- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Adott az adatlapomon lévő gép. Az lenne a gondom,hogy a Call of Duty Ghosts nevű játékot kezdtem el játszani ami tökéletesen ment, viszont tegnap a játék vége felé jött az utolsó pálya és rögtön a pálya betöltése után fekete-fehér villogó textúrák jelentek meg olyan a kinézetük, hogy fehér foltok jelennek meg a foltok közepében pedig fekete kockák vannak. Amikor kilépek a menübe és újra nekiállok a pályának akkor meg nincs ez a jelenség, de harmadszorra is eljátszom ezt akkor újra előjön. Driver a legfrissebb van fent.Szerintetek mi a hiba oka?Köszi előre is....
-
törölt tag
válasz
kisslion #43329 üzenetére
Szerintem ez elég macerás lenne így.És a játékoknak sem tetszene ez a 2 VGA-s felállás...Valamint egyéb problémák is adódhatnak mert az említett 2 Videókártya között elég nagy szakadék van mind teljesítmény és technológiai szempontból is.Sőt ha jól tudom akkor a mai friss AMD driverek csak a HD5000-es szériától támogatja a VGA-kat.
-
törölt tag
Sziasztok adott egy konfig:Asus P8 Z77M, i5 3470 proci, 8gb corsair ram, Asus GTX770 VGA, és egy Chieftec CTG550-es táp.Az a gondom a géppel,hogy nagy gépigényű játékok esetén pl Crysis 3 amikor a grafikát Very High-ra rakom akkor a pálya betöltése után azonnal leáll a gépem majd azonnal újraindul.Amikor a grafikát LOW-ra állítom akkor hiba nélkül megy a gép és a játék.Metro Last Light-nál ugyan ez van.Viszont a Battlefield 4 Ultrán hiba nélkül megy.Tehát azt vettem észre,hogy ha magasra van állítva egy játékban a grafika akkor indul újra a gép.Mi lehet a gond?Köszi előre is.
-
törölt tag
válasz
nonsen5e #42364 üzenetére
Én is úgy voltam vele, hogy bevittem az asztalim a szervizbe és ott nem jött elő az adott probléma. De én már kb. 500 ezer forintot otthagytam abban a boltban ahova vittem a gépet és évek óta rendszeres vásárló vagyok így mikor bent volt a gép akkor személyesen mentem be játszani a szervizszobába, hogy jöjjön elő a hiba.Viszont mielőtt bevittem a gépet ebbe a boltba előtte kértem egy kis véleményt más szervizeknél a hiba lehetséges okáról és képzeljétek,hogy volt olyan bolt ahol megmondta az üzletvezető,hogy ő nem szívesen keresgeti a hibát olyan konfigurációknál amit nem az ő üzletükbe vettek, és hogy őneki 6000 FT az órabére...Persze jött a hülye dumával,hogy biztos a sok tört játék miatt rossz a gép stb...Na mondom jól van...
-
törölt tag
Sziasztok! Furcsa esetről kérném a véleményeteket korábban már volt róla szó.Szerintetek mi okozza azt,hogy a nemrég megjelent Enemy Front játék esetén már a játék menüjében újraindul a gépem mintha egy pillanatra áramszünet lenne,a pár napja megjelent Sniper Elite 3 játéknál pedig hol 20 perc hol pedig 5 perc játék után ugyan így újraindul a gép (2 hete még gép bekapcsoláskor is eljátszotta ezt).A BF4,Wolfenstein,Call of Duty Ghost,Sniper Elite V2 hiba nélkül fut.Na ez mitől lehet.Amúgy GTX770 VGA-ról van szó,CTG550-es Tápegység,i5 3470 Proci és 8gb-ram,Asus p8 Z77M alaplap.Múlt héten bevittem a szervízbe a gépet azt mondta a csávó,hogy kifújatta az egész cuccot és BIOST frissített.Haza is hoztam erre az említett két játéknál ugyan úgy csinálja.Tegnap beszéltem a szervízessel,azt mondta többször is lefuttatta a 3d mark-ot és nem indult újra a gép.Amikor meghoztam a gépet én is lefuttattam az Aida 64 stabilitástesztjét 3,5 órán keresztül és semmi hibát nem dobott a gép.Most mi a francot csináljak.A szervizes srác azt mondta ő nem ér rá órákat játszani,hogy előjöjjön a hiba.
-
törölt tag
Sziasztok. Az alábbi problémám van.Amikor játék közben be akarom kapcsolni a V-sync et ,vagy 3dmark futtatás közben,vagy szimplán hidegindításkor (emiatt túlmelegedés kizárva)akkor hírtelen leáll a gép majd újraindul,de nincs kép a monitoron (még bios logo kép sem),és csak a POWER gomb hosszú lenyomásával lehet kikapcsolni a gépet miután újraindult fekete képernyővel a gép.Mi lehet a gond? Asus GTX770-es a VGA és egy CTG550-es táp hajtja egy i5 3470-es proci társaságában egy Asus p8 Z77M-es lapban.Köszi előre is...
-
törölt tag
válasz
szlovibuki #40759 üzenetére
Örülök,hogy megoldódott.És akkor most melyik drivert raktad fel végül?A legújabbat?
-
törölt tag
válasz
szlovibuki #40756 üzenetére
Telepítsd újra a rendszered.Épp tegnap volt hasonló gondja egy tagnak.[link]
-
törölt tag
Sziasztok!Én is tegnap telepítettem fel az új Nvidia drivert az Asus GTX770-em-hez és ma amikor indítottam volna a gépet,nem volt kép a monitoron és a gépet nem lehetett kikapcsolni,csak a tápegység lekapcsológombjával tudtam kikapcsolni a gépet.Szerintetek köze lehet az új driverhez?
-
törölt tag
válasz
SirAlo #39366 üzenetére
Abból,hogy leírtad,hogy csak 45 FPS-el megy a játék rögtön kiderül,hogy Warez verziót használsz mert annál volt ez a hiba,hogy az alap tört verzióval csak 45 FPS volt elérhető a megjelenés napján...Ajánlom,hogy meg kéne venni eredetibe a játékot. Nem pedig tört verzióval szórakozni.
-
törölt tag
válasz
TaylorXIII #39180 üzenetére
Na ezt én is szeretném tudni...Miért nem pl. Gétéix Hétnyócvan?
-
törölt tag
válasz
Devilhun_HUN #38630 üzenetére
Egy határozott mozdulattal vedd elő a buxádat és irány új VGA-t venni a legközelebbi számtech.boltba....
-
törölt tag
válasz
Balthazar777 #38175 üzenetére
Igen mehet bele...
-
törölt tag
válasz
Balthazar777 #38173 üzenetére
Sajnos neked is érzékeny búcsút kell venni a VGA-d tól...Ez egyértelmű..pláne.hogy egy másik gépbe is ugyan azt produkálja.
-
törölt tag
válasz
TaylorXIII #37996 üzenetére
Hát hiába ebből is látszik,hogy TE vagy a MESTER [link]Allahhh.... Allahhhh...
-
törölt tag
válasz
TaylorXIII #37994 üzenetére
Megérzés mesterem....Megérzés.....
-
törölt tag
válasz
TaylorXIII #37992 üzenetére
A dészub az biztos szellemképes neki....Az analóg jel miatt.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #37097 üzenetére
Jó olvasgatást....
[link]
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #37095 üzenetére
Volt már sokaknak ilyen gondja.Az a válasz amit írtak.A kártya nem hibás hanem a tekercseléseken nem egyenletes a lakkréteg ezért cicereg,és általában akkor mikor nincs terhelve....
-
törölt tag
Sziasztok!Jelenleg egy ASUS GTX660 Ti vga van a gépemben a legfrissebb driverrel.Holnap lecserélem egy ASUS GTX770-re.Az lenne a kérdésem,hogy ilyenkor mi a teendő?Telepítsem újra az egész op. rendszert (win7 64 bit ultimate)?Vagy elég csak letörölni a VGA drivert és miután beraktam az új VGA-t megint telepítsem fel ugyan azt a drivert,hogy frissebb legyen a telepítés?Vagy csak simán beteszem az új VGA-t és semmit nem kell törölnöm vagy újratelepítenem hanem a régi driverrel és a jelenlegi win7-el működni fog minden?Köszi előre is.
-
törölt tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni,hogy egy sapphire 7790 1gb-os VGA kihajtásához mennyire elég egy Intel Dual-Core G2020, 2900MHz, 3M Cache típusú processzor...1280x1024-es felbontásba????Köszi előre is...
-
törölt tag
Sziasztok....Tudnátok valami kemény vga tesztelő programot mondani ami rendesen megnyúzza a kártyát?
-
törölt tag
Sziasztok! Pár napja megjelent a gtx660-as videókártya én konkrétan az asus féle dc2-es modellt néztem meg a tesztekben.Azt vettem észre,hogy samsung memóriák vannak ezen a kártyán,azt szeretném kérdezni,hogy a samsung márkájú vga memória mennyire számít jónak,pl. egy elpidá-hoz vagy egy hynix-hoz képest mennyire jó és megbízható?Köszi mindenkinek.
-
törölt tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy mit lehet tudni a sima GTX660-ról?Mikor jelenik meg,és kb. melyik radeon kártya teljesítményét hozza?
-
törölt tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy egy LCD monitor ha véletlenül meghibásodik,(pl tönkre megy a tápegysége,vagy egyéb baja lesz)akkor az tud-e valami kárt tenni a videókártyában ami rá van kötve a monitorra?Előre is köszi.
-
törölt tag
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék tőletek,hogy a mai modern referencia nyákos videókártyák mennyire megbízhatóak és strapabíróak?Hamarosan szeretnék venni egy sapphire 7850 vagy 7870-es videókártyát.Szerintetek megfelelő a referencia nyákos verziók vagy érdemes valami egyedi nyákos videókártyát venni?Itt leginkább arra lennék kíváncsi,hogy megfelelő minőségűek-e egy sima ref nyákon lévő alkatrészek (kondik megmóriák,egyéb chip-ek,áramkörök),főleg az élettartam és a stabilitás a lényeg a számomra.Előre is köszi.
-
törölt tag
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék tőletek,hogy a hamarosan megjelenő Radeon HD7870 és a HD7850-es vga a jelenlegi videókártyák közül melyik típusokkal lesz egy szinten teljesítmény szempontjából?Előre is köszi.
-
törölt tag
Sziasztok!Valaki meg tudná nekem mondani,hogy a sima gtx560 as (NEM TI verzióju) vga-ból pontosan hány féle verziót adott ki az ASUS?Találtam egy honlapot ahol 4 félét árulnak, létezik ez?Ez az a négy típus amit az egyik számtech. oldal hirdet:
Asus GTX560 1GB DC/2DI/1GD5
Asus GTX560 1GB DCII OC
Asus GTX560 1GB DCII/2DI/1GD5
Asus GTX560 1GB DCII/TOP/2DI/1GD5De én ezek közül nem találom a neten ezt a típust:Asus GTX560 1GB DCII/2DI/1GD5
Ez a típus az adatok alapján egy referencia órajeles gtx560 de DC2-es hűtő van rajt,létezik ez?Mert én úgy tudom,hogy referencia órajeles gtx560-at csak sima DC hűtővel adott ki az asus.
-
törölt tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy egy hd6850-es 1gb-os radeon kártya körülbelül hány %-al gyorsabb egy nvidia 9800gtx+ 512mb kártyánál.Az nvidia kártya teljesítményét vegyük 100% nak ehhez képest mit tud a radeon?Előre is köszi.
-
törölt tag
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy egy sapphire 6580 vapor-x mellé melyik az ideálisabb processzor,játékok terén? Egy i3 2120 vagy egy phenom II X4 965?Előre is köszi.
-
törölt tag
Sziasztok!Jelenleg alaplapi integrált VGA-t használok amelyhez felraktam az alaplaphoz kapott lemezen lévő vga drivert,viszont holnap jön meg az 5670-em.Kérdésem le kell-e előtte törölnöm az integrált vga driverét,vagy hagyhatom a fenébe.Nem akadnának össze az ati driverével?Előre is köszi.
-
törölt tag
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni,hogy mit számítana a teljesítményt illetően az,hogyha a sima redwood 320sp-s 5670 helyett az 1gb-os vtx3d 640sp-s juniper magos 5670-et venném meg?Előre is köszi.
-
törölt tag
Nagyon szépen köszönöm a választ.Nem vettem ki a hibás VGA kártyát akkor valószínű emiatt nem lehetett kép.Az integrált VGA egy Intel® GMA X4500 a gépemben van 4gb DDR3 ram a CPU-m egy Intel Core 2 duo E6550-es 2,33Ghz-s oprendszerem win7 ultimate 64 bit.Ha átváltok integrált kártyára nem fog túlságosan lelassulni a rendszerem működése?Amíg nem lesz új VGA-m addig kizárólag netezésre stb használnám a gépet.
-
törölt tag
Sziasztok!Hát sajnos valószínű,hogy a VGA hibám amit korábban írtam nem szoftveres jellegű hanem magának a kártyának van valami baja ma is 45 perc MW2 után csíkok,színes háromszögek,darabos kép,villogó textúrák jelentek meg.Átdugtam a monitorom kábelét az integrált vga csatlakozójába,mert mivel játszani úgysem tudok a tönkrement vga-mal gondoltam használom az integráltat mivel így nem megy a ventilátor,de amikor indítom a gépet a monitor meg se nyikkan de a gép normálisan megy.Hogyan bírjam működésre az integrált VGA-mat?Előre is köszi.
-
törölt tag
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy milyen jelei vannak hogyha nem megfelelő a VGA számára egy adott driver.Pl.a játék közben milyen jelei vannak egy nem megfelelő vga drivernek.Köszi.....
-
törölt tag
Nekem 1-2 óra játék után darabos lesz a kép a játékban a fegyver zöld vagy lila színű lesz,van hogy fehér foltok jelentek meg,legutóbb pedig a monitor is kikapcsolt szerintetek ezt okozhatja melegedés?Egy zotac gt240 AMP ről van szó tehát tuningolt a kártya a gpu pl 100mhz-vel van megemelve a referenciához képest.A vga ventilátor az pörög mint a vadállat miközben játszok.
-
törölt tag
Sziasztok!Valaki megtudja nekem mondani hogy ha túl melegszik a VGA RAM vagy a GPU akkor annak milyen jelei vannak pl játék közben a képen.
A válaszokat köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok!Játék közben kb 1-2 óra játék után a játék megáll,darabos lesz a kép lila és zöld színek jelennek meg,a monitor elsötétül.Szerintetek mi lehet a probléma.A vga zotac gt240.Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest