- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
válasz
pn4hvq #21749 üzenetére
Bocs, elfelejtettem válaszolni.
Én böngészőből kattintok rá naponta, de mobilos link.A linkben elvileg nincs semmi referral, csak nem mertem többet kitörölni a végéről, hogy biztosan működjön.
Ha mégsem oké, kérem egy TG javítsa! -
MittuDomain_
őstag
válasz
MittuDomain_ #21741 üzenetére
Na, ha már én dobtam fel a témát, referálok:
3-4 hét 1c-jei után ma reggel 11+24+45c-et törtem 3x10 pontért, az már korrekt. (0,80$ összesen) -
MittuDomain_
őstag
válasz
RVR400 #21740 üzenetére
Igazából tényleg csak kíváncsiság, mert ha nektek oké, akkor tudom, hogy érdemes még tojást törni, hátha.
Igazából az app-os napi bejelentkezős pontoknak van/lenne lejárata, csak azért szoktam rá, hogy BG pay-el pénzzé konvertáljam, de ha nincs értelme, akkor nem csinálom tovább.
Jelenleg 4300 pontom van kb, és ha lejár, az még rosszabbul esik. -
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
A BG tojástörő játék kb két hete csak 1c-et ad 10 pontért, régebben hetente össze tudtam szedni 1,00-1,50$-t (volt olyan hét, hogy 4-5$-t is, múlt hónapban még vettem 30$-os cuccot BG pay-el).
Csak engem szivat a játék, vagy csavartak az algoritmuson?
-
MittuDomain_
őstag
válasz
axlfsi #20851 üzenetére
Pontosan azt.
Ender-3 V2
Snapupban 179$ volt ES raktárból, ingyen szállítva... -
MittuDomain_
őstag
válasz
anonymus89 #20162 üzenetére
Elütöttem, CN akart lenni, lecsúszott a kezem a bill-ről.
-
MittuDomain_
őstag
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, szia V/!
Nagyjából 10 perce csaptam le 3 sneccs ajánlatra, majd gondoltam megnézem a rendeléseim, nyomkövetés stb. Erre a BG kidobott a fiókomból. Ahogy megpróbálok újra belépni, nem enged be, "Your Account has been locked."
Nem értem, teljesen hirtelen, minden nélkül. Email sem jött, hogy volt illetéktelen belépési kísérlet, stb, van valami ötlet?
Vagy cservice@-ra email, hogy mi a szitu?Még a mobilos app is letiltott.
-
MittuDomain_
őstag
Nekem most ketyegett le a BG által kért 90 nap (ebben csak az idegesített, hogy mindig csak még 10 nap-még 10 nap, nem írták le egyenesen, hogy bocs, Covid, innentől 90 és csókolom, mindig hitegettek, hogy meg kell jönnie még 10 nap múlva), február 28-ai rendelés, 03.01-én fel is adták.
Most írtam nekik hogy mizu és volt pofájuk azt ajánlani, hogy újraküldik, de ha esetleg közben megjönne a másik, azt is fizessem ki.
Jeleztem nekik, hogy nem fogok egy termékre 180 napot várni és legyenek kedvesek visszatéríteni, vagy PP, de persze ha mégis megjön, kifizetem, ez nem is kérdés.Meglátjuk. Hiába ragaszkodnak az újraküldéshez, azóta megrendeltem az Aliról dühömben és nem kell még egy.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
MrDerekas #17112 üzenetére
Nem tudom mi van ezzel.
Ma hozott a posta egy óriási csomagot (30kg) amit 6 napja rendeltem Ali szülinapon, de európai raktárból.
Van 01.06án kelt rendelésem, ami még sehol, de az eladó bizonygatja hogy eljött. Ma végre valódi nyomát láttam a belga posta honlapján, talán jövő hét végére megjön. De akkor is 100 nap körül lesz, ami gáz.Viszont nem lódított, tényleg feladta, Európában/valahol útközben lehet gáz.
-
MittuDomain_
őstag
V/, mennyi idő után kéne visszakapnom a pénzem?
Van két szeptember 20-i rendelésem (összesn 20e a kettő), amiket már vagy 3 hete töröltek, hogy nem lesz restock sosem. A PP-n még nyoma sincs, ez így elég gáz szerintem... -
MittuDomain_
őstag
-
MittuDomain_
őstag
válasz
MittuDomain_ #14002 üzenetére
Még 25p, sok helyen csak 1-1 ember kéne, gyertek!
-
MittuDomain_
őstag
válasz
MittuDomain_ #14002 üzenetére
Még minden hely feltöltésre vár. Van még 4ó, gyertek, nyerjünk együtt!
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, pár PC-s snatch, számítok a segítségetekre!
Xiaomi Redmi Note 8 Global, kék
BlitzWolf® AIRAUX AA-UM2 TWS bluetooth füles
Bakeey GT105 okosóra, zöld
H96 MAX RK3318 4/64GB TV box
Mi Backpack Classic Business Backpacks 17L, szürke
IPRee® 500ml termosz, fehér
Bakeey Watch 4 HD okosóra, fekete mágneses szíj
Bakeey S08 okosóra, szürke szíj
Xiaomi ZANJIA 11L hátizsák, sárga -
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Friss ropogós sneccsek (PC linkek), kéretik csatlakozni.
Xiaomi Mi A3, kék
Bakeey GT105 okosóra, zöld
BlitzWolf® AIRAUX AA-UM2 TWS BT 5.0 fülhallgató
Baseus 7 in 1 Type-C USB-C Hub Docking Station
Enchen villanyborotva
Xiaomi Mi Backpack Classic 17L, feketeElőre is köszönöm mindenkinek az együttműködést!
-
MittuDomain_
őstag
Miután totál szerencsétlen vagyok (tényleg, ha valaki lottózik, csak szóljon, én mit ikszelnék be, azok a számok tuti nem jönnek ki...
), biztosan csak a nagy számok törvénye, de a segítségetekkel nyertem egy ilyet az előző körben.
Talán a leggagyibb megnyerhető cucc (a Mi Band 4-em sokkal többre értékelem, nem tudom még, kinek ajándékozom el), de akkor is valami.Szóval, érdemes próbálkozni, kitartást és sok sikert mindenkinek!
-
MittuDomain_
őstag
Hello srácok!
Csatlakoztam egy csomó snatch-hez, amik még nincsenek tele, remélem lesz aki besegít!
PC linkekBW-BS10 selfie bot 1 jelentkező
Bakeey S10 okosóra 2 szabad hely
2DIN fejegység 2 szabad hely
Redmi 8 3 szabad hely
Xiaomi Pro wifi repeater 3 szabad hely
Xiaomi TWS füles 3 szabad hely -
MittuDomain_
őstag
Snatch
Hello srácok, én csak beléptem ide, de nem akar megtelni, segítsetek be, még 3 ember kell (PC link):
BlitzWolf® BW-ES3 fülhallgató
-
MittuDomain_
őstag
válasz
MittuDomain_ #11362 üzenetére
Sziasztok!
A BG egyre csak húzza az időt az újraküldéssel. Már egy hét telt el mióta megállapodtunk, pedig a termék készleten van és úgy hirdetik, feladás 24h-n belül.
Még 19db van készleten, de szépen lassan fogy. Mintha arra blazíroznának, hogy kifogyjon a készlet, vagy leteljen a pp rekalmálásomra fordítható 180nap, nem is értem.A legutóbbi levélben ezt írták - miközben korábban az volt, hogy shipping asap:
"Thank you for contacting us.
We are so glad to inform you that the payment of your order has been confirmed. It is currently being processed and we will ship it once we gather up all the items, do strict quality-control tests and carefully package the items. Processing time 24-48 hours normally.
We will send you a confirmation e-mail once it is shipped.
Its estimated delivery time is about 【7-30】business days, please consider that business days do not include weekends and public holidays."Fordult már elő veletek ilyen? Ha tuti megkapom, ülök seggemen, csak kicsinyes, hogy látom közben fogyni a készletet, azaz másnak simán azonnal feladják.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
w.miki #11370 üzenetére
Ilyen minim nincs, de az oda-vissza automata, amit valami 2200ért vettem anno, bitang jó, nagyon szélálló.
Megkerestem neked, ez az.
Annyi, hogy az én alkatommal (110kg) maximum másfél emberes, szóval esőben randira menni nagyon "romantikus". A 2-3 emberes definíció 50kg csajokra vonatkozik kb. -
MittuDomain_
őstag
válasz
MittuDomain_ #11263 üzenetére
Ha már papanszkodtam, beszámolok a fejleményekről is.
Felajánlottak 10$ refund-ot (a cucc szállítással 12 volt...), de kértem, hogy küldjék újra, mert nekem a termék kéne.Végül belementek, azt írták van készleten, feladják holnapig, és kapok TN-t is. (Az eredeti csomag is nyomkövetett, aláírós volt.)
Ha megjött, beszámolok még róla.
-
MittuDomain_
őstag
-
MittuDomain_
őstag
Totális döbbenet.
Tanácsot kérek, mert több évnyi rendelés során még nem fordult elő ilyen.
Rendeltem egy ilyen TWS fülest, ma megjött. Nyomkövetett, aláírós csomag. Érintetlen csomagolás, jó állapotú doboz. Meglepően könnyű, bár tudom, ezeknek alig van súlya.A fekete nejlonon belül a kartondobozon nem volt fólia. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget.
Leemelem a doboz tetejét, és ÜRES!
Ott van a formázott műanyag, és a fülest meg a töltőbölcsőt kilopták belőle, valószínű aki csomagolta. Alatta a töltőkábel, gumiharang, leírás megvan.
Teljes döbbenet. Csináltam videót, de akkor is gáz. Történt már ilyen veletek? Hiába adja vissza a pénzt a BG vagy a PP, nekem a cucc kéne, kuponnal félár alatt volt.
Sikerülhet újraküldetni a BG-vel? Azt pláne nem akarom, hogy fekete listára tegyenek...
-
MittuDomain_
őstag
Nálam még 3 hely kiadó a
Napelemes vakondriasztó
snatch-re.Ne vesszenek kárba a nehezen megszerzett pontjaim, csatlakozzatok.
Köszi!
-
MittuDomain_
őstag
Napelemes vakondriasztó snatch
Köszi!
-
MittuDomain_
őstag
-
MittuDomain_
őstag
Elég fura a pointsmall, gyakran nem éri meg, de olykor olyan fogások vannak, hogy ihaj*.
Most pl. egy drónról győzködöm magam, hogy nem kell. Csak a szemüveg amit adnak hozzá, kb annyit ér, mint a komplett csomag ára. (A special version is ennyi, amiben van egy csomó plusz kiegészítő...)* talán nem emlékszel a 3,- Ft-ért elhozható sokféle szajréra, nekem csak "kevés" (talán 5-6) jutott ahhoz képest, hogy páran mit össze tudtak szedni. Xiaomi fém bőrönd, BT hangszóró, szerszámok, sátor, etc. Én hendikepes voltam, mert mobilról, autópályán még a térerő is elment olykor...
-
MittuDomain_
őstag
IAhova tudtam, már csatlakoztam. Itt vannak az enyémek, gyertek srácok:
Loskii LW-101 Home Water Shower Thermometer
Xiaomi Redmi Note 7 Global, fekete
KöszI!
-
MittuDomain_
őstag
Frissült a pointsmall termékek kínálata.
Nem tudom hogy mennyire jó vétel, de 21,99USD + 150pont egy 256GB SSD (+0,43$ insurance), nekem biztosítással 6.682,- Ft volt.
A tesztek alapján tényleg tudja a ráírt sebességet.
Lehet vannak más jó dolgok is, de ez ragadta meg a figyelmem. -
MittuDomain_
őstag
Köszi hogy emlékeztettél rá.
Én még ide várnék egy-egy társat:
Oclean X Smart Sonic Electric Toothbrush -
MittuDomain_
őstag
Böngésző snatch:
Oclean X Smart Sonic Electric Toothbrush
QCY T1C TWS True Wireless Earphone
Blitzwolf® BW-OLT1 Solar Power kültéri lámpa
iMars 7 Inch 2 Din autós fejegység
Köszi mindenkinek a csatlakozást!
-
MittuDomain_
őstag
-
MittuDomain_
őstag
Snatch linkek (PC)
Xiaomi Redmi 7 Global
Xiaomi Air TWS True Wireless bluetooth Earphone
Ekphero Men Casual Multifunction Backpack
YUIHome Indoor Outdoor Digital Weather StationKöszönöm a csatlakozást!
-
MittuDomain_
őstag
App snatch linkek:
Köszönöm mindenkinek az együttműködést!
-
MittuDomain_
őstag
Zeblaze neo smartwatch snatch game
BW TWS fülhallgató snatch game
Xiaomi 2C 20000mAh powerbank snatch game
Köszönöm mindenkinek a csatlakozást!
-
MittuDomain_
őstag
válasz
MittuDomain_ #10008 üzenetére
Feladták, még nyomkövetést is kapott az ingyen postás cucc. Remélem szerencsés lesz a többség.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
szemmelver #10006 üzenetére
Passz.
Remélem azért a többség megkapja, az enyém még processing.
Mondjuk kb egy órával azelőtt rendeltem, hogy ide be tudtam írni, mert volt egy nagyon hosszú telefonom.Az tuti, hogy a készlet mind egy szálig elfogyott, sold out.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
MittuDomain_ #9790 üzenetére
Ígértem, hogy ha megint van valami ilyen akció, osztom:
Realacc drónos válltáska kivehető szivacs betétekkel 1,99USD.
37×29×20cmKupon:
BGoabs50Nagyon gyorsan fogy a készlet!
-
MittuDomain_
őstag
Viszont annyi pontom van mint a fene, valamire el kell szórni. Így - mivel a kollégáké betelt - én is teszek be kettőt, növeljük a hazai esélyt.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
sambenez #9942 üzenetére
Akkor hajrá csatlakozni.
Join the snatch with me
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-679827.html -
MittuDomain_
őstag
Snatch játékot szabad itt megosztani?
Nem reflink, nincs belőle előnyöm, csak feltöltött csapatok kellenek hozzá. 5BG pont a nevezés... -
MittuDomain_
őstag
Termék beszámoló következik:
Tegnap megjött ez a bőrönd, kuponnal 10USD/2921HUF volt.
Angliából küldték, a DPD hozta, 9 napot futott.
Hát, eddigi rendeléseim közül az egyik legjobb befektetésem volt.
A DJI-nek való szivacs nem lett beragasztva, simán ki lehet emelni. A termékoldalon nincsenek méretek, de a belméretei: 53*35*32cm.Hogy mi benne az alu, azt nem tudom, max a keret, esetleg a külsején van egy nagyon vékony lemez. A doboz maga fa, rétegelt lemez.
Minőségi zsanérok, jó, rendes kerekek, masszív, egyben van, ez tároló koffer lesz 10-15 év múlva is. Nem csuklik a rudazat, jól bekattan a helyére a köztes állás. A kis fogók rugósak.Ha megint lesz rá kupon pofátlanul olcsón jelzem itt is; ha pedig a kínai oldalon akciós, akkor is csapjatok le rá bátran!
-
MittuDomain_
őstag
Srácok, meg lehetett most csípni kuponnal egy alu vagy minimum alu keretes bőröndöt 9,99USD-ért UK raktárból, egy órája adták fel, és nem látok rajta követést.
Létezik, hogy tényleg nem követhetően küldenek el egy 6,10kg-os, nettó 55*39*35cm merev dobozt (+csomagolás) az alacsony kuponos ár miatt?
A belsejáből a drón szivacsot kiveszem, nekem a bőrönd kell.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
UberMutant #8923 üzenetére
Lehet, hogy jártam (vittek), de nem emlékszem.
-
MittuDomain_
őstag
Szerintem a kínai termékre a kínai ÁFÁ-t megfizetem.
Mindegy, értem amit mondasz, és bizonyos szempontból jogos, de ennyi erővel ne vegyen kintről senki memóriakártyát, pendrive-ot, mobilt..., mert még az Artisjus sarc megúszással is károsítjuk az államot? -
MittuDomain_
őstag
válasz
UberMutant #8915 üzenetére
Ezt most őszintén nem értem...
Egy rendelésem volt eddig az életben (szűk 33év alatt) ami áfahatár feletti volt, és ezt az Aliról rendeltem. Az olcsó kis szirsz@rok az én területem.
Ha azt hitted ismersz valahonnan, szerintem keversz valakivel.A kulturált visszajelzésen túl vagyok, megírtam nekik, hogy öcsi, félrement valami, mit szóltok. Tényleg elégedett vagyok velük, és szerencsére annyira rég volt bármilyen ügyem a CS-el, hogy nem tudom, éppen most milyen szelek fújnak, ezért édeklődtem.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Mennyire rugalmas a BG hozzáállása a tévesen küldött termékkel?
Rendeltem egy lámpát semleges színű leddel és hidegfehéret küldtek, van esély legalább partial refund-ra? A cucc 32USD volt, szóval nem érné meg visszapostázni. Tudok vele élni, de sötétben zavaró, más a megvilágított dolog színe mint a valóság, fotózn inem jó a fényénél, baszkurálni kell a wb-t. A cél az lenne, adjanak mondjuk 10usd visszatérítést...Már írtam a cservice@-ra, csak a gyakorlati tapasztalatokra vagyok kíváncsi, normális-e support, meddig érdemes velük vitatkozni, etc? Nagyon rég volt velük gondom szerencsére.
Nem akarom pp elé vinni a dolgot, annak úgyis az a vége, hogy full refund és postázzam vissza, de a BG-nek sem akarok rosszat, és nem akarok náluk nem kívánatos vásárló lenni, etc.
Csak gondolom először BGPay visszatérítést meg pontokat ajánlanának, amiből egyik sem kell, tényleg az észszerű határokra vagyok kíváncsi. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Markizmark #8827 üzenetére
Nincs szétbontva boltokra (GB, BG, Ali, eBay, Qwertee, amazon, kinzd..., minden amit el tudsz képzelni, ömlesztve) a statisztikám, de eddig elég ergya a 2019es beérkezés nálam:
2017: 24,07 nap, 205 rendelés
2018: 24,40 nap, 227 rendelés
2019: 29,38 nap, 56 rendelés eddig - idén kicsit visszafogtam magam, bár összértékre már most felette vagyok a komplett 2017-es évnekSzóval 20%-al lassabban értek eddig ide az idei cuccok.
Hű, itt tolulnak szépen az idék. -
MittuDomain_
őstag
Egyáltalán nem használtam az appot forinton.
Végig dollárban volt, és az első fizetési kísérletet a pp még dollárban utasította el valamiért.
Utána bármit csináltam-csinálok, forintot akar vonni.
Direkt teszteltem más valutákkal is, csak azért nyomtam át forintra egyszer hogy lássam, más forint összeget terhel-e, ha az van kiválasztva, de nem. Mont is vissza usd-re, de semmi, teljesen hiába. USD request jelenik meg forintban a pp-n.Tanácstalan vagyok, mint egy kisközség.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
MittuDomain_ #8760 üzenetére
Na, ez fixen valami bg app hiba.
Telefon újraindítás etc-etc, kijelentkezés, bejelentkezés, hiába teszek mellé mást, mindenképpen a BG forintos árfolyamában akar terhelni. Átlőttem Eurora, Fontra, az sem segített. -
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
BG vs Paypal issue, segítséget kérek.
Van egy most app-only áras termék, amit meg szeretnék rendelni.Minden oké, eljutok a pp-ig, ahol először meghiúsult a fizetés. (Nem részletezte a pp a hibát...)
Utána már hárosmszor próbáltam, hiába van beállítva mindenütt a dollár, csak forintban akar vonni a pp.
Már bementem pc-n a beállításokba és ismét kényszerítettem, hogy eredeti valutában terheljen, hiába.
Szintén bementem a bg beállításokba és mind pc-n, mind az app-ban az USD az elsődleges valuta.Ötlet?
Kábé 200,- Ft-tal több lenne így a cucc, és azon túl, hogy b@ssza a csőrömet, idegesít is, mi lehet a gond. Kilőttem a BG appot is, újraindítás, ez sem segített...
-
MittuDomain_
őstag
Nekem 7db 3 forintos rendelésem maradt meg, abból eddig ez a kábel jött meg; de ezek megmaradtak, azóta is mind shipped.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon követem ezt a fórumot, valakinek megjött már bármi a 3,- Ft-os rendelésekből? Van közte ami egy borítékba befér, ezért furcsállom a dolgot.
Oké, a XI. kerületi posta legendásan lassú, de már kezd bántó lenni a dolog, van olyan BG-s rendelésem (nem a 3 forintos adag), ami 50 napja jön, pedig most nincs csúcson a netes rendelősdi. -
MittuDomain_
őstag
Az enyém állapota 100%-ban ugyanez.
Leleveleztem velük, 09.28-án adták fel újra, rendes TN-nel, most hagyta el az új Sanghai-t.
Annyit kértek, ha mégis mindkettőt megkapom, fizessem ki a másodikat is - szvsz ez természetes. -
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Anno (08.14én) rendeltem tripodot 6/3 kuponnal, ezt.
Nincs rajta tracking, de a BG appon belül azt mutatja, 08.29 az országba érkezett, 08.31 átvette a Posta és vége a követésnek. Azóta semmi. A két héttel később rendelt szúnyoghálók már múlt pénteken megjöttek.
Keresztet vethetek rá, vagy van még esély?
A postásom nagyon rendes, de van sok köztes láncszem is... -
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Van még egy 6/3 kuponom ami hamarosan lejár. Szívesen veszek minden ötletet, mire lehet ellőni.
-
MittuDomain_
őstag
Nálam már két napja nem esik le semmi a fáról, pedig úgy rázom azt a fránya telefont, hogy hallom a lencsét mozogni. (G4, van optikai stabi, ez nem hiba, de azért tényleg durván kell rázni, hogy hallja az ember...)
-
MittuDomain_
őstag
válasz
cbrfireblade #3811 üzenetére
esemény utáni tablettát?
sry, pont rímel rá
)
-
MittuDomain_
őstag
válasz
PainKiller13 #3311 üzenetére
Akkor küldj nekem egyet, dühös vagyok hogy semmi nem jött össze.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, BG húsvéti játék...
Összegyűjtöm az 5 tojást, szupi, utána feljön egy ablak, hogy gratula, lássuk mit nyertél, nyomd meg a gombot itt. Megnyomom, gondolkozik egy szűk percet, majd közli, hogy nem gyűjtöttem össze a tojásokat. Persze a napi két lehetőséget elvette. Programhiba, vagy csak nem írták bele a rutint, hogy sorry, most nem nyertél semmit.
Fura, hogy még pontot/kupont sem ad, pedig a 10% nem akkora truváj.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest