- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
GTX Titan X Referencia hütős
Terheléses hőmérséklet 80-84 fok visszaesik 80 GPU Hotspot 93-97 majd visszesik 92
Idle is 13-15 fok eltérés normális?
-
core i7
addikt
Aida 64 miért nem mutatja a 8 pines érzékelő wattokat??
t?
-
core i7
addikt
válasz
Aprósólyom #86831 üzenetére
kiakpcsoltam vissza és akkor is igen
fényév távolság és idő is
-
core i7
addikt
válasz
Aprósólyom #86828 üzenetére
Most törttént ilyen először és csak a windows jelnél bekapcsoláskor...
-
core i7
addikt
Sziasztok mai nap újabb hiba bukkant fel
Gép bekapcsolásánál windows töltő képernyőnél a windows logó alatt 1 sor feher szaggatott csíkozódás felette picivel több sor kisebb kék . Ez vga halál? Meglehet ,hogy mégis gpu rövidre zárt? Eddig nem történt most hetekkel az esemény után történt elsőnek ilyesmi
-
core i7
addikt
Üdv skacok ismét. Lenne egy gyors kérdésem. Videókártya áramkör kondi stb zárlatnak mik a jelei? Megy a vga minden ,de olvastam ,olyat ,hogy ka kiveszem és beteszem vga-t lerántja tápot akkor zárlatos!?
-
core i7
addikt
Szia Mindenki! Videókártyán Titan X menet közben kihúztam pin csatit villanás 1 ik pin feketébb lett. A Kártya Müködik kiírja a 12GB vramot jó GPU hőfok stb.
Ezekszerint annak az 1 pinnek annyi?
Milyen hátrányokkal jár ez nem fogja tdni felvenni a 250W ot amely kell neki?Cserélye Macerás-e? Szedtem már szét pasztázásra ,de ti mennyire ajánljátok ?
-
core i7
addikt
50- 70 -75 kb most ujra lefuttattam nem kapcsolt ki...
Lehet táp mert már elég régi
Feltettem kérdést mi baja a pc-m totyikba is
Még alaplapra gyanakszom -
core i7
addikt
Sziasztok mennyi a valószínűsége ,hogy a GPU-m haldoklik?
-Mikor grafikailag terhelném a pc-m lekapcsol a gép egyes játékoknál pár perc van amelyik már el se indult most.
-Mikor újraraktam windowst elcsikozodott a kép
-Aida stabilités teszt: Csak a GPU-nál ált le ram cpu fpu nál nemVálaszokat előre is köszi
Netalán táp lehet még vagy alaplap? -
core i7
addikt
Sziasztok egy elég furcsa kérdésem lenne
Egy dohányzós környezet mennyire tehet kárt egy referencia videókártyában (maga a füst)
A kártya gépházon belül van
1 hónapot volt ilyen környezetben
-
core i7
addikt
válasz
Csupingo #69645 üzenetére
Láttam olyat akinek 3770 mellett van 1070 e FHD n és az kb ugyanaz mint egy Sandy i5 azonos órajelen mivel Ivynek csak a fogyasztása lett jobb a HT meg ha jól tudom multi játékokon kívül még kevés helyen előny ez miért van akkor?
Vagy 3770 se hajtja ki? sorry talán nem is k s volt az illetőnek
-
core i7
addikt
Sziasztok egy GTX 1070 et kihajt egy 4 magos Sandy i5? Single játékokban elég hozzá?
-
core i7
addikt
Sziasztok DX11 és 11.1 /11.2 között sok különbség van?
-
core i7
addikt
Sziasztok a gondom az lenne ,hogy a GPU meter eddig érzékelte a vga-t. Most nem...
Ezt írja ki:
Legújabba driver fent
Win10 1709 build és ujrarakva -
core i7
addikt
válasz
herczeg145 #66407 üzenetére
-
core i7
addikt
válasz
herczeg145 #66405 üzenetére
-
core i7
addikt
válasz
herczeg145 #66403 üzenetére
Nem probléma 1050/60 nak még bőven elég a PCI 2.0 x16 1070/1080 kell inkább 3.0
-
core i7
addikt
Sziasztok tehet-e kárt bányászvírus párnap leforgása alatt kártyába? (nem vettem észre sajnos) de márt írtom
-
core i7
addikt
válasz
caitlyn1776 #65959 üzenetére
Gariztasd más CLU-zta a GPU ját és tudta gariztatni te pedig csak lejjebb vetted az órajelet mert sz@rt adtak el neked
-
core i7
addikt
válasz
caitlyn1776 #65957 üzenetére
Azigen hát akkor itt már ez se segít
-
core i7
addikt
válasz
caitlyn1776 #65955 üzenetére
core clockot
-
core i7
addikt
válasz
caitlyn1776 #65952 üzenetére
Vedd le vagy 1100-1150Mhz re és teszteld úgy jó-e utánna ha nem vagy 50-esével vedd lejebb amíg nem írja ki a képernyőillesztős dolgot
-
core i7
addikt
válasz
caitlyn1776 #65948 üzenetére
már egy msi afterburnerrel is De csak GPU órajelet kell levenni semmi baja nem lesz legalább nem melegszik annyira meg észre se veszi senki
-
core i7
addikt
válasz
caitlyn1776 #65946 üzenetére
Nekem is volt ilyen kártyám ami ilyen hibát írt ki egy GTX 580 és igen utána nem írta ki 815MHz ről kellett 772MHz re levenni (gyári órajelre) Például ha csak 800 ig vettem le még akkor is kiírta
-
core i7
addikt
válasz
caitlyn1776 #65944 üzenetére
Akkor küld vissza mert más megoldás sajnos nem nagyon van mint,hogy lejjebb veszed az órajelet
-
core i7
addikt
Új Nvidia driver: 384.92
-
core i7
addikt
válasz
nightvison #65400 üzenetére
Én a roguekillert ajánlom! tessék a link
-
core i7
addikt
Sziasztok Nviflashal szeretnék vga Biost frissíteni egyszer már csináltam egy 580 ról és működött is a dolog csak azota már nem emlékszem ,hogy csináltam azt tudom ,hogy uj Biost leszedtem átírtam NEWBIOS.rom-ra és elindítottam a programot megnyilt a parancsor onnatol pár lépés volt e már nem találom az oldalt ahonnan megcsináltam ugyanezt 580nal
-
core i7
addikt
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek DVI-D s a monitorom is a kábel is de ha jo DVI be akkor megnyugodtam Azt viszont nem tudom ,hogy single e vagy dual
780 van ra tettek i és D t is nem értem maxwellre miért csak I-t Pascalra miért csak D-t
-
core i7
addikt
Sziasztok DVI-I és DVI-D port közt van valami látványbeli különbség esetleg DVI-I nem kezeli a 120Hz et?
Csak mert GTX 780 am van amin van mindkettő de a maxwell kártyákon már nincs csak DVI- Iés tervben van 1 maxwell viszont DVI-D csatlakozót már régebben is tettem DVI-I s be és ment de van e valami különbség származhat e belőle hátrány, -
core i7
addikt
Sziasztok lehet valami következménye ami nehezen tapasztalható ha kicsit neki koccan a csavarhuzo a vga nyáknak hátul? vagy nem sérül annyira könnyen?
-
core i7
addikt
válasz
Balthazar777 #64065 üzenetére
Egyébként Intel core 2 QX 9770 a legnagyobb ami nem xeon és belemegy de aranyárba mérik vagy nincs
-
core i7
addikt
Üdv
Kérdésem az lenne Ha van két monitorom 1 kártyán az egyik monitort amire csak néha van szükségem kikapcsolom az még terheli a kártyát mármint ,hogy rá van kötve de kivan kapcsolva a gombbal? -
core i7
addikt
Üdv mindenkinek
Kérdésem a következő lenne van egy GTX 780 és egy 1680x1050 monitor amin játszanék e-mellé még kötnék a vga-ra netezésre egy 1280x1024-es monitort. Szóval Lenne FPS veszteség úgy ,hogy a másikon csak a böngésző jelenne meg? Ha igen mennyi? -
core i7
addikt
válasz
Marci112233 #63486 üzenetére
Driver frissítés előtt mindég érdemes DDU-t használni
-
core i7
addikt
Sziasztok az vga-hiba lenne
,hogy van amikor asztal háttérkép befeketedik és ugymond a kijelölővel kilehet radírozni a feketeséget és felbukik az asztal és az ikonok? -
core i7
addikt
válasz
Blood Mage #62875 üzenetére
Azt már egy 750(Ti) re is érdemes lehet
-
core i7
addikt
Üdv
Nvidia Drivert mi szerint számozzák? mármint mit jelenet az első 3 szám például 378 és a tizedes utáni 2 szám 378.49 a Driver erősségét? -
core i7
addikt
válasz
brandarchi #62632 üzenetére
Tiszta telepítés végrehajtása
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest