- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz maj-viktor #2685 üzenetére
Ha jobban elolvasod a hsz-t, akkor észreveszed, hogy nem az a baj hogy nem térítik, hanem hogy érthetetlen a supportos és nem ad normális tájékoztatást, hogy most akkor mennyit térítenek.
Meg nem lett volna nekik nagy érvágás postán küldeni, de ő nem tudja kiválasztani... Én sem, azért kértem meg őket, elég szomorú ha csak annyi jogosultsága van, mint nekem, felhasználónak.
Amúgy megvettem idehaza, problem solved
[ Szerkesztve ]
-
kippedli
tag
válasz maj-viktor #2635 üzenetére
sj6 esetleg sj7?
-
üszök
őstag
-
Real_Necro
veterán
válasz maj-viktor #2608 üzenetére
Folyamatosan világít az összes led ha feltöltött. (Legalábbis az én 20k-s régi fajtám)
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
dugynok
senior tag
válasz maj-viktor #2543 üzenetére
Igen érvényes, folyamatossá tették, nem kell évenként újra aktiválni.
-
Sanki
addikt
válasz maj-viktor #2451 üzenetére
Oké. Csak így elsőre elég vicces volt a kép.
-
Sanki
addikt
válasz maj-viktor #2448 üzenetére
Ott hagytad a nyomkövetési számot...
-
Dolphine
addikt
válasz maj-viktor #2407 üzenetére
Nem szokásom nagyokat mondani, de igazad van, messziről jött ember azt mond amit akar!
Amit lenullázott az egy Xiaomi BT (fehér téglalap alakú - bekapcsol, de tölteni nem lehet!) + JBL Flip 3 (nem lehet bekapcsolni, a töltést sem veszi fel, hiába villog a töltést jelző LED, de csak az első - 4 óra múlva is!).
A telóm OnePlus One, az rá sem bagózott. Mikor rákötöttem a kábelt semmi nem történt!
A SONY Z4 tabletet szerencsére csak USB-re kötöttem, így kikapcsolt, de úgy megfagyott, hogy a Power + hangerő fel gombbal éledt újra.
Mivel sem felszerelésem, de legfőképp tudásom nincs meg hozzá ezért egy fórumtársnak (206 cc) elküldtem a kábeleket, aki a napokban bemértem. Ő a következőre jutott, remélem nem bánja, hogy bemásolom ezt:
Ma sikeresen detektáltam,hogy a kábel hibás mert többszöri mérés alkalmával is az 5v megjelent az adat lábon is -usb data - azaz a 2-es lábon ...tény hogy eszkábáltam egy mérőcsúcsot amivel kicsit macerás volt a mérés,de többször is próbáltam és ezt tapasztaltam. Szóval hibás a kábel biztosan....Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #2384 üzenetére
Írtam a Digoo-nak, hogy mobilneten nem működik. Kaptam egy vicces választ:
Hi, friend, could you provide your ID, user and password to us, then we will test the camera and see what the matter it is ? Also please make your camera works during we test it. Thanks.Ja majd Big brother-eznek velem
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #2384 üzenetére
Pénteken jött. Megint hamarabb rendelted, de nekem jött előbb. Nekem ugyan úgy ment mint az előző. Bedugtam és a lányka most érthetően beszélt és nem üvölt.
Androidon a távoli elérés még nem megy. Az új app viszont jobb. Kezelhetné a régi kamerát is.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
maj-viktor
őstag
válasz maj-viktor #2156 üzenetére
Megjött Digoo BB-M2 cam, de megse mukkan... remek!
(aki rendelt - kapott van valami bekapcsoló gombja vagy mifene!? A korábbi modell bedugtam és rögtön aktivizálta magát, ahogy emlékszem... gyári hibásat kaptam!? jajajjajajajjajj jó majd még próbálom másik kábellal, esetleg szétszedem, stb. de mondhatom remek... lehet egy refund köröm)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Arti1
aktív tag
-
ot93
senior tag
válasz maj-viktor #2176 üzenetére
ja értem, nem tudtam, hgoy itt webshoppal vagyok kapcsolatban
1x vettem bangood-on az sem jött meg már kb. 2 hónapja, ebay-en eddig kb. 10 rendelésből mind megjött
csak azért gondoltam ilyenre, mert valaki írta is banggood-on a hirdetés alatt, hogy a rossz értékeléseket törli az eladó... de ezt elég hülyeségnek tartom, hogy létezik ilyen lehetőség...
amúgy azt írtad, hogy ebay-re hogy "nem tudják annyira manipulálni".. akkor valahogy azt is lehet?[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #2156 üzenetére
Nekem is ma jött. Írtam is Journel-nek, hogy végre, bár amit ő ígért 10-ét, az elmúlt. Gondoltam pár ponttal megdob, de nem
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz maj-viktor #2013 üzenetére
Igen, tudok róla, de nekem 100-al több pontom lett.
A wish list-ért napi 20 coin jár, de azokat már elhasználtam.
Eredetileg 3 pontom maradt még a múltkori játékból.#?*@&!
-
kcsa
veterán
válasz maj-viktor #1986 üzenetére
Jól lement az áruk, drágábbra emlékszem.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
bajtokarpi
őstag
válasz maj-viktor #1937 üzenetére
Szia!
Creative Digital Electronic Alarm Clock
"Usually dispatched in 10-15 business days" ez amikor megrendeltem nem volt ott (vagy elkerülte a figyelmemet). Valószínű ezért nincs még feladva. Priority Direct Mailel rendeltem. Azért azt nem igazán értem, ha nincs nekik a termék, akkor miért van rendelhető státuszban. Szokni kell ezt a banggoodot nekem.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1930 üzenetére
Megrendeltem múlt héten a Digoo hőmérőt és mérleget is, egy rendelés szám alatt futnak. Az egyiket december 1-re a másikat 3-ra írja. A rendelésben ez van : Expected Shipping Date:2016-12-18 20:38:28
Közben megnyertem a Digoo hajnyírót és ebbe a megrendelésbe akarják rakni. Tegnap írtam nekik, hogy külön adják fel....
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1930 üzenetére
Na, nekem ez a dátum van : 2016-11-30 03:41:24
De ugye a múltkori után nem jelent semmit...
-
Ciccuka
veterán
-
Zoty4
őstag
válasz maj-viktor #1886 üzenetére
Van zsakodba minden jo...
-
PainKiller13
őstag
Akkor valószínűleg nekem holnap jönnek a zsákok
-
cris78
őstag
Nálad ezek szerint hamarabb van karácsony
-
maj-viktor
őstag
válasz maj-viktor #1885 üzenetére
Nem viccelt a kézbesítőm, hogy zsáknyi cuccom jött!
[link]JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
axlfsi
veterán
válasz maj-viktor #1849 üzenetére
Nem ertem Te miert vetsz ezekre keresztet, de en nem adom fel; PayPal-lal fizettem (nyoma van) TN-n kertem (vasaroltam) -> nyoma van (ahogy annak is, hogy vesztegel egy repteren mar egy hoonapja).
Kerdesem annyi lenne - szerintetek -, hogy mikent es hol inditsak dispute-ot? Azonnal PP-n? Az a baj, hogy ha most ott, a BG oldalan, a rendeles oldalan nyomok egy "Repair & Refund & Resending"-et akkor azt irja ki, hogy You order is in transit (csakhatugye, kapjak be, de MIOTA?!). Szerintem ez soha nem valtozik meg es soha nem fogja engedni az eszkalaciot...
PP dispute?
UI.: na midnegy, egyelore nyitok egy BG ticketet, aztan meglatom mit valaszolnak, de egyertelmuen kerem, hogy ASAP kuldjek ujra a rendelesem UJ TN-nel es hivatkozom arra, hogy 2016.09.18-n kifizettem az arut.
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1877 üzenetére
Nem úgy volt, hogy a szeptemberi játékoknál megmaradt coinokat fel lehet használni valamikor? Én azt hittem most....
-
PainKiller13
őstag
válasz maj-viktor #1877 üzenetére
Szerintem azokat sorsolják. Én az elején vagyok és van sok orderem, de feleslegesen nem boncolnám szegényt nap mint nap még 8 napig...
-
bajtokarpi
őstag
válasz maj-viktor #1837 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítségedet.
*iguana*, d.tiborz, nektek is.
battletag: bossi#2666
-
zeon.hu
nagyúr
válasz maj-viktor #1835 üzenetére
Változó, akciós termékre is tudtam már pontot tenni, de nem mindig. Érdemes megpróbálni.
Kupont viszont még egyszer sem.#?*@&!
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1783 üzenetére
Nekem egy februárit mutat.
-
Zoty4
őstag
válasz maj-viktor #1783 üzenetére
nekem no data
és várok kb 20 csomagot -
zeon.hu
nagyúr
válasz maj-viktor #1781 üzenetére
Egyelőre eléggé béta, júliusi a legfrissebb rendelésem benne
#?*@&!
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1771 üzenetére
Az orr szőr nyiró volt a legjobb
-
zeon.hu
nagyúr
válasz maj-viktor #1746 üzenetére
Igen, van megoldás.
De a "csinálj egy kamu reget" nem járható út hivatalosan, ezért ne is adjunk itt ilyen tanácsokat, ezért tettem be ide (meg majd az összefoglalóba is) a fordítást.#?*@&!
-
atoszmester
tag
válasz maj-viktor #1703 üzenetére
Köszi mindenkinek az infót!
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz maj-viktor #1677 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz maj-viktor #1667 üzenetére
Szerintem ez pont az a teló, amit itthon is megkapsz pár ezressel drágábban, viszont 2 év hazai garanciával és kb 2 nap alatt.
Ettől függetlenül persze szurkolok, hogy mihamarabb hozzájuss.#?*@&!
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1647 üzenetére
A hangját te sem érted?
Szerintem is jó vétel volt, főleg aki az árvágos akcióban megtudta venni 10$-ért.
Jön a 2-es számú kamera is. Hátha az kültéri lesz.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
veterán
válasz maj-viktor #1597 üzenetére
App-ba néztem, ott nem engedte.
Mondjuk ilyenkor weben se szokta nálam.
Szintén vip5Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
maestro87
őstag
válasz maj-viktor #1556 üzenetére
Nekem csak 50 pontot adtak és még most sem érkezett meg a kamera, pedig innen én rendeltem meg legelőször és 2 nappal később adták fel mint cris78-nak.
Te kértél rá nyomkövetést? Én nem kértem, így nem tudom, hogy vámon csücsül-e vagy mi van vele, de szerintem már a hivatalos levelet is meg kellett volna kapnom ha így lenne. Szeptember 24-én postázták.[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1556 üzenetére
És mikor kaptad meg a kamerát?
Nekem már egy hete int van, pedig 14-én rendeltem.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
ghostie
tag
válasz maj-viktor #1526 üzenetére
Köszönöm szépen! Igen, lehetséges hogy ez lesz a jobb és biztosabb megoldás.
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1466 üzenetére
Kárpótlást adtak?
-
Devil Smile
őstag
válasz maj-viktor #1459 üzenetére
meg most is ervenyes a BlitzWolf kamera kupon kod.. este rendeltem magamnak egyet reggel az egyik kollegamnak most meg a masik kollegam is rakattant uh neki is kellett...
most mar csak remenykedni kell h nem fogjak meg a vamon..mert akkor mindjart a 10e bol 16 korul lesz...Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Devil Smile
őstag
válasz maj-viktor #1459 üzenetére
ha biztos lennek benne h nem fogjak meg a vamon rendelnek meg 1et de multkor a 4e ft os csavarhuzop keszletemnek is bekertek a papirjait.. ha megfogjak akkor meg a 10e bol mindjart 15-16e lesz..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Devil Smile
őstag
válasz maj-viktor #1451 üzenetére
koszi rendeltem is egyet..
most mar az itthoni keszlet:
2db Escam Owl QD100
1-1db Escam Qf001 Qf002Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1453 üzenetére
Az enyém is akkori rendelés, 23-án adták fel, hétfőn jött meg.
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1450 üzenetére
Digoo kamera?
-
válasz maj-viktor #1428 üzenetére
Köszönöm!
Most megnéztem és nekem is ez jött le.... na majd VIP 4-5 már jobb leszJelenlegi felhasználható 100 USD rendelés esetén 10% (kedvezmény) vagy 200 USD rendelés esetén 20% (kedvezmény) nem is olyan rossz !
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
xy2003
tag
válasz maj-viktor #1409 üzenetére
France express(Colissimo) 45$ nem nagy csomag és gepárd futár hozta aug elején.
-
Druss
aktív tag
válasz maj-viktor #1410 üzenetére
Aláírom én is szeretem őket, de a snap-up alkalmával csináltak nem korrekt dolgot (pl. olyan terméket akcióztak, ami nem is volt nekik raktáron és nem is tudták (akarták) beszerezni).
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
zeon.hu
nagyúr
-
nagyúr
válasz maj-viktor #1339 üzenetére
fránya B20
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
atthany
aktív tag
válasz maj-viktor #1332 üzenetére
jajjj ha EU raktarban lenne már rendelném is!
-
cris78
őstag
válasz maj-viktor #1306 üzenetére
Nekem most adták fel
-
-igu-
addikt
válasz maj-viktor #1306 üzenetére
Ez hozzám is beesett pár napja, szintén előrendelős termékkel kapcsolatban.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Druss
aktív tag
válasz maj-viktor #1278 üzenetére
Várnék én, de a válaszában semmit nem írt, hogy majd beszerzik és lesz, hanem rögtön refund vagy vegyek mást. Nagyon szerettem volna ezt a telefont.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
qqzs
őstag
válasz maj-viktor #1234 üzenetére
en megkaptam automatikusan de sehogy sem sikerult 15ig felmenni vele
Eladó: GTS450
-
Zoty4
őstag
válasz maj-viktor #1165 üzenetére
Shippinget, nem lehet valamivel eltuntetni egy promos termeknel?
Nihui u807, 25$ shipping 12$ -
Zoty4
őstag
válasz maj-viktor #1062 üzenetére
Osszeomlott a raid5 tombje a ph serverenek, 2 vinyo kuka lett. Biztonsagi mentest raktak vissza
Zeon: valszeg megszunt a bug, nekem ma adta a szokasos ooopsot
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz maj-viktor #1062 üzenetére
A BG vagy a PH? Mert a PH-n voltak gondok.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
maestro87
őstag
válasz maj-viktor #709 üzenetére
8th August: Play Game&Get Coupons
Ez hol van?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz maj-viktor #709 üzenetére
Mondjuk feláron már vennék egy chuwi ilife v7s-t kipróbálásra. Remélem nem az itthoni felárazom, majd leárazom féle akció lesz. Meg a béna supportot is bevallanám. Mióta megírtam nekik, hogy nincs csomag a postán és eltelt a megadott szállítási idő, plusz nem stimmel a TN nem nagyon hallatnak magukról.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
zeon.hu
nagyúr
-
Beni2360
félisten
válasz maj-viktor #510 üzenetére
Akkor videózzam le, hogy összerakom, bedugom és se kép se hang se led világítás. Gondolom kellene prezentálni, hogy van áram a konnektorba. Az még billenő dugaljal menne is, csomagolást persze, hogy 2 hét után kidobtam. Szürke nylon zacsi.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
xy2003
tag
válasz maj-viktor #452 üzenetére
Eddig 1-2 napnál többet nem igen állt egy rendelésem se az országba érkezés után,igaz idén még nem volt rendelésem lehet romlott a helyzet.
Vámit nem hiszem,1500as cucc.
Lehet elkavarták olyan kicsi -
maj-viktor
őstag
válasz maj-viktor #452 üzenetére
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Andralin
aktív tag
válasz maj-viktor #350 üzenetére
Nekem eddig a BG minden küldeményemre adott TN-t, mivel kértem rá. Rendeléskor van egy kis checkbox, amivel ki lehet választani, hogy kérsz-e TN-t rá, ennek általában 1,30 EUR szokott lenni a többletköltsége.
Én meg vagyok olyan hülye, hogy a legolcsóbb kis vackokra is kérek, hogy lássam hol járnak.Szóval rendes TN-je van, ez a csomag Singapore Post-al jön, én az AfterShip oldalon szoktam nyomkövetni, de a singpost.com oldal is azt írja ki, hogy megérkezett M.o.-ra, majd "Held by Custom" a következő bejegyzés és már 9 napja semmi változás.
Ezt most megették a magyar vámosok és ittak rá hideg vizet, vagy mi van most?
Ha fizettetni akarnának velem valamit (bár ekkora összegre fogalmam sincs mit akarnának) akkor nem kellene felvegyék velem a kapcsolatot? Vagy hogy szokott ez működni ha elkapnak egy csomagot? Valakinek volt már ilyenje? -
dipeti
senior tag
válasz maj-viktor #308 üzenetére
Hmmmm. Ha PayPal bizonylat alapján vámoltatnak, akkor érdemesebb lenne sima credit cardos fizetést használni a kitűzött cél elérése érdekében?
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
Andralin
aktív tag
válasz maj-viktor #288 üzenetére
Egyetértek, szerintem is elég vakmerőség TN nélkül küldözgetni a nagyobb értékű csomagokat, én még a kis értékűre is szoktam kérni TN-t amikor a kínai oldalukról rendelek és van ilyen opció.
Egyébként lett volna TN-es opció is, "NL Post Tracked" és az csak 0,65 EUR lett volna szemben a 8 euróval, csak arra az volt írva, hogy 5-10 business day szemben a 3-7 business day-el, ezért gondoltam hamarabb megkapom ha a France Express-t választom, inkább fizetek érte mert tényleg nagyon sürgős lett volna.
Most itt vagyok megfürödve, kifizettem a 8 eurót a semmiért, április 9 óta semmi hír a csomagomról!
Rohadjanak meg, de tényleg, szerintem ha az ingyenes postázást választom (B2C Europe) ennyi idő alatt már azzal is ideért volna! És ezért a szívatásért még extra pénzt is fizettetnek az emberrel, szemét banda! -
Andralin
aktív tag
válasz maj-viktor #284 üzenetére
Hát ez elég durván hangzik.
Kínából jópárszor rendeltem már ugyanúgy a Banggood-tól, ingyenes postaköltséggel, ilyenkor kifizetek 1,30 eurót pluszba és kapok TN-t, amit ismer a Magyar Posta is és végig tudom követni a csomagot Kínától az itthoni kézbesítésig.
Itt meg kifizettem a legdrágább express postázási opciót mert sürgős lenne a csomag, 8 eurót fizettem pluszba és az országon belül nem is lehet nyomkövetni mi van a csomaggal? Ráadásul már 2 napot késik a csomag, az volt írva erre a legdrágább opcióra, hogy 3-8 munkanap a kézbesítés!
Ezek szerint ez az express dolog egy rohadt nagy lehúzás, kifizeted a sok pénz és sokkal kevesebbet kapsz érte mint az igyenes szállításnál! Úgyanúgy lassan ér ide, de a plusz pénzedért cserébe még TN-t sem kapsz hozzá!
-
Balázs1621
senior tag
válasz maj-viktor #281 üzenetére
Koszi, kozbe megkaptam a penzt!
-
Andralin
aktív tag
válasz maj-viktor #282 üzenetére
És akkor miért nem lehet követni a csomagot a Magyar Posta honlapján? Miért nem ismeri fel az azonosítót?
-
-igu-
addikt
válasz maj-viktor #274 üzenetére
Úgy látszik, beálltak erre a 2 hét körüli kiszállításra.
Ha így van, akkor jövő hét közepén az én friss cuccaim is beesnek.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Beni2360
félisten
válasz maj-viktor #257 üzenetére
Nem tudom mi ez, miről van szó!?
Ez most valami falióra mutatója? vagy karóra?
Igen egy falióra matatói, egy másodperc mutató a tengely kapcsolattal és a másik meg a perc mutató.De már vissza utalták a pénzt és rendeltem egy másikat.
Megpróbáltam helyre hozni de nagyon ronda lett.
Egy régi diófa óránál törtek el a mutatók annak a pótlására lett volna.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz maj-viktor #252 üzenetére
A fentii képet elküldtem nekik és kértem, hogy küldjenek helyette másik mutatókat.
Erre ezt a levelet kaptam:
Dear customer,
Sorry to your inconvenience.
Would you like to give you a refund?
Hope for your kind understanding.
Na most akkor mi tévő legyek?
Igaz az egész nem volt több mint 500 FtBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Gameboy77
aktív tag
válasz maj-viktor #242 üzenetére
Köszi szépen, remélem minden rendben lesz,csak nem tudom hogy kit várjak, postás,futárt...
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz maj-viktor #222 üzenetére
VISSZAKERESTE!M
2015.05.14.-ei rendelést ~2015.05.19 körül adták fel és vámolással együtt 2015.05.29.-én kaptam meg... szal vámmal együtt lett 15nap, szal ~10munkanap!
(látható amúgy maga "csak" a szállítás az országok között 3 nap volt így EMS)Amúgy "banggood tapasztalataimról" poszt:
http://bit.ly/rendeleskulfoldrolkinaiwebshopbanggood[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Beni2360
félisten
válasz maj-viktor #208 üzenetére
Aranyos vagy , már évek óta így csinálom.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
válasz maj-viktor #204 üzenetére
így van
Más, spemall-t ki ismeri?
Ott is külön eu-s rendelési oldal van?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest