- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
M0ng00se #82489 üzenetére
Videóra és fényképre teljesen felesleges az ipari kártya. Nem ad hozzá semmit egy Davinci vagy Adobe munkafolyamathoz. Általános számítással vannak gyorsítva ezek a szoftverek és a saját futószalagjaikat használják (Davinci pl 32 bit RGB-ben számol mindent), a kártya precizitása nem oszt vagy szoroz.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
M0ng00se #82466 üzenetére
Most pont meg tudom ezt csinálni, viszont nem tudom ez változtatna-e bármin, szerintem ugyanaz lesz a hibaüzenet, persze egy próbát megérhet.
Amúgy próbáltam command line-ból forced flash-t csinálni, elindul a folyamat aztán a harmadánál kilép mindenféle üzenet vagy bármi nélkül, mintha mi sem történt volna. A flash persze nem lett sikeres.
-
-Sawyer-
tag
válasz
M0ng00se #82457 üzenetére
Annyira nem akarok nagy kiadásokba belemenni, igazából nekem leginkább csak VGA teljesítményre van szükségem a VR miatt, egyelőre egy olyan CPU-t akarok ami már biztosan kihajtja a 3080 Ti-t de nem is a legdrágább. Illetve még nem terveztem DDR5-re váltani, nem tudom, hogy VR szempontból mennyire érné meg.
-
-
rengi95
csendes tag
válasz
M0ng00se #61970 üzenetére
Üdv!
Ezeknek a hűtőknek ez az átka, hogy nagyon nehezek. Nekem anno a GTX 480-on volt Accelero Xtreme Plus II és az egy elég hosszúra sikerült kártya volt önmagában is és még egy picit túl is lógott rajta a hűtő, így jókora hajlása volt már. Nem hajlik ez annyira vészesen, de ha tényleg zavar pár egymásba fűzött kábelkötegelővel emelhetsz rajta egy keveset óvatosan.
-
válasz
M0ng00se #60438 üzenetére
Jobb a mostani, mint egy Pentium D.
Ebben a tesztben egy E2160 elver egy Pentium D 925-öt, tanulságos írás."Egy szó, mint száz, a Pentium D nem volt egy nagy eresztés, hisz alig gyorsabb, mint az egy magos társai, és a fele akkora órajelű E2160 is minden esetben gyorsabbnak bizonyult."
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
M0ng00se #60221 üzenetére
Én az egyik 1080-at pont most fogom garanciáztatni ugyanezen okok miatt. Ez nem szoftverhiba, hanem hardver. Nekem nem futott össze a kép, meg nem is kellett terhelni a kártyát, elég volt egy alt tab és a gép 1 percen belül fagyott. 3dmark meg hasonló teszteken simán végigment fagyás nélkül.
-
-
-
Necc
addikt
válasz
M0ng00se #32532 üzenetére
Basszus, noname, ultragagyi tappal nyomod ami a gyakorlatban alig tud magabol 200-220w -nal tobbet kipreselni (utanakugliztam), raadasul mint irtad a kondikon is latszodik jelentos elhasznalodas (puposodas).
Most mind1 hogy "de ezzel meg azzal a VGA-val anno ment" mert ez nem szamit. Idovel oregszenek, faradnak az alkatreszek, foleg a tapellatas koruliek.
En a helyedben azon csodalkoznek, hogy mind akkor, mind most meg mukodik az a gep.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest