Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
Sziasztok
Egy olyan gondom lenn, hogy van egy monitorom 1440x900as felbontással de az istenért se tudom az adott felbontást neki belőni. Egy GTX 970rol lenne szó amúgy, próbáltam már régi új driverel először Win 10en most 7en de egyszerűen nem tudom kiválasztani ezt a felbontást. Ha Nv vezérlőpultba be állítom az egyedi felbontást erre akkor sem jo. Dvi-VGa átalakítóval van összekötve ...
Többször újra lett húzva a gép már de semmi.
Valaki tudna segíteni? Előre is köszi -
kona005
senior tag
Helló
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy van-e mód arra, hogy megtudjam van-e még gyártói gari a kártyámra? Egy ASUS ref GTX 780-ról lenne szó. Ezt hogyan tudhatnám meg? Előre is köszi a segítséget
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy meghibásodott ASUS GTX 780-as kártyám (ref) abban szeretném kérni a segítségeteket hogy vajon hogyan tudhatnám meg hogy van e még rá esetleg gyártói gari?
-
kona005
senior tag
Hello
Segitsegeteket szeretnem kerni hogy szerintetek mi lehet a baja ennek a kartyanak?
https://youtu.be/1fgDbidcSO8
Szerk.: bocsi tab-rol vagyok
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy GTX 660Ti kártyám, de most sajnos nincs DVI-VGA átalakítóm így sajnois hdmiovel kell összekötnöm de egyszerűen nem tudom rendesen teljes képernyőre beállítani... Felbontás az FHD de nem túl szép meg nem teljes , erre van valakinek valami ötlete?
-
kona005
senior tag
válasz
szab.tam #41543 üzenetére
Csak viccből mondtam a tapizást
Egyébként kgb bios editor szerint a táblában az 1.212mv a legmagasabb még biztonságos fesz, a gyári 1.175 helyett csak nem akarom tönkre vágni ez miatt a kártyát hosszú távon, mert azért annyit nem ér, de lényegesen gyorsabb min fps-ben 5-6ot is rádob szóval ha lehet így szeretném használni...
(#41545) CJ4567: Most erre mit mondjak
Nálad jó, nálam nem. Ennyi...
(#41544) dani0113: Próba cseresznye
-
kona005
senior tag
válasz
szab.tam #41530 üzenetére
Köszi a választ!
De viszont akkor nem értem az ilyen kérdéseket hogy "csak arra kell figyelni hogy vrm-ek ne melegedjenek túl" meg ez hogy "a gpu és vrm között 15 fok eltérés van" akkor honnan tudják? Vagy rányúlok és megmondom kb mennyi lehet?
(#41539) dani0113: Azt a 337.88-as drájvert nagyon gyorsan távolítsd el a gépről, nekem is 660Ti -om van és nagyon piece of shit kategória volt vele az egész gép, még a win is akadt nem hogy a játék...
335.23 ha nem bétázol bár nekem a 340.43 beta az egyik legjobban bevált drájver a közel múltból
-
-
kona005
senior tag
válasz
dani0113 #41340 üzenetére
A 3,14csába!
Persze hogy elmúlik mivel már nem kap akkora terhelést a kártya. Nem tudom hogy egy hangról beszélünk-e esetleg ha egy rövid videót tudnál róla csinálni akkor az sokat segítene. Amúgy nekem már mindenféle hangot kiadott már mindenféle kártya de soha nem lett egyiknek sem baja, úgy tudom a következő tulajoknál sem.
Lehet h tök másról beszélsz mint én, azért mondom így nehéz megmondani. Eztjólmegasszondtam
-
kona005
senior tag
válasz
Richvargas #41334 üzenetére
Igen, 2 molexet összedugod a tápnak a 2 molexével
-
kona005
senior tag
(#41331) Richvargas:
Nem igazán értem mit szeretnél ebből kihozni
De igen, mind a kettőt rá kell kötni nem hiába van rajta... Egy 6 pin-nek kell lennie a tápodon, minden "értelmesebben" van, a másikat meg az általad linkelt 2molex->6pin vga-val...
Szerk.: Megelőztek!
-
kona005
senior tag
válasz
shadowcam #41317 üzenetére
Egy baja van, AMD
Viccet félre téve, nem gondolnám, monitorozd nézd meg hogy hány fokra megy fel, ha nagyon melege lenne ami szinte kizárt akkor újra indulna... Ha megnézed a kártyád topikját (nem tudom pontosan milyened van) tuti hogy nem te vagy az egyetlen aki ilyen gonddal küzd vagy tapasztalt.
Amikor nekem ilyen bajom volt akkor 14.3-nál tartott a driver azt hiszem, nekem akkor a 13.12 segített de kétlem hogy azóta nem lenne értelmes driver, vagy várjááá de lehet
A kártyádnak nincsen semmi baja ezt 99%-ban meg merném erősíteni mivel, én is és többen is tapasztaltak ilyen hibákat több játékban is (270X,270,7870,7850)
-
-
kona005
senior tag
Ezt kifejtenéd bővebben? Tuti hogy nem lap, egy R9 270-el simám ment majd kiszedtem delután eladtam és beraktam ezt majd jelentkezett a probléma... Elromlott álló helyzetben pár óra alatt álló helyzetben? Giga lappal még nem volt bajom, persze lehet az is hogy neked lesz igazad... Meg kellene nézni egy másik gépben a kártyát... Integráltal meg simán bemegyek a BIOS-ba
Darth-anyán: Köszönöm a tippet, de sajna nem segített
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával küzdök hogy amióta betettem az új karimat egyszerűen nem tudok bemenni a BIOS-ba, meghal a gép a BOOT logonál. Amúgy tökéletesen megy, nincs vele probléma. BIOS reset már volt!
Itt egy vidi a hibáról: [link]
Előre is köszi a tippeket!
-
kona005
senior tag
-
kona005
senior tag
válasz
JackFeryll #41043 üzenetére
Igen nem tudod, de játék alatt írasd ki AB-vel a Core Clock-ot az a tuti vagy GPU-z sensor fül, mert amit ír a GPU-z simán az nem valós, nekem például 1056Mhz-et ír közben meg 1254-re boostol...
-
kona005
senior tag
-
kona005
senior tag
válasz
VoidXs #41020 üzenetére
BIOS-om nekem nincsen jelenleg, vagyis van, csak nem tudok bemenni... Elég hosszú történet...
Annyi a lényeg hogy mikor bekapcsolom a gépet a boot logonál megfagy és várni kell úgy 2 percet vagy 3-at mire túl lendül rajta, meg 3-rom olyan csippanást kell megvárni mint amit az ellenőrzés végén tol... Kérdeztem már itt több helyen mi lehet a baj de nem kaptam rá választ
-
kona005
senior tag
válasz
L1ZRRR #41015 üzenetére
Írtam a játék topikjába, és ott azt mondták ez azért van mert szar az engine-je és csak egy magot használ ki a játék vagy valami ilyesmi... Meg a fizikszből sem tud mindent a GPU számolni ezért végülis igazad volt proci limit a ludas elvileg, de erre nem gondoltam volna, mondom ha egy BF3 multi nem proci limites nehogy már egy Border2 megcsinálja de tévedtem...
-
kona005
senior tag
-
kona005
senior tag
Valahogy biztos meg lehet oldani hogy ne vegye vissza... A menüben még 1254Mhz-en megy... Ha 705Mhz-el is lenne 100FPS-em akkor jó de így elég idegesítő amikor látom hogy 35FPS és 705Mhz-en megy Core...
Ha 35FPS akkor hova az @nyjába spórol?
-
kona005
senior tag
válasz
L1ZRRR #41007 üzenetére
Ha ez ilyen akkor én feljelentem az Nvidiát
Már ne is haragudj de milyen dolog az hogy a fele órajelen megy a kártya játék alatt? Oké lenne ha 250FPS van akkor vegye vissza és spóroljon de így... Nem azért fizet az ember annyi pénzt ki egy kártyáért hogy ne használja, ennyi erővel vehettem volna GTX 650-et azzal is van 30FPS-m
Tiszta vicc komolyan mondom, annyira rámentek már erre a kib@szott fogyasztásra, leszarom azt az 50FT áramot nekem menjen annyin amennyin kell... Beszarás komolyan.
-
kona005
senior tag
Helló!
Valaki meg tudja gyorsan mondani hogy lehet az elérni hogy ne vegye vissza a kártya a GPU órajelet? (GTX 660 Ti). Borderlands 2 alatt csak 705Mhz-ig megy fel, nincs rajta most OC, de néha ilyen 35-40FPS azóval nekem ne takarékoskodjon itt hanem csinálja amit kell
Köszi!
-
kona005
senior tag
válasz
atidzsiforc #40892 üzenetére
Igen, tele van ilyen hibákkal a 7870-es topik, nézz be
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen járok-e de azért felteszem a kérdésem. Úgy egy hete vásároltam egy GTX 660 Ti videókártyát, de a gép a boot logonál meghal vagy 3-4 percig áll ott mire bekapcsol. Se a biosba meg sehova nem tudok bemenni, csak ilyen gépi hang jön belőle mikor a bios gombot nyomom. Úgy kapcsol be, hogy kb 1 perces időközönként csippan 1-et a gép, olyat mint bekapcsoláskor, majd ezt 3-szor megismétli és utána hiba nélkül feláll a rendszer. Minden megy úgy ahogy kell, a kártya jó több órát játszottam vele folyamatosan hiba nélkül. Újra húztam a Win-t is de nem segített. Amióta a kártya benne van azóta csinálja...
Valakinek valami ötlet? Előre is köszi
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy Gainward GTX 660 Ti Phantom-ot újonnan, de valami nem jó vele. Folyamatosan kifagy játék alatt, Far Cry3 , Borderlands 2 is. Mintha OC -va lenne, de nincs rajta tuning. Lehet hogy nem bírja a gyári órajelet?
Már levettem a boost-ot is 1050-re 1137-ről, bios editor-al + feszt is kapott de úgy sem volt jó. Az a baj kis órajelhez nem lehet nagy feszt beállítani. Próbáltam driver reinstallt és Win 8.1-el és 7-el is de sehogy nem jó.Valakinek valami ötlet? Vagy vigyem vissza?
Előre is köszi
-
kona005
senior tag
Jó estét!
Lenne az adatlapomon lévő konfig és egy Asus R9 270 -es karim. Valamiért nem akar elindulni vele a gép, nem bootol be felpörög a venti a power led is ég meg minden de amikor így "csippan" egyet hogy minden oké na az nincs meg csak megy és nincs kép
Csináltam már BIOS reset-et meg CMOS reset-et is, felraktam egy egy új WIN7-et de semmi...
Valakinek valami ötlet?
Előre is köszi
-
kona005
senior tag
válasz
Grave_444 #39923 üzenetére
68-ért megkapod a legjobbat
Annyit meg nem szabad spórolni, ha már 65 van rá
PH!-s tesztet meg hagyjuk, mindenki tudja merre húz a szívük
(#39925) Grave444: Nem igazán akarok vitatkozni veled, de nekem nem csak az számít hogy mennyi FPS van. Lehet annyival nem gyorsabb, de azért normális driverek vannak, nincsenek felesleges szop@sok, mondom ezt ezt úgy hogy egy HD7870-et használok. FPS droppokról ne is beszéljünk.
Volt egy pár NV és AMD karim, de nekem az NV-vel mindig kevesebb volt a gond, sőt nem is nagyon volt... -
kona005
senior tag
válasz
hellboy0415 #39855 üzenetére
Néztem az adatlapodat és bizony el van írva a kártyád, az nem TahitiXT hanem 7870XT. Az előbbi a 7970-ben foglal helyet, tiédben Tahiti LE van.
Nem kötekedni akarok, csupán egy észrevétel
-
kona005
senior tag
válasz
Glassesman #39756 üzenetére
Én lehet inkább a tápra tippelnék, mennyi idős?
Nekem is volt egyszer olyan hogy játék alatt elszállt a rendszer, próbáld ki egy "normális" táppal először.ja most nézem másik gépbe is csinálta, abba is ugyan ez a táp lett áttáve?
NemAkkor, lehet a tényleg a kártya halt meg, az a baj nehéz ezt megmondani, lehet valaki hibaüzenet alapján tud majd segíteni. Ilyenkor ha van 2 gép mehet a lego, próbáld kicserélni az alkatrészeket, és kiszűrni mi a rossz.
-
kona005
senior tag
válasz
nonsen5e #39730 üzenetére
Kivettem az elemet most van kep de a win boot logonal kekhalal es ujraindul. Most csinalja 10 perce ezt a javitott modot vagy mit, meg hsgyom egy kicsit ha nem lesz jo akkor reset vissza a kartya es megprobalom visszarakblni ra az eredeti biost elvileg ezzel a sorral ki tudom valasztani hogy a masodlagos videora nyomja:
atiflash -i 1, mert ha 0 irok akkor rakja az elsodlegesre az en esetemben az integraltra.
-
kona005
senior tag
-
kona005
senior tag
válasz
mumtaz #39712 üzenetére
Sziasztok!
Az a helyzet hogy rossz bios-t tettem fel XFX HD7870-re. 3mat csipod es nem indul el nincs kep. Megvan az eredeti bios de mivel semmi kep igy nem tudom hogy lehetne visszarakni... Ha rakotom integraltal ugy jo lenne? Csak mar nem merem megprobalni nehogy azt is elba...am.
Elore is koszi
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Tud nekem mondani valaki egy olyan BIOS editort amivel lehet egy nem referencia 7870 feszültségét állítani? Leszedtem egyet de az nem volt jó mert csak referencia kártyákkal volt jó.
Előre is köszi
-
kona005
senior tag
válasz
BomiBoogie #39080 üzenetére
Gondolom a Custom Install nal ahol ki lehet valasztani mit tegyen fel.
-
kona005
senior tag
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Egy GTX 580 hol van teljesítményben egy HD 7870-hez?
-
kona005
senior tag
Helló
Csupán arra lennék kíváncsi hogy egy HD 6970+X4 955-re elég lenne-e egy FSP 500-60GHN típusú táp?
Ha nem akk 6950 lesz...
Előre is köszi -
kona005
senior tag
Helló
Arra lennék kíváncsi hogy mi a különbség a GTX 560 és a GTX 560 Ti között?
Meg tudná nekem valaki mondani?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest