- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trancemusic
senior tag
válasz
Redneck #44770 üzenetére
Az teljesen jó érték.
Nálam gtx770 11.800-ra leszipkázza a 650-es fsp raidert. 50amper terhelhetőség mellett.
Egyenlőre nincs ötletem.
Ilyet utoljàra P3-as gépen láttam. Ott a kevés rendszer és/vagy vga memória miatt. (384 mb ram/64 mb vram cal of duty közben csinált ilyet. )
A játékok indítsd low grafikai beállításokkal,lehető legalacsonyabb felbontásban.
Na akkor is azt csinálja a gép??? -
trancemusic
senior tag
válasz
Redneck #44768 üzenetére
A 12 voltos ágat figyeld aida-val úgy,hogy a gpu is legyen kipipálva mikor elindítod a stresszelést!
Hdd-t nem muszáj.
Nekem gyanus hogy procid most jobban izzad mint eddig,mivel a mostani vga-d klasszisokkal gyorsabb mint az előző...
3-4 mv ingadozás terheléskor sztem még belefér. -
trancemusic
senior tag
válasz
Redneck #44762 üzenetére
Rájövünk mi a gáz nyugi.
Írjál más topicba is már javasoltam...
Egyszer egy hét kínlódás után sikerült újonnan vásárolt vga-at működésre bírni.
3d-ben nem működött.Nem fagyott le a gép,csak töltött...
Akár 1 órán keresztül.
Régi volt az alaplap,riva tuner programban a sideband adress kikapcsolásával hibátlanul működött több évig.
Erre még szervizbe sem jöttek volna rá.
Bios frissítést nem mertem még akkoriban az alaplapnak csinálni,nehogy tönkremenjen. (Van vagy 10 éve)
Apropó!!! Alaplapon frissítettêl már biost?
Vga sokkal újjabb mint a lap? -
nonsen5e
veterán
válasz
Redneck #44762 üzenetére
Én arra gondolok (aztán lehet szépen elbeszélgetünk egymás mellett), hogy pl. előző 650Ti Boost kártyámon a referenciaérték 980/1033 volt, a gigabyte verzióján 1033/1098 a normál/boost clock. Erre húztam még rá vagy 70mhz-et így lett 1100/1160 körüli, viszont ugyanezekkel az értékekkel a programok 1240 "boostboost" órajelet mutattak.
-
-
fbeni91
tag
válasz
Redneck #44718 üzenetére
Tök egyszerű a probléma! Haveromnál is ez volt! 3-4 órát görcsöltünk rajta mire rá jöttünk!! Csak szimplán OCCT progival teszteld a CPU-t!!! egy idő után fel fog ugrálni magas hőmérségletre. és egyből le fogja "baszni" a procit P1 szintre! Nekünk is ez v olt! ez azt jelenti h Nem bírja el a cpu hűtő a procit! túl melegszik néha néha!!! hírtelen! Probáld meg a progival! hátha elő jön neked is! ha igen akkor pasztázás 50% h segít. ha nem akkor nagyobb cpu hűtő kell rá! Üdv. Rem tudtam segíteni!
-
trancemusic
senior tag
válasz
Redneck #44718 üzenetére
Hallod,mêgegyszer megnêztem a grafikont,jól láttam előszőr!!!
Cpu usage 64-ről lesz 0!
Fps-ed 96 körüli,az is 0!
Gpu voltage 1.134-ből lesz 0.97!
Lényeg:procid leáll,vga visszaveszi az órajelet (valszeg 2d üzemmódra vált )
Az fps-t a fraps nevű progival mérd! Game közben láthatod a képernyő kiválaaztott sarkában. -
trancemusic
senior tag
válasz
Redneck #44723 üzenetére
Hopp,elnéztem eggyel!
Látom ez se használ még két magot sem,nemhogy 6 vagy8-at.
Hahaha!!!! Ha8 magos procid lenne ezt látnád:cpu usage 18-20%
Nem is venne i5- öt senki játékra,ha 8 magot használnák a gamék! Még a phenom2 x6 is megszorongatná!!!
Bocs hogy elkanyarodtam...
Neked nagyfokú fps droppod van,amiért nem az elavult ata ill.sata winyó,és nem is a cpu a ludas!
Kiindulópontnak ez jó.
Sajnos ...gom sincs mi lehet a baja a vga-nak! -
Tarill
őstag
válasz
Redneck #40427 üzenetére
hát most nem azért de a 750Ti egyetlen játékban sem veri el a 760-at... nem tudom kinek mi a fontos de nekem az az elsődleges
nem holmi 10-20w fogyasztáskülönbség.... (sok ember megveszi a butított procikat amik 20w-al kevesebbet esznek meg alul feszeli mint a barom a vgakat meg stb hogy "spóroljon" jajj de jó azt máshol a lakásba megy a 20 éves hűtőláda vagy egy égvefelejtett villany megy dupláját pazarolja mint amit nyer a gépe herélésén...)
-
-
Buci21
addikt
válasz
Redneck #28962 üzenetére
eddig volt mind2, és csak rossz beállításokkal tudtam előcsalni microlaggot, mind a GT 240-en, mind az 5770-en, mind a 6870-en
Am a Matrox G400, nah az nem microlaggolt, de komolyan, ennyire megbízható kártyám egy sem volt még, most adtam el valami retrománnak netezős gépbe... szerettem, de még mennyire
-
Buci21
addikt
válasz
Redneck #28960 üzenetére
nekem HD 6870-el nem jött elő, pedig szerinted pont azzal kellett vna neki látnia. A micro laggot elő tudom idézni, ha túl magasra emelem a PCI-E sín órajelét, vagy Asyncen hagyom, azaz pl AM3 platformon 220mhz az "FSB" és 100mhz a PCi-E, akkor látható, ha 110mhz a PCI-E, akkor én úgy vélem, hogy eltűnt. (FSB/2 elven adja meg default az AM2-->AM3+ a PCI-E órajelét). De a friss OS és a tuning visszavétele segíthet.
-
agressiv
addikt
válasz
Redneck #28353 üzenetére
Ahogy láttam máshol a kommenteket épp azon akadtak ki, hogy a felét sem hazsnálják a 8 GB-nak. NEkem 1366-osom volt 6GB rammal és akármivel játszottam, sosem votl olyan, hogy ajkár a 4GB-ot is elérte volna. XP alatt aztán főleg,d e perszea BF3 és hasonlókat 7 alatt játszottam, csak amiatt tartottam a hetet is..
-
agressiv
addikt
válasz
Redneck #28270 üzenetére
Értem én, de hová jukad ki a világ, ha már egy fórumban is arra bíztatják az embereket, hogy csesszék át akit csak érnek.
A te magánügyed, hogy mit mondasz, de másoknak nem kellene arra buzdítani senkit, hogy hazudjanak és reklámozni sem kell.
Tessék ezen elgondolkodni.
-
Buci21
addikt
válasz
Redneck #28239 üzenetére
nem, de ettől a kártyának fizikai károsodása nem lesz, ha a hőmérséklet nem megy kb 75-80C fölé, amit nem tartok valószínűnek load alatt sem. Garival megpróbálkozhatsz, max mondanak vmit, netán szerviz. Csak ne hagyd, h kártya nélkül hagyjanak, mert ha 1 hónapra beveszik "bevizsgálni" akkor az ciki...
-
Buci21
addikt
válasz
Redneck #28237 üzenetére
és most van? mmint most más játékokkal? ez a GTX460 az adatlapodról?
"Nvidia control panel. Manage 3d settings -> power management mode, change to adaptive." - egy fórumon találtam, nézd meg, hátha ennyi csak a gondplusz a PCI-E-re csekkold az energiagazdálkodást, és nem vagy egyedül, másnak is volt már, h nem állt vissza, ha a kártya húzva volt. próbáld ki stock órajeleken, hátha.
-
törölt tag
válasz
Redneck #18850 üzenetére
Csak egy rövid szóra, aztán nem szállok vitába. Erre akár a nyakamat is tenném. Nálam a filmlejátszás nem a legfrissebb codec-pack feltelepítéséből áll. Kifejezetten a képminőség az elsődleges szempont (99%-ban 1080p; 1% 720p; 0% egyéb). Olyan scripteket használok, aminél i5-ös CPU alatt nincs folyamatos lejátszás 1.78:1 képarányú filmeknél (2.39:1-nél igen). Nincs az az épeszű HTPC konfig, amelyikben nVidia kártyára épülne. Ennek egyszerű magyarázata a képminőség különbség. Ez nem ízlés kérdése, szimpla tény, hogy jobb képe van az AMD kártyáinak.
-
Alister71
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest