- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ciccuka #21918 üzenetére
Már lehet hogy
lemaradtálróla mert csak az első 50 darab volt ezen az áron, még 11 darab van 17:42-kor.
Mivel nem a Magyar Posta fogja kézbesíteni ezért még a 399 Ft-ot sem kell fizetned.
De írtuk már ha véletlenül kell fizetni mert csak a Postához kerül és nem EU-n belülről akkor azt az összeget kifizeti neked a BG, mert náluk ez így működik, ezért lényegtelen.
Get a reimbursement of up to 100% of the tariff and processing costs (NOT exceeding 60% of the value of the item) if you are charged customs duties.
A 27% az bőven benne van a max 60%-ban. -
-
varmi2
nagyúr
válasz
Ciccuka #21863 üzenetére
Itt a topikban van téma összefoglaló, ahol vannak ajánlások.
-
válasz
Ciccuka #21510 üzenetére
Eddig még senki nem írta hogy erre bármit is fizetnie kellett, de a nyomkövetési azonosító alapján eldönthető. De már többször írtam a BG kifizeti az ilyen költséget, még 2021 július 1 előtt is volt ilyen lehetőség, a termék árának 60 %-ig, ami bőven fedezi az itteni 27% áfát.
-
válasz
Ciccuka #20369 üzenetére
Nem figyeltél arra amit írtam, a szállítási az továbbra is ingyen van.
Nekem a mobil app VIP Centerben ott volt, aktiváltam és augusztus 2-ig érvényes. A VIP3 Shipping, a Redeemre bökve aktiválódik.Lépj be a VIP oldaladra és igényeld.
Ez a kettő amit említek azok plusz dolgok.
-
-
vandor01
senior tag
válasz
Ciccuka #20228 üzenetére
miert ne? letezik!!!
ez meg egy "minosegi" nek mondhato de kinai!! SORBO
azaz meg csomagon belul is akkora az elteres!!?
szoval dupla vagy fele a teljesitmeny!
annak idejen dron taviranyitoba hasznaltam nem volt sokkal hosszabb mint ha valoban minosegi toltheto AA aksit hasznaltam volna....
viszont legalabb ha lemerult azonnal kikapcsolt benne az elektronika!
vegul is a leggyengebb lancszem adta a vegso teljesitmenyt!
az meg szarabb volt mint egy jo AA toltheto NiMH..
hiaba lett volna jobb a tobbi a dron meg leesett! 1x rubb az elet az IKEA aksikkal
ma mar csak az egerembe rakom a SORBO-t....
en nem ajanlom.... szallitassal egyutt majd 9000ft es meg vamoljak is!
4db LADDA 2450-es toltheto AA aksi 2300ft...VERHETETLEN még kinabol is!
-
csuhi17
csendes tag
válasz
Ciccuka #19133 üzenetére
Szerintem a késések miatt felesleges felháborodni, az én csomagom már Nov 30.-a óta nyomköv szerint az olk-ban van, viszonylag gyorsan beért Mo-ba aztán itt meghalt a tudomány, most a posta visszajelzésére várok, hogy hova kavarták el a csomagomat.
Újra rendeltem az eszközt, mivel már a mostani halálán van és mivel a előző valszeg "elpárolgott".
Gondoltam spanyolból gyorsabb lesz, most tartok lassan a 4 napnál, hogy a warehouse összekészíti... türelem. Az hogy a csomag "elveszik" idegesítőbb.V/
Sajnos nem találtam pontos méretet a csomagolására, csak a készülék mérete és a kép alapján a doboz méretét saccolni tudtam Ulefone armor 9, levelenkét 4 nap a postánál a válaszadás, legalábbis most több levelemre 4 napos csúszással válaszoltak. mivel nem kaptam visszajelzést a mail címemre újra küldtem az üzenetet.
A második üzenetben ezeket kérték be: feladó neve és címe (amennyiben ismert)lehetőség szerint a küldemény leírása: mérete, tömege, tartalma, csomagolása.Viszont a feladó nevét címét nem találtam a csomagon, mm az ajándék csomagolásán.
Ha viszaküldi a posta akkor, azt kinek küldi, azt lehet tudni? vagy ilyenkor kapásból benyúlják? -
válasz
Ciccuka #19133 üzenetére
És? Ez mennyire érint bennünket? Nekem nem ez a tapasztalatom. Az hogy Kínából mennyi idő alatt ér oda az nem rajtuk múlik, az hogy 5 munkanapon belül ide kerül Magyarországra miután a kezelésükbe kerül az pedig nem rossz teljesítmény hiszen nem a szomszédban vannak.
De sokan nem vesznek tudomást a COVID járvány miatti korlátozásokról és egy bejegyzés van 1 hónapon belül a többi 3 -7 hónap és ugye ez csak 10 bejegyzés abból 9 az 1 *-os akkor a többi 854 még régebbi. De 10 millió felett van a küldemény forgalmuk nekik is, ha mindenki elégedetlen a 864 főből az sem rossz arány.
Nem hiteles adat. -
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #19090 üzenetére
Luxemburg Post-ról elég rosszakat írnak idén
-
-
válasz
Ciccuka #17655 üzenetére
Ha visszakaptad akkor nem arra játszottak. De egyértelműen leírják hogy miként működik a dolog. Nem kapod meg amit megvettél, akkor 30 nap (EU-s beszerzés) vagy 60 nap (Kína, Hong Kong, EU-n kívüli beszerzés) után visszajár a pénzed, miután a szállító is leigazolta az elvesztést. (Emelték az időt a járvány helyzet miatt ideiglenesen.) Ha van csúszás az azért van, mert késve szolgáltat adatot az adott posta vagy futár cég. Így az ügyintézés hosszabb lesz. Az elmúlt időszakban ők is csökkentett üzemmódban dolgoztak, az is okozhatott késést az ügyintézésbe. Ez járvány egy csomó dolgot felülírt.
-
-
Flashy
veterán
válasz
Ciccuka #16926 üzenetére
igen, nagyon régóta van már. naponta kétszer török, legtöbbször kétszer 1 centet kapok... de annyira ritkán használok el pontokat, hogy még ez is több, mint amennyit kapok érte év végén amikor lejár
40 cent volt talán a legtöbb amit egy tojás adott, de az mondjuk 1 év alatt egyszer. a reggeli rutinban benne van a napi bejelentkezés meg a tojástörés, meg is keresem a rávalót.
-
válasz
Ciccuka #16926 üzenetére
De jó hogy fel lett találva
Véleményem szerint nem játékokat kellene kitalálniuk és $0.08 bónusszal megetetni, amelyre elköltök 0,1 $ értékű pontot, hanem a Feuct-ban eltűnő csomagokra kell egy végleges megoldást kitalálni. Jó játék.
Ezzel a sok marhasággal csak terelnek a problémákról és ez a topik kezd a Super Mario kibeszélő talk showá válni. -
w.miki
veterán
válasz
Ciccuka #13969 üzenetére
Miben? Egyedül a Honor adatkábel jó ott, ha akciós.
-
Szabesz
őstag
válasz
Ciccuka #13500 üzenetére
Most nekem is azt írták, hogy a "HONGXIN8710" az övék, ne izguljak. Az a részlet, hogy miért még mindig pending, elvileg vizsgálat alatt van.
Azóta már nálam is visszaállt a világ rendje, és a Banggood jelenik meg rendesen PP-n új vásárlásoknál.
Felvittem még aktív snatch-eket a táblázatba: [link]
-
válasz
Ciccuka #12141 üzenetére
Most nem értelek, minden pénteken feladják ezt oldalt a Grab-al tudsz szerezni a felső sorból amíg van rá idő (pénteken indult, csak most késve jutott az eszembe) alatta meg termékek kuponokkal. Ha neked valamelyik nem működik vagy már elfogyott, mert végleges a számuk azzal én ne igazán tudok mit kezdeni. A Zeblaze VIBE 4 HYBRID 1.24' All-day Activity 50ATM Call Social Message Reminder 24- működik a kuponjuk. És a Microwear L9-nél is.
Nem tudom garantálni, csak felhívtam a figyelmet a lehetőségre.
-
-
-
sambenez
addikt
-
válasz
Ciccuka #7855 üzenetére
Írtam kártyás vásárlás deviza árfolyam, az a legtöbb banknál az a deviza eladási árfolyam. Nem közép.
Nem közepezünk, mert pontosan és egyértelműen meg van adva hogy mivel számolnak. A bankkártya üzletszabályzatot kell elolvasni.
Meg legtöbbünknek magyar forintos elszámolású kártyája van, ezeknek az embereknek javaslom, akinek más devizájú az is utána számolhat és dönthet.
Ha € az elszámolása webshopnak akkor €-os kártyával fizet, ha $-os akkor $-os kártyával és nincs árfolyam rizikó, ja akkor meg nem hasonlítjuk forinthoz.
A forint 10 éve mindig sz...r, gyenge, szóval hagyjuk.
Egyszerű a megoldás, fizetés előtt megnézzük hogy mennyi a webshop árfolyama, megnézzük a bankunk elszámolási árfolyamát, aztán amelyik kevesebb annak megfelelően fizetünk. -
válasz
Ciccuka #7854 üzenetére
Láttad a számokat amit leírtam? Évek óta értelmetlen nem $-ban fizetni azokon a helyeken ahol állítható a vásárláskor a deviza és $ az alap elszámolás.
Nekem az első 51.99 $ = 14,746.97 Forint kevesebb mint a Ft 15026. A különbség 279 Ft A GB árfolyama 289 Ft, a bankomé meg 283,65 Ft
A második is ugye 51.99 $ = 14,746.97 Forint kevesebb mint a Ft 15040 A különbség 293 Ft A BG árfolyama meg 289,28 Ft
És rosszul számolod, az OTP mai kártyás vásárlási árfolyamával a 51,99 $ az 14860,82 Ft.
Nem 15134 Ft így OTP-s kártyahasználattal sem javasolt forintra állítani, a veszteség 165 Ft és 179 Ft, persze 100 $-nál is csak kb 330 Ft és 350 Ft, ami nyugodt szívvel kidob legtöbb ember az ablakon. Én nem.Már többször linkelve hogy az OTP miként számolja, a mai nap első deviza eladási árfolyama 285,84 Ft
Pont úgy lett többször leellenőrizve ahogy írtad.
Aki szeret feleslegesen pénzt költeni az akár török lírában is fizethet.
Nem igazán tudsz olyan bankot mondani ahol rosszabb lenne a kártyás vásárlási árfolyam, mint az említett két helyen a 289 Ft vagy 289,28 Ft -
válasz
Ciccuka #7848 üzenetére
Most megint elmagyarázzam hogy a Banggood egy hasra ütött árfolyamon számolja át $-ról az árakat, ami mindig több mint a bankunk kártyás vásárlási árfolyama?
Van ez a Tv box
US$ 74.49 amit ők forintban 21549 Ft-al számolnak. Ha fizetem a kártyával a $-os összeget, akkor 21129 Forint a bankomnál, egy HDMI kábel ára. -
válasz
Ciccuka #7792 üzenetére
Passz, mobil app-al fizesd és bőven visszatér az a 2.44 $, mert App only: US$54.99 a 66.99 $ helyett.
De szerintem ez kavar be:
Other Warehouse + US$2.44 Shipping6-14 business days Ships from GWTR Warehouse.
Ezt találja meg az összesítő, kérdés az hogy a mobil app-on is ez kerül elő? -
válasz
Ciccuka #6090 üzenetére
Van ez:
Banggood was founded in 2006
Guangzhou Banggood Technology Co.,Ltd. (Banggood Technology)
Floor 2, Haoquan Building,
Jichangdongmen Road #1
Jingtai Street, Baiyun District,
Guangzhou, Guangdong,
China 510400és van ez:
Shenzhen Globalegrow Electronic Commerce Co.,Ltd was founded in 2007.
E-shopping website: www.gearbest.com
Apparel shopping website: http://www.sammydress.comNem egy "faluban" dolgoznak és az egyesülésről sehol nincs információ. De az is sokat elmond róluk, hogy melyik az akinek a céges adatait nem igazán lehet elérni.
De látom nagyon foglalkoztat a dolog hogy hasonlítanak egymásra. Nekem minden kínai egyforma, de mások szerint mind különböző.
-
válasz
Ciccuka #2858 üzenetére
A vicces az, hogy én is megkaptam, pedig csak azért volt ilyen kártyám, mert vásároltam ez idő alatt, amire automatikusan adtak. Szóval még játszani sem kellett a 100 pontért. (Bár emlékszem, egyszer húztam, mikor nagyon ment itt a kakasüldözés, gondoltam, húzok egyet, hátha kakas lesz, és belinkelhetem
, de nem jött össze.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest