- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Laxxon #21955 üzenetére
... kezdenek ők is el gírbesztesedni?! ... ők is ezt csinálták, hogy folyton mindent "eladtak", miközben kb. semmi nem volt raktáron, mint utóbb kiderült
... értem én, hogy kell nekik a pénz, de ne legyenek már parasztok behazudni az EU-s készletet, melynek reményében rendelünk tőlük, bízva abban, hogy várhatóan ideér karácsonyig, aztán meg kiderül, hogy a kontinensen sincs az áru...
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Valaki tudna esetleg ajánlani egy ellenállhatatlan
kupont ehhez a nyomtatóhoz (EU-ból kellene mindenképp).
-
axlfsi
veterán
Nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok akkora lúzer, hogy a heti pontjátékba fektetett 40 pontot szinte mindig elbukom, mert tuti lesz egy nap, amikor elfelejtek becsekkolni
(5-ből ha egyszer összejön?
...velem aztán jól járnak, kaszinóznom sem kell, veszítem a pontjaim anélkül is, mint ha Vegasban lennék).
-
-
axlfsi
veterán
válasz
Beni2360 #20925 üzenetére
Nekem van ilyen Lidl-s. Jo, de megsem; nem tudja am az erveghuvelyt ugy (ezzel a modszerrel) elnyomni, ahogy az a szerszam, amit a kollega linkelt a BG oldalarol...
Erveghuvelyre szerintem pont nem valo... egyebkent faszan blankol, az rendben van.Szerk.: na, kozben beleolvastam a topikba es pont ugyanezt irta eppen mas is, kettovel Ciccuka utan
-
axlfsi
veterán
Srácok!
A snap-up ajánlatok menüpont nem elérhető az alkalmazásból?
-
axlfsi
veterán
válasz
MittuDomain_ #20852 üzenetére
Uhh, az nagyon jo ar volt erte!
En is hasonlora vadaszom! -
axlfsi
veterán
válasz
MittuDomain_ #20849 üzenetére
Jajj, de jo! Melyiket vetted, sugjal nekem kerlek! ... egy ideje mar szemezgetek en is. Creality V2 vagy esetleg komolyabb gep?
-
axlfsi
veterán
válasz
rumos XIII #20846 üzenetére
20+ kiló?!
Nem sok ilyesmi van szerintem náluk (talán egy e-roller van ennyi? ...az mondjuk biztosan!) -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Játszom ezt a játékot napi rendszerességgel (de csak mert valamiért ráfüggtem) pontokat még nem használtam el... Erre ma ez fogad... Holnap és ezentúl minden elsején lenullázzák?
Van esetleg tippetek, hogyan érdemes felhasználni, mire? Gondolom csak Kínából érkező, egyes termékekre, melyek közül az érdekesebbek már akkor el vannak fogyva, amikor kikerülnek (?)
Ti mire használjátok?
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Elnezest, ha nem tul "ontopik" a kerdesem, de nem talaltam kifejezetten GeekBuying-os topikot.
Tortent velem egy olyan, hogy EU raktarrol vasaroltam egy hete egy termeket, de sajnos a technikai parameterek nem felelnek meg a termeklapon leirtaknak.
Kerdesem az lenne, hogy - leven Paypal-lal fizettem, talan egyszerubb dolgom lehet - megillet a teljes refund, Paypal dontene a javamra?
Ugyan keszult unboxing video, de nem lenne tul konnyu bizonyitani, mert mindenfele teszteket kellene futtatnom es kozben videoznom, de ha azon mulik, hogy visszakapom-e a penzem, hat valahogy megprobalom, megcsinalom ...
UI.: egy TV boxrol van szo, nevezetesen ERROL, ami a 4GB/64GB 1000Mbps LAN helyett, csak 2GB/64GB es 100mbit LAN csatlakozoval ellatott, ... ami nekem nem kis problema, mert konkretan igy szamomra hasznavehetetlen.
Egyelore csak egy ticketet nyitottam Geekbuying oldalan, de attol felek, hogy legfeljebb parital refundrol "almodhatok" (legalabbis volt mar ra precedens mostanaban masoknal is es akkor 15$-t utaltak vissza a karosultnak).
A legbosszantobb az, hogy - ambar lehet, hogy ez valakinek igy is alternativa es megfelel a celnak, de - leven 4k tartalmat fogyasztanek halozatrol, szuksegem van a gigabites csatira, illetve, ezt pofatlanul teszik mostanaban rengeteg vasarolval (mar nem en vagyok az elso), ja, es majd elfelejtettem: a megtevesztes SZANDEKOS, ugyanis ha megnezed a rendszerinformaciok kozott vagy akar az Aida64-gyel, akkor 4Gb RAM-ot latsz, csak ugy derul ki, hogy kamu, ha egy memoria fillerrel elkezded kitolteni azt, illetve, a LAN sebesseget ha teszteled masolassal... szoval, PayPal-nal ha ugy terjesztem elo, hogy szandekos a megtevesztes, akkor ugy lenne a korrekt, ha nem nemi 15$-os partial refunddal szurnak ki a szemem, mert egyertelmuen _at_akartak_verni!
Mit gondoltok?
-
axlfsi
veterán
A felárat leginkább egy Aliexpress, vagy bármi hasonló, amikor eredetileg és egyenesen Kínából vásárolt termék árát viszonyítjuk az EU raktárashoz.
Azokhoz mérten ugyebár, egy EU raktáras termék valamivel többe kerül - de szerintem adott esetben (mindig?), megéri azt a felárat.
-
axlfsi
veterán
A péntek késő délutáni vásárlásom, ma kora délután meg is érkezett! Elképesztő számomra ez a gyorsaság (2 munkanap!) és minden további nélkül megéri azt a felárat szerintem, amivel többe kerül (általában véve, de persze nem feltételenül mindenre van ez így).
Már lesem is, hogy milyen szűréssel tudom listázni a teljes EU raktáras kínálatot
Itt, EZ ÍGY jó lehet vagy esetleg létezik ennél cizelláltabb és teljesebb listázás?
Szerk.: meg is válaszolom magamnak: ez biztos, hogy nem a teljes lista csak valamilyen "válogatott" termékek listája, mert pl. ebben akkor és most sincs benne az a pontheggesztő, amit simán, CZ raktárból vettem/kaptam meg, 2 munkanap alatt (lehet, hogy nem is tudunk egy ilyet szűrni?).
-
axlfsi
veterán
Köszönöm a biztatást, igazából nem izgulok, mégiscsak EU-ból jön, bizti is van rajta, csak gondoltam, ha már ennyi felárral vásárolok, az a pár dolcsi már nem szoroz, nem oszt és legyen TN is (de ezekszerint akár még lehet is...).
Oh, igen, nincs titok, ez a vásárolt termék, mutatom:
[US$54.99 22% OFF]1S Mini Spot Welder Welding Machine DIY 18650 Lithium Battery Nickel Belt Spot Welding Portable Household Fiber Welding Machine Professional Tools from Tools on banggood
https://banggood.app.link/GrLqnfm0Web -
axlfsi
veterán
Oké, bejelölöm a shipping insurance-t, igazad van, ezen ne múljon,...
Már csak az a kérdés, hogy a kettő közül, melyik szállítási módot válasszam 🤷♂️
Ti melyiket szoktátok EU-ból? ...vagy egyáltalán, mi alapján döntsem el?Szerk.: Mindegy, az olcsóbbikat választom, biztosítással.
-
axlfsi
veterán
De, sajnos mindkettőnél lehetőségem van a szállítási módokon felül, kiválasztani a biztosítást is még külön ...
Nem vagyok sóher, csak azt szeretném tudni, hogy elég a legolcsóbb megoldás is, nem jön később és nem lesz áfázva vagy nem mindegy? -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Próbáltam kibogarászni a helyes választást, de néhol kicsit ellentmondásosak voltak az infók és nem teljesen egyertelmű számomra, ezért megkérdezném a tapasztaltabb kollégákat, hogy:
CZ raktárról, ez 53$-s terméket, hogy a leggyorsabb megkapni?
US$0.62 4-6 business days EU Priority Mail
VAGY
US$2.66 3-6 business days EU Priority LineEzen felül "vennem kell" még hozzá biztosítást is (Shipping Insurance) vagy lévén valós (!) CZ raktárról beszélünk, nem lesz áfázva a határon?
Előre is nagyon köszönöm!
-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #19684 üzenetére
... kozben rakerestem a forumon a MEEST szocskara, ... hat szep. Valahol EU-ban van mar a csomag, kb. erre tippelek es talan majd a Sprinter hozza. Egyszer.
... azert mindensetre az rohadtul nem franko, hogy a BG mar ugy konyveli a rendelest, hogy DELIVERED (... es ha nem fog sosem? siman elveszhet meg ezer helyen utban felem).Hagyjam es varjak turelmesen (aztan, ha megsem jon meg, abba kotnek bele, hogy miert vartam heteket es miert nem jeleztem azonnal - "ez igy mar nem hiheto, viszlat!") VAGY, inkabb jelezzem azonnal, hogy ez igazabol rohadtul nem DELIVERED?
Koszi a tippeket!#19685sambenez Igen, legalabb fel eve nem jartam itt
, mert foleg Ali-rol rendelek (onnan meg nem volt hasonlo esetem, habar volt mar, hogy racsodalkoztam amikor Kinabol rendelt cuccot egy EU-s futarszolgalat hozta ki (csak ott akkor szerinem nem volt nyomkovetesem es nem tulajdonithattam neki jelentoseget, mert nem tudtam mi megy a hatterben...)).
OKé, kozben osszeall a kep, addig kutatodok (elnezest a felesleges posztert, igy utolag).
Mindesetre, en nem OMV kutra kertem (es ha az ember fia nem haszalja ugyesen a netet, mert mondjuk idosebb vagy akarmi (nem er ra, nincs kedve, ... de tenyleg barmi lehet), akkor az idok vegezeteig ott var engem egy csomag az OMV kuton?
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Mi tortent a Banggooddal vajon? ... korabban sosem volt ilyen problemam veluk, pedig azert rendeltem mar toluk eleg sok mindent, sok even keresztul. Segitsetek; ezzel mit tudok kezdeni? (nyoma sincs sehol a TN alapjan, mikozben szerintuk "Delivered")
Öööö, valami PickPoint helyszínen felvehető?
-
axlfsi
veterán
Abszolút! Payment competed, transaction number, minden van,... De nem szarozok vele sokat, nem ér annyit az egész;. Nyomtam is egy cancel-t a pay helyett és ennyi. Majd visszautalják az összeget és be is fejeztem egy újabb fél évre velük 🤷♂️🥴
...nem tudom, lehet nem az Ő hibájuk, nem sárdobálni szeretnék, de valami porszem ment most a gépezetbe. Előfordul, ez van.
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! Régen rendeltem már innen, mert eléggé odsszoktam az Alira, ...na, de na reggel berántottak egy ajánlattal, már nem is tudom, hogy keveredtem vissza a BG-ra, de végülis vettem egy apróságot. PP-lal fizettem, de OTP alkalmazásban is szépen látni, hogy megtörtént a fizetés... Kerestem volna valamit a régebbi rendeléseim között és meglepődve látom ezt a státuszt;
..ezt mégis, hogy kellene értelmeznem?!
Egyszer már kifizettem,... Elképzelhető, hogy nem látják? Ez az egész pénzügyi folyamat egy automatizált mechanizmus,... Hol lehet a bibi, kihez forduljak ezzel?🤔🥴🤷♂️Köszi a tippeket!
-
axlfsi
veterán
Hat, na, koszi, vegulis jol esett, de nem szeretnem, hogy most ezen felbuzdulva masok is ezt tennek, aztan az jon le, hogy a magyarok megint milyenek (reszemrol veletlen volt).
... de ha ez egyebkent ilyen konnyu, akkor legfeljebb egy masik profillal fb alatt, majd osztogatok rendszeresen (parallel app-szal konnyen megoldhato ez mar Oreo alatt).Kerdes csupan, hogy vizsgaljak-e a parhuzamot a fb alatt regisztraciora hasznalt e-mail cimet a BG-nel regisztralttal...
-
axlfsi
veterán
Sracok! Mobilrol neztem az egyik, eppen megerkezett termeknek a termeklapjat, amikor is, raboktem a megosztasra (fb), be is nyitotta a FB alkalmazast, de rajottem, hogy nem akarom megosztani, visszaleptem.
Erre az alkalmazas kiirta, hogy +20GB pontot kaptam es az egyenlegem igy, xy lett... wtf?
Most ez, hogy van? Nyilvan nem akarom, hogy azt higgyek, csalok vagy at akarom oket verni, igy gondoltam, rakerdezek nalatok, mi a tapasztalat...
Koszi! -
axlfsi
veterán
válasz
zeon.hu #4845 üzenetére
Ebben en is biztos voltam, hogy nem forditjak vissza a repulot, hogy felbontsak a csomagom es melle tegyek a masikat
Viccet felreteve, az a baj, hogy addig mar nem lesz akcios ara a kameranak (11th anniv.) vagy elfogy a keszlet.
Btw, Ti vettetek belole? Elvileg nagyon korrekt kamera (1GB ram, korrekt szoftver (nem regiokodos buziskodas, mint a Sajominal), LAN port(!), fulHD, stb...
UI.: esetleg azt tudom tenni, hogy egy munkatarsam nevere rendelem a masikat (ugyanarra a cimre), igy mar csak nem lesznek olyan gyokerek, hogy ettol fuggetlenul is egy csomagba pakoljak...
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Vásárolnék, egyenként 1-1 DIGOO DG-M1Z kamerát, aminek az ára most elég kedvező (16.66$). Egyesével fizetném ki, vinném végig a vásárlási a folyamatot, egymás után.
Kérdésem: vajon 100%, hogy külöm csomagként adják majd őket fel, egyesével? Nem mindegy, mert kettő egy csomagban már áfaköteles lenne, de egyenként nem.Mi a tapasztalat hasonló helyzetekben? Köszi!
-
axlfsi
veterán
A "lépcsőzős" játékban kinek, mennyi a rekordja? ... elég irreálisnak tartom azt a jelenlegi 2499-es első helyezettet.Szerintetek ez valós (emberi teljesítmény) vagy valamit hekkeltek megint az oroszok és "mókolva van"?űJa, oké, látom, már téma volt...
Fasza... nincs játék gyakorlatilag, amivel érdemes lenne próbálkozni... tök gáz. -
axlfsi
veterán
válasz
PainKiller13 #3458 üzenetére
Nem ugyanaz egyebkent; amit linkeltel, az "butabb" (kevesebb dolgot mer, pl. homerseklet)
-
axlfsi
veterán
Sracok!Hogy is van ez? A ma, 12:50-kor erkezett hirlevelben tobbek kozott egy ilyen szerepel:
De ha rakattintok, 18:50 az ara...OKé, azt hiszem rajottem... 5 nap es 20 ora mulva startol el... pff
UI.: ki az, aki erre ennyi ido mulva emlekszik? ... vagy mindenki beallitja az ertesitest ra a telefonjan?
Nalatok mi a bevalt praktika, ha mar itt tartunk? -
axlfsi
veterán
Nektek is nagyon koszonom a segitseget es a tippeket. Vegulis korbejartam kicsit a temat, aztan igy dontottem!
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Nézegetem nagyon, de nem tudom mi tévő legyek: tudnátok ajánlani MULTIMÉTERT a Bangood-ról (nagyjából 50$ alatt), egyáltalán, vásároljak Kínából vagy inkább kicsit drágábban, de akkor már az egyszerűbb gariztatás szempontjából, itthonról (Conrad pl.)?
Nem kell, hogy profi FLUKE vagy hasonló legyen (már nem foglalkozom elektronikával aktívan), de azért tudjak vele méregetni, ha kell
Bangoodról a MUSTOOL-tól van egy cuki kis true rms Mustool® MT826, de őszintén szólva egyáltalán nem ismerem a márkát illetve a tapasztalatokat a Kínából rendelt multiméterekkel kapcsolatban.
Mi a véleményetek?
-
axlfsi
veterán
válasz
dugynok #2904 üzenetére
Ez azert nem ennyire fekete.feher. Nem csak a hamisitott Nike felirattal ellatott cipoket foglaljak le, hanem a Nike cipokre hasonlito Nika es Niki valamint ezek barmilyen hasonlo variaciojara keszult termekeket is (hamisitvany). Tudod, van a replika es a hamisitvany; gyakorlatilag mindketto tiltott. Amit Te emlegettel a Nike peldaval, az a hamisitvany, de szerintem a replika sem fog bejonni (en mar evekkel ezelott is olvastam arra precedenst, hogy valaki megszivta a kinabol rendelt bt-os obd olvasojaval...
Mondom mindezt ugy, hogy nekem is nagyon kellene egy ilyen... valahol EU raktarrol kellene esetleg lecsapni ezekre(?) -
axlfsi
veterán
válasz
dugynok #2894 üzenetére
Mint ahogy az olvashato volt, HIABA nem mellekelik a CD-t, a NAV akkor is feljelent...
"Szándékosan nem kértem hozzá szoftvert" -
axlfsi
veterán
válasz
Criminal017 #2362 üzenetére
Koszi sracok a tippet, szerintem berendelek parat (itthonra es melohelyre is).
-
axlfsi
veterán
Sracok! Szerintetek egy nagyon gagyi all-in-one lenne vagy hasznalhato? (esetleg valamelyikunk ismeri, vett mar belole?).
-
axlfsi
veterán
válasz
maj-viktor #1849 üzenetére
Nem ertem Te miert vetsz ezekre keresztet, de en nem adom fel; PayPal-lal fizettem (nyoma van) TN-n kertem (vasaroltam) -> nyoma van (ahogy annak is, hogy vesztegel egy repteren mar egy hoonapja).
Kerdesem annyi lenne - szerintetek -, hogy mikent es hol inditsak dispute-ot? Azonnal PP-n? Az a baj, hogy ha most ott, a BG oldalan, a rendeles oldalan nyomok egy "Repair & Refund & Resending"-et akkor azt irja ki, hogy You order is in transit (csakhatugye, kapjak be, de MIOTA?!). Szerintem ez soha nem valtozik meg es soha nem fogja engedni az eszkalaciot...
PP dispute?
UI.: na midnegy, egyelore nyitok egy BG ticketet, aztan meglatom mit valaszolnak, de egyertelmuen kerem, hogy ASAP kuldjek ujra a rendelesem UJ TN-nel es hivatkozom arra, hogy 2016.09.18-n kifizettem az arut.
-
axlfsi
veterán
Hat nem tudom sracok... de nekem CN-es TN par nap hijan egy honapot meg soha nem volt "a repulon" Kicsit sokallom...
http://trackitonline.org/?tn=RI975846385CNSzerintetek ez normalis, manapsag valoban ez a tendencia? Tenyleg nem kellene mar reklamalnom?
Koszi!UI.: mondjuk, nem tudom mi a lfszt akarok, PP fel evig ved, ha barmi van
-
axlfsi
veterán
válasz
Beni2360 #1794 üzenetére
Hja, mondjuk lassan ket honapja, hogy kifizettem, de teny, hogy nagyjabol egy honap utan postaztak csak.
Viszont emlekeim szerint a "Celorszagba elkuldve" nem igazan szokott 3 hetig "beragadni" (aztan a fene tudja, lehet manapsag mar mas a tendencia, mint par honapja még volt).Koszi azert!
-
axlfsi
veterán
válasz
Criminal017 #1792 üzenetére
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
9.18 kifizettem, 10.15 feladtak(!), majd 10.20 ota celorszagba elkuldve... BG oldalon ha ranyomok a
Repair & Refund & Resending gombra, akkor popupol az ablak, hogy you order is in transit, de nekem van egy tippem, hogy ez elveszett...
Hja, nem valami gagyi TN van melle, hanem CN-es. -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Jopofa ez a BG! Nem tudom mi tortent pont az en rendelesemmel, plane, hogy azota rendeltem mar es meg is erkezett, de van egy 2016.09.18-i rendelesem, amit 2016.10.15-n adtak fel, 2016.10.18-n jelent meg a rendszerben (nyomkovetos) es 2016.10.20 ota Célországba elküldve / Item sent abroad
Surun csinalnak ilyet, hogy a kifizetett rendelestol szamitott egy honap utan(!) adjak fel a termekeket? Kezdjek aggodni vagy rendben van ez igy?
Ertem en, hogy igazabol csak ket hete (lesz), hogy megalt a TN es ebben a statuszaban talan meg elfogadhato is, de azert milyen mar az, hogy egy honapot ultek rajta?UI.: hja, egyebkent abbol a Mantistek USB3-as kulso 2.5"-os HDD hazbol rendeltem egy harmadikat(!), amibol harom nappal elotte es ami rendeles mar reges-regen megerkezett es amit a 140ezer Ft-os NAS-om nem kepes rendesen felismerni
-
axlfsi
veterán
Eleg szomoru, hogy az ilyen oldalakon ez igy megy, az eBay ezzel szemben ezeket a termekeket egy ido utan leveteti (vagy mi), legalabbis, ott nem lehet csak ugy eltuntetnie az ertekeleseit a vasarloknak es hacsak nem veleszuletett balfek a vasarlo, fel perc ertekeles kutatas utan lathatja, hogy mit nem erdemes megvennie.
Egyebkent ez a fake szar mar eleg regi tema (csak itt, a ph!-n is elo-elo jon felevente egyik-masik csoportban).
(#1627) 206 cc En elhiszem es elfogadom, amikor azt irod, hogy nem ertesz hozza, de mi (akik) ertenek hozza, az elektronikahoz, bizton allithatjuk, hogy ez marpedig nem mukodik; ertsd, koze nincs(!) az ionizatorhoz.
Tudom, mert ertek hozza es szerintem akik itt ezt, esetleg mas, hasonlo termekeknel lemerik irni, bizom benne, hogy nem rossz szandekbol teszik, hanem, hogy ovva intsenek masokat, mert vagy megvan a szemelyes tapasztalat vagy visit rola, hogy fékHja, az elso inoizatoromat 1993 kornyeken keszitettem el, ha jol remlik (ma keves volt a ginkgo biloba, de kabe igy lehetett, ha emlekeim nem csalnak
).
UI.: tevedtem, 1991-et irtunk akkor, elokutattam meg az ujsagot is, amit akkor futtattam; Hobby Elektronika 1991/4 25.oldal
Kapcsolasi rajz: -
axlfsi
veterán
Igen, tudom, nem konkretan ugyanaz, hiszen az ertekelesek melyek lathatok az eladora ervenyesek - omlesztve, de ha nem sajnalsz ra egy kis idot, hogy beleturj, akkor azert lejon nemi relevans info a termekekrol is. Pl.
Azaz, en ugy szoktam, hogy kinezem a termeket, ami erdekel, ranezek az elado ertekeleseire es ott beleturok, hogy a konkret termekre miket kapott. Nem 100%-os ez sem, de sokkal tobbet er, mint egy GB, BG, FT vagy hasonlo oldalakon, a termekek alatti velemenyek (szerintem).Sot, Ali-n is volt mar, hogy azert nem vasaroltam meg az adott termeket, mert lattam, hogy kivetel nelkul, minden vasarlo faszan megirta, hogy fake/kamu es az Ali nem rejtette el (azaz, az elado kenytelen volt szembesulni a valos es relevans velemenyekkel, nem szelektalhatott belole, hogy majd csak a pozitivakat tegye lathatova).
Van itt negativ erdekeles derekasan... es ha valamely termekre jellemzoen tobben irnak hasonlot, nyilvan hinni lehet neki. En legalabbis igy allok hozza. -
axlfsi
veterán
válasz
Shade45 #1402 üzenetére
Hat pedig ez is egyertelmu; HA pozitivra ertekeled, jo esellyel megjelenik az ertekelesed, azaz pontot kapsz erte, ellentetben azzal, ha lehuzod, amikor - es erre nem egy, nem ketto peldat tudunk - es nem teszik ki az ertekelesed. Ezert sem szabad webshopokban hinni az ertekeleseknek. Akkor mar 100x tobbet er eBay-en bogaraszni a velemenyeket, mert ott nem opcionalis, hogy kiteszi-e az elado vagy sem
-
axlfsi
veterán
Ez mar regi sztori. Sajnos evek ota a piacon van, idonkent a "webshopok" is beprobalkoznak vele, mikozben eBay es hasonlo piactereken folyamatosan ott van a "termek". Egy valamire is ado elado egyebkent csuklobol refundolja, miutan megreklamaltad
... mondjuk, ezt mar lassan tenyleg csodalom, hogy ennyi ev utan is meg mindig kering a kereskedelemben ez a termek es van meg, aki megveszi (tenyleg sok eve megy mar es koztudott, hogy fake).
A tranzisztorral amugy feszstabolni akarnak a lednek, de a bazisra kene kotni es mondjuk elkelne egy dioida is oda, de ahogy latom a keprol, csak egy ellenallason keresztul van fojtva az atfolyo aram, a tranzisztor csak disz
-
axlfsi
veterán
Most erre mit mondtok?! Elvileg csekkáutolhatnék... Merjem megvenni?
Feleslegesen nincs kedvem a cica-egér játékhoz. Legutóbb egy Alis refundom a fizetéstől számítva több mint 2 hónap volt, mire vissza került a számlámra a pénz.
UI.: vagy ha nincs kiválasztva a szállítás, úgyis visszadob az alkalmazás?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest