- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DPISTI00
csendes tag
Sziasztok!
Geforce GT 630-om van. Asus Strix 960-ra akarom cserélni. Azt olvastam, h a 960 a DirectX 12-t használ. A gépemen 11.2 van. Amiatt fog működni a 960 majd?
-
DPISTI00
csendes tag
Sziasztok!
A monitoromon a max felbontás 1366x768. GT 630 2GB DDR3 kártyám van, de lecserélem. Gigabyte r9 280-at néztem, de azt mondták, hogy felesleges. Annak a max felbontása 4096 x 2160. Ha ezt a kártyát venném akkor a monitoron tudnák állítani nagyobb felbontást vagy akkor is az 1366x768 lenne a max? -
DPISTI00
csendes tag
válasz
nonsen5e #45669 üzenetére
Köszi a választ! A GTA 5-re fejleszteném bár még a hivatalos gépigényt nem ismerem. A felbontással kapcsolatban nem vagyok képben. Nagyobbra nem tudom állítani ez a max. Akkor felesleges ekkorát venni nem? Tudnál ajánlani másik típust, ami jobban megy ehhez a felbontáshoz?
-
DPISTI00
csendes tag
Sziasztok,
Videokártyát váltanék. Gigabyte R9280 3GB DDR5-re gondoltam. Most GT 630 2GB DDR3 van.
Gépem adatai:
I3 3220 3.30 GHz. 8GB RAM
Ehhez jó lenne az R9 280? 1366X768-as felbontásban használható? Hogy milyen alaplapom van az számít?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest