- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Chosen #75343 üzenetére
Alapesetben ezt csinálják a félpasszív kártyák is. Külső programok nélkül. 50-60 fokon kapcsolnak be és csak 30-35 fokon ki.
Persze ha mindig 58 fok közelében lenne a hőfok, akkor így is ki-be kapcsolna. Inkább valami egyedi profil kéne, ami mindig pörgeti. Mondjuk az is kérdés, hogy mi tartja 58 fokon. -
-
MK VII
veterán
-
nonsen5e
veterán
válasz
Chosen #50497 üzenetére
A VRM-ek környékén a hátoldalon nincs szintén valami elszíneződés?
Elég csúnyán néznek ki, de így képről nem tudnám megállapítani, hogy megfőttek-e a levükben, vagy tényleg csak ráömlött és rászáradt valami.Én megpróbálnám első körben letisztítani azt a sok szennyet megfelelő anyaggal (izopropil alkohol).
-
DanielLong
senior tag
válasz
Chosen #37750 üzenetére
Más kérdés: Van bármilyen lehetőség Fermis kártya (GTX 460 768MB) ventilátor fordulatszám karakterisztikáját/görbéjét BIOS flash-el módosítani? Valami olyasmi szerkeszthetőségre gondolok, mint az Afterburner, csak BIOSból. Azért kellene, mert az AB kifagyaszt rengeteg játékot, így pont ott nem tudom használni ahol kellene.
Amit linkeltem, ott látok egy fan speed vagy hasonló fület a programban, gondolom az alatt lehet a mostani biosod venti használatát módosítani. Lehet, hogy én nézek el valamit, vagy félreértelek, azt hittem, a mostani biosod venti vezérlését szeretnéd módosítani.
-
DanielLong
senior tag
válasz
Chosen #37734 üzenetére
Guglival ezt találtam, sajnos nem vagyok a témában járatos, valaki hozzáértőbb is írhatna. How to edit your graphics card bios?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Chosen #19147 üzenetére
Ha a GPU hibázik, akkor általában kifagy vagy kékhalál, ha a vram, akkor csíkoz és egyéb képhibákat csinál.
Hege1234: Ha már a win betöltés előtt csíkoz, akkor ott hardveres hiba lesz.
Hunter2: Annyit mindenképpen megér a csere.
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ: Régebbi driverrel is csinálja, ha visszateszitek? Esetleg megpróbálhatjátok ideiglenesen csökkentei az órajeleket és megnézni, hogy ahhoz mit szól a kártya.
Repsol600 : Mivel 6950-ről van szó ez teljesen reális és normális. Persze attól is függ milyen hűtő van rajta, ha ref, akkor nincs min meglepődni. Ahogy látom szépen teker a propeller rajta full terhelésen.
ReKzZz: A legtöbb esetben nagyon, mer csak 2 magos proci és az újabb játékoknak kell a 4 mag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest