- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Mit ajánlanátok 10-5 kuponra? Holnap lejár 2db-om. 20 dollár alatt érdekelne egy adott termék. -
gorje
senior tag
válasz zeon.hu #4239 üzenetére
Köszi a választ! Én is szimpatizálok a BW termékekkel és napi szinten használom őket (pl. füles nagyon jó és az "elárazott" 5 portos töltő is hibátlan).
Xiaomi 10000-es PB-t használok, a ducibb fajtát. Teljes mértékben elégedett vagyok vele. A vékonyabb/újabb fajtában is jó cellák vannak? Ismerősömnek rendelném névnapjára és a "jobbikat" venném. Utánuk nézek mindjárt.+Más/ugyanaz a kérdés: A mobil app-ban hol találom a Fashion Trending oldalt? Én vagyok csak ennyire láma ?
[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
Ha már power bank téma. Én is ráztam egy 50%-os bw p3 kupont. Ez jobban megéri mint a Xiaomi?
A mobil app-ban hol találom a Fashion Trending oldalt? -
gorje
senior tag
Szia!
Szerinted szükséges írni nekik ez ügyben (ha igen mit javasoltok)? Jó lenne kapnék azért 1db-ot.
Csak 1 levelet kaptam.(Thank you very much for your custom with Banggood.com. Please accept our apology for we have cancelled your order(#). We are so sorry for the inconvenience it has caused you and hope for your kind understanding.
If you have any question, please feel free to contact our customer service cservice@banggood.com.
és így néz ki most a rendelésem (becsukva Primary Package és statusnál check)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest