- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Ismerőstől kaptam egy 5700XT-t, ami hűtés csere után, nem ad képet, egyik kimeneten sem. A ventik forognak, nem villog rajta semmi, hibajelzés nem hallható. A kimenetek előtti egyik kondi (5KZ33) kicsit el van emelkedve a nyáktól, de egyéb hibát nem láttam rajta. Bízom benne, hogy egy kondi csere, és egy BIOS reset, még működésre bírná.
Tudnátok ajánlani, egy megbízható szervizt, akik foglalkoznak VGA bevizsgálással és javítással?
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Tudnátok ajánlani HDMI 2.1-DP 1.4 átalakítót, vagy kábelt? Nem nagyon tálaltam, csak 1.4-1.4-est. Vagy van olyan adapter, amibe egy DP, és egy HDMI dugható, és a vége HDMI-s?
Xbox Series X-hez kéne. TV-n menne a single, DP-s 120Hz monitoron a multi.Gondolom utóbbi nincs, annyira réteg igény.
-
Redneck
nagyúr
A drága Win10 drivert cserélt. Valami régi volt fent, ami tökéletesen megfelelt, és elég jól mentek vele a játékok. Hogy tudom megnézni milyen verzió volt fent?
Szerk:
Tárgytalan, megtaláltam. -
Redneck
nagyúr
Mitől lehet hogy DVI-s 75Hz-es (1680x1050) monitorról HDMI-s 60Hz-es 1080p TV-re váltva szaggat a Youtube és a VLC-s videólejátszás? Csak azzal tudom megjavítani hogy az Energiasémát átrakom Kiegyensúlyozottra, majd vissza újra Teljesítménycentrikusra. Minden alkalommal el kell játszam ezt, 750 Ti nem csinálta.
Win7 64bit és GTX 1060, driver 376.19
-
Redneck
nagyúr
Barátomat Win 10-ben DDU-val indított csökkentett módban sötét képernyő fogadta azóta sincs kép. GTX 760 és i5 MSI Gaming deszkában.
Azt tanácsoltam hogy dugja át az alaplapi kimenetre és próbálja azzal.
Komplett Intel és nV driver clean install lenne a cél.
-
Redneck
nagyúr
válasz
B.Á.L.!.N.T #53909 üzenetére
Esetleg jó áron egy frankó GTX 760.
-
Redneck
nagyúr
válasz
AllTheBest #53882 üzenetére
Üdv!
Egyik klántársam 7950-esével állandóan volt valami nyűg, pedig nem hülyegyerek, a másik a 270X-et cserélte le a mikrolaggok miatt.
A helyedben a GTX-et venném, mikrolag mentes. Kollégámnak i5 mellé raktuk.
Szerk:
Nem vagyok nV fan de TS-en sok emberrel beszéltem már ezekről. -
Redneck
nagyúr
Nem konkrétan VGA-s kérdés mégis itt tenném fel. Barátnőm TV-jének egy NYÁK-ján van valami hibásan működő alkatrész, de az egész NYÁK-ot lehet csak cserélni horror áron. Ad képet, működnek a funkciók, de a panel alsó felétől felfelé irányuló vibráló szellemkép jelentkezik.
Érdemes megpróbálni az említett panel sütését vagy ipari hőlégfúvózását mértékkel? Az az érzésem hogy bejöhet.
Elnézést, de tudom hogy van itt néhány ember aki a NYÁK sütésben járatos. Jelenleg nincs keret újra.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Már kérdeztem korábban is, de a kapott válaszokkal sehogy sem sikerült megoldanom. Hogy lehet a képtörés jelenséget kiküszöbölni videók és flash videók alatt? Főleg az utóbbi érdekelne! Eddig sehogy sem sikerült megoldani és baromi zavaró. Felbontás és kiterjesztés független. Lehet újra kéne raknom a rendszert? Az előző VGA-val (GTX 460) is előfordult de nagyon ritkán.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Már kérdeztem korábban is de sehogy nem sikerült megoldanom. Hogy lehet a képtörés jelenséget kiküszöbölni videók és flash videók alatt? Főleg az utóbbi érdekelne! Eddig sehogy sem sikerült megoldani és baromi zavaró. Felbontás független.
-
Redneck
nagyúr
válasz
ilovedigweed #46986 üzenetére
Én csak nV-ről tudok értekezni de szerintem ez AMD kártyákon sincs másképp.
Driverben kinyomhatod a 2. megjelenítőt. Hogy fps csökkenést okoz e? Ha megy lehetséges, de ha ki van kapcsolva semmiképp. Amikor mindkét kijelzőm megy de csak Windowsban vagyok akkor terheltebb a kártyám mint 1 megjelenítővel. -
Redneck
nagyúr
válasz
fastleslie #46976 üzenetére
Nincs köze hozzá. Közöld vele hogy a rendőrségen teszel csalás miatt feljelentést mert átb*szott.
-
Redneck
nagyúr
Miért van brutális képtörés youtube videók illetve flash videók lejátszása közben? Hogy lehet szinkronizációt ráerőltetni?
Legfrissebb Opera böngésző, nV 344.65 driver, GTX 750 Ti -
-
Redneck
nagyúr
Számít hogy a VGA-m DVI-I vagy DVI-D portjába dugom a monitorom DVI kábelét? Mivel digitális így mindkettővel ugyanazt fogom látni nem? Esetleg azért érdemes az DVI-I-be dugni mert az analóg jel úgy is felesleges rajta ebben az esetben?
-
Redneck
nagyúr
Kikapcsolva az AMD energiagazdálkodási baromságait, és Windowsban is letiltva minden erre vonatkozó dolgot megtáltosodott a gépezet. Minden kap feszt, VGA 1420-ra Boostolja magát 6200Mhz-es memória órajellel úgy hasít a BF3/BF4 1680x1050 Highon hogy csak a számat tátom. 66 max fps-t állítottam be és Conquest Large mapokon mindig 40 fő fölötti szervereken "besza-behu" van.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Redneck
nagyúr
válasz
trancemusic #44773 üzenetére
Ott medium és 1680x1050. Nem azzal van baj ha ingadozik 280-300 között az fps. Azzal van baj mikor hirtelen jóval alacsonyabbra dobja és az órajel is esik a VGA-n.
-
Redneck
nagyúr
válasz
trancemusic #44771 üzenetére
Eddig is úgy volt a CS:GO-m. Ez az AMD szindróma. Néha szarozik, állítasz ezt azt, működik, telnek a hetek. Aztán kezdődik elölről és mindig újra rájössz hogy egy rakás szar.
-
Redneck
nagyúr
válasz
trancemusic #44769 üzenetére
12.105 - 12.302 között van. Érdekes most hogy full megy teljesen a CPU elvileg így MSI AB-vel kis kraftot adva VGA-ra egyből kidob CS:GO-ból. Alapon tökéletes. Rakjam fel inkább a Gigabyte Guru tuningprogramot?
-
Redneck
nagyúr
válasz
trancemusic #44767 üzenetére
Most ott tartok hogy kinyomtam már a (nemrég frissített) BIOS-ban az összes CPU energiamenedzsmentet. Cool and Quiet, C1E Support OFF. Van ez a Load Line Control aminek 3 beállítása van. Auto(ezen van), Regular és Extreme. A CPU-n csak a szorzó van húzva és kap feszt rendesen, másnál kevesebb is elég tehát nem hiszem hogy ez lenne a gond.
RAM alapon AUTO és a fesz is csak a normál értéken.
Windowsban teljesítménycentrikus (eddig kiegyensúlyozott volt). -
Redneck
nagyúr
Nincs megoldás, most már ott tartok hogy lehet táp, vagy alaplap. EZ AZÉRT NEM SEMMI. CPU alapon, RAM alapon, VGA alapon és ugyanez. Driver ide vagy oda.
-
Redneck
nagyúr
Szerintem tudom mi a gond. Véletlenül úgy töröltem le az MSI AB-t hogy a beállítások megtartására mentem, így elvette a VGA-tól a feszt időnként amit az rátekert volna ezért dropolt egy pillanatra 2D vagy ahhoz közeli órajelre.
Most újrarraktam és 0-ról beállítok mindent. Furcsa is egy-két dolog hogy ugyanoda rakja ahova az előző VGA-nál! Valószínüleg user error.
-
Redneck
nagyúr
válasz
trancemusic #44722 üzenetére
CPU usage nem ment lejjebb egyik magnál sem. Az említett új drivert sok 7xx kártya tulajdonosa szídta mint a bokrot. Visszaraktam kettővel régebbit, megnézem mi a helyzet.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Most hoztam haza az új Gigabyte GTX 750 Ti kártyámat. Letöröltem DDU-val az előző drivert csökkentett módban. Felraktam a legújabb nV drivert a 344-est. Elindítottam a BF3-mat és ment is szépen 100 fps-sel de fél percenként kb megáll 1-2 másodpercre a kép, kiírja hogy 0 vagy 1 fps és megy tovább. EZ MI?
Valakinek van tapasztalat ezzel a driverrel? Ha tudtok segítsetek mert szétb*sz az ideg.
Előtte egy 140W-os 460 SE ment csak a nagyon forgalmas pályákon volt 40-50 között az fps-em minimumként egyébként 60 fölött. -
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Akarok venni egy GTX 750 Ti-t és meg is rendeltem a Gainward Golden Samplet de most látom hogy csak miniHDMI van rajta. Csak HDMI kábelem van és a legtöbb kártyán az van, az átalakítóval lenne valamilyen jelveszteségem vagy késésem? Bár most elgondolkoztam hogy veszek egy mezei Gigabyteot az 5 rugóval lenne olcsóbb és átalakító sem kell.
-
Redneck
nagyúr
Felraktam a legújabb nV drivert pár napig semmi gond nem volt vele. Ma 2 óra Wolfozás után dobott egy Page fault in non paged area BSOD-ot. Haverom megnézi a logot nemsokára, valószínüleg a driver okozta. Ha írok az nV-nek, van esélyem hogy a következő driverben javítják? Mert amúgy jó sok újabb játékhoz.
Esélyes hogy a driver okozta ugye?
-
Redneck
nagyúr
válasz
Hardver Arc #40432 üzenetére
Online rendelés esetén vásárlástól számított 8 napig van lehetőséged elállni a vásárlástól. Ha meg se érkezett hívd fel őket és mondd le. Tápos topikban segítenek választani.
-
Redneck
nagyúr
válasz
jim.clark #40425 üzenetére
Ne egy kategória a két kártya. 750Ti korszerű, kedvező fogyasztás a teljesítményhez képest. 760 hozzá képest minden tekintetben egy szörnyeteg. Kérdés kinek mi éri meg és mennyi erőre van szüksége...
Szerk:
Nekem a 750Ti jelenleg a szívem csücske, de még nem váltottam rá. Ez már Maxwell architektúra, a következő szériák előfutára. Akinek nem égető a dolog lehet érdemes megvárni egy 850-es vagy 860-as kártyát. -
Redneck
nagyúr
Üdv!
Előfordulhat hogy instabil CPU OC vagy memória okozzon videókártya stressz tesztnél szemcsésedést, képhibákat?
-
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Cimborám AOC E2243FW2 (2ms, maximum 1080p) monitorán az alábbi konfiggal (i5,8GB RAM, HD 7770) furcsa anomáliát tapasztaltunk.
CS:GO-ban 1280x720p felbontást választva nem rakja ki a képet teljes képernyőre hanem hagy pár centit feketén a panel szélén. A monitor beállításaiban nem lehet széthúzni a képet. Mit lehet tenni vagy mi okozza ezt a jelenséget?
Csak szeretné kipróbálni ezen a felbontáson is, de sehogy sem fullscreen.
Elnézést ha rossz helyre írok! -
Redneck
nagyúr
Erre tud választ valaki?
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Van egy laptop i3-3110M, 8GB RAM, HD 7670M VGA-val. Minden normálisan van telepítve (Win8.1). Hogy tudom beállítani hogy a dedikált kártya menjen egy Full-Screen játék alatt? Hiába van beállítva hogy teljesítményigényes program alatt az menjen, ha úgy ítéli meg a rendszer hogy elég a HD4000.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Nemsokára lecserélem GTX 460 SE kártyám egy 750 Ti kártyára. Multit 1680x1050 felbontáson, singlet 1080p-ben szoktam nyomni.
Láttam pár hozzászólásban hogy a 3xx-es driverekre építő komolyabb kártyákkal(pl GTX 660) is komoly multihoz kevés 90-120 fps van pl CS:GO alatt közepes beállításon. Mivel azzal rendszeresen játszom és jelenlegi kártyám min 120 fps-t tud magasabb részletességgel ezért joggal félek hogy az újabb szériás kártyák driverben vannak limitálva bizonyos frameratere. Ebben az esetben nem lennék túl boldog a cserénél. Megkerülhető ez a korlát?
Saját kártyámmal is 296.10-ről újabb driverre frissítve 55-70 fps-em van ami elfogadhatatlan CS:GO multiban egy régi motorosnak.Elnézést ha hosszú lett és összetett, de nem szeretném rosszul cserélni a VGA-t. Mivel 750 Ti fórum még nincs, lévén új kártyáról van szó ezért itt próbálkozom.
Más:A Shadowplay mennyire használható?
-
Redneck
nagyúr
válasz
scream #38037 üzenetére
Azt írtad hasonló konfigban megy. Akkor most nem értem szerintem
A hasonló konfigban más a táp? Akkor egyértelműen kevés a Hexa 400. Ha ugyanaz a táp akkor valami egyedi hiba van. Nekem többen mondták hogy el kell vinnie a 400-asnak de én már nem akarok 7870-et, sőt ha a Mantle nem hoz akkora gyorsulást, AMD-t se. -
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Vissza vettem az OC-t (CPU-t és VGA-t is) hátha azért szarakszik a CS update óta. Egy óra után kb elkezd leesni az fps-em majd lemegy 10-15-re és úgy is marad. Nem változott semmit. Stabil 120-ból lesz egy idő után laggolás és szaggatás. Hiába jó az fps-em, hiába 10-es a ping nem tudok mit tenni. Minden játék jól fut egyébként és ez hihetetlen. Több óra BF3, MoH, Grid2, GTA IV vagy bármely más játék meg se kottyan neki de a CS:GO szarozik. Tippek?
GTX 460 290.10-es driverrel. Más találkozott már ilyesmivel?
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
IRQL_not_less_or_equal lehet instabil VGA OC?
Szerk:
Ha x százalékkal húzom a GPU-t amihez már plusz fesz kell, annyi százalék fesz emelés kellhet hozzá? -
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Van egy húzott MSI GTX 460 SE kártyám. 864/2000Mhz beállításon szoktam vele multizni. BF3, GTA IV, CS:GO, Left 4 Dead 2 általában.
CS:GOnál előfordult hogy x idő játék után egyszer csak fekete lett a képernyő és beesett az fps, a VGA visszavette magát 2D órajelre.
Ez a tuning megy BF3 és GTA IV alatt is, azokkal sosincs gond.
Miért van ez? Ezer éve ez az atom biztos Gamer beállításom.Esetleg még valami Steames hülyeség lehet? Felvillanó ablak (pl akciókról). Mikor újraindítottam a gépet (mert nem akart visszaállni 3D értékekre, semmilyen frekvenciára) akkor Steam update volt.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Buci21 #28959 üzenetére
Nekem csak AMD-s kártyán volt és fórumban is AMD-s microlag storykat olvastam. A gond az hogy sokan nem tudják hogy mi a microlag, és a sima szaggatásra (mikor nincs meg a kellő erő) is ezt hiszik. Ez természetesen a gyengébb kártyák tulajdonosait sújtja. Amikor 7970-el kapcsolatban olvasok ilyet olyankor elvesztem a hitem a jelen hardvereiben
HA az ember youtube-on megnéz gameplayeket ott is van hogy leírja a felhasználó 70-80fps és mégis látható a microlag. Nem a fraps miatt, hanem alapból. Aki tapasztalta már a jelenséget az egyből kiszúrja. Szokták kommentelni is.
Szerk:
Szerintem újra kell rakni az OS-t és a szemétmentes új rendszer megold mindent. Valamint nem feltétlenül a legújabb driver kell, elég az előző pl. -
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
válasz
Maquuu #28916 üzenetére
Passzolok! A nagy szakik majd megmondják szerintem. Ha a játékok hasítanak (mondjuk a Crysis 3 egy nettó fos, pláne élvezhetetlen 15-20 fps-sel) akkor a bench le van szarva. Az is lehet hogy rosszul méri és nem írja ki rendesen. Az utolsó tesztek szaggatnak vagy szépen mennek? Mert a számokból ítélve szaggatnak, nem kicsit...
-
Redneck
nagyúr
válasz
KaiotEch #28816 üzenetére
A minimum fps nagyon számít. Hiába tud valami 80-at ha beesik 40-re
AMD kártyákkal tapasztalható mikrolagtól az Isten mentsen meg
7850-ben gondolkoztam de BF3 miatt alapból nem venném, és az nV egyelőre stabilabb driver és min fps fronton. A mikrolag mentességről nem is beszélve. Régen a nV kártyákat preferáltam, majd jött egy kis AMD-s kitérő ami nem volt rossz ugyan, de a driver és mikrolag dolgoktól falra másztam!
A GTX 650 Ti Boost jócskán odaver a 7700 szériának és a 7850 teljesítményét nyaldossa. Játékfüggő. Aki bencheket akar nézegetni annak meg hiába magyarázok
Szerk:
Nálatok a gép csak alaplap, cpu és vga? Vagy ezt most nem értem...SSD-HDD? Optikai meghajtó? Ház és hűtések?
Én mondjuk szeretem ha mindenre van garancia
-
Redneck
nagyúr
válasz
BomiBoogie #28521 üzenetére
Akkor marad ahogy van
-
Redneck
nagyúr
Garanciát nem érinti a dolog? Csak mert én is pasztáznám de szerintem ezzel bukom a garit.
-
Redneck
nagyúr
Azért ha pl csak iponon megnézem 31-34 egy 7770 pl, GTX 650 Ti 34 a legolcsóbb. Én inkább azt venném, de én BF-ezek is. szóval ha a 2-3 rugót nem sajnálja az ember máris jobb kártyát vehet.
Összehasonlítás. Persze ha az ember alig tud 30 rugót összeszedni, már a 34 is gond tud lenni, ismerem ezt a helyzetet, de a korábbiakból tanulva azt mondom, inkább rá kell dobni azt a kis lét.
Szerk:
Driver oldalon nV még mindig sokkal megbízhatóbb. Volt több Radeonon, és nem véletlenül nem akarok most tőlük 7850 2GB-ot. Inkább a GTX 660, az említett BF miatt pláne.
A jövő az AMD kezében van, nagyon úgy néz ki, a konzol generáció-váltás miatt szóval lehet még várnom kell egy jobb AMD zsugára -
Redneck
nagyúr
Rendesek vagytok hogy segítetek, de mi ez 7770 mánia? Látom nagyon belebuzultatok sokan. Nem rossz kártya de azért van más is
Mindkét oldalról ajánljatok kártyát mert az ár érték arány és a játék számít amivel játszik. Nem vagyok semmilyen fan mielőtt beszólnátok de BF3-ra 7770-et ajánlani nem túl bölcs dolog szvsz.
Szerk:
Ott még a 7850 is kevés tud lenni egy-egy nagyobb multiharc közben. Mondjuk a játék erősen nV pozitív.Inkább GTX 650 Ti. Annyival nem drágább mint amennyivel több fps-t hoz. Nekem is szimpatikus a 7770-en nem azt mondom, csak nem értem hogy miért csak azt írták többen. Van más kártya is ebben a szegmensben, pláne hogy most jön az árverseny. Bár a hazai viszonyokat ismerve....
Szerk2:
Sorry srácok most néztem meg az árát és meglepődtem. Ezek szerint csak az értelmes kártyákat adják 5-10-15 ezer Ft-tal túlárazva
7850 2GB, GTX 660, a két újdonság 7790 és GTX 650 Ti Boost.
30ért a legjobb vétel, de fölötte inkább dobj rá még kicsit, nyugodtabban alszol. -
Redneck
nagyúr
válasz
shouryuken #28374 üzenetére
Előfordulhat anomália 2 monitornál. Nekem ha TV-n videót játszok le, legyen az youtube vagy bármi más, és megy a monitor akkor néha szétcsúszik a kép mintha v-sync off lenne. Egy képernyős lejátszásnál semmi.
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
Kecso0017 #28324 üzenetére
Még 4gb RAM jobb lett volna. Proci mennyi fesszel megy? Ramok feszültségét és időzítését állítsd be. A freki ingadozás a cool and quiet.
Procin sok a paszta vagy nincs jól ráhúzva. Bár az autofesz is sok neki vedd lejjebb. Nekem 1.375V 3,825Ghz-en és max occt-vel 58fok. Régi vinyó is visszafog. Nekem gyors vinyóm van 30 mp alatt bootol ebben a kód beírása benne van. Gyere a Phenom 2 topikban segítünk! -
Redneck
nagyúr
válasz
agressiv #28271 üzenetére
Én nem buzdítottam senkit semmire. Szerintem korrekt dolog, hogy ha eladom a kártyát, nem tagadom le hogy húztam és hogy mennyit tud. Eddig még senki nem akart utána bunyózni, mert átbasztam volna, sőt megköszönték az őszinteséget. Az üzlet meg nem érdekel, addig még megveszi pl 28-ért nagykerben és eladja 40-ért a boltban. Ez a konkrét üzlet pedig még drágább is mint a legtöbb. Ennyi.
Szerk:
Amúgy ebből élsz hogy így véded őket? Olvastál már garanciapanaszos fórumokat? Akár a konkrét üzletről? Csak mert azért nézz utána kit/kiket sajnálsz ennyire... -
Redneck
nagyúr
válasz
agressiv #28250 üzenetére
Ez van. Majd ha nem dolgozok 3x annyit mint más ország állampolgárai 4x kevesebb fizuért akkor nem lesz VGA gond és nem kell fosni hogy 1 hónapig ülnek a kártyán. A kereskedőt nem sajnálom, a gyártó küld neki egy másikat vagy ad engedményt az újakból. Ennyi. Az OC pedig bekalkulált dolog. Egészséges keretek közt nem lesz semmi baja tőle.
-
Redneck
nagyúr
válasz
agressiv #28243 üzenetére
Az nem átverés hogy egyik kártyán 625-ön a másikon pedig 750-en megy a Chip? Ugyanaz vagy hasonló/átnevezett?? Árban pedig van 5-20% különbség. "Gyári OC".
Hűtés pedig detto ugyanaz. A kártyám annyira SE hogy még a doboza sem az, simán csak GTX 460 van ráírva, csak a vonalkódon jelölik hogy SE.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Buci21 #28238 üzenetére
Ha másnak is volt akkor nem fosok, csak ne legyen olyan hibája ami miatt fizikai károsodás érheti és nem akarják esetleg gariztatni... A boltban "húzva nem volt" ha kérdezik. Ha eladok kártyát természetesen a vevőnek megmondom az őszintét. Be van állítva adaptív, de nem vette vissza. BFet teljesítménycentrikusra állítottam, mikor kiléptem visszaraktam de nem vette vissza.
Garanciát intézett már valaki e-digitalnál?
Köszönöm a segítségetek!
-
Redneck
nagyúr
Tegnap vettem észre hogy
Battlefield után nem áll
vissza a kártyám idlebe...
Ad neki 1V-ot amit max
0,9ig enged levenni
manuálisan és tekeri a
ventilátort is 50%-on vagy
fölötte. Elszállt volna a
feszültségszabályozó? Vagy
WTF? Ha restartot nyomok
akkor visszaáll alapra.
Semmilyen program nem
használja, a GPUhasználat
0-1% között mozog :S Ha
ez történt lehet
garanciáztatni?
Természetesen sosem
húztam. -
Redneck
nagyúr
válasz
Silentfrog #19470 üzenetére
Inkább GTX 460 SE bár ennyiért nem biztos hogy kapsz. 5830 jobb kártya mint az 5770.
-
Redneck
nagyúr
Felhúztam a videókártyám 648-ról 820 Mhz-re és totál stabil volt, lehet még többet is menne. Caspianon bekapcsoltam a v-syncet és nem ment be 60 alá. Így teljesen jó, kicsivel nagyobb az input lag és ennyi.
Szerk:
Elnézést, rossz topikra kattintottam
-
Redneck
nagyúr
válasz
csucsbicep #19221 üzenetére
Azok tényleg mostanság halnak sorra. Kollégámnak is 1-2 hete.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Ha a VGA-m nem bír egy adott frekit mert túl sok neki, mivel deríthetem ki. Heaven-t lefuttattam többször 4xAA-val 16xAF-el és nem fagyott ki akkor jó? Illetve AIDA64 stress testet is kapott, hőmérséklet sem volt sok, nem fagyott.
-
Redneck
nagyúr
válasz
hülyegyerek #18895 üzenetére
Jogos, most néztem hogy 330M
-
Redneck
nagyúr
válasz
csucsbicep #18879 üzenetére
Oké megnézem! Biztos akarok lenni az online csatákban
-
Redneck
nagyúr
válasz
csucsbicep #18874 üzenetére
Stabilitásra igen. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest