- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PixAlan
aktív tag
válasz
VoidXs #68410 üzenetére
igen, de azután, hogy feláll a windows még kb 10mpig csak az egyik monitoron van kép, és ha ezalatt megnyitom a "display settings"-t azt jelzi, hogy nem talál más kijelzőt. Ha jobb klikkelek az asztalra nincs ott a control panel. Amikor újra raktam a drivereket volt egy ideig de most megint nincsen ott.
-
rii
nagyúr
válasz
VoidXs #65273 üzenetére
tiszteletem ... még csak most jutok el oda h meg tudom rendelni ....
ha van DVI kábelem, (2 m-es) akkor ez jó lenne az általad linkel DVI-DP kábel helyett?
https://www.pcx.hu/akasa-ak-cbdp05-20bk-displayport-dvi-adapter-552175
-
dugo_
veterán
válasz
VoidXs #65605 üzenetére
Persze, az világos, hogy a noname csodák közelében sincsenek a névleges terhelhetőségüknek. Beszédes az alábbi videó is:
https://www.youtube.com/watch?v=f6snWfd1v7M -
válasz
VoidXs #63662 üzenetére
Én annó használtam úgy a gépet, hogy egyik monitoron ment a játék, a másikon meg irc(de rég volt..
) vagy hasonló marhaságok, de nem igazán vettem észre lassulást. :S Ez még 7600GT idejében volt.
Kicsit belegondolva, egy nyitott böngészőablak ha csak nem gpu gyorsított videót mutogat, akkor nem sokat szív el a vga-ból. -
válasz
VoidXs #61714 üzenetére
Well, most hogy mondod, volt egy progi, amivel a monitornak próbálgattam nem támogatott frissítéseket beállítani.
Abban azóta visszaállítottam mindent gyárira, de nem oldotta meg. A gta safe mode-ban elindul, ott beállítom amire akarom, egyedül a fullscreennél dob ki.
Dying Lightnak pedig a config fájljából szedem ki a fullscreent és megy. :SÉs mint mondtam, próbáltam más kimeneten, TV-vel is, de ott is kifagy. Nem tudok rájönni.
-
core i7
addikt
válasz
VoidXs #58912 üzenetére
Neeem Nvidi kernel modem blabla bla ezt írja ki játékoknál kidobván az asztalra visszaveszed az órajelet és voálá működik (nem minden játéknál) és nem egyszerű észrevenni ilyen hibákra gondoltam hogy általánosságban minden klappol aztán végül is egy játáknál befosik vannak-e még ilyen nehezen észrevehetőek?
-
Chosen
addikt
válasz
VoidXs #55881 üzenetére
Próbáltam, de sajnos nem segített.
Ezek mellett tudni kell, hogy sokáig D-Subon használtam egy külső monitorral (1+ év). Egy pár hete történt, hogy valamelyik indításnál a külső monitoron a led zölden világított, tehát érzékelte, hogy kap jelet, de fekete képernyőt jelenített csak meg. Aztán addig játszottam azzal, hogy lehúztam a monitort és újra csatlakoztattam, hogy végül még a noti saját kijelzője se akart képet adni! Mi történhetett itt? GPU vagy D-Sub csati megkattant? (Egyébként ez reprodukálható. Amikor két kijelzőt érzékel és megpróbálok párszor D-Subon monitort csatlakoztatni, akkor pár próbálkozás után már a notin sincs kép, sokszor restart után sem.)
HDMI-n mindig adott képet, amikor próbáltam, az tökéletesnek tűnik.
-
-
Baryka007
addikt
válasz
VoidXs #43335 üzenetére
Kizárásos alapon én is a merevlemezre tippelek.... Amikor megnyitom a játékot.... 30 másodperc mire feljön egyáltalán egy fekete ablak ... de utána megy rendesen.... 2008 as 320gb os winchesteren van éppen ez a valami... Szerinted ha egy SSD re átpakolnám segítene ezen a problémán ?
-
kona005
senior tag
válasz
VoidXs #41020 üzenetére
BIOS-om nekem nincsen jelenleg, vagyis van, csak nem tudok bemenni... Elég hosszú történet...
Annyi a lényeg hogy mikor bekapcsolom a gépet a boot logonál megfagy és várni kell úgy 2 percet vagy 3-at mire túl lendül rajta, meg 3-rom olyan csippanást kell megvárni mint amit az ellenőrzés végén tol... Kérdeztem már itt több helyen mi lehet a baj de nem kaptam rá választ
-
HollyBoni
veterán
válasz
VoidXs #40528 üzenetére
Ezt hol kéne? CCC-ben nem látok semmi ilyet, vezérlőpultban ki van kapcsolva.
(#40529) szab.tam: Alulfeszeltem játék közben de a hőmérséklet nem nagyon változott. Passzív vízhűtéssel megy az egész gép, nem tudom ha lenyomnék egymás után két stress testet akkor pl ugyanolyan beállításokkal is ugyanaz lenne e a hőfök.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- HP notebook topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest