- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
válasz
Woodcutt3R #22437 üzenetére
Azt ugye tudod ez elvileg nem a Bangood hibája, ha te frissítettél FW-t egy eszközön? Innen kezdve nekik nincs garanciális kötelezettségük feléd. Szóval ne lepődj meg ha nem fogják elfogadni a panaszodat.
-
sambenez
addikt
válasz
piocasember #22050 üzenetére
Fizeted a vissza postát?
Egyébként a tablettartó nélkül nem lehet futni rajta? Kérj valamennyi árengedményt, mert a cserével biztosan rosszul jársz, ha egyáltalán emiatt cserélik. -
sambenez
addikt
Na ezek nem tököltek:
30 Jan 2023 15:46 THE SHIPMENT HAS BEEN COLLECTED Praha Csehország
31 Jan 2023 13:48 THE SHIPMENT HAS ARRIVED IN DESTINATION COUNTRY OLK MagyarországMár csak arra leszek kíváncsi a posta medig tököl majd vele.
-
sambenez
addikt
válasz
Ronaldohun #21958 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de külföldről karácsonyi ajándékot nem 2 héttel karácsony előtt rendelünk.
-
sambenez
addikt
Ezek a Packeta-s csávók nem tökölnek. Tegnap du indult el a csomagom a csehektől, ma reggel meg már az ezred utcában volt.
-
sambenez
addikt
Rendeltem egy vésőkalapácsot.
Nagyon elégedett vagyok a szállítással.
Rendeléstől számított 5. nap reggel a kezemben volt. -
sambenez
addikt
válasz
MittuDomain_ #21741 üzenetére
Én már nagyon régen leszoktam a pontok gyűjtögetéséről, mivel kb semmi értelme.
-
sambenez
addikt
Vissza tudok vonni egy vásárlást ami pendingben van?
Végig azt mutatta a kosárban hogy levonta a kupon kedvezményt, de fizetés után láttam mégsem vonta le.
Ez így nagyon nem jó. -
sambenez
addikt
válasz
janakbacsi #21499 üzenetére
Jan 14 óta Feuchtban van. Biztos valamelyik melósnak pont hiányzott még otthonról egy ilyen.
Látom közben V/ optimistább.
-
sambenez
addikt
válasz
Marcsello31 #21488 üzenetére
Nincs rá semmi csak a posta csomagkezelési díja.
Könyörgöm ne használjátok már magyarul az oldalt. Olyan hülyeségek vannak fordítva a falnak lehet tőle menni.
-
sambenez
addikt
Hova tüntették az Order details-ből a dispute-t? Csak Confirm delivery van.
-
sambenez
addikt
20 napja nem változik az eu priority csomagom státusza. GLS fogja hozni. Nem izgulok különösebben, de mintha ez régen gyorsabb lett volna.
-
sambenez
addikt
válasz
gudpikcs #20471 üzenetére
2 hete indították el, nem is értem miért izgulsz.
Milyen értesítést szerettél volna kapni? Rád is az vonatkozik mint itt feljebb egy másik felhasználóra ne használd magyarul az appot, és akkor nem érted félre hol jár a folyamat.
Türelem, majd hozza a gls, még úton van európa felé. -
sambenez
addikt
válasz
nagysandor79 #18782 üzenetére
Nem feltétlen érkezik meg biztonságosabban. Pláne ha Feuchton keresztül jön.
Ja és nem ezért drágább. -
sambenez
addikt
válasz
ssarosi #18477 üzenetére
Ez érdekes mert itt nincs semmilyen vám. Nem tudom mit írt a kínai.Várj nyugodtan.
Na parcelsappon már megjelenik a vámhatóság, de szerintem ez jönni fog tovább, ha nem rontották el a címkét EU-ba érkezéskor. -
sambenez
addikt
válasz
Zoli-bácsi #18319 üzenetére
Én örülnék a legjobban ha benne lenne, mert akkor az alis rendelésem megjönne, és nem ragadna ott.
Egyszóval nem hiszem hogy a feladó ebben benne lenne bárki is legyen az. -
sambenez
addikt
Értem amit írsz, de azt gondoltam a "Küldemény átadása nemzetközi szállításra" azt jelenti átadták és úton van ide. Tehát onnan kikerült.
Csak fel kellene tűnnie amikor ideér a kamion, hogy hoppá ez a tétel meg nincs rajta.
De gondolom hiába hívnám fel a postát nem tudnák megmondani mi a helyzet a csomaggal. -
sambenez
addikt
válasz
Surci1 #18296 üzenetére
Irigyellek, az enyém több mint egy hete nem változik, szerintem ellopták. Nem hittem hogy alis csomaggal fogok így járni. Most várhatom amíg letelik az időm és kérhetem vissza a pénzem.
Kíváncsi vagyok alin ez mennyire lesz egyszerű.Azon gondolkodom hogyan lehetne valamelyik hatóságnak jelezni, de elvileg a posta sem foglalkozik vele ha a címzett akar csomagot kerestetni.
Egyébként ha ez van a nyomkövetőben: Küldemény átadása nemzetközi szállításra és van súly is akkor nem lehet hogy a magyar postás lopja el útközben nem is a feuchti?
-
sambenez
addikt
válasz
lion840621 #18130 üzenetére
Ez a része viszont a BG hibája.
Így még soha nem jártam, hogy mást küldtek. -
sambenez
addikt
válasz
lion840621 #18127 üzenetére
Ez legkevésbé a BG hibája lesz.
-
sambenez
addikt
Tudtok fizetni paypallal?
Nekem ezt a hibaüzenetet dobja:
Error 403 ForbiddenGerbestről meg teljesen jó lenne.
-
sambenez
addikt
De azért azt te is érzed mennyire nincs rendjén egy 8e ft-os dolog után 6e ft-ot vagy mennyi most a díjuk kifizetni. Ráadásul bármit vámeljárás alá vonhatnak. Így akár egy általam 1e ft-ért vásárolt cucc után is joggal elkérhetik ezt a 6e ft-ot?
Szerintem ez kissé vicces így.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó JBL charge 5 !
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest