- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcgamer01
senior tag
válasz
TaylorXIII #39626 üzenetére
Egy 80gb-os Ide HDD egy szilikon bill a HD3870 és 2mátyás.
-
mcs
veterán
válasz
TaylorXIII #39598 üzenetére
128 bites, DDR3as HD 6670 sokkal lassabb lesz a HD 3870nél, meg úgy egyáltalán bármilyen más 256 biteshez képest. Mindenképp DDR5öst nézzen, ha már új kártyát vesz, mert úgy nem fogja véletlen meglepetés érni. Anno a HD 4670et is kihozták a 9600GTvel azonos szinten, holott a kettőnek nem sok köze van egymáshoz, és ez személyes tapasztalat. Nem egy játékban van hatalmas előnye a 9600GTnek a 256-bit miatt.
-
pcgamer01
senior tag
válasz
TaylorXIII #39598 üzenetére
Most megvan a 3870 és csak úgy érdekelt hogy mik vannak.
Néztem is egy Asus GTS250-et ami 1Gb-os legalább arra lecserélem.Megéri szted? -
pcgamer01
senior tag
válasz
TaylorXIII #39596 üzenetére
Köszi!
8800-as szériával csak az a baj hogy csoda hogy még működnek -
nonsen5e
veterán
válasz
TaylorXIII #39560 üzenetére
Igen, közben rájöttem, meg eszembe jutott ez: [link]
-
tomrRRR
senior tag
válasz
TaylorXIII #39542 üzenetére
Rendben köszi szépen
-
tomrRRR
senior tag
válasz
TaylorXIII #39538 üzenetére
Jólvan okés
Használtat garanciával vagy inkább full újonnan vegyem meg? Van olyan probléma, hiba videókártyánál hogy még garanciába se tudják megjavítani, kicserélni?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
TaylorXIII #39531 üzenetére
Köszönöm segítségeteket, lehet hogy akkor gyűjtenék egy ilyenre szerintetek : Sapphire 7790
-
nonsen5e
veterán
válasz
TaylorXIII #39531 üzenetére
Igen, így van, drivereket jobban csinálják, sűrűbb fixek, updatek, kevesebb problem. Na de azért mostanában már jobb a helyzet.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
TaylorXIII #39528 üzenetére
Memóriát nem kell nézni ?
Akkor ez a legjobb a piacon amit linkeltél: http://ipon.hu/webshop/product/msi_n750_tf_1gd5_oc_gtx750_1gb_gddr5_pcie_____34.000_ft_erteku_in_game_kupon____daylight/586349 ? 30kért
-
tomrRRR
senior tag
válasz
TaylorXIII #39526 üzenetére
Kérhetném akkor segítségedet mert hót hülye vagyok e terén.
Mit kell nézni videókártya vásárlásnál? Órajel? GHZ? Sebesség?
Illetve az ATI vagy az Nvidia a jobb? -
perfegor17
senior tag
válasz
TaylorXIII #39517 üzenetére
Igen itt most az a kérdéses hogy elindul a 2 kártya együtt vagy nem.Meg hogy mekkora táp kéne hozzá? hd6870,hd6850,fx-8120,asrock 970 extreme 3
-
RaZroX
addikt
válasz
TaylorXIII #39373 üzenetére
kimeneti oldalnak és a hűtésnek is. GT440-et néztem ki hardveraprón, használtan vennék kártyát minél olcsóbban. A lényeg, hogy egy 9600GT szintjét hozza minimum. AMD-ből a HD 4XXX feletti kártyákat nem támogatja az alaplapom (...). Tehát nvidia-nál maradnék.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
TaylorXIII #39387 üzenetére
Nem zavar csak nem tudtam hogy van ilyen,így még ventilátorai is kímélve vannak néha
-
dobostorta
tag
válasz
TaylorXIII #39380 üzenetére
R7 260X 2GB GDDR5 OC (11222-06-20G)
ez van a számlán, ez elvileg a kisebb órajelű
-
Pityu.
nagyúr
válasz
TaylorXIII #39380 üzenetére
Tehát akkor ne foglalkozzak vele,nem lesz baja a kártyának?
-
dobostorta
tag
válasz
TaylorXIII #39376 üzenetére
Igazad van, tényleg a kisebb órajelűt vettem, de megnéztem a számlát és tényleg ez szerepel rajta, szóval legalább azt kaptam amit kifizettem.
De azért érdekes, hogy OC-nak van feltüntetve a kártya, egy "laikus" azt hinné ez még magasabb órajelű kártya, mint az AMD referenciája, erre még alacsonyabb. (1050 Mhz < 1100 Mhz)
Szerintetek felhúzhatom ezt az alacsonyabb órajelűt, a Sapphire ugyanilyen magasabb órajelű kártya értékeire, ha jó a házam hűtése?
Elvileg annyiban különbözik a magasabb órajelű kártya, hogy hőcsöves a hűtése, de az enyém nem nagyon meleg játékok közben, ~67-70 fokig megy fel.
-
Andrejka
csendes tag
válasz
TaylorXIII #39309 üzenetére
Mai világban bármi elképzelhető.
Bár nem volt LE-ként megjelölve.
Igaz, hogy -90MHz mag frekvenciánál már stabil és nincs érezhető hatással a teljesítményre, csak idegesítő, hogy kifizet az ember +10-20k-val többet és veheti vissza a teljesítményt. Akkor már egy alap gtx770-et is vehettem volna.
Érdekes, hogy ez a jelenség kizárólag játékoknál és dx11-en, maxra rakott beállításokkal jön elő. 3DMark-ban és 3DMark11-ben OC-re húzva, Extreme settingsen semmi gond nincs a karival. Ugyan csak nincs gond DX9-es, DX10-es játékokkal maximális beállításokkal, egyáltalán. -
törölt tag
válasz
TaylorXIII #39180 üzenetére
Na ezt én is szeretném tudni...Miért nem pl. Gétéix Hétnyócvan?
-
scope2007
addikt
válasz
TaylorXIII #39175 üzenetére
és akkor minek fórum? ennyi erővel mindenki googlezza ki a problémáját, meg amit keres.
elsőnek beoltasz, hogy mennyibe telne használni a googlet, utána meg írod hogy konkrétan nem tudod ennyiből..
vicc
amúgy fogalmam sincs milyen vga lehet, azért is linkeltem be, nem konkrétan a pontos típust kértem igazából, hanem a márkát elsőnek..6950-t megvettem azóta nem is nézegettem semmilyen vgat, azt se tudom melyik a legerősebb ma pl.. stb stb
-
suhi84
tag
válasz
TaylorXIII #39149 üzenetére
Na neeee. Az van ráírva a kártyára.
-
suhi84
tag
válasz
TaylorXIII #39147 üzenetére
Na várj lemaradtam vmiről vagy már az olvasás sem megy.
Nem a kártya ítpusát kérdezted?Konkétan ez és innen
http://www.aqua.hu/asus-geforce-gtx660-dc2-2gd5-gddr5-pciexpress-ajandek-assassins-creed-iv-jatek-188549.html -
suhi84
tag
válasz
TaylorXIII #39144 üzenetére
ASUS GTX660 DC2 a kártya és csak adapter volt hozzá ahogy írtad.
-
válasz
TaylorXIII #39142 üzenetére
Tudom. A gariztatás folyamatára gondoltam.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TaylorXIII #39053 üzenetére
...mert abból is lehet később SLi-t csinálni.
-
szlovibuki
tag
válasz
TaylorXIII #38962 üzenetére
Szerintem a gép konfigja teljesen felesleges a probléma megoldásához.
(de ám legyen: Core 2 Duo 2.6 GHz, 2 v 4 GB RAM (nem az én gépem, nem foglalkoztam a konfiggal))
Rivaul: kábelek rendben, előzőleg is volt benne kártya, azzal tökéletesen működik, beleraktam még azért egy 3. kártyát, ami van nekem itthon azzal is hibátlanul működik.
Superhun: Kattanásig benyomtam, kábelek rendben, beleraktam még azért egy 3. kártyát, ami van nekem itthon azzal is hibátlanul működik.
-
Rivaul
addikt
válasz
TaylorXIII #38965 üzenetére
A józan eszem adtam érte cserébe így annyira nem irigylendő
-
senzaj
senior tag
válasz
TaylorXIII #38916 üzenetére
total90-nek
-
senzaj
senior tag
válasz
TaylorXIII #38912 üzenetére
Ilyen alsóbb kategóriáknál általában az amd dominál.
Én 7750-et mondanék, de attól függ.... Milyen konfigba menne? -
zoli58
tag
válasz
TaylorXIII #38808 üzenetére
Lap még nincs, még az egész tervezőasztalon van, csak a ház kézzel fogható (40€-ért vettem e-bay-en)
Való igaz, és nem tudom, miért a legelsőt javasolják, valszeg azért, mert az egyedül, ami 16x sebességű, így a leggyorsabb.
De ha elég a 3.0 x8, akkor a terv meg tud valósulni.
Persze olyan lapot kell keresnem, ahol a slot-ok kiosztása ennek megfelelő.
(Jelenlegi jelöllt a GB G.1 Sniper Z87, mert az onboard hangja is ígéretes, tehát megspórolható lenne a hangkari) -
zoli58
tag
válasz
TaylorXIII #38806 üzenetére
IGen, 1150-es lapról van szó és Stacker 830-as ház, felső táppal.
Azon agyalok, hogyha az egészet megfordítom, (mivel alaplapi tálca hátfallal együtt kivehető és megfordítható 180 fokkal)
akkor a proci kerül alulra, a hátfali légkivezető bevezetővé válna, a vga pedig jó lenne ha felülre kerülne a legfelső 16hosszú, de valójában csak 8x-os slotba, mert akkor a bordái felfelé néznének és a felső kivezető venti + a táp ventije akadály nélkül elszívnák róla a meleget. Erre rásegíthetne, ha kell, egy oldalsó befúvó venti.
Alul meg a procihűtő és a HDD közé raknék még egy 140-est, ami színá el a prociról és egyben fújná ki elöl.Ha hagyom a rendes helyén, akkor a többi kártya miatt, ami így fölé kerülne, nem tudna rendesen eltávozni a hő. Ugyanez van, ha eredeti felállásban van a helyén, mert a meleg fölfelé akar menni, de nem tud, mert ott a kártya maga, venti meg nincs, de ha lenne sem tudna egyértelmű, egyirányú légáramlást generálni
az aktív hűtésű kártyától meg tartok a zaja miatt
-
Rivaul
addikt
válasz
TaylorXIII #38803 üzenetére
Ezt nem tudtam. Bár nincs 3.0 cuccom így nem is vagyok ennyire tájékozott. Azt hittem számít ezen a téren is de ezek szerint nem. Thx
Ebben az esetben viszont még biztosabban állíthatom hogy megfelelő lesz a dolog.
-
fotobolond
tag
válasz
TaylorXIII #38779 üzenetére
Köszönöm a részletes, mindenre kiterjedő választ, Ahogy nézegettem a Galaxy kártyája még nem kapható, emellett pedig találtam egy számomra ismeretlen céget a KFA2, akik szintén hasonló kompakt méretben gyártanak GTX 750-t. Ez is elvileg beszerezhető.
http://www.kfa2.com/700series.shtmlRadeon vagy Nvida számomra is mindegy, Valószínüleg azért döntök a 750 mellett mert talán ennek a kártyának van a legkevesebb energiaigénye a GT-640-t leszámítva. Mivel az Optiplex tápja nagy korlátot szab (305W), így ez most ebben az esetben a legfontosabb szempont.
-
fotobolond
tag
válasz
TaylorXIII #38756 üzenetére
Amennyiben fogyasztási oldalról nézzük mennyire birkózna meg a Dell 305W tápja (GT-640, GTX-750, HD7770 és R7-250) ezekkel a kártyákkal?
Az még hozzátartozik, hogy elsősorban képszerkesztés, grafikai munkát végzek és elvétve játszom, akkor is unaloműzésként max 1-2 hónap, aztán hosszú ideig semmi. A kiváncsiság viszont szokott hajtani, hogy milyen az adott játék és kipróbálom a demo verziót, éppen ezért próbálom a lehetőség mellett a legideálisabb választást megtalálni.
-
fotobolond
tag
válasz
TaylorXIII #38756 üzenetére
Max 17cm hosszúságú kártya fér el. A külföldi vásárlás még nem is lenne probléma. Radeon HD-7750 eseténe van olyan modell ami nem kér külső tápcsatlakozást?
Eredetileg én is GTX-750ben gondolkodtam, mert a teljesítményen felül az fogyasztása is nagyon kedvező volt. Sajnos az Asus kártyája nem fér be.
Ami még fontos szempont, hogy nem tudok neki külső tápcsatlakozást adni, mivel a Dell tápját nem olyan 1x kicserélni, illetve a gép sem érne már annyit.
-
SirAlo
aktív tag
válasz
TaylorXIII #38706 üzenetére
En nem talaltam ilyen opciot, de a 3D resznel alapertelmezettre allitottam es mostmar nem irja, kosz
-
d1abLo
senior tag
válasz
TaylorXIII #38523 üzenetére
xfx 7850 2gb (double dissipation van ráírva) de a dobozán most néztem hogy írja hogy kell mindkettő (vagy minimumnak írja )
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
TaylorXIII #38516 üzenetére
Köszönöm, Én is néztem ezt az oldalt és fel is tűnt, hogy a desktop változatról szól a leírás. Akkor ezt passzolom is.
@Lenry
Javasolni fogom az ismerősnek, hogy ha nem fontos szempont a mobilitás, akkor egy asztali géppel jóval olcsóbban kihöhet. -
oceanrush
senior tag
válasz
TaylorXIII #38460 üzenetére
portre mod, (3x2160)x3840
-
oceanrush
senior tag
válasz
TaylorXIII #38457 üzenetére
mobilarena senior tag, prohardver ujonc
es termeszetesen max felbontason tolnam (6480x3840) a cel pedig a world of warcraft
-
robogos10
senior tag
válasz
TaylorXIII #38457 üzenetére
Szerintem nincs ranghoz kötve a tudás
-
DataTraveler
tag
válasz
TaylorXIII #38452 üzenetére
Windows 7 Ultimate 64bit és a legfrissebb 332.21-es 64bit-es GeForce Driver.
-
raven12
senior tag
válasz
TaylorXIII #38440 üzenetére
Úgy nézem, hogy a Vari-Bright volt a titok forrása, kilőttem, most jó. Köszönöm!
Win7 amúgy.
-
hellboy0415
aktív tag
válasz
TaylorXIII #38419 üzenetére
VRM a vram tudom melyik.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
TaylorXIII #38415 üzenetére
Ezt megpróbálom!
A 8600GT jelenleg a gépben van. Jelen állás szerint csak azzal a kártyával megy a monitor.
A kari egyébként PCI-E x16
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
TaylorXIII #38413 üzenetére
Azt nem tudom.
Akkor azt kéne csinálni, hogy a BIOSban beállítom elsődleges videókezelőként az integrált videókártyát.
Kilövöm a gépet, berakom a 6450et és benyomom. Aztán lássuk!Most a gép a 8600GT kártyával megy, ahhoz pedig alkalmazni kell DVI - Dsub adaptert, mert a kártyán csak 2 DVI csatlakozó van.
-
csababarca
őstag
válasz
TaylorXIII #38156 üzenetére
Nah most legyek okos
Hétfőn jön a kártya is,meg az átalakító is.Gondolom a kártyához lesz beüzemelési leírás, abból kiderül hogy mi kell neki,remélhetőleg.
Kettő van igen:
Szóval ezt a kettőt beledugom és kész?
-
crysis88
tag
válasz
TaylorXIII #38123 üzenetére
De hol latod azt hogy én egy szóval is említettem neki hogy FHD-ban játtszon?
Csak felhoztam példának egy barátomat akinek FHD-ban is elég egy HD 7770 amiből szerintem az következik hogy HD-ban is elég kell hogy legyen -
crysis88
tag
válasz
TaylorXIII #38120 üzenetére
Azért FHD-zunk mert leírta hogy milyen monitorja van BenQ GW2760HS aminek a felbontása 1920x1080.
De mint mondtam haver HD7770-el simán elvan FHD-n , úgyhogy szerintem neki is elég lesz
-
parkasz
senior tag
válasz
TaylorXIII #38113 üzenetére
Olyan kártya kell, ami notebook mellett egpu-ként tud menni a saját kijelzővel, tehát optimus driver kell hozz. Nem feltétlenül kell erősebb, csak minél kisebb legyen. Az 650 jó is lenne, de az valami miatt egpu-ként nem működik rendesen.
-
pcgamer01
senior tag
válasz
TaylorXIII #38113 üzenetére
erősebbre gondolt ami kisebb fizikailag.
-
gumisxxx
tag
válasz
TaylorXIII #38005 üzenetére
Az a gond,hogy elméletileg a magictune progival lehetne állitani,de az meg nem müxik,win7 64bit alatt valamiért.Olvastam már több helyen,hogy nem megy win7 64bit alatt.
-
törölt tag
válasz
TaylorXIII #37996 üzenetére
Hát hiába ebből is látszik,hogy TE vagy a MESTER [link]Allahhh.... Allahhhh...
-
törölt tag
válasz
TaylorXIII #37994 üzenetére
Megérzés mesterem....Megérzés.....
-
törölt tag
válasz
TaylorXIII #37992 üzenetére
A dészub az biztos szellemképes neki....Az analóg jel miatt.
-
gumisxxx
tag
válasz
TaylorXIII #37969 üzenetére
Szia!
A gomb nyomkodása nem segit,vagy bekapcsolom vagy ki kapcsolom vele.Most dvi-dsub kábellel nincs gond.
Valahol olvastam olyat,hogy lehet a kártya nem kompatibilis a lappal,és ezért csinálja. Ez lehet? Annyi van még,hogy a monitornak még a régebbi dvi csatija van,a vga meg újabb dvi csati van. -
seniman
veterán
válasz
TaylorXIII #37969 üzenetére
Sziasztok!
Történt egy kis baleset a vga-mal(4870x2).Egész normálisan működik,de ahogy elindítok egy játékot,azonnal lefagy.Viszont a Unigine Heaven megy rajta hibátlanul.Aida64 szerint a kettes VRM feszültsége több,mint 40A
Pluszba még ijesztő zizegő hang is jön belőle,ha terhelést kap.Lehet ezzel még valamit kezdeni,vagy vehetem elő a nagykalapácsot?
-
Troyan001
tag
válasz
TaylorXIII #37916 üzenetére
Köszi. Jövő héten tudom más gépébe beletenni. De nem hiszem hogy baja van.
-
V3G3TA
csendes tag
válasz
TaylorXIII #37887 üzenetére
Kössz az ötletet ezt még nem is láttam, azonban még mindig ott van az a dolog hogy az alap controlpanel a videóban ki írja hogy HDMI-enabled persze hogy fel tudja baszni a felbontást a másik hogy dvi\dvi-t szerezzek vagy elég a hdmi\dvi adapter..?? THX
-
V3G3TA
csendes tag
válasz
TaylorXIII #37883 üzenetére
Nem tom Nv oldal autó detect és a teljes upp to date program is lent van de nekem is az a gyanus hogy a RES beállításoknál nincs semmi jele a plug-inn nak..
-
V3G3TA
csendes tag
válasz
TaylorXIII #37878 üzenetére
ez a leg újjab LG 32" magától fel ismeri hogy mi van rá dugva plussz van menü de bár mit teszek nem megy feljebb a VGA küszöb felbontásánál..???
és nem játék hanem már az asztalon 1800X900 a max ja és 60 Hz-n XD -
V3G3TA
csendes tag
válasz
TaylorXIII #37875 üzenetére
mIND 1 A LÉNYEG HOGY KÉNYTELEN VAGYOK VGA-N FUTTATNI MERT A TÖBBIN NINCS KÉP DE MEG SEM JELENIK CSAK KI ÍRJA A MONITOR HOGY NO SIGNAL ÉS SZERETNÉM EL ÉRNI A GYÁRTÓ ÁLTAL ÍRT 2560×1440 AT az 1800x900 helyett
-
V3G3TA
csendes tag
válasz
TaylorXIII #37873 üzenetére
csak VGA-n és 1800X és kéne nekem a statégia miatt a 2000
-
V3G3TA
csendes tag
válasz
TaylorXIII #37870 üzenetére
Kösz a küzdést de én is azért írtam mert már én sem tudok mit merre
BIOS reszettel kezdem az összerakást aztán fresh a kártya GTX260 OC giga az is
És azért nem értem mert az Nvidiás kezelő felület fel sem ajánja hogy másra állítsam vagy gyökér vagyok hozzá x
a csatlakozás
1.a HDMI
2.a VGA
3.a DVI.. és nem vágom pedig szeretnék 2000 fölé menni felbontásban hamár 32"???http://www.hardwaredepo.hu/files/VGA%20PCXNGFGIGGTX%20260%20OC.jpg
-
V3G3TA
csendes tag
válasz
TaylorXIII #37862 üzenetére
Szia ez a lapom GIGABYTE GA-970A-DS3P
Lehet hogy vicces lesz de amit találtam és működött ott több videógan is a DVI kimenetet használják nem lehet hogy az csak a hang-é a DVI??
-
DanielLong
senior tag
válasz
TaylorXIII #37772 üzenetére
Érdekes, hogy szerinte csak 30 másodpercig akadozik a játék, utána viszont megint minden jó. Ez viszont nem throtlingra utal.
-
kriszute
tag
válasz
TaylorXIII #37763 üzenetére
de most pasztáztam ujra és régen nem csinált iet mivel lehetne kiküszöbölni? akkor ?
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
TaylorXIII #37718 üzenetére
Hát kinèztem egy silentforce un450eset is.. használtan 5000ft ujonan meg 12.000
-
szabonagyur
félisten
válasz
TaylorXIII #37664 üzenetére
Rendben akkor várjuk a kolléga válaszát, hogy sikerül e működésre bírnia.
-
szabonagyur
félisten
válasz
TaylorXIII #37662 üzenetére
Tovább olvastam, de nagyon vegyesek a kommentek, valamint a hivatalos Nividia oldal szerint meg nem tudja.
Lehet, hogy össze lehet valahogy nagy nehezen hozni, de nem biztos, hogy ér annyit. -
szabonagyur
félisten
válasz
TaylorXIII #37658 üzenetére
Pont azt írja, hogy nem megy vele, bár az utána lévő kommentek szerint megy, de az nvidia hivatalos oldala szerint nem támogatott. Jártam én is így, hogy elvben támogatott meg sokak szerint aztán mégsem.
A kérdező írása: vettem egy 640-es kártyát mivel a haverom azt mondta, hogy tudja a 3 monitort, azonban csak 2 monitort tudok használni.
Válaszoló: igen, csak a top kategóriás 600-as szériájú kártyák képesek a több mint 2 monitor használatára. Ha a 640-et akarod használni akkor vegyél még egy 640-et SLI-ben és akkor menni fog a 3 monitor.
-
RockHaRD
addikt
válasz
TaylorXIII #37622 üzenetére
ezek közül ha jól látom, akkor a 6570 a legolcsóbb megoldás. Akkor az lesz.
-
Tonoic
tag
válasz
TaylorXIII #37521 üzenetére
Szia !
Tudom én hogy gyenge, de olvastam olyasmit hogy a driver miatt nem használja ki az erő forrásait./nem mintha olyan sok lenne /
Win 7 van 32 bit. -
seederking
őstag
válasz
TaylorXIII #37443 üzenetére
Köszönöm..
Akkor játékok terén pl egy cod 4 vagy egy nsf run és hasonlók nagyon neccesek lennének rajta?
Az a gond hogy az épített gépbe egy 300W-os asus táp van és félek kevés lenne a 4850 alá.
Ja és nézve a 4850-et elég kors vga már.
+ a 210 már hdmi-s viszont a teljesítményt nézve tényleg ég és föld és ez mindent visz. -
DanielLong
senior tag
válasz
TaylorXIII #37413 üzenetére
Mivel a gép elindulás után egyből lefagyott, nem hiszem, hogy az órajelekkel lett volna a gond.
brendonka23: Ezek jó kártyák, megfelelő driver nélkül még azt sem várhatod el, hogy elinduljanak a játékok. Szerintem kérj egy cseredarabot.
-
brendonka23
tag
válasz
TaylorXIII #37413 üzenetére
sajnos nem tudok küldeni mert már integráltra van rakva a monitorom a vidkarit meg kivettem!
De igazad van abban hogy előtte 1050en volt mielőtt felnem raktam a drivert!Ha nem birja a tuningot,akkor a driver letörlése után visszarakva alapon kéne már müködjön igaz?mondjuk nem raktam vissza a kártyát,mert úgy döntöttem hogy elálok a vásárlástól mert mikor még nem frisitettem a drivert nagyon szagatott a játékok,betudtam annak hogy driver gond,frisitettem de már kipróbálni se tudtam hogy úgy mit tud a vidkari!szl visszakérem a pénzt és veszek másikat!gondolom akkor az összes ilyen kártya ezt produkálja!megjegyzem az 5770em et sajnálom most hogy eladtam,mert azzal egy szikra akadozásom nem volt! -
hpeter810
csendes tag
válasz
TaylorXIII #37362 üzenetére
Összesen va 4db 6tűs és 4db 8tűs ebböl kettő fix a másik kettő moduláris.és mindegyiken ezt csinálja holnap küldöm vissza a tápot gariba.köszi a segítségeket
-
hpeter810
csendes tag
válasz
TaylorXIII #37359 üzenetére
Chieftec 1000W APS-1000C
1000 Watt Intel / AMD 140mm csendes ventillátor active PFC (Power Factor correction)AFC, OVP, OCP, OTP fix kábelek: 1x 24 Pin ATX 1x EPS12V (4+4) 1x 8 Pin EPS12V 1x 6 Pin PCIe 1x 8 Pin PCIe (6+2) moduláris kábelek: 2x 6 Pin PCIe 2x 8 Pin PCIe (6+2) 6x SATA 6x Molex 2x Floppy Zajszint: 24db AC Input: 100-240V/13A Frekvencia: 50-60 Hz Méret: 15,5 cm x 15 cm x 8,5 cm A tápegység nem működik négyszögjelet kibocsátó szünetmentes tápegységekkel. A-135 Serie, ATX-12V V. 2.3/EPS-12V, PS-2 type with 14cm Fan, PFC, Cable Management Alapadatok MTBF 100000 óra Fogyasztás 1000 watt Ventilátor átmérõ 140 mm Hatékonyság 80+ Moduláris kábelezés Van PFC Aktív Formátum ATX Moduláris felépítés Van Fizikai jellemzõk Mélység (max. ) 150,0000000 mm Szélesség (max. ) 155 mm Magasság (max. ) 87 mm Csatlakozó(k) 6 PIN VGA csatlakozó 4 db 8 PIN VGA csatlakozó 2 db Így is ismerheted: 1000 W APS 1000 C, 1000WAPS1000C, 1000W APS 1000C, 1000WAPS-1000C, 1000 W APS-1000 C, 1000W APS-1000 C -
hpeter810
csendes tag
válasz
TaylorXIII #37357 üzenetére
egy Chieftec-1000W-os táp kb 2hónapos.
-
shootme2
senior tag
válasz
TaylorXIII #37215 üzenetére
A prohardveres teszt szerint 8% a teljesítmény különbség fogyasztásban pedig 10w. A valóságban ez kb 1-2 fps különbséget jelent ami szerintem elhanyagolható ezért vettem egy kalap alá a 7750-el. De ha valakinek ez is számít akkor valóban a 7750 a jobb.
Dinomano: Ez a kérdés általában heves vitákat vált ki... Az nvidia kicsit drágább az új szériás radeon pedig nem szereti a régebbi alaplapokat egyébként egykutya.
-
Dinomano
őstag
válasz
TaylorXIII #37215 üzenetére
köszönöm a válaszokat! :-P Még egy utolsó kérdés: ATI vagy NVIDIA? Teljesitmeny, melegedés, megbízhatósag stb. Sokan NVIDIA-ra esküsznek, nem tudom van-e jelentösege...
-
Adoka120
tag
válasz
TaylorXIII #36987 üzenetére
Nekem most van itthon egy Cooler master IC Essential E2-es pasztám de azt mondták semmi gép se kenjem rá a proci miatt ( AMD Athlon X2 QL-65) mert lezárlatol rajta valamit ez igaz? a videókarira szabad ilyet kenni?
-
Adoka120
tag
válasz
TaylorXIII #36987 üzenetére
tiszta a laptopom belül, kifújattam szépen, pasztát meg elvileg nem rég cseréltek rajta.
-
hkari
őstag
válasz
TaylorXIII #36932 üzenetére
Igen, valamiért összekavarta.
-
hkari
őstag
válasz
TaylorXIII #36930 üzenetére
Na megoldódott, az alaplapi driver kavart be. Előbb is eszembe juthatott volna
-
hkari
őstag
válasz
TaylorXIII #36928 üzenetére
A baj ott kezdődik, hogy alapértelmezetté akarom tenni a HDMI hangkimenetet, de semmilyen hangot nem akar lejátszani, és azt írja, hogy csatornák maximális száma : 0, szóval gondolom ezzel van valami baj. Megpróbálom az alaplapi hangkari drivert leszedni, hátha az kavar be. A TV-n sajnos semmilyen ezzel kapcsolatos beállítás nincs
-
VoidXs
nagyúr
válasz
TaylorXIII #36917 üzenetére
Nem hinném. Ha nagyon ügyes programozó vagy, a Dual Link DVI-on megoldhatod, hogy egy 3840x1080-as kép menjen ki, aminek egy arra képes monitorral csak a bal vagy csak a jobb részét mutatod. Vagy 120 FPS-ben Full HD képet küldesz a két monitorról felváltva két 3D-s monitorra, amik a bal vagy jobb szem képére vannak beállítva. De ez szinte lehetetlen.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
TaylorXIII #36915 üzenetére
A splitter egy monitor képét jeleníti meg kettőn.
-
Kovbob
senior tag
válasz
TaylorXIII #36888 üzenetére
De, megvannak kitudom próbálni, de érdekelt volna hogy meg tudja-e valaki mondani működni fog-e és nem nekem kell kipróbálni. De akkor majd én megnézem
-
Kovbob
senior tag
válasz
TaylorXIII #36880 üzenetére
Igen, S-video kéne.
Olyan RGB kábel meg nincs itthon a d-subhoz s-video kábel meg lenne a régi kariról.
-
MacGyver88
csendes tag
válasz
TaylorXIII #36872 üzenetére
Azért, mert hdmi-re az xbox volt kötve, és mivel átalakítót kaptam hozzá ezért azzal akartam a gépre kötni. Így nem kellett volna ki-be kötni...
-
MacGyver88
csendes tag
válasz
TaylorXIII #36870 üzenetére
Kösz, lehet írok neki majd. Amúgy ez káros valami eszközre nézve vagy "csak" kellemetlen?
Mert ha nem káros akkor használom hdmi-n vagy dvi-n. -
MacGyver88
csendes tag
válasz
TaylorXIII #36868 üzenetére
Elolvasgattam a hozzászólásokat, láttam ezt a földhurok témát, valószínű, hogy akkor nálam is ez lesz a probléma? Nálam 1 konnektorról mennek a cuccok elosztóval.
-
fixer92
aktív tag
válasz
TaylorXIII #36866 üzenetére
Ez a földhurok téma pl nálam is előfordul. Kellemetlen.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
TaylorXIII #35558 üzenetére
Automata beállításon van.
-
spista222
addikt
válasz
TaylorXIII #35560 üzenetére
-
helixP
nagyúr
válasz
TaylorXIII #35533 üzenetére
Köszi, spista222-Neked is.
-
helixP
nagyúr
válasz
TaylorXIII #35527 üzenetére
Bizony, DVI-D dual link van a monitoron is. Érdemes vajon kábelt venni, jobb annyival a kép a VGA-nál?
-
helixP
nagyúr
válasz
TaylorXIII #35527 üzenetére
Tudom, így használom most, csak azt hallottam / olvastam, hogy DVI-on és HDMI-n jobb minőségű képet lehet kapni.
-
helixP
nagyúr
válasz
TaylorXIII #35525 üzenetére
Köszönöm, Neked is varmi2, nem is tudtam, hogy ennyi féle DVI van, nagyon nem vagyok otthon PC harverben
8
Ja... a kártyán van VGA csati, egy HDMI, meg egy DVI-D Dual link. (tehát a második)
Monitorom Samsing SyncM SA300, VGA-val és Dvi-al. Van VGA-kábelem és Dvi-HDMI fordítóm. HDMI-kábelem nincs (csak Hdmi-Micro Hdmi egy tablet miatt).
Vajon van minőségbeli különbség úgy VGA és HDMI között, ha van egy DVI-Hdmi fordító is? Érdemes vennem egy Hdmi-kábelt? Esetlek Dvi-Hdmi-kábelt
Szeretem a szabványokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest