- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy MSI Suprim X hűtés "minőségre" milyen egy Aorus vagy Giga Gaming-hez viszonyítva?
-
Sziasztok. Laikusként kérdem, hogy az 570 8gb miért drágább mint az 580 8gb 20-30ezrekkel itt hardveren, miközben gyengébb? Újabb kártya?
-
-
válasz
Csupingo #78635 üzenetére
Zaj annyira nem zavar, inkább legyen megbízható. Mostani gtx760 6 éve üzemel. Inno3D GeForce GTX 1660 SUPER Twin X2 OC RGB alzas remek 3ev garival.Alkalmi gamer vagyok nagyon, xboxon játszom, de most újra pár évig le akarom tudni a vga témát, csak arra kell ha kijön valami le tudjam csekkolni.
-
Sziasztok. Az Inno3D-tol kell tartani? Lehetőségem lenne egy gtx 1660 superre több év garival, de szívem szerint Asus, gigabyte vagy msi vel lennék nyugodtabb, viszont a jelenlegi helyzetben lehet luxus ennyire valogatni.
-
Sziasztok!
Elgondolkoztam egy kis PC upgraden. Jelenleg van egy Asrock Extreme 3 970em hozzá egy FX6300 proci és egy GTX 760 2gigás kártya. A kérdésem az lenne,hogy mit bír még ez az alaplap? Mennyi tudnék még a procin és kártyán feljebb lépni alaplap csere nélkül? Köszönöm!
-
Na most már el se indul a Titanfall Originből...
Vagy exe leáll vagy 0fps van a töltőképernyőnél és az fagy be... Ugyan ezt csinálta BF4-gyel is . Csak a BF3 működik. Az összes többi játék ami nem originből indul az is hibátlan... Valami ötlet?
-
Srácok. Asus gtx 760hoz melyik a legjobb driver ? Most a legújabb van fent de nekem nagyon ingadozik vele az fps. Koszi előre is.
-
VGA Problem: pipa
Nem is volt probléma vele... Az energia felvételt írta 60%-kal a használat 99%-on volt.
-
Minden ultra-n. BF3, Grid autosport ilyenek. Természetesen V-Sync kikapcsolva és nem megy 60% fölé a használat,pedig az előző 660Ti kártyámmal több fps volt ,viszont az 90-100%-on ment is.
-
Egyik játéknál,programnál se megy 60% fölé a teljesítménye a kártyának. Pedig bőven több FPS lehetne ha kicsit megerőltetné magát. Utánakerestem és nem kéne procilimitnek lennie.
-
Miért van az hogy csak 60%-on fut a VGA-m (ASUS GTX 760)? FX 6300-am van 4GHZ-n megy és elvileg ki kéne hajtania. Driver esetleg okozhatja ezt?
-
Egy kérdés. Adott egy GTX 760 ami 3napja került hozzám. Nagyon megvagyok elégedve vele, viszont azt nem lehet valahol szabályozni hogy játék közben mennyi teljesítményt adjon le a kártya? Vagyis nem tudom hogy fogalmazzanak. Pl ne csak 40%-át használja a kártyának egy játék hanem az ereje 70-80%-át. Mert pl volt olyan játék ahol az első 10percben alig 30%-on ment a kártya és volt vagy 40fps aztán egyszer csak felment vagy 45-50%-ig a teljesítmény és máris 60fps volt. Tehát mitől függ ez vagy lehetne-e ezt állítani valahol?
-
Jaja nem kell több nekem legalábbis,de volt amikor leesett 55-re is szóval valami nem kóser. Más játék fasza!
Tegnap óta van meg a kártya szóval sokat még nem nyúztam.
-
válasz
B.Á.L.!.N.T #41906 üzenetére
Sose tudtam mire jó. Kapcsolgattam mindent de nem volt sok különbség.
-
Nekem most a legutóbbi driver van fent amit kiadtak és érdekes módon "csak" 60fps-em van a Battlefield 3ban ultrán.
-
Melyik driverrel hozható ki a legtöbb fps egy Asus GTX 760ból?
-
Sziasztok . Zalman z9 plus házba befér a Gigabyte gtx 760? Zotac 660 ti + 17ezer megéri érte nem ? Köszönöm .
-
Srácok. Egy 3 hetes Zotac 660Ti-t dobozában, mennyiért lehet elpasszolni?
-
szab.tam:
Na ezzel a driverrel végigfutott a 3dmark ez jó jel. Még tesztelgetem majd játékkal.
-
-
Felcsavartam a hűtőt 100%-ra és nem volt semmi olyan hangja,egyszerűen terhelés alatt csinálja . Teljesítménye a kártyának játékok alatt amúgy nagyon jó a Grid is röhögve megy ultrán FHD-ban 80-100FPS körül. Szóval nem tudom,majd nézegetem még más játékkal aztán ha marad a hiba akkor gondolom csak a kártya csere segíthet.
-
válasz
szab.tam #41523 üzenetére
1. tápcücörögtetés 3dmark06-tal.
2. nézz olyan játékot, ahol van fagyás, és dx 11->9 kapcsolási lehetőség.
3. különböző driver-ek kipróbálása.
4. tuning vissza, alapbeállítások.1. Most beszereztem egy 650 wattos Corsair tápot, kiderült hogy így is fent áll a hang és bizony a kártya az.
2. Titanfallnál is volt fagyás meg a Griddel ugye. Az új NFS Most wanted hibátlan
3. Megnézem most mit produkál az új táppal aztán megnézzük.
4. Minden gyári órajelen fut.A ramokkal nincs gond eddig is ezek voltak és tökéletesen működtek.
-
Sziasztok. A következő a problémám:
2hete van nálam lassan az új gépem egy Zotac GTX 660Ti van benne és egy FSP Raider 550W (ezek számítanak most). Játék közben enyhe kis zúgás hallható de teljesítményre nem hatott ki eddig, amint kilépek megszűnik. Titanfallnál viszont 10perc játék után ha kiléptem az egész gép lefagyott és csak restart segített. Most a GRID Autosporttal játszottam. Sima 80-100fps aztán egyszer csak megfagyott elment a kép és a jel is és csak az asztalon jött vissza. Mi lehet a baja? Valaki mondta hogy táp valaki azt mondta hogy bőven elégnek kéne lennie. Én már nem tudom mit csináljak. Furmarkkal terhelés alatt semmi baja nem volt a kártyának. Játék alatt zúg valami és ilyen furcsaságok jönnek elő.
-
Sziasztok. A "problémám" a következő:
1hete van nálam durván egy Zotac GTX 660Ti.
Úgy igazából most először játszottam vele. Kb 10perc Titanfall után egy furcsa kis zajra lettem figyelmes ilyen kis zúgás szerű ami néha kicsit kihagyott egy fél tized másodperce. Azt hittem a ventilátornak lehet a zaja mert 50% felé emelkedett. Kiléptem a játékból (egyből megszűnt a zaj) és MSI Afterburnerrel először felcsavartam 60 majd 70%-ig a ventilátort és semmi hasonló zaja nem volt. Minek lehet még hangja a videokártyán? Gondolom más nem zúghatott. Esetleg a táp? FSP Raider 550W,annak gondolom nem kéne furcsa hangokat kiadnia videokártya terhelés alatt. A táp is 1hetes. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest