- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goamantra
tag
nvidia vezérlőpultban létrehoztam (végre) egy 60hz-es "egyedi felbontást".. jónak tűnik a kép. ugyanolyan(!) mint 75hz-en..
viszont játék közben nem tudom ezt használni, nem látja ezt a custom beállítást a game (59hz et ír, meg 74et) .. nemtom miértgoogle ilyet dob ki > "59hz bug on nvidia driver" ?! ez valami nagy szívás lesz
-
Hardver Arc
senior tag
A hőmérséklet rendben volt de közbe átkötöttem alaplapi kártyàra ott is produkál fura dolgokat csak nem ilyen durván..
Viszont most elkezdtem a memtestet hàtha memoria 1
Pass lefutot fent hagyom egész éjszakára.De én a tàp hibára gyanakszok még esetleg alaplap..vagy a win 10 de arra legkevésbé.
-
Csupingo
veterán
Ezekkel kerestettél bányászvírust: Hitman, Roguekiller, Adwcleaner, Malwarebytes? Nvidia driverben nézd meg az energiagazdálkodást. Ha adaptívon van, akkor tedd át optimálisra. Lehet, hogy kis gépigényű a játék és időnként visszavesz a kártya. A win energiagazdálkodás is lehet teljesítménycentrikuson? Nem használsz v-sync -et? Lehet, hogy amiatt ugrál le 30 fps-re is. Ha semmi se jön be, akkor pár régebbi drivert is próbálj ki.
-
Vakegérke
félisten
Egyet hadd mondjak: AdwCleaner.
-
drew32
újonc
Nem sajnos egyikkel sem volt gond az ab törölve lett a real-t leállítottam ugyan úgy fent áll a probléma.
Jelenleg teljesítménytesztre hagyatkozva első teszt (3részt néz a játék) 55fp (ez a normális ennek kéne lennie, egy ideig van is (30s)) 40fps 38fps. 2. teszt közvetlen utána 27 22 17 fps. 3.at nem is akartam látni .
Ja igen az ajánlott drivert feldobtam semmi változás.
Bármi ötlet? -
quailstorm
félisten
Elvittem suliba a videokártyát, 3 órás teszt OK... (Unigine Valley, heaven, FurMark felváltva)
most tápot cseréltem, ha ez elfogy akkor külső segítség kell
RAMot még kiszedem visszarakom
egy modullal az a baj hogy 2GB nagyon kevés egy emulátorhoz, vagy Chrome+A8, a hibát se tudom előidézni -
quailstorm
félisten
Most futtattam egy Unigine Valleyt mediumon 1600x1200-ban. 1168 pont lett. 17%-os alap venti fordulat mellett kúszott fel 68°C-ig. De ennyi terhelést egy áruházas BayTrail tabletre is tervezett játék vagy egy Android emulátor nem ró rá. Az megáll nagyon max 65°C-nál.
Ma is többször újraindult vagy lefagyott játék közben pedig. A többször az 8-at jelent.
Ha nem írta volna gyakran nV driver összeomlást mielőtt az egész OS megborult volna még csak nem is gondolnám, hogy táp.Én már semmit se értek. Hol videót veszek föl, hol egyszerűen egy ilyen rebootnál a Win8.1-re ütésnél azonnal rebootol megint.
Megpróbálom ma tesztelni, de gyanús hogy nem lesz 6PIN-es VGA.
-
sszemtelen
őstag
Köszönöm a válaszod!
A játék amivel legtöbbet játszom 2013 eleji, szóval az nem gond. Néha becsúszik egy kis GTA V, de ritkán már..Igazából a fő kérdés még mindig az hogy mennyire esne vissza a teljesítménye ha nem egy, hanem két FHD monitort kellene hajtania, viszont játékok közben is csak az egyiken menne a játék, másikon desktop/zene/böngésző.
Nem szeretnék én két monitoron játszani. Vagy egy, vagy három, de két monitoron engem kifejezetten zavar
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest