyarországra való szállítása (úgy hogy korábban simán rendeltem belőle.. fura), gondolom akadtak problémák - nem átvett, stb. csomagok!
Illetve régebben tapasztalatam EU-n belüli TN nélkül küldést... akár 100$ terméknél is, mely simán elveszhet, stb. (szerencsére ilyenem talán csak 1-2 volt, de akkor járt a refund), de azért elég para, hogy 20-30E-s cumókat is TN nélkül képesek feladni, amikor én még itthon is, ha valamit küldök postával, még ha csak 1.000 Ft-ot is ér, kérek rá +300 Ft-ért TN-t...
-
maj-viktor
őstag
10éves BANGGOOD KUPON-ok
ez teljes kínálatra -11%-os: "10annv11"&
16% - EU raktár: "10aveusa"
15% - Home & garden watch & jewelry clothing & apparel bags & shoes beauty & Health: "10annv15%"
12% - Apple acc,auto & moto,lights & lighting,electronics,sports & outdoor,watch phones,smart devices,power banks,chargers & cables,batteries,samsung accessories,cases & leather,screen protectors,gadgets,Mounts & Holders,Memory cards,earphones & speakers,Smart Office Supplies,Phone Bags,replacement parts,repair tools,Mini PC & Accessories,Networking,Computer Peripherals,Computer Components,Laptops & accessories,drives & storage,computer cables & connectors,office & school supplies: "10annv12%"
10% - Toys & hobbies: "10annv10%"
7% - Smart phones feature phones tablet PC: "10annv7%"
Amúgy PROMO címkésre nem jók a kuponok, de a pontokat engedi beváltani, illetve ha esetleg van "GIFT CARD" kódod, azokat is engedi a PROMO címkés termékekre!
-
maj-viktor
őstag
Csak nálam halt meg az oldal!?
(egész nap nem jön be) -
maj-viktor
őstag
10éves lesz a banggood, most jött "belsős e-mail":
Our plan for 10th Anniversary:
8th August: Play Game&Get Coupons
15th August: Olympic Equipment(Home&Outdoor)
17th August: Back to School(Fresh Fashion)
22th August: 3C Geek Device(Phone&Accessories)
24th August: Top-Selling Toys(RC Drone&Hobbies)
29th August: Hottest Electronics(Best Tools&Gadgets)
31st August: Grand Brand Feast(All Original Brand)
1st September: EU/US Direct Sale(Fast Shipping)
8& 9th September: 50% OFF for All Products on BanggoodAz a 50% OFF ALL-ra kissé hihetetlenül hangzik...
-
maj-viktor
őstag
Nemtudom volt-e már, de banggood EU-s raktárból Júl.31.-éig az alábbi kuponkóddal -10%:
"BG10%OFF" -
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #452 üzenetére
-
maj-viktor
őstag
Ha az "alacsonyabb érték megjelölésre gondolsz", semmi értelme... több száz csomagot kaptam már "Kínából" - banggodról is 50 felett, soha nem a "valós érték volt ráírva", és sosem kértem a "csalást ezzel", ez már alapból bennük van, hogy kisebb értékét írnak rá.... de ha vámolják ez úgysem ér semmit... nem ez alapján vámolnak - áfáztatnak... PayPal fizetési bizonylat alapján... szóval sok értelme nincs ezzel foglalkozni - "parázni ezen"!
-
maj-viktor
őstag
-
maj-viktor
őstag
válasz
Andralin #286 üzenetére
A kínai posta az ottani állam jóvoltából tényleg "szinte ingyenes", mert támogatják az export-ot... az EU-s posta "drága"... egy kisebb csomag alsó hangon 3E Ft-nál kezdődik! Így a 8€ reális ár érte! (még ha TN nélküli is)...
Magyar posta díjszabás:
https://www.posta.hu/static/internet/download/2016_tarifatabla_HU.pdf
EU-n belüli 0,5kg-os levélcsomag 2.265 Ft (ez TN nélküli)
TN-el: +850 Ft, azaz 3.1115 Ft (ami gyakorlatilag ~10€)Én is frászt kapok, amikor a 100$ értékű EU stock-os csomagomat csak a kerítésre akasztva - postaládából kilógva, stb. módon kapok meg! Mondjuk errefelé azért van 3-4féle postás és mind "jófej - normális - korrekt", legtöbbször a TN nélküli csommaggal is becsönget, stb.
(banggood EU postázás között is van különbség.. én a legolcsóbbat szoktam általában választani, de eddig ~2év alatt mondjuk átlagolva EU-s csomagok esetén 10csomagból 8 az TN nélküli volt - aláírni sem kellett és ilyen 100$ / csomag értékről beszélünk... már írtam emiatt nekik, hogy ez nem biztos jó üzletpolitika... nem hatotta meg őket, azt írták, ha elveszik - nem kapom meg refundoltatnak! (erre is volt már példám - tartották, de mai napig nem hiszem, hogy egy 10$-nál értékesebb csomagot TN nélkül kell feladni vagy üzletileg "megéri".... ismerve a Magyar Postát... szerencsére nekem inkább pozitív tapasztalatom van a Magyar Postával, de sok "rémtörténetet olvasni", "lenyúlós postások", stb. De én pl. itthon - belföldön is csak ragszámmal adok fel még egy 1.000 Ft értékű csomagot is, melyre +300 Ft a TNszám) -
maj-viktor
őstag
válasz
Balázs1621 #277 üzenetére
(#278) Andralin
A Magyar Posta szállítja majd ki a France express (Colissimo)-s csomagokat!
1-2hét alatt jön meg... mostanában hosszabb idő... 2hét volt legutóbbi ilyen csomagom! -
maj-viktor
őstag
válasz
Balázs1621 #277 üzenetére
Simán ha leokézzák, visszakapod refund formában a pénzedet...
pre-orderes termék volt!?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest