- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
phrenetiX
tag
válasz
PainKiller13 #22427 üzenetére
Pont ilyenek miatt parázok most a bringa vásárlástól, ami közel 400K Ft lesz..
-
csibe1
addikt
válasz
PainKiller13 #22418 üzenetére
Nekem a Mateminco lámpa az oldal szerint kínai raktárból 8-9 nap alatt ideért.
[link]
-
válasz
PainKiller13 #22418 üzenetére
Utóbbi két hétben két akksis szerszámot is rendeltem, egyik 5 nap alatt jött meg, másik holnap jön, arra e hét kedden adtam le a rendelést.
-
bl4ze
veterán
válasz
PainKiller13 #21162 üzenetére
Ha esetleg BE vagy NL tracket kapna, akkor átjön sarc nélkül.
-
válasz
PainKiller13 #21162 üzenetére
Ha nem ingyenes a tariff insurance akkor kifizeted (megnéztem 98 Ft) és ha véletlenül áfáztatná a Posta, ha ők kézbesítenék akkor 11720 Ft értékig visszaadják neked az egyébként 5278 Ft áfát.
-
Beni2360
félisten
válasz
PainKiller13 #20998 üzenetére
Általában eddig igen
-
pn4hvq
senior tag
válasz
PainKiller13 #18534 üzenetére
Ha ráér, akkor én 11.11-re várnék. Akkor tuti lesz extrajó áron.
A garancia pedig (saját vélemény) kínai rendelés esetén: nem értelmezhető.Banggood: 199$ [link]
Ez a fentebb kérdezett email only ár 500db-ig. -
pn4hvq
senior tag
válasz
PainKiller13 #18531 üzenetére
Ha nem sos, akkor én várnék 1-2 hetet, és le fog kúszni az ára a 200$ alá (legalábbis én a Poco F2 Pro-val vártam és bejött). Néznék Alis eu store-t is ezügyben, bár írtad fentebb a garanciakérdést...
-
darvinya
titán
válasz
PainKiller13 #18531 üzenetére
Mert csak 100db lesz ennyi.
-
vandor01
senior tag
válasz
PainKiller13 #18527 üzenetére
most kaptam mailt
[100PCS ONLY] $199.99 POCO X3|NFC|SNAPDRAGON 732G OCTA CORE|5160MAH|64MP AI QUAD CAMERA|GRAB NO
ha kell atkuldom
-
petipetya
nagyúr
válasz
PainKiller13 #18527 üzenetére
Van 307 banggood pontom, de kérdés miként tudom átadni? Valóban fel tudod használni? Bármit akartam idén pontozni, arra vagy jobban jártam egy kuponnal, vagy nem engedte a pontokat a termék akciós mivolta miatt.
-
skroy
senior tag
válasz
PainKiller13 #18480 üzenetére
Nem valószínű, hogy Kínába kell küldeni, itthoni szervíz elég lesz. Gyártási hiba, tuti kapnak pár Redmi Note 9-et mostanában javításra hasonló hibával.
-
válasz
PainKiller13 #18480 üzenetére
Szerintem nem kéne bemenni, ha a hátlapot nem gyakran szeded le, de ez nem hiba egyébként. A karbantartása a telefonnak még nem hibajavítás.
Nincs rá speckó fólia? De van a szerviznek telefonszáma hétfőn hívd fel. -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
PainKiller13 #18404 üzenetére
BG9N9P64?
-
Aaron14
őstag
válasz
PainKiller13 #17195 üzenetére
Nincs, csak az itthoni boltoknál mintha csak a kábelt magát lehetne megvenni. Megrendeltem a hivatalos Xiaomi magyar oldalról, ott elvileg EU és UK adapter is van benne a leírás szerint. Meglátjuk.
-
válasz
PainKiller13 #15390 üzenetére
Köszi az infót, nagyjából másfél éve vagyok rendszeres Banggod vásárló, de eddig soha nem használtam még ezt a lehetőséget. Most kipróbálom, jobb híján!
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
PainKiller13 #14259 üzenetére
Akik játszanak és nyertek kb hány próbálkozás után sikerült?
-
válasz
PainKiller13 #8316 üzenetére
Azt is írtuk hogy majd akkor éled fel ha megérkezik Belgiumba, mert addig a "kertek alatt" szállítják, nincs nyomkövetési információ mert a mozgás "láthatatlan". Bővebben nem magyaráznám.
A 7-15 napos szállítás a speciális szállítási mód miatt legtöbb esetben nem tartható. -
válasz
PainKiller13 #8314 üzenetére
Igen, az egy GLS küldemény azonosító. Nincs utalás arra hogy a GLS szállítaná ahol megnézted?
Bár ezt úgy 140 hozzászólásban is emlegetik itt a topikban.
Követhető a 17track.net-en
a trackitonline-on
és a GLS-nél -
zeon.hu
nagyúr
válasz
PainKiller13 #7599 üzenetére
Sőt, eustock-on akciós, 7800 + 990 a futár, ha délig megrendeli, másnap ki is viszik (munkanapokon).
-
válasz
PainKiller13 #7078 üzenetére
Hát a PayPal az mindig express
2-3 mp és az egyenlegen van ha tényleg elküldik.
-
Ra3
őstag
válasz
PainKiller13 #6826 üzenetére
Nekem ugyanezek szerepelnek benne csak 9. 10. és 12.-ei dátummal, úgy látszik a pdm se 100%-os megoldás, még a bg-nél jelezd hogy mi történt, kíváncsi leszek mit mondanak.
-
válasz
PainKiller13 #6819 üzenetére
Majd oszd már meg hogy mikor kapod meg, nekem a posta vámeljárása 29 napig tartott és be is vasaltak tőlem a kedvezményes áfa határt leszámolva 1524 Ft Áfá-t. (Bruttó 4755 Ft-ot számoltak fel, úgy hogy beküldtem azt is, hogy nem kell áfát fizetnem, de azt a vámos már nem kapta meg.)
-
WestBam
senior tag
válasz
Nem csak az European Direct Mail tréfamentes?
Illetve van olyan opció némi plusz pénzért, hogy "Tariff Insurance". Ha ezt bepipáltad vásárláskor akkor ha jól emlékszem 100$-ig visszafizetik az adót, csak el kell küldeni nekik a kifizetés igazolását. -
sambenez
addikt
válasz
Mivel sehol nem írja azt a BG hogy garantáltan áfa mentes ez a szállítás, nem fognak fizetni semmit.
De ha ráérsz megpróbálhatod. -
válasz
PainKiller13 #6599 üzenetére
Ez oké, de az egyébként fizetendő áfa nem megfizetése annyira nem oké. Nem biztos hogy én nagyon hangsúlyoznám, még egy "anonim" weboldalnak tekinthető fórumban sem.. Ezt most mint egy mezei hozzászóló és nem Tg írtam
-
válasz
PainKiller13 #6597 üzenetére
Már írtad.
Akár tovább is léphetünk azzal, hogy megspóroltál 16146 Ft+3000 Ft-ot
-
Ra3
őstag
válasz
PainKiller13 #6586 üzenetére
Én a múlt héten rendeltem egy 110 dolláros telefont Priority Direct Mail-el, itt a topicban is le volt írva többször, az ebay-es topicban szintén hogy ez nem jár egyéb költséggel, ezt fb csoportokban is megerősítették többen tapasztalatok alapján.
Priority Air Mail-nek írja nekem is, a nyomkövetős oldalakon annyi látszik hogy Hollandiában adták fel, kíváncsian várom mi lesz a vége. -
Markizmark
addikt
válasz
PainKiller13 #6586 üzenetére
Én is Priority Direct Mail-lel rendeltem a cuccom, de nekem is Priority Air Mail lett belőle. Múlt csütörtökön rendeltem.
-
Markizmark
addikt
válasz
PainKiller13 #6575 üzenetére
Mikor rendelted?
-
válasz
PainKiller13 #6577 üzenetére
Ha volt az a biztosítás is fizetve, ami erre vonatkozik, a tariff insurance.
Egyébként miért fizetné? Köze nincs hozzá, hogy a törvényeinknek megfelelően az áfát be kell fizetni és a priority air mail esetén sem vállalt ilyet. -
technoboi
tag
válasz
PainKiller13 #6577 üzenetére
Az lesz 😉 az áfa kb 100 dollár lesz
-
technoboi
tag
válasz
PainKiller13 #6575 üzenetére
Mázlista, nekem ugyanezzel a szállítással megfogták...
-
válasz
PainKiller13 #6520 üzenetére
Nem súly és a méret alapján választják ki, gondold egy 1000 karátos gyémánt egy borítékban nem kerül vámeljárás alá?
A hivatalos megfogalmazás szerint minden harmadik országból érkező postai küldemény vámeljárás keretében kerül vámjogi szabad forgalomba helyezésre. -
Markizmark
addikt
válasz
PainKiller13 #6520 üzenetére
Mondjuk annyi biztos nincs, 400-500gramm az összes beltartalom.
Hacsak nem fél kg a csomagolás...UPDATE:
900 gramm körül kell lennie a teljes csomagnak. Ez már izzadós... -
válasz
PainKiller13 #6488 üzenetére
Lásd ezt a hozzászólást.
Nem mindenki osztja meg nyilvános fórumokon, hogy miként "csökkentette a költségeket", van ahol ezt nem is szabad leírni. -
kirkri
addikt
válasz
PainKiller13 #6274 üzenetére
Nekem ezt írta vissza a Customer Service:
"We are sure it is free of Customs fees to be shipped with Priority Direct Mail to country Hungary."
Egyelőre még nem rendeltem meg a terméket, így személyes tapasztalatom nincs.
-
válasz
PainKiller13 #6274 üzenetére
Lassan már városi legenda felé közelít a dolog, sokan kérdezték az elmúlt időszakban, de azok közül aki ezzel rendelte és a vételár meghaladta a 45 $-t senki nem jelzett vissza hogy igaz lenne.
Elsőbbségi levél, amit a posta hoz.
Azt hogy Áfamentes lenne a nagy értékű dolog ezzel a szállítással, azt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.
Főleg, hogy adott szituációban azok sem kerülnek vámeljárás alá amelyek odatartoznak. Szállítási módtól függetlenül. -
válasz
PainKiller13 #5015 üzenetére
Viszont ismerve a hozzáállásukat, ha csak ennyit írtak: 20-án a vámkezelés után kézbesítik a csomagot. mielőtt küldené bármit is, ami a nyomtatványon van telefonszám hívd fel őket és kérdezz rá, hogy kell-e nekik valami. Mert az hogy vámkezelés után kézbesítik az értelmezhető azokra a küldeményekre is ami után nem kell áfá-t fizetni.
Minden EU-n kívülről jövő küldemény vámkezelés után kerülhet vámjogi szabadforgalomba helyezésre, egyik esetben fizetünk, a másik esetben meg nem.
Lehet, hogy új fogalmakat használnak ők is. -
Andralin
aktív tag
válasz
PainKiller13 #5010 üzenetére
Ha nem írtak semmit, akkor nem tölteném az időmet azzal, hogy kérés nélkül küldözgessek papírokat nekik. Ez nem Magyar Posta
Általában az ingyenes, királyi postázást szoktam választani, de eddig kétszer már rendeltem a BG-ről sürgős csomagot úgy, hogy DHL kézbesített és vámkezelt is. Egyszer sem kellett előre elküldeni nekik semmit.
Valamint már négy éve rendelgetek rendszeresen az USÁ-ból vitaminokat egy kisebb baráti társasággal összefogva, mindig a DHL hozza és vámkezeli is. Egyszer sem, soha nem kellett semmit küldözgetni nekik!
A meghatalmazást és az egyéb doksikat mindig csak utólag, kézbesítéskor kellett kitöltenem, a futár hozza a csomaggal együtt, mutatja hova mit írjak, hol írjam alá, megkapom a saját példányaimat tőle, fizetek és kész vagyunk. Ennyi.
Őszintén szólva meglepődnék, ha ennyi pénzt elkérnek és még elvárnák, hogy előre nyomtatgassak és szkennelgessek nekik. Úgy érzem, ez egy extra szolgáltatás, hogy nem kell ilyennel bíbelődnöd, mint a királyi postánál és ennek a kényelemnek meg is fizezeted az árát, ha velük vámoltatsz.
-
válasz
PainKiller13 #5013 üzenetére
Nem kell megsértődni, hogy részletesebben leírtam. Ezt olvastam: Rá lehet írva az értéke és az alapján vámkezelik és ezért gondoltam a bővebb magyarázatot. De még egyszer elnézést kérek.
Itt letöltheted a nyomtatványt. A fejlécben ott az e-mail címük ahova küldeni kell.
-
válasz
PainKiller13 #5010 üzenetére
Nagyon sokszor írtuk már hogy 2004-től, de előtte is nem a ráírt érték az alapja a vámeljárásnak.
Az eBay topik Összefoglaló 15. Vám ügyintézésről néhány gondolat pont és az Aliexpress Összefoglaló Az AliExpressen megvásárolt termékek vámkezelési szabályai is ad segítséget, hogy mit és hogyan.
Kell a vásárlási igazolás hogy te mit vettél,rajta a címed is (ha a BG számla végösszege egyezik a PayPal-n fizetettel, akkor az is elég, egyébként meg az orders oldal, valamint kell a konkrét fizetési bizonylat a PayPal és a banki kártyás fizetés tételsoraBelépsz View Orders, az adott vásárlás jobb oldalon Orders Details, mivel most már jó a számla készítő Download invoice-ra letölti a számlát, csak ellenőrzésként ránézel a vég összegre, ha ez egyezik a PP-n fizetett összeggel, akkor ezt lehet csatolni, a PayPal-ről a fizetési igazolás e-mailje, a netbankba belépve csak erre a tételre le lehet szedni az igazolást.
Ezeket kell beküldened meg a hivatkozást, hogy kinek milyen csomagjához megy.A DHL minimum 6000 Ft-t kér az eljárási költség fejében.
-
válasz
PainKiller13 #4155 üzenetére
Megvárhatod, de az is 1,5 hét mire megjön és a visszaküldés után még 2 hét újra, mire neki kezdenek.
Ha rendesen kitöltöd, a megfelelő okmányokat (vásárlási adatok, PayPal utalás, Bankkártya fizetési banki igazolás) csatolod aláírod és a szig számot is odavésed akkor elfogadják és feldolgozzák. Olvasható legyen minden ezért küldöm pdf-be nyomtatva mindent, nem kell külön képekkel vacakolni.
Az elmúlt 3 évben soha nem vártam meg a papírjukat és rendben elvégezték a munkát az általam beküldöttel, nem kellett utólag küldeni semmit.
Hozzáteszem, nem foglalkozok BG számla beküldéssel még akkor sem, ha valós a ráírt összeg. -
Zoty4
őstag
válasz
PainKiller13 #4040 üzenetére
oké, kössz a tippet, akkor eu-n kivülről rendelek, de akkor vigyázni kell hogy mindenképpen 22 euro alatt maradjak
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
PainKiller13 #3945 üzenetére
Simán katt a termékre, alatta az értékelések (az összes mások által írt), az alatt a videó feltöltési lehetőség.
Telefonos alkalmazásban pedig az értékelésnél (write a review) jobbra lent egy + jel, abban választható a videó is. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
PainKiller13 #3942 üzenetére
Asztali gépen az értékelések alatt van a "Post your videos", arra klikkelj.
-
Zoty4
őstag
válasz
PainKiller13 #3942 üzenetére
fb appal megosztás 20 pont/nap
-
Vertigo18
addikt
válasz
PainKiller13 #3805 üzenetére
Volt itt már néhány dolog belinkelve, kisebb Digoo állomástól kezdve a forrasztóónon át egészen a 3.5 colos HDD-case-ig...
-
axlfsi
veterán
válasz
PainKiller13 #3458 üzenetére
Nem ugyanaz egyebkent; amit linkeltel, az "butabb" (kevesebb dolgot mer, pl. homerseklet)
-
Zoty4
őstag
válasz
PainKiller13 #3314 üzenetére
Hat ha nagy a stressz
-
Zoty4
őstag
válasz
PainKiller13 #3311 üzenetére
Ide johet a 2. Cserebe kaphatsz par 35/5 kupont
-
MittuDomain_
őstag
válasz
PainKiller13 #3311 üzenetére
Akkor küldj nekem egyet, dühös vagyok hogy semmi nem jött össze.
-
zsiz
őstag
válasz
PainKiller13 #3309 üzenetére
Már úgyis untam minden nap végigkattintgatni 3x
Valaki nyert valamit vele? Már mint a 35-5 kupon és a pontok mellett.
-
válasz
PainKiller13 #3131 üzenetére
promóciós ár, így se kupon, se pont beváltás nem lehet (legalábbis 2 órája még semmit nem lehetett rárakni).
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
PainKiller13 #3131 üzenetére
-
maestro87
őstag
válasz
PainKiller13 #3009 üzenetére
Azt lehet akkor rosszul intézted, mert valahol olvastam (itt a ph-n), hogy van mód rá, hogy visszafelé ne tegyék rá az áfát (ismét) ilyen esetben.
-
Zoty4
őstag
válasz
PainKiller13 #2829 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, azt a valaszt kaptam legkozelebb refundoljam email helyett az oldalon, azt hiszem erre nem nagyon valaszolok, mert csuklana par edesanya
-
meridaharcos
senior tag
válasz
PainKiller13 #2834 üzenetére
+1 8,12 dollárból nagy kegyesen 5-öt akarnak visszaadni, vagy fizessek még ötöt az újraküldéshez. Rendes TN, egyértelműen elakadt csomag...
-
maestro87
őstag
válasz
PainKiller13 #2829 üzenetére
Nekem is fél nap alatt feladták múlt héten a terméket a nagy ünnepre való tekintettel is, ami gondolom csak becsomagolást jelentett. De ezek szerint a csomagolókat dolgoztatják ünnepnapokon is.
Nagyon sunyi bagázs lett már, a szemük sem áll jól... -
Real_Necro
veterán
válasz
PainKiller13 #2818 üzenetére
Nekem 50 van, a végére bedobott egymás után 2 kutyát, de kakas nem jutott.
-
littlejohnny
aktív tag
válasz
PainKiller13 #2799 üzenetére
Csatlakozom... mindenből van már hegyekben... Kukori sehol...
-
tipuka
addikt
válasz
PainKiller13 #2752 üzenetére
negatív. anyum pedig nagyon akarna wifi ip wecamot, az imént mondta.
-
C0d3r
addikt
válasz
PainKiller13 #2754 üzenetére
Lehet, de az még igencsak a postán dekkol, jövőhéten fogják repülőre dobni.
-
Real_Necro
veterán
válasz
PainKiller13 #2752 üzenetére
Nincs, de van 6 ökröm, meg 7 patkány, 5 kígyó... kutya sincs... őrizetlenül az ól...
-
Real_Necro
veterán
válasz
PainKiller13 #2706 üzenetére
Nalam is mar csak ez a ketto hianyzik.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Most kaptam egy kutyát, miután kívánságlistára tettem valamit.
Kakas és ló hiányzik még.Szerk.
Most nem a kakas éve kezdődött? Talán ezért nem ad sokat vagy épp egyet se. -
-igu-
veterán
válasz
Kutya van egy, ellenben kakas az itt sincs.
-
maestro87
őstag
válasz
PainKiller13 #2651 üzenetére
Több is gyűjthető rendeléssel, értékeléssel, megosztással, kívánságlistára adással. Eddig azt hittem, hogy a játék folyamán mindre csak egyszer ad, de most kipróbáltam és ma is adott pl. a kívánságlistára adással és értékelésre. Kellene valamit rendelni, akkor megint kapnék egyet.
-
maestro87
őstag
válasz
PainKiller13 #2649 üzenetére
-
maestro87
őstag
válasz
PainKiller13 #2647 üzenetére
Ha összegyűjtöd mind a tizenkettőt pörgethetsz egyet a Lucky Draw-on ami nagy valószínűséggel ad egy 50$ felett beváltható 34%-os kupont.
Nekem már 8db különböző van. -
Dolphine
addikt
válasz
PainKiller13 #2498 üzenetére
Ebben is van igazság!
-
maj-viktor
őstag
válasz
PainKiller13 #2431 üzenetére
Ho-hoooo 95napos-om!
[link]Ja és amúgy jön a kínai újév... 1hétre minden leáll amottan!
2017.jan.27-febr.02-ig -
maestro87
őstag
válasz
PainKiller13 #2439 üzenetére
És jelszavas védelem van, vagy bárki nézelődhet?
Egyébként melyik alkalmazással megy pontoson? Mert van egy pár... -
Juditta_56
aktív tag
válasz
PainKiller13 #2431 üzenetére
Bocs, ez még csak 48 nap november 28-a óta, nekem meg 69 napot állt 2016.09.23-2016.12.01 között... Nem a teljes szállítási időről beszéltünk, hanem a "Célországba elküldve" és a "Célországba megérkezett" közöttiről.
De én leakadok a témáról, mert le leszünk cseszve... -
cris78
őstag
válasz
PainKiller13 #2406 üzenetére
Én megkaptam szó nélkül a nyeremény Digoo hajnyírómat.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
PainKiller13 #2406 üzenetére
És azóta írtál már nekik emiatt?
-
Beni2360
félisten
válasz
PainKiller13 #2330 üzenetére
De mi a francnak akarnám nézni az otthonom mikor otthon vagyok? Ez piszoknak hülyeség, így mi értelme lenne a kamerának? mert ez házi baba őrző kamera, ha erről van szó.
Digoo BB-M2 Mini WiFi HD 720P Home Security Camera Wireless USB Baby Monitor IR IP CAM Onvif RTSP -
cris78
őstag
válasz
PainKiller13 #2330 üzenetére
Mi hiányzik?
Valóban sok a panasz, hogy mobil neten nem megy, kivéve is-on. Én örültem volna ha az új App-ban a régi kamerát is bele lehetne rakni. -
Predator2
addikt
válasz
PainKiller13 #2085 üzenetére
Nem az a gondom, hogy nem érkezett meg hanem az, hogy 2 hét elteltével sincs semmilyen csomag mozgás. "Full üres" a TN.
-
cris78
őstag
válasz
PainKiller13 #1943 üzenetére
Gratula!
-
válasz
PainKiller13 #1888 üzenetére
Vagy mindenkié az Ő zsákjában van.
-
maj-viktor
őstag
válasz
PainKiller13 #1876 üzenetére
Sztem semmit, de pont néztem, hogy elivleg benne kéne lennem a topban és nemvagyok... de mostmár igen... TOP6-odik éppen:
ma***or@gmail.com
(bár úgyse sokáig...xD)De ahogy néztem elvileg:
Thanksgiving Day Offers
Time: Nov. 07-24Szal addig úgysincs annyi order-em amivel játékban tudnék maradni... ha jól számoltam a max. 21pont jöhet össze én meg "csak" 13-ig tudok jutni jelenleg
De mi az első három nyeremény ott fix oldalt és elvileg minél nagyobb "order"-rel játszol, akkor kaphatsz random nyereményt!? Kicsit zavaros nekem...
"More roast turkey you cut & bigger amount of order you enter, bigger chances to get big prize!"
Há jó izé kapsz kuponokat:
50$ vásárlás esetén 5$
100$ vásárlás esetén 11$
200$ vásárlás esetén 24$-os kuponkódDe akkor fix nyeremény is becsuroghat!?
-
maj-viktor
őstag
válasz
PainKiller13 #1861 üzenetére
Nem tudom te hol élsz... de pont hogy a forint gyengül, így ugyanannyi dollárt több Ft-ért kapunk...
Eddig mindig 280Ft-tal kalkuláltam, mostmeg 290 Ft-tal kell!
Amiről te beszélsz sztem, az neked akkor jó, hogy $-od van és Ft-ra akarod váltani, akkor több Ft-ot kapsz érted, de ha Ft-od van és $-ba akarsz vásárolni, akkor neked - nekünk rosszabb, ha 1$ 290 Ft és nem 280 Ft!
Sőt ahogy nézem az árfolyamot, lassan inkább 300Ft-tal kell kalkulálni...OTP-n most: 291,50
Akkor paypal esetén simán lehet már 300 Ft -
atthany
aktív tag
válasz
Mit csodálkoztok ezen?
tipikus kereskedői hozzáállás: jön a karácsony, ilyenkor még a sza*t is el lehet adni aranyáron! -
cris78
őstag
válasz
Tényleg
A Xiaomi bankot 10$-ért el lehetett hozni nem rég... -
zeon.hu
nagyúr
válasz
PainKiller13 #1797 üzenetére
-
qqzs
őstag
válasz
PainKiller13 #1737 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
PainKiller13 #1718 üzenetére
Érdemes pontokat is rátenni, előfordulhat, hogy engedi azt is.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
PainKiller13 #1716 üzenetére
Nekem 10/100-ast adtak 2db-ot, de te hátha jobbat kapsz VIP4-esként.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!