- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #59180 üzenetére
Displayport->hdmi atalakito kabellel megy...na mindegy, addig jo lesz igy is amig nem veszek dgpu-t.
(Forditva bedugva kiprobaltam a monitorral is es az sem kapott jelet a hdmi csatlakozotol)
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Darth_Revan #59178 üzenetére
HDMI 1.4b-s a lap. Ez lehet, hogy túl új az erősítőnek. Visszafelé kompatibilitás nincs.
-
djculture
félisten
válasz
Darth_Revan #42519 üzenetére
ac3-nál nem a vga miatt van hanem ukránok csinálták hozzá a gagyi motort ami nem képes elosztani a folyamatokat több szálra. Igy azután leterheli maxra az első magot/szálat a másodikat 10%-ra max többi meg tétlenül áll
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Darth_Revan #39432 üzenetére
4-5k szerintem. Esetleg 6k. Én ebből ezt szűrtem le:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest