- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Ilyen "őskövület" VGA-k esetében ha 12-ből 2 hibás az nem is rossz arány
Mindet 1x próbáltad ?
A hibásakat megint betehetnéd, mert nem kizárt a kontakt hiba.
Lehet még memória vagy driver hiba.
Nem írtad, hogy milyen kártyák....
Azonosak : ugyanaz a driver.
Eltérőek : megfelelő driver-t telepítetted ?XP : Elavult, nem támogatott rendszer, nincsenek friss driver-ek hozzá.
Bár tudom, hogy sokan megtartották és használják is....
-
maxxenergie
senior tag
Ne ijedj meg ha ilyet adnak, mert ez is jó ha nincs minden telibe
-
-
MK VII
veterán
A lényeg, hogy tökéletesen fel kell feküdnie feszesen a gpu-ra, mert, ha picit is eláll az egyik felén akkor semmi hűtésed nem lesz ugyan úgy.
A csavarokat, ha húzod meg akkor óvatosan, mert megpattanhat a nyák és akkor kampó a kártyának. bár nincs kizárva, hogy már most is annyi neki, ha ennyire mókolgatva volt már. -
MK VII
veterán
512mb-os 5-6k környékén 1gb-os 8-10k környékén kapható használtan.
Csati kérdésben nem tudok segíteni..
Ha lehet egy megjegyzésem.. Kisebbség csinál ilyen gányolást meg barmolást, mert halvány lila fingjuk nincs semmihez.. Tisztelet a kivételnek..
Úgy néznek ki ezek a cuccok mintha egy lomis piacról lapátolták volna össze őket..Nem irigyellek nah..
(#52507) flymi
13k-t adni érte baromság lenne...
5850-ek mennek 14-15 körül és fényévekkel jobb kártyák. -
MK VII
veterán
Mármint a 4db borda rögzítő csavar?
Azt nem tudom, de különösebben ne nagyon költs arra a kártyára, mert potom pénzért lehet kapni működőt egyben..
Egyáltalán működött az a kártya? Tuti?
Mert, ha már a borda is mókolva volt csavarokkal rá akkor esélyes lehet, hogy a nem megfelelő csavarokkal tönkre is lett téve a kártya.. -
MK VII
veterán
Venti nélkül semmiképp ne használd.. Forró fejűek a 4870-ek.
Vegyél a számtechboltba egy 92mm-es PWM-es ventit és rögzítsd a bordára.
A csatlakozót pedig dugd rá az alaplapon egy venti csatlakozóra és Speedfan-ban beállítod, hogy za a venti a GPU hőmérséklete alapján szabályozza a fordulatot... -
törölt tag
5. nepperkedni próbál, hasznot akar húzni belőle. az is lehet, hogy több felületen hirdette meg, másutt magasabb áron így balekokon próbál nyerészkedni.
egy időben nagyon ment az, hogy amikor egyes boltoknak voltak ilyen heti akciói, akkor szinte kifosztották abból a termékből a boltot és másnap már drágábban fel is tették apróra... -
MK VII
veterán
Nincs itt semmiféle vitáról szó
Viszont azt kalkuláld bele,hogy mondjuk veszel egy 120e ft-os VGA-t amit 1 hónap után eladsz mondjuk 100e ft-ért,mert nem használod ki és veszel egy 20e ft-ost ami bőven elég lesz és a különbözetből vehetsz mondjuk a gyereknek egy biciklit vagy felújíttathatod a kocsidat. Vagy simán csak olyan dologra költesz amit használsz is. Akkor miért ne adnád el? Buktál 20e ft-ot az üzleten 1 hónap alatt és nem 100e ft-ot 2-3 év alatt, közben csak úgy volt a gépedben egy 120e-es kártya...
Nekem is volt anno még 1762-ben,hogy megvettem egy HD5850-es VGA-t és eladtam 2 hónap múlva,mert netezéshez nem volt rá szükség aztán vettem egy f@sza telefont az árából amire pl pont szükségem volt -
MK VII
veterán
4. mert mondjuk ugyan úgy van vele mint pl én vagy sok más ember? Hogy megveszi,mert hú,de f@sza aztán 1 hónap után rájön,hogy túl f@asza az igényeihez és inkább eladja mint,hogy benne álljon a pénze úgy,hogy ki sem használja?
Szerintem az ilyen kártyákat eladó emberek 80%-a ezért adja el és nem azért,mert csak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest