- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #59180 üzenetére
Displayport->hdmi atalakito kabellel megy...na mindegy, addig jo lesz igy is amig nem veszek dgpu-t.
(Forditva bedugva kiprobaltam a monitorral is es az sem kapott jelet a hdmi csatlakozotol)
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a 6700K CPU-ban levő Intel 530 GPU működik DisplayPort-on keresztül monitorral, de HDMI-n keresztül hiába kötöm rá az erősítőt, nem küld ki képet. Az erősítővel nincs baj, dGPU-val működött a dolog gond nélkül.Az alaplap ASUS VIII Hero. BIOS és driver is a legújabb van fent.
Mi lehet a gond?
-
Darth_Revan
veterán
Hi!
Laptop NVidia VGA-val (GTX 880M 4GB GDDR5) lenne 1 kis probléma és ezügyben kérnék segítséget.
Szeretnék játszani az Assassins Cred 3-al, de van egy idegesítő bug.Itt is, mint sok más játéknál amit próbáltam, előjön, hogy ha a játék 60 FPS alá esik, akkor élvezhetetlenné válik, mert elkezd szaggatni. Ugyanezt csinálta a Bioshock Infinite és az új Wolfenstein is és azoknál is volt 1-2 dolog amit ki kellett kapcsolni, hogy stabil 60 fps maradjon és ne szaggasson.
AC3 esetében az elején a barlang bejáratánál+Bostonban 40-45 FPS van és hiába kellene folyamatosnak lennie, mégis szaggat a játék.
A képminőséget nem akarom itt is lentebb venni. Hogyan oldhatom megg, hogy 60 FPS alatt se szaggassanak a játékok (AC3, Bioshock Infinite, Wolfenstein New Order, stb) ?
Direkt azért vettem 1 erős gpu, GTX880M-el rendelkező gépet, hogy ne legyen az, mint SLI-nél, hogy 30 FPS körül az SLI technológia miatt mikroszaggatás van és nem igazán akarom lentebb venni a grafikai beállítást, hisz nem azért fizettem prémium árat, hogy középkategóriás gamer laptop szintjére kelljen butítani a játékot, mert 60 FPS alatt majdnem minden szaggat ...
Természetesen a legfrissebb NVidia driver van fent. Próbáltam Win7 és 8.1 alatt is, mindenhol láttam a problémát. A játékok Samsung MZ-7TE250BW SSD-re vannak telepítve.
Köszönöm a segítséget.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Szerintetek mennyi a reális ára jelenleg egy tökéletesen működő Sapphire Radeon X1950 Pro 512MB DDR3 (256 bit) AGP videókártyának ? El akarok adni egyet, de Hardveraprón 1 sincs eladó, így tippem sincs milyen ár körül lenne érdemes belőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest