-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbrfireblade
aktív tag
Nekem 61 nap után ma érkezett meg 1 csomagom.... felesleges reklamálni, türelmesen vártam.
Abban az időszakban lehetett vmi mert a mostani rendelések jönnek rendben.
Ha írok nekik x nap után, jön a szokásos protokoll.... aztán ha újraküldik és megérkezik az eredeti rendelés is, akkor vagy juttassam vissza vagy többletkiadásom lesz.
Amikor elkezdtem a csájna rendelést, emlékszem zseblámpát rendeltem és nagyon izgultam, amikor 24 nap után még nem érkezett meg..... ilyen a kezdők élete. Most már nem foglalkozom, egyszer úgyis megérkezik.
Azért nagy összegű rendelést még most sem mernék bevállalni pedig már több mint 2 éve űzöm az ipart. -
cbrfireblade
aktív tag
válasz AtiSnatch #5597 üzenetére
nincs, minden a régi.... csak a csomagérkezési idő nem
Anno azért nyargaltam át a Bg.re mert extra gyorsan itt voltak a csomagok, mégha valamivel drágább is a vetélytársnál, de jár elveszítette ezt a pozitív tulajdonságát.
Jönnek egyébként a csomagok, még egysem tünt el, de hatalmas időket futnak. -
cbrfireblade
aktív tag
válasz cadtamas #5594 üzenetére
Valami nem okés, nekem több rendelésem van, ami még szept 15-i és még nincs itt.
Még nem idegesítem magam, mert volt, már ami 45 nap után jött meg, úgyhogy még nem kezdem el futni a felesleges köröket!
De kiábrándító, régebben legkésőbb 14-16. napra itt volt, de mostanában még csak a közelében sincs.
Nem tudom kinek a számlájára írható (BG v MP), de sz@r dolog. -
cbrfireblade
aktív tag
Köszi!
Ha egy termék hibás van értelme jelezni? (Anélkül, hogy videót kellene a yutyúkra feltöltenem vagy egyéb módon videózással bajlódnom... )
Rendeltem egy [ilyet] , de a fekete kis rögzítő csavarban szét van a menet, használhatatlan az egész. (de egyébként is sz@rt nem ér) -
cbrfireblade
aktív tag
Szöveges és fényképes termékértékelésnél hány pont jár most? 20?
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz cbrfireblade #5121 üzenetére
Ma minden kóborló csomagom megérkezett... úgyhogy "érdemes" várni ésszerű keretek között.
Magát a terméket nem volt érdemes várni, silány sz@r cuccok, de legalább tudom, hogy ha máskor kicsit megcsúszik a szállítás, nem kell rögtön írkálni bg-nek.
Ja és nem Bg kamuzott, úgy postára volt adva, ahogy írta.... 100% hogy itt Mo-n kallódott eddig.[ Szerkesztve ]
-
cbrfireblade
aktív tag
3db aug. 9-i kóbor csomagom van, abból most megjött 1 db, szóval van valami remény.
1x már írtam nekik, akkor jött a szokásos várjak 1 hetet válasz.... ami már pénteken letelt. Ma akartam ismét írni, hogy vártam, de semmi, tovább nem várok..... erre ma betoppant 1 csomag. Úgyhogy mégis várok tovább, hátha a maradék kettő is befut a héten.Sosem volt még ilyen nekem BG-n pedig már elég sokat rendeltem, minden megérkezett legkésőbb a 2. hét után pár nappal.
-
cbrfireblade
aktív tag
Valami most igen nem működik bangúdnál...., kezdek is kicsit már kiábrándulni belőlük, pedig eddig szívesen vásároltam, extra gyorsan érkeztek! a csomagok, nem volt semmi gondom. Ezért is nyargaltam ide a gb-ről és csak innen rendeltem, még ha valamivel drágábban is.De most kezd kicsit a t.köm tele lenni velük. Már vannak az éterben kóborló csomagjaim, több megrendelésem meg sem mozdul szept. 7-9. óta, de a rendelés után másnap már shippedre váltották , de postát még egy se látott.
Szerintem, most a kényszeres vásárlási mániám megpróbálom visszafogni, az eddigi rendeléseimet lezárni és türelmesen várni amíg normalizálódik a helyzet, mert ahogy látom nem egyedi esetről van szó. -
cbrfireblade
aktív tag
-
cbrfireblade
aktív tag
A VIP ranghoz szükséges kredit mivel szerezhető? 3 kellene a VIP4-hez... (ma vásároltam, de semmi nem változott, továbbra is 3 kell)
-
cbrfireblade
aktív tag
Nem tudom, eddig még sosem volt ilyen jellegű problémám, pedig már rendeltem bőven. 3 hét volt eddig a leghosszabb szállítási idő. És most is futnak be 15 napra a csomagok, de ott azzal a szállítással valami történt és nem sok esélyt adok neki, hogy megérkezne.
Ma már 35 nap, de lehet ők munkanappal számolnak...
Szükségem lenne a termékre, úgyhogy kiegyeznék egy újraküldéssel. -
cbrfireblade
aktív tag
Ma már írni akarok a BG-nak, hogy 3 aug-i rendelésem nem érkezett meg....
Odaírom, hogy voltam a postán és nincs ott, mert az lenne a válaszuk úgyis, hogy menjek a postára...
A végére mit írjak? Refundot kérek vagy a termék újraküldését? -
cbrfireblade
aktív tag
-
cbrfireblade
aktív tag
Nekem 3 csomagom vált köddé, mind a 3 aug. 9-i shipped.... valami lett azzal a konténerrel, mert későbbi rendeléseim jönnek folyamatosan. Holnap megkezdem a kapcsolatfelvételt, mert szerintem azok már elpárologtak....
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Az 50%-os kupont, csak 1x lehet felhasználni? (11annv50%)
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Paypanál "Currency conversion"-nál mit érdemes állítani?
1. Convert with PayPal
2. Convert with card issuerKöszi!
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Aug 9-i "shipped" státuszú csomagjaim a mai napig nem érkeztek meg.... lehet már reklamálni vagy még várjak?
-
cbrfireblade
aktív tag
A nem tn-es csomag meg nem érkezése esetén a feladó puszta jó indulatán múlik csak, hogy kártérít...
Minden elismerésem ebből a szempontból a "kínaiak" előtt, hogy pénzt adnak vissza vagy újraküldik a csomagot.... próbálnád ezt meg itthon "eljátszani" bármelyik kereskedővel, küldene egy nagy ló....tNem tudom eldönteni, hogy tn-nel kérjem vagy simán... pontokkal még vagy 4-500 forintot tudok levenni az árból ami egész jó, de azt elvinné a tn.... na majd agyalok még.
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Szerintetek karórára érdemes tn-t kérni? Nem nagy a kockázat, hogy elillan ha látják mi van benne?
Nem tudom, hogy működik a "rendszer", de úgy gondolom ezek a tn- nélküli csomagok akkor tűnhetnek el amikor akarnak.... még csak reklamálni sem lehet.... -
cbrfireblade
aktív tag
Most már biztos (számomra), hogy kamu az egész app-os nyomkövetés tn nélküli csomagoknál... eddig csak a véletlen volt, hogy kb úgy érkezett ahogy az app. szerint kellett. Ma jött egy csomagom, ami az app szerint Szingapúrban van.
Innentől nem is nézem, hogy hol járnak a csomagjaim az app szerint. -
cbrfireblade
aktív tag
válasz Balázs1621 #4741 üzenetére
Nekem már egy ideje nem jön csomagom, pedig már 4 csomagnak kellene.... aug. 9-i rendelés, korábban 2 héten belül itt volt, elvileg most is itt van már Mo-n, csak hozzám nem akar megérkezni. Nekem eddig még sosem volt ilyen és ehhez hasonló problémám, bár régebben tn-nel rendeltem csak, most utóbbi pár rendelésnél próbáltam meg a tn nélküli rendelést, amivel eddig nem is volt gond, de a mostani rendeléseknél már van vmi, lehet nem látom őket De nincs kedvem majd írkálni a csájnoknak, majd megy az értetlenkedés, a félrebeszélés, a felesleges körök futása....
Bár ahogy nézem a fórumot, ez most nem egyedi eset.... postánk szépen teljesít és most még uborkaszezon van, bele se merek gondolni mi lesz karácsony előtt... -
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Az a kék 11th vmi meddig tart?
Semmit nem bírok pontozni és kuponozni, mert minden promo.... -
cbrfireblade
aktív tag
Értem.... mindez csak egy kérdés volt a részemről, nem mentem utána a témának, csak egyszer belefutottam egy ilyen beszélgetésbe és azóta tartok tőle, hogy még ha jóhiszeműen is, de nehogy belefussak egy ilyenbe, mert semmi "kedvem" egy jogi hercehurcához egy pár forintos termék miatt, inkább kérdezek.
(az pedig nem szentírás amit odaírnak egy termékhez....)
Mindenesetre köszönöm a válaszodat és a információkat..De akkor már a termékkel kapcsolatban és lenne kérdésem: én horgászathoz venném 10m-es vezetékkel, mert egy tapogatórúdhoz erősítve megnézném a meder alját... valóban vízálló illetve mennyire használható szerinted víz alatt a beépített led világítása?
-
cbrfireblade
aktív tag
csak azt szerettem volna megtudni, hogy nem tartozik-e hozzá vmi szoftver (ami általában szerzői jogvédelem alatt áll) és ott van még a termék hamisítás kérdése is....
Konkrétan nem tudom melyik fórumban olvastam itt a ph-n, hogy vki rendelt auto hibakódolvasó terméket (nem tudom honnan) amit a vámon megfogtak, vagy a szoftver miatt vagy a "termékmásolat" miatt és jogi ügy lett belőle... azóta zseblámpán és aksikon kívül igencsak "félve" rendelek bármi mást.... de lehet ez az egész BG rendelésnél nem fordulhat elő, nem tudom..... -
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Rendelt már valaki [ilyen] vagy hasonló terméket?
Nincs benne semmi szoftveres dolog ami miatt megrángathatnak?
(csak azért kérdezem, mert egyszer olvastam itt vagy másik fórumon, hogy valakit pl auto diag. termék miatt megszívattak vagy a termék hamissága miatt vagy a rajta lévő/hozzá tartozó szoftver miatt.... ) -
cbrfireblade
aktív tag
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Egy nyomkövetős csomagon jún. 18. óta "Processed in the destination country" státuszban áll.... korábbi csomagjaim mindig 1-2 nap után már "belföldi feldolgozásra továbbítva" váltott.Nem tudom ez miért áll már napok óta így. 3db 18650 aksi, 22 euro alatti összeg..
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Rendelt már valaki autóba eseményrögzítő kamerát?
Tudtok ajánlani vmit?Fater most be van zsonga érte és gondoltam névnapjára meglepném, de egyáltalán nem vagyok jártas a témában.... kínálat pedig millió....
Köszönöm! -
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
18650 aksira nem tud valaki kupont?
-
cbrfireblade
aktív tag
én is mondtam volna, ha menne az angol úgy.... de mivel nincs időm jelenleg arra, hogy fordító segítségével valahogy összerakjam a mondanivalómat (amit lehet meg se ért), így ráhagytam.... de azért mutat valamit, hogy nem igazán vannak képben "saját oldalukkal".... alapból amit küldtem neki képet azon a wrc volt 3x megsoztva és arra fel ajánl fel 20 pontot
-
cbrfireblade
aktív tag
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Volt egy 3 tételes rendelésem amiből 1 hiánycikk volt és csak dec. 9-én lett volna, ezért refundoltam és törölték a rendelést. Mennyi idő amíg visszautalják a pénzt/megjelenik a számlámon?
-
cbrfireblade
aktív tag
ha rendelek kb 20-ezer forint összegben, de azt szétpakolja 3-4 csomagra, és ha valamelyik csomag fennakadna a vámon (kérnék, hogy igazoljam a csomag értékét), akkor hogy tudom a csomag értékét bizonyítani, mivel a paypal fizetés az égészről szól... (azzal megoldható, ha csomagonként intézem a paypal fizetést, csak akkor nem tudok 5%-os kupont érvényesíteni, ami 50$ feletti rendeléshez van....)
[ Szerkesztve ]
-
cbrfireblade
aktív tag
Nem igazán tudom a pontjaimat rendeléskor beváltani, a következő szöveg jelenik meg: "banggod points cannot be used on unbeatable products"
Mi nem megfelelő? -
cbrfireblade
aktív tag
Utóbbi 2-3 hétben rendeltem vagy 4-5 csomagot elsőbbségivel, mindegyik megérkezett az ígért 7-10 nap/munkanap? alatt az eu és a kínai raktárból is.
Van 1 csomagom ami a nyomkövetés szerint semmit nem változik, pedig elvileg 18-án adták fel. A többinél ennyi idő alatt azért már lehetett látni a mozgást a csomagkövetőben. Igaz még a 10 nap nem telt el, de eddig BG-nél nem volt ilyen tapasztalatom. -
cbrfireblade
aktív tag
válasz maj-viktor #1677 üzenetére
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Mi alapján szedi szét a csomagot a BG? Ha rendelek x tételt (nem nagy értékek, led szalaghoz alkatrészek főleg) szétpakolja nekem 3-4 csomagra, van, hogy egy csomagba csak 1 terméket tesz be...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest