- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Nem tudom jó helyen érdeklődök e? HDMI- vel van összekötve a kártya a monitorommal. Monitorom Full HD 144HZ-t tud, de így HDMI-n max 120 Hz van. Lenne bármilyen előnyöm ha, DP kábellel használnám. Jelenleg 100HZ-n használom a monitort, és Vsyncet is a játékokban erre korlátozom. Kártya RX 6650 XT.
Köszönöm a segítséget! -
Pehi
senior tag
válasz
Tamagocsi123 #87797 üzenetére
Szia! Véleményem szerint, egy GTX 1660S lesz a befutó.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok!
Vettem egy RX 6650 XT-t és az lenne a kérdésem, ha a GPU órajelét többnek írja az Adrenalin mint a gyártó akkor valószínű, hogy másik bios van a kártyán? Értem ez alatt, hogy nem a gyári? Köszönöm! -
Pehi
senior tag
Sziasztok! Hűtésben, minőségben, melyik lehet jobb kártya? Powercolor Hellhound 6600Xt, vagy a Sapphire 6600Xt?
Köszönöm! -
Pehi
senior tag
Szevasztok!
3060Ti- hez elég lehet egy 500w-s Chieftec Smart táp? Proci i5 10400f, különösebb fogyasztó nem lenne mellette.Rákérdezek még esetleg a tápos topicba is, de talán tudtok segíteni itt is!
Köszönöm! -
Pehi
senior tag
Szevasztok!
Írtam másik topicba is, de itt is rákérdeznék! Néztem egy VGA-t, és nem ismerem Zotac márkát. Nem ajánlották, mert hangos meg melegszik. Volt aki azt mondta nem rossz. RTX 3060 Ti-őll van szó. Nem derült ki az sem, hogy ez stop fan-e, vagy mindíg megy a venti. Néztem a gyártó honlapján de nem egyértelmű. Elég jó áron lenne, garival. Ha ez nem jó, megnézek egy Asus RX 6650Xt-t , elvileg közel ennyit tudna. Elvileg. Köszönöm előre is a segítséget! -
Pehi
senior tag
válasz
Aprósólyom #87061 üzenetére
2 slot, 2x8 giga 3000mhz ram. 3 éve raktam össze a gépet, eddig nem volt gond. Persze ez nem zárja ki. XMP a biosba be van állítva, esetleg tegyem fixre a ramokat?
-
Pehi
senior tag
Szevasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezek e, de talán tudtok sagíteni! Ismerős gépét én raktam össze, igazából semmi extra, egy Ryzen 3400g van benne kártya nélkül. 3 napja kiírta az AMD softver, hogy gond van. Tegnap óta, már folyamatosan ki is lép. Mi lenne a megoldás? DDU, réggebbi driver esetleg? Wint remélem nem kell újrahúzni! Köszönöm! [kép] -
Pehi
senior tag
válasz
xtremist #84239 üzenetére
Az még a fura, ha elmegy a hőfok 65 fok fölé ott állandósul a fordulat és arányosan emeli is. Ez tuti valami gyári dolog lesz. Egyébként nem zavar, mert tényleg nem lehet észrevenni, és baromi jó a hűtése a kártyának. Az a helyzet, hogy 65 fokig nagyon el sem megy, és ezért tűnt fel a fények alapján. Amit meg írtál, teljes mértékben egyetértek veled. Pörgött minden ahogy pörgött, meg 85 fokos volt, de talán még úgy is többet elmentek mint most. További szép napot neked!
-
Pehi
senior tag
válasz
xtremist #84220 üzenetére
Még utoljára zavarlak, mert olyan segítőkész voltál! Gondoltam még belefér! Szerintem feladom a dolgot. Ha hagyok mindent alapon, a kártya hűtése teljesen jó. Idle akár 37 fok kürül is megáll, a ventik pedig egy bizonyos hőfokig, és fordulatig a videók alapján ilyenek. Egyébként 60-62 fok körül áll meg mondjuk egy F1 22-nél, 25 %-os venti mellett, gyakorlatilag némán. Találtam a legjobban arra jellemző videót is a You Tube-on amilyen nálam.
Mégegyszer köszi a tanácsokat!https://youtu.be/VT2L4BoO96c
-
Pehi
senior tag
válasz
Marci112233 #84225 üzenetére
Semmi nem fut. Ez biztos. Ha mondjuk 40fokos a kártya, nem mennek a ventik. Ha állítok neki az Afterburnerrel pl 20.% fordulatot, elindulnak a ventik, pl. a GPU z 20%-ot mutat, de fixen, a ventik viszont le fel pörögnek kb 900-as fordulatig. Hozzáteszem, semmit nem hallani ezekből a le fel fordulatokból még játékok közben sem. A hűtése nagyon jó a kártyának. Az a baj, elég ritka aki ilyet vesz, és videókat nézve is mintha ilyen lenne.
-
Pehi
senior tag
válasz
xtremist #84218 üzenetére
Felül tudom bírálni a fan stopot. De úgy vettem észre, hogy egy bizonyos fordulatszámig, fel le pörgetné a ventiket, utána meg nem. Amikor ilyen 60 fok körüli a hőfok akkor fel le, ha melegebb és nő a hőfok is, akkor egyenletes a fordulat. Mindegy mit állítok az Afterburnerrel, az értékekhez tartja magát, de a venti ugyan így viselkedik. Egyébként kezdem gyanítani, hogy ez gyárilag ilyen.
-
Pehi
senior tag
válasz
xtremist #84212 üzenetére
Ránéztem amit írtál. Ugyan az. Észrevettem egy olyat, de lehet már én vagyok a hülye, hogy amikor játszok kb 60-63 fokos a kártya, és 25% kb a ventifordulat, de a számok és maga a fordulat valójában ingadozik fel fel pörgetve a ventit. Viszont most ráküldtem egy tesztet, melegebb lett a hőfok, és a venti fordulata olyan 70 foktól egyforma. Max 74-ig ment egyébként A videót láttad? Lehet hogy egy bizonyos tartományban ilyen lehet a venti vezérlője?
-
Pehi
senior tag
válasz
xtremist #84208 üzenetére
Csak a fordulat. De érdekes, mert néztem YouTube-on erröl a kártyáról videókat, és ott is ilyen. Ma vettem észre egyébként, mert sok időm sajna nincs gépezni. Baromi halk a venti még játékok alatt is, csak ahogy kiszűrődött a fénye a ventinek, ott vettem észre hogy egyenletlenül megy a fordulat.
-
Pehi
senior tag
válasz
xtremist #84200 üzenetére
Félreérted amit írok. A kártya gyári beállításokkal 55 foknál kapcsolja be a ventiket. 50-nél meg ki. De ha bekapcsolt, mondjuk 60 foknál 20%-ot ír az Afterburner, de a venti fordulata ingadozik. Olyan amikor egy motort elkezdenél túráztatni. Ha megcsinálom azt amit mondasz, hogy az Afterburner vezérelje a ventit, akkor is olyan.
-
Pehi
senior tag
Srácok!
Az imént írtam egy venti problémámról. Mivel most vettem a kártyát, annyira még nem ismerem, de lehetséges, hogy a gyári ventije fel-fel pöröghet! INNO3D 1660S X2 RGB a kártya. Most néztem videókat, és ott se egyenletes fordulaton mennek, sőt ahogy láttam saját program is van a gyártótól, és totál ingadozik a fordulat fel-fel pörgetve a ventiket. -
Pehi
senior tag
válasz
Borisz76 #84195 üzenetére
Remélem nem! Most vettem itt a kártyát másfél hete. Ha beállítok neki egy ventiprofilt akkor úgy néz ki megy rendesen. Ez úgy csinál, hogy 50 foknál bekapcsol, és nem túl magas fordulatra,de fel-fel pörgeti a ventiket! GPU-Z-be nézten, ilyen 600- 1200, meg ilyenek. Amúgy terhelve is baromi csendes, meg egyáltalán nem melegszik.
-
Pehi
senior tag
válasz
xtremist #84193 üzenetére
Fent van az Afterburner. Nem az a baj, hogy nem mőködik a venti, hanem ha megy, le fel emelgeti a fordulatszámot. Idle 40-43 fokos a kártya, ahogy elkezdek játszani, 50 foknál elindulnak a ventik, de fel-fel pörögve mennek. Miután visszahűlt 50 fok alá, le is kapcsolnak. A kártya amúgy játékok alatt teljesen rendben van.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok!
Mitől lehet az, hogy egy félpasszív kártya ha eléri a hőfokot, bekapcsolnak a ventik, de úgy hogy felpörög, leáll,felpörög, leáll. A kártya amúgy rendben van, játékok alatt 60-63 fok, és hamar vissza is hül, de a venti fordulata nem egyenletes.
Köszi! -
Pehi
senior tag
válasz
Aprósólyom #83970 üzenetére
Volt nálam egy ismerős által anno újonnan vásárolt Ventus, kölcsönbe, valóban 44 %-on ment, és nem is lehetett vissza venni. Ha elkezdett melegedni, jött a hang rendesen. Ahogy néztem, az Asuson meg 7.5 centis ventik vannak, hát nem tudom. Videók alapján, érdekes módon a PNY egy ventis verzió volt szinte a leg hűvösebb. Csak kérdés, hogy milyen hanggal járt ez a hűtés. Azt olvastam itt ott, hogy meglepő módon elég halkak. Gondoltam megkérdezlek titeket is, jobb több helyről infót szerezni. A teljesítmény mindenesetre bőven elég lesz.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok!
Vennék egy Gtx1660S-t, és nagy dilemmába vagyok, hogy melyik legyen?
PNY GTX 1660S single fan
PNY GTX XLR8 1660S overclock dual fan
Msi Ventus GTX 1660S vagy,
ASUS TUF gaming 1660S mondjuk erről azt hallottam hogy eléggé melegszik, és mostanában a Gigabyteok sem valami jók ventibe.
Köszönöm a segítséget! -
Pehi
senior tag
Szevasztok.
Adott egy Sapphire Pulse RX 570 4Gb kártya, amin elvileg nincs bios kapcsoló. Tudtommal,csak a Nitrokon van. A gyártó honlapján sem említi. Na most az enyémen mégis van, átkapcsoltam, és ez miben jó nekem,hogy más lett a bios? Eddig a GPU 1284-en ment, most 1120-on. A memória 1750-en volt, most 2075 Mhz. Számít ez valamit ha átkapcsolom? Sem fogyasztásban, sem hőfokban nem látom az eltérést.
Köszi a segítséget, és Boldog Új Évet mindenkinek! -
Pehi
senior tag
válasz
Csupingo #79457 üzenetére
Csak egy HDMI van a 950-en,így arra menne a TV. DVI-vel menne rá a monitor. Ha kikapcsoljuk a monitort, nem megy a TV sem. Van olyan is,hogy van kép,de az egér már nem látszik. Össze vissza megy az egész. Csak annyit szeretne a haver,hogy mondjuk néz egy filmet a TV-n vagy játszik, ne menjen a monitor. Ez így viszont eddig nem jött össze.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Segítségeteket kérném! Egy GTX 950-re hogy lehet rákötni 2 megjelenítőt? Az egyik egy FHD monitor, a másik egy 4K-s TV lenne. Egy ismerős kért meg rá hogy nézzem meg,de nem igazán sikerül. Köszi előre is!
-
Pehi
senior tag
válasz
Enigma1945 #77024 üzenetére
Szia. Persze. Adott volt a gépem, ami nem túl izmos procival volt szerelve. AMD x4 760K. 8Gb ram SSD, stb. Ez mellett volt 750 Ti, utána egy GTX950. Nagyon olcsón tudtam szerezni egy 1050Ti-t( MSI GAMING)-et, és azt vettem észre, hogy ide gyenge lesz a proci. Lecseréltem a lapot meg a procit egy i5-re, és a 1050Ti, már nem volt olyan izmos mint az AMD proci mellett. Jött egy RX 570 a helyére, és megtáltosodott minden. A gyerek GTX 960-a szerintem nem sokkal marad alul az 1050-től. Nagyjából ennyi.
-
Pehi
senior tag
válasz
Wasquez #77010 üzenetére
Szia! Azért azt is jó lenne tudni,hogy milyen proci mellé néznél kártyát. Én i5 -el használtam egy 1050Ti-t,és egy vicc volt. Nagyon nagy különbségek tudnak lenni, és én a videóknak sem hiszek. Nekem RX 570-em van,és azért el lehet vele játszogatni. Semmi bajom vele, pedig 10 évig a zöldek kártyáit használtam.
-
Pehi
senior tag
Sziasztok.
Van egy RX 570 4GB kártyám,amit 2 hete használok nagy megelégedésemre. A kérdésem az lenne, hogy idle állapotba 31 W ír a GPU power. A többi érték teljesen normális, és teljesen stabil a kártya. Valami mérési hiba lehet, és ne foglalkozzak vele? Mindenféle programmal megnéztem, és ugyan annyi. Tudomásom szerint olyan 6-10W-t kéne mutatnia.
Köszi előre is! -
Pehi
senior tag
válasz
Apokalipszis #75931 üzenetére
A tápom jó hozzá. Egy másikkal is ilyen.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Hátha tutnátok segíteni nekem abban, hogy mi okozhatja a jelenséget. A héten lecseréltem a VGA-mat egy GTX 1050Ti-t, egy RX 570-re. Mit ne mondjak, van különbség. A lényeg az, hogy amióta bent van az RX, csak minden második indításra indul el a Win,de maga gép bekapcsol.
Rányomok a resetre, és minden OK. Egyébként minden jól megy a gépen utána. DDU-t csináltam, a lapomon a bios a legfrissebb. Mi okozhatja ezt szerintetek? Köszönöm!
-
-
Pehi
senior tag
válasz
tasiadam #75840 üzenetére
Kezdek hajlani az RX 570 felé, már csak az ára miatt is, meg abba talán nem hagyna annyit a procim. Megmondom őszintén, 9 éve csak nVidiám van. Talán ezért is vacilálok egy kicsit. Nem tudom egy Sapphire Pulse 4 gigás milyen alternatíva lenne?!! Eddig csak Giga, és MSI kártyáim voltak.
-
Pehi
senior tag
válasz
tasiadam #75838 üzenetére
Néztem én is pár videót amiknek ugye vagy hisz az ember vagy nem, de valóban hagy a kártyában némely játékokban. De van olyan is ami még pont elmegy kihajtás terén. Az 1660 meg jóval erősebb. Ahogy néztem, az RX 570 pont annyival lehet gyengébb az 1060-nál, hogy talán pont passzolna a procimhoz. Ahogy tanácsolták, jobb egy VGA limit, mint CPU.
-
Pehi
senior tag
Szevsztok.
A múltkor már kértem segítséget tőletek, és leszűkítettem a kört 2 féle kártyára.
CPU i5 4590
PSU 500W
RAM 16Gb
SSD-HDD
Jelenlegi VGA 1050Ti Gaming X.
Cél általános felhasználás+ inkább singlie játékok. MAX full hd.
Írtátok, hogy 1660, vagy Rx 590 is mehetne mellé, de egy kicsit túlzásnak tartom ehhez a procihoz ezeket. No meg ennyit nem is szeretnék kiadni most kártyára. Legalább is pl. egy F1 2019-nél közepes beállításokon is azt vettem észre, hogy elég keményen dolgozik a proci.
4 alternatívám lenne, és ebben kéne a segítségetek!
Mindenképp garis kártyákat néztem. Az egyik alternatíva Sapphire Pulse RX 570 4Gb lenne, 32 ezerért. A másik egy MSI Armor 8Gb 38-ért. nVidia oldalról pedig lenne egy Asus 1060 3Gb 35ezerért, és egy Gigabyte 1060 6Gb 42 ezerért. Ti melyiket javasolnátok???
Hálás köszönetem! -
Pehi
senior tag
Szevasztok. Egy haverom VGA csere előtt áll, és gondoltam tőletek kérnék segítséget! Proci I5 4590. Táp FSP Hyper 500W. Ram 16 Gb 1600 Mhz. SSD, HDD. Jelenleg egy GTX 950 van a gépbe. Milyen kártya passzolna ehhez a konfighoz amit még elbírna? AMD és Nvidia is lehet. Felbontás full hd. Köszönöm a segítséget!
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Szeretném a segítségeteket kérni! Egy i5 6500 procihoz, milyen VGA-t javasolnátok maximum amit érdemes mellé tenni. Amit esetleg kihajtana a proci megfelelően. Köszi előre is!
-
Pehi
senior tag
Sziasztok. A múltkor kérdeztem tőletek a VGA terhelést, hogy hogy tudna jobban együtt dolgozni a procivaL. Írtátok, hogy ha beállítanám a DSR-t az nVidia beállításokban, jobban pörögne a kártya. Egy full hd monitornál hogy tudnám megoldani azt, hogy teljes képernyőn megjelenítse a nagyobb felbontást? Maga a játékok látják a nagyobb felbontást, de a monitornál csak eltolódik a kép amin nem látszik minden. Köszi előre is.
-
Pehi
senior tag
Értem. Nem fogod megbánni.
-
Pehi
senior tag
Sziasztok. Először is BÚÉK mindenkinek! Nem is tudom hogy írjam le a problémát, de megpróbálom. Adott egy gép amiben van egy X4 860 K proci, 8GB 1866Mhz Ram, 120GB SSD, 1Tb vinyó. VGA GTX 1050Ti MSI Gaming. Játszogatok rajta, singleiben evvel avval, de nem vagyok egy FPS őrült. Szoktam játszani egy kis F1-t meg ilyesmit. Néha meg meg akadt egy egy pályán, de játszható volt nekem. Na most jön a bökkenő. Barátom megkért, hogy passzoljam el a 750Ti-jét. Gondoltam berakom a gépbe, hogy mielőtt eladnám minden ok e vele. F1 elindítom, grafikát ugyan arra beállítottam mint az 1050Ti-nél, és szinte akadás mentesen ment minden pályán a 750 Ti. Többi játéknál sem vettem észre, hogy gyengébb lett volna. Mi okozhatja ezt, hogy egy gyengébb kártya látszatra többet, vagy legalább is annyit nyújt mint egy erősebb, és modernebb kártya?
Bocs a hosszú írásért!!! Előre is köszi a válaszokat!
-
Pehi
senior tag
Szia. Szerintem az a kártya sok esetbe, még az RX 570-et se hozza. Nem beszélve a fogyasztásáról. Én biztos nem vennék olyan régi kártyát, mert lehet hogy a végét járják már. De ez csak az én véleményem.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Kérdésem az lenne,hogy melyik proci hajt ki megfelelően egy GTX 1050Ti.t? AMD és Intel vonal is érdekelne Nem szeretnék túllőni a procival. Köszönöm.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Segítenétek abban, hogy RX 570- ből érdemes-e 8GB-a gondolkodni, vagy a 4GB-s is kb ugyan az. Tesztek alapján nem sok eltérést láttam. Köszi!!!
-
Pehi
senior tag
válasz
Bighlen #70300 üzenetére
A 4000Mhz-t szorozd meg 2-vel.Ebbe nem szeretnék most belemenni,hogy miért.Hidd el,a két kártya teljesen egyforma órajelen dolgozik. Mind GPU,mind memória tekintetébe. 1506/1708/8000 Mhz. Már csak azt döntsd el,hogy kell-e Neked a ref.hűtős ASUS kb. 10 ezer plusszért.
-
Pehi
senior tag
válasz
goamantra #70185 üzenetére
Szia. Lehet,hogy butaságot írok,de mivel a kártyád BOOST 3.0 technológiával van így az alap órajelen felül, még 3 órajelet emel a kártya. Szerintem ennek a max órajele,az 1683 Mhz. Valami lehet,hogy terheli a kártyád. Esetleg vírus,vagy ilyesmit néztél? DDU val egy driver újrarakás? A 73 fok ilyen melegbe szerintem nem gáz. Giga 1050Ti-nek is felmegy majd 70 fokig játék alatt,mondjuk az szinte hangtalan.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Megérné lecserélni egy GTX 950-et egy RX 560 4gigásra? Köszi.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Talán lesz valami ötletetek vagy tanácsotok a problémára. Lehetséges az,hogy egy 750 Ti jobban teljesít egy 950-nél? Ugyan az minden,csak a kártya lett cserélve. Mintha egyenletesebben futnának bizonyos játékok a 750 Ti-vel. A 950-nek baja tuti hogy nincs,az én gépembe majdnem hozza a 960-am teljesítményét. Problémás gép, CPU: FX 6300 ,RAM: 2X4 GB, PSU: 500W. Hőfokok tökéletesek. Köszi előre is.
-
Pehi
senior tag
válasz
szzimo53 #67284 üzenetére
Üdv. Biztos hogy a kártya adja a hangot? Szerintem lehet a ház is. A gyereknek is ilyen kártya volt a gépébe,és neki is egy komolyabb háza volt mint nekem. A kártya az enyém lett,és az egész gépem halkabb jóval mint az övé volt. Teljesen egyforma a táp,procihűtő,vinyó. Nekem ilyen tapasztalatom van. Persze ez nem zárja ki,hogy valami bibi van a ventivel.
-
Pehi
senior tag
válasz
Viktor77 #66394 üzenetére
Akkor én kérek elnézést. Tehát vagy van egy bika procid,és nem izzad, vagy egy olyan VGA-d ami tudja a VP9-et? Lényegébe nekem a cikkből az jött ki,hogy full hd-ig maradt a H.264 is , de a 4 K-hoz már kevés lenne. Lehet hogy félre értettem volna? Bármi elképzelhető. Megkevert,hogy holnap hétfő.
-
Pehi
senior tag
Ezt olvastam valamikor a nyáron. Ezért írtam véleményt.
A reddites nyomozók munkájának köszönhetően kiderült, hogy az újonnan feltöltött 4K videókat a Youtube látszólag már csak VP9 kodekes változatban hajlandó natív felbontás mellett kiszolgálni, a H.264 kodek esetében 1440p-re csökkent a maximum felbontás. A Safari egyáltalán nem képes lejátszani a VP9-es videókat, ezért is tűnt el a 2160p opció a felhasználóknál. Hírünk írásáig a Youtube-tól senki sem erősítette meg a változtatást, így egyelőre nem zárható ki, hogy csak valamiféle bugról van szó. A lépés mindenesetre érthető volna a portál részéről, ugyanis a H.264 kodek nem elég hatékony a Full HD-nál négyszer magasabb felbontású mozgóképek kódolásához, irracionálisan nagy lesz a fájlméret, ezáltal pedig a streamelésükhöz szükséges sávszélesség.Ettől független kellemetlen a helyzet, hiszen a H.264-gyel ellentétben a Google VP9 kodek hardveresen gyorsított dekódolása csak az elmúlt időszakban mutatkozott be a grafikus processzorokban. Aki 4K felbontású VP9 videókat szeretne lejátszani, annak második generációs NVIDIA Maxwell vagy AMD Polaris chipes dedikált videokártyára, míg integrált GPU használata esetén Intel Kaby Lake processzorra van szüksége.
-
Pehi
senior tag
válasz
Viktor77 #66390 üzenetére
Ha feljebb olvasol,én Neked nem írtam személy szerint semmit. Te vettél magadra ezek szerint valamit. Na mindegy ezen szerintem ne vitázzunk,egyikőnk se azért van itt. Amúgy nem hinném,hogy 5-6 ezerért kap akkor egyáltalán olyan kártyát,amit keres a tisztelt kolléga. További szép napot!
-
Pehi
senior tag
Srácok. Nem is értem min megy a vita. MK VII írta,hogy 5-6 ezer körül akar kártyát. HD 6450, R5 230,vagy GT 710 és ennyi szerintem. Szép napot!
-
Pehi
senior tag
válasz
animatrix11 #66298 üzenetére
Ha gondolod,lefényképezem Neked,hogy most hogy van nálam. Kb 4 éve így használom.
-
Pehi
senior tag
válasz
animatrix11 #66279 üzenetére
Szevasz. Még csak most olvastam a problémád,és én is így jártam anno. Legalább is szerintem. Régebbi gépnél nem volt problémám,de amikor újítottam,valamiért nekem is vibrált a monitorom. Csak akkor csinálta ezt,amikor olyan hosszabbítót használtam amin kapcsoló van. Szerintem próbáld meg csak a gépet,és a monitort bedugni úgy(akár egy elosztóval) hogy ne legyen hosszabító beiktatva. Én úgy oldottam meg,hogy bedugtam egy egyes kapcsolós konnektort, bedugtam egy elosztót,és így az elosztóba van bedugva a gép is és a monitor is. NO vibrálás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest