Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Mit ajánlanátok 10-5 kuponra? Holnap lejár 2db-om. 20 dollár alatt érdekelne egy adott termék. -
gorje
senior tag
válasz
zeon.hu #4239 üzenetére
Köszi a választ! Én is szimpatizálok a BW termékekkel és napi szinten használom őket (pl. füles nagyon jó és az "elárazott" 5 portos töltő is hibátlan).
Xiaomi 10000-es PB-t használok, a ducibb fajtát. Teljes mértékben elégedett vagyok vele. A vékonyabb/újabb fajtában is jó cellák vannak? Ismerősömnek rendelném névnapjára és a "jobbikat" venném. Utánuk nézek mindjárt.+Más/ugyanaz a kérdés: A mobil app-ban hol találom a Fashion Trending oldalt? Én vagyok csak ennyire láma ?
-
gorje
senior tag
Ha már power bank téma. Én is ráztam egy 50%-os bw p3 kupont. Ez jobban megéri mint a Xiaomi?
A mobil app-ban hol találom a Fashion Trending oldalt? -
gorje
senior tag
Szia!
Szerinted szükséges írni nekik ez ügyben (ha igen mit javasoltok)? Jó lenne kapnék azért 1db-ot.
Csak 1 levelet kaptam.(Thank you very much for your custom with Banggood.com. Please accept our apology for we have cancelled your order(#). We are so sorry for the inconvenience it has caused you and hope for your kind understanding.
If you have any question, please feel free to contact our customer service cservice@banggood.com.
és így néz ki most a rendelésem (becsukva Primary Package és statusnál check)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest