- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ditoo0225
aktív tag
Sziasztok.
Felraktam az új Game Ready Drivert. Azóta minden bekapcsoláskor újra megpróbálja felismerni a videókarit és mindig kéri az élményidex újrakalkulálását, ami ezt az eredményt adja :
Mi lehet a hiba ? Eddig 7,9 volt minden, de most ezt 1esnek minősíti. A gép is lassabban tölt be illetbe ha meg akarom nyitni az Experience-t kidob egy errort, de ettől függetlenül megnyitja.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #52453 üzenetére
Format C lesz mert nincs semmilyen fájl ami használná a VGA-t és semmi nem talál semmilyen kártevőt.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Balathruin #52451 üzenetére
Sajnos egy program se talál semmit. Egyedül a Junkware Removal Tool segít, mert ha azt lefuttatom abbahagyja. De csak átmenetileg, aztán random elkezdi megint csinálni :S
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Ditoo0225 #52425 üzenetére
Erre valaki ? Azóta is csinálja, kipróbáltam már rengeteg fajta vírusirtót, kártevő eltávolítót amiket ajánlottak de ugyan úgy csinálja. Nem fut semmi, de 90%on pörög a kártya. Nem tudom mi lehet a hiba, valakinek ötlet ?
Szerkesztve: Semmi nem használja a GPU-t, azt is megnéztem programmal. Nincs 1% amit a gépnek jelenleg használnia kellene és ennyit is ír. De mégis pörög most már a CPU is 50-60 %on :S
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Oliver8602 #52438 üzenetére
Gigabyte. Legjobb a hűtése az összes közül
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #52436 üzenetére
Megnéztem, de így is csinálja. Leszedtem az ajánlott irtókat és úgy is csinálja.
-
Ditoo0225
aktív tag
Sziasztok.
Bekapcsoltam a gépet és feltűnt, hogy hangosabb mint szokott lenni. Akkor vettem észre a képen látható eredményt :
Semmi nem fut a háttérben, semmit nem telepítettem mostanában. Eddig nem csináta ezt. Valaki nem tudja miért lehet ?
-
Ditoo0225
aktív tag
Sziasztok. Raktam egy új win7 64bit rendszert a gépre. Amint felrakom a vga drivert a gép a Windows toltokepig jut onnan nem megy tovább. Ha tovább is megy (50bol 1szer ha...) akkor azt írja a kártyára h a rendszer Letiltotta mert hibát jelentett. Tudtok erre valami megoldást?
-
Ditoo0225
aktív tag
Sziasztok. Tegnap ujratelepitettem a gépet win 8.1el. A Kártyát felismerte, de 43as hibakodra hivatkozva letiltotta a rendszer mondván hibát jelentett. Drivert próbáltam CD-ről is és letoltesbol is de a hiba nem szűnt meg. Gondoltam rakok új wint, egy win7 ultimatet. A hiba ugyan úgy megvan, most már néha elmennek a színek is.Érdekesség, hogyha kiveszem a Kártyát akkor is csinálja, hogy nem enged felbontast állítani és elmennek a színek és pixeles lesz. Valakinek van valami ötlete? Előre köszi mindenkinek a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest